İnşallah cnm hepimiz 2 çocuk olunca altından kalkarız..biz hep oğluşla gidiyoruz doktora,o da yanımda hep izliyor kardeşini.. mutlaka olucak kıskançlık ama fazla olmasın diye dua ediyorum..yarında kreş psikoloğuyla görüşçem bu konuda yazarım cnm sana da neler dicek,nasıl davranmalıyız diye bilgi almaya gidicem:))bnm oglum 2 bucuk yasında daha.. ısteyerek hamıle kaldım ama şimdi pişman oluyorum altından kalkamassam dıye inşallah bosuna korkuyorumdur oğlum nasıl konuskan nasıl sabırsın kardesım artık gelsın dıye hep dr a gıderken babaannesıne bırakırdık bugun dr dan sonra gezelım dedık avm ye falan gıdelım dedık o yüzden bızle geldı muayeneye gırerken durmadı dısarda bekledıler babası oyaladı dedım kı dr teyzeye sormaya gıdıyorum ne zaman cıkarıcakmış kardesını dıye sen bekle dedım ben çıkınca boynunu bükmüş anneee bugundemı gelmıyomuş kardesım dıyo....
isimde çok güzel adıyla yasasın elıf ısmını çok severım ama mumkunse tek ısım koyun derım ben yada beraber soleyebılecegınız bı ısım daha ekleyın çünkü kullanılmadıgı halde ıkı ısım ıyı olmuyo mesela elıfnaz elıfsude gıbı olsun yada tek elıf...
şimdi bnde oğluma mehmet koycam eşimyanına da ne koysak dıyo bnde ya mehmetı solerız ya yanındakını uzun olur anlamı olmaz boşuna ıkı ısım dedım.mehmet arda, mehmet anıl, mehmet emre, mehmet efe falan düşündük kararsızım ama tek koymak ıstıyorum....
Canım öncelikle geçmiş olsun. Kendi hastanene gitmesen de olduğun yerde (köyde misin ilçede mi bilmiyorum ama) herhangi bir hastaneye gidip kontrol ettirsen kendini olmaz mı? Merak ettim bak ben şimdi :44: ben de ilk kez doğurcam bilsem de tarif etsem sana keşke
Geçmiş olsun
Sen hazırlıklı ol yine de, kuzular bir bir geliyo bak
Hoşgeldin Ocak annesi
Hayırlı olsun kızın, Allah sağlıkla yüzünü görmeyi de nasip etsin inşallah. Benim de kızım olucak, yarın 36'ya başlıyoruz. 2 haftam var daha izne, hala çalışıyorum. Okulda doğurcam ben bu gidişle
Canım valla ben de ilk kez doğurcam o yüzden nasıl bişey anca tarif edenlerden öğreniyorum. Doktorum adet sancısına benzer şekilde gelir ağrısı demişti. Sen gene telaş yapma, kendini de dinleme ama hayırlısı olsun artık senin vaktin dolmak üzereydi yanlış hatırlamıyorsam :44:
Kızlar bu aksam karnım cok yumusak yaa sızın de oyle oluyor mu hıc? bır de bagırsaklarım gurup gurul afedersınız:)
aynen canım noluyo bize böyle yaa ben şimdi ayaklarımın altına sıcak su koydum az rahatladım sanki ama ciddi ciddi korkuyorum
Canım valla ben de ilk kez doğurcam o yüzden nasıl bişey anca tarif edenlerden öğreniyorum. Doktorum adet sancısına benzer şekilde gelir ağrısı demişti. Sen gene telaş yapma, kendini de dinleme ama hayırlısı olsun artık senin vaktin dolmak üzereydi yanlış hatırlamıyorsam :44:
kızlar mınıkkelebek ortada yok bakın demedı demeyın bugun hiç yoktu hatta dun aksamda yoktu.. mutlaka olurdu aslında acabaaaa????
