benim normaldede karnim cok yukarda degildi canim.ama senin haftalarinda iyice dustu hele su an bebek bel hizama indi nerdeyseKızlar ancak yataktan çıktım ve şok oldum, karnım dünkü gibi değil aşağıda, mide kısmım bomboş :18:, nolcak şimdi bebek kanalamı girdi , böyle olunca kaç gün sonra doğum olurki. Daha 36. Haftamdayım
az kalmış mınıkkelebek insallah kolaycacık bir doğumla bebeğini kucağina alırsın
benim normaldede karnim cok yukarda degildi canim.ama senin haftalarinda iyice dustu hele su an bebek bel hizama indi nerdeyse
korkma canim artik surekli inise geciyolar
sagol canim amin.allah hepimize saglikla kolaylikla dogum nasip etsin.en uzun ihtimalle 15 gun var.sanki zaman gecmicek gibi
Ben 37. Haftaya girdim bugün ama karnım hala yukarıda henüz aşağı inmedi. Doktor da 38. De falan doğurursun dedi nasıl olcak anlamadım.benim normaldede karnim cok yukarda degildi canim.ama senin haftalarinda iyice dustu hele su an bebek bel hizama indi nerdeyse
korkma canim artik surekli inise geciyolar
sagol canim amin.allah hepimize saglikla kolaylikla dogum nasip etsin.en uzun ihtimalle 15 gun var.sanki zaman gecmicek gibi
Saat 17 40 da fatih kaganimiz dogdu darisi basiniza ins :) sezeryan olduk korktugum gibi cok agrim olmadi adet agrisi gibi hafiften Allah hepinize kolay dogumlar nasip etsin ins catim darmis bebekte 4 kilo 30 gr olmus supriz oldu bugun aldi doktprum boyumuzda 51 cm hersey iyi simdilik sadece biraz sutumuz yetmiyo sanirim ins oda emdikce dizelir
Saat 17 40 da fatih kaganimiz dogdu darisi basiniza ins :) sezeryan olduk korktugum gibi cok agrim olmadi adet agrisi gibi hafiften Allah hepinize kolay dogumlar nasip etsin ins catim darmis bebekte 4 kilo 30 gr olmus supriz oldu bugun aldi doktprum boyumuzda 51 cm hersey iyi simdilik sadece biraz sutumuz yetmiyo sanirim ins oda emdikce dizelir
Dogumlar heycanlarrr ayyy cok mutlu oldum darisi basimiza :) ben persembe cati muayne oldum normal dogum istiyorum allah izin verirse ama catlamak uzereydim bana cooook zor geldii bacilarim doktorun dedidigi bebegim 5 gun geriden gidiyor cok Üzgünüm normalde 2 hafta onden giderdi ewlatcim son zamanlarda cok yotuldun calisiyodum beslenemedim 10 gundur ewdeyim ama 3 kere işe kontrole gittim neyse doktorun dediği normal düşünüyorum bebek küçük cunku yinede pazartesi bakacam dedi bu arada ben 6. Aydan beri bebisimin kafa asagida dolaniyorum ama yawrumun kafası dikmis normal dogum olabilmesi icin yan olmasi gerekiyormus ..a bide nstye girdim dr pekde bisey soylemedi hayirlisiyla gelsin yawrumuz inşallah bide bi yere toplaniyo ewlatcim herkez goruyor cunku cok sivriliyor sanki karnim catlicak sizede oyle oluyormu..
karnin asagi yukari olmasiyla cok alakali degildir sanirim.doktorun baska biseyler gormus olmali canimBen 37. Haftaya girdim bugün ama karnım hala yukarıda henüz aşağı inmedi. Doktor da 38. De falan doğurursun dedi nasıl olcak anlamadım.