kızlar bugün doktor kontorlum vardı
36+1 dedi doktorumuz yılbaşını atlatırız dedi
2900 olmuşuz 49 cm boyumuz herşey çok güzeldi
uzun zaman sonra ilk defa yüzünü gösterdi kızımız
2 ocak kontrolumuz bir daha ve sezeryan tarihimiz netleşicek ben hissediyorum 6 ocak da falan gelir diyorum
2 hafta kaldı diyorum soranlara ayy gelsin artık gördükten sonra daha da heycanlandım :)
nst de 2 tane sancım çıkmış ben bir şey hissetmedim tabi normal dedi kanala girmemiş daha ama yavaş yavaş yönelme pozisyonunda dedi bizden bu kadar şimdilik :)
canlarım bunlar da son gelenler...bebeğime oda yapamadım maalesef.çok istemiştim ama kısmet olmadı.park yatak yaptık.ama o bile çok şirin oldu ya da bebeğim yatacağı için bana öyle geliyor.battaniyemizin kurdelelerini çektim sonunda,,,alt açma ve güvenli yatış yastığı almıştım.ciciler de türkiyenin çeşitli illerinden arkadaşlarımın gönderdiği(bursa,samsun) cicilerin bir kısmı...sadece hastane çıkışı aldım kızıma kıyafet olarak nerdeyse bi gardrop hediye geldi.kargocular artık tanıyo beni...abla bu kez nerden gelcekti falan diyolar
canlarım bunlar da son gelenler...bebeğime oda yapamadım maalesef.çok istemiştim ama kısmet olmadı.park yatak yaptık.ama o bile çok şirin oldu ya da bebeğim yatacağı için bana öyle geliyor.battaniyemizin kurdelelerini çektim sonunda,,,alt açma ve güvenli yatış yastığı almıştım.ciciler de türkiyenin çeşitli illerinden arkadaşlarımın gönderdiği(bursa,samsun) cicilerin bir kısmı...sadece hastane çıkışı aldım kızıma kıyafet olarak nerdeyse bi gardrop hediye geldi.kargocular artık tanıyo beni...abla bu kez nerden gelcekti falan diyolarEki Görüntüle 907337 Eki Görüntüle 907338 Eki Görüntüle 907339 Eki Görüntüle 907340 Eki Görüntüle 907341
slm cnm,teşekkürler,inş. hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi..bu arada bende İng. öğretmeniyim,sende öylesin sanırım...bende dün izne ayrıldım,aynen korktum bende okulda doğurcam diyesende hayırlısıyla bitirirsin son 2 haftanı..
aah ah arada benimde yumuşasa karnım, hep taş gibi geziyoruzz valla... o bağırsaklara gelince hiç susmuyorlar zaten :)
canlarım bunlar da son gelenler...bebeğime oda yapamadım maalesef.çok istemiştim ama kısmet olmadı.park yatak yaptık.ama o bile çok şirin oldu ya da bebeğim yatacağı için bana öyle geliyor.battaniyemizin kurdelelerini çektim sonunda,,,alt açma ve güvenli yatış yastığı almıştım.ciciler de türkiyenin çeşitli illerinden arkadaşlarımın gönderdiği(bursa,samsun) cicilerin bir kısmı...sadece hastane çıkışı aldım kızıma kıyafet olarak nerdeyse bi gardrop hediye geldi.kargocular artık tanıyo beni...abla bu kez nerden gelcekti falan diyolarEki Görüntüle 907337 Eki Görüntüle 907338 Eki Görüntüle 907339 Eki Görüntüle 907340 Eki Görüntüle 907341
kızlar ben hıc yuruyus yapmıyorum ama okulda cok merdıven ınıp cıkıyorum ıse yarar mı sızce? sımdıye kadar da 13 kılo almısım:/
canim benim takmicam kafama hayirli vakitte gelsin insallah.bu sabah oglum yarim saat oynamadi aklim cikti.dedim ki normal veya sezeryan er yada gec saglikli dogsun :124:İşe gidiyorum bu saatte, sabah ayrı akşam ayrı çok zor geliyor, son üç gün kaldı ama benim de tam anlamıyla pilim bitti...
Saat on gibi görüşmek üzere...
Minikkelebek, nerdesin ratlım, doğuma mı gittin, gitmediysen de sakın canını sıkma, artık son günlerin çok stresli biliyorum, ama bebeğinle bir daha hiç bu kadar yakın olamayacaksın....
Allaha emanet olun, bebeklerinizle birlikte...
kiz taze annecik geceler uykusuz geciyo galiba emiKızlaar hadi doğurun da bebişlerimizib gaz sancılarından uykusuz kaldığımız gecelerden de konuşmaya başlayalım. Lohusalımtan kv lerden annelerden kocalardan yakınalım dert yanalum biraz da. Hadi bekliyorum :) :) :)
sabah lavaboda bi 2 damla kan geldi kadıklarımda baskı ve hafif sancı var
Çok korkuyrmb
Ne ağdalıyım ne evim temiz nede daha çantam hazır
canim geldim hala hamileyimaaaaaa minik kelebek gelmişşşşşşşş
merhaba değerli ocak anneleri..
heycanla beklediğiniz an yaklaşırken bebeğinizin gelişini şirin kurabiyelerle kutlamak isterseniz bana ulaşın..
Eki Görüntüle 907502 Eki Görüntüle 907501 Eki Görüntüle 907500 Eki Görüntüle 907499 Eki Görüntüle 907504
tomurcukcum hoş geldin geçen ben de seni sordum.iq ile ilgili değil canım...burda yüz olarak göremediğimiz için hatırlamak iki katı zorlaşıyor.ben de çok merak ediyorum elifcik seiss winebir daha da var aklıma gelmeyen.oğluşuna maşallah.benim kızçem de pek minnak ama napalım sağlıklı olsunlar da...bu arada ben kontrole gitsem kesin fazla miktarda sancı çıkar ama haftasonu randevum var zaten diye umursamıyorum dün gece 3 te ancak yatabildim.mide bel kasık bastırdılar 3 koldan.erkekseniz teker teker gelin dedim ama nafile...bi de felaket kabızım.bende haberler böyle.
napayım cnm mıdem yanıyor sankı basladı hanı dıyordum ya benım mıdem hıc yanmadı dıye:))))) sanırım yedıklerım dokundu......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?