nerlerdesin yavrum senSlm bacim yaa uzun zaman olmuştu girmeyeli seni gordugume sewindim ayni gunlerimiz sanirim ne war ne yok sende kuzum nasil
evde olmanin tadini cikar canim bende izine ciktim 36 da.simdi hamile oldugumu anliyorum.calismaktan bisey anlamiyomusum megerDogumlar heycanlarrr ayyy cok mutlu oldum darisi basimiza :) ben persembe cati muayne oldum normal dogum istiyorum allah izin verirse ama catlamak uzereydim bana cooook zor geldii bacilarim doktorun dedidigi bebegim 5 gun geriden gidiyor cok Üzgünüm normalde 2 hafta onden giderdi ewlatcim son zamanlarda cok yotuldun calisiyodum beslenemedim 10 gundur ewdeyim ama 3 kere işe kontrole gittim neyse doktorun dediği normal düşünüyorum bebek küçük cunku yinede pazartesi bakacam dedi bu arada ben 6. Aydan beri bebisimin kafa asagida dolaniyorum ama yawrumun kafası dikmis normal dogum olabilmesi icin yan olmasi gerekiyormus ..a bide nstye girdim dr pekde bisey soylemedi hayirlisiyla gelsin yawrumuz inşallah bide bi yere toplaniyo ewlatcim herkez goruyor cunku cok sivriliyor sanki karnim catlicak sizede oyle oluyormu..
gunaydim bocum lutfen kendini kotu seylere sartlama.her zaman mi hamile oluyoruz ya tadini cikar.bak az kaldi zaten.dogumdan sonra diger yavrunada vakit ayiricaksin simdiden nolur diye dusunme kendini yipratiyosun bak insanlar 3-5 cocukla nasi yapiyolar.bu arada herkese günaydın arkadaslar normal dogumu bekleyen arkadasların takvımı önde ama sezeryan olanlar onlardan önce dogum yapacaklar gibi...
guzelmis kilosu canim.benim de 36 da 3000 falandi.ayni gidiyolar bizimkilerBu arada 36 haftalik hamisim 3030 du bebisin kilosu
ah keske acilmam olsa dilzarcim ya belkide vardir benim doktor gorsede soylemez panik yapmayim diyebu hafta bakmadi zaten catiya,bebek iyi su iyi beklicez dedi.
engteacher aklimda benimde nerde bu kiz anlamadim ankaranin internetini mi kestiler merak da ettim.
dun k validem biseyler yapmis getirmis bende cok yedim hemde yememem gereken kalorili seyler.gece de sut ictim simdi kahvalti yapasim yok
Açılma olsa daha iyi canım ya, daha kısa sürede kavuşursun paşana...
Uykum var, uyuyamıyorum, bir arkadaşa gittik, çok yedim yine...
Engteacher nerde acep, annesi geldi, sesi çıkmıyor hiç....
Kızlar ancak yataktan çıktım ve şok oldum, karnım dünkü gibi değil aşağıda, mide kısmım bomboş :18:, nolcak şimdi bebek kanalamı girdi , böyle olunca kaç gün sonra doğum olurki. Daha 36. Haftamdayım
hee kacakGünaydın annişlerrr ve minik kuzucuklarrrkaç gündür okuyup okuyup çıkıyorum, yazmasam da takipteyim hepinizi
Valla sormayın canlar, annem gelince devirir kendimi yatarım diyodum ama hiç öyle olmuyo ya, normalde daha çok yatıyodum ben :44: kimse yokken 'amaaan dursun' deyip yapmadığım işlere sürekli saldırınca annem, ben de rahat edemiyorum yardım edeyim diye kalkıyorum valla bildiğin yoruluyorum, bu işte bi terslik var:44:
Görüşemediğimiz günlerde kızımın odası geldi kuruldu, yatak odamızı alt üst edip beşiği yatağımın karşısına bebişi rahat göreceğim bir açıya yerleştirdik, gardrop ve çekmecesi ilerde odası olacak olan odaya kuruldu. Beşiğin uyku setini yerleştircem ama sürekli erteliyorum tozlanır, nasıl korurum ben onu şimdi kirlenmeden diye, tavsiyesi olan var mı?
Bu arada yarın doktor teyzeye ziyaret varbakalım ne kadar olmuş benim kuzum
Gözün aydın candarısı başımıza inşallahkendini iyi hissettiğinde doğum hikayeni bekliyoruz
Canım benimkisi 32. haftadan beri aşağıda, hatta doktorum 'başı aşağıya dönmüş hatta baya aşağıya yerleşmiş' demişti, bir sorun olduğunu sanmam bana doktorum bişey dememişti onunla ilgili. Bi de güzel yönü var rahat rahat nefes alıyorumrahat değilsen yine de doktoruna sor derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?