2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
İnşallah cnm hepimiz 2 çocuk olunca altından kalkarız..biz hep oğluşla gidiyoruz doktora,o da yanımda hep izliyor kardeşini.. mutlaka olucak kıskançlık ama fazla olmasın diye dua ediyorum..yarında kreş psikoloğuyla görüşçem bu konuda yazarım cnm sana da neler dicek,nasıl davranmalıyız diye bilgi almaya gidicem:))
benim oğluşun adı da Mehmet Eren ama biz Ereni kullanıyoruz..eşimin taraf hep 2 isimli ondan bakalım beli tek Elif olur bulamazsak..

slm cnm,teşekkürler,inş. hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi..bu arada bende İng. öğretmeniyim,sende öylesin sanırım...bende dün izne ayrıldım,aynen korktum bende okulda doğurcam diyesende hayırlısıyla bitirirsin son 2 haftanı..

kızlar birşey sorucam..hastanede ebeye verilcek bebiş için hangi kıyafetleri hazırladınız..ben hala kararsızım..yani içdış zıbınmı üstüne yoksa iç zıbın ve uzun kollu body ve üstüne tulummu ...oğlumda hava soğuk değildi iç dış zıbın yetti ama şimdi kış,siz ne vericeksiniz

aynen canım noluyo bize böyle yaa ben şimdi ayaklarımın altına sıcak su koydum az rahatladım sanki ama ciddi ciddi korkuyorum

bende korkuyorum. direnen bi ağrım var karnımda, bebeğin olduğu yerde. dönüyo mu acaba diye düşünüyorum.

daha 3 haftamız var canım. adete benziyo benimkisi. bakalım arftık hayırlısı.

kızlar mınıkkelebek ortada yok bakın demedı demeyın bugun hiç yoktu hatta dun aksamda yoktu.. mutlaka olurdu aslında acabaaaa????

bende farkettim yokluğunu, hadi hayırlı haberlerini alalım inşallah.

maşallah kuzuna. yüzünüde görmüşsünüz ne güzel. :) bende görkem istiyorum artık kuzumu.

çok güzel herşeyiniz maşallah. Rabbim sağlıkla kullanmak nasip etsin.

slm arkadaşlar .1 haftadır sürekli girip okuyorum ama yazamıyordum.çok yoğunum bu hafta .bugün kızımın kreşinde partisi vardı.tüm günüm hazırlıklarla falan geçti.yarın dr kontrolü var kızımın.perşembeye çok kalabalık misafir topluluğum var.apartman komşularım artık izne çıkmışsın sana oturmaya çaya geliyoruz dediler.neyseki temizliğim de yeni bitmişti.hazırlanmam lazım..

bizden bu kadar. bir de kızım çok sakinleşti.çok yoruluyorum falan ondan mı.hepinize sağlıklı güzel günler.

ben o çilek kızı yerim yer :)
ayy çok cici hepsi güzel günlerde kullansın inş.

ne kadarcok ıngılızce ogretmenı var yaa:)

Bugün kontrole gittim 3 hafta önce ters olduğunu sölemişti dr ama bugün bir baktık ki başı aşağıda,dönmüş kuzum çok şükür :) Göğüs kafesine doğru hissettiğim yuvarlak çıkıntı poposuymuş meğer
Dr artık her hafta kontrole gelmemi söyledi,bir hafta ultrason+nst,bir sonraki hafta nst yaparız dedi.2 hafta sonra çatı muayenesi yapıcakmış:18:Yürüyüşün çok faydası olur dedi, artık her gün yürüycez mecburen.

aah ah arada benimde yumuşasa karnım, hep taş gibi geziyoruzz valla... o bağırsaklara gelince hiç susmuyorlar zaten :)

benim de öyle oluyo bazen karnım sindirimi kolaylaştırıcı şeyler yiyince çok rahatlatıyor tabi sennki rahim kasılması filan değilse, ben de çok işe yarıyor kuru incir, kuru kayısı ve günde 1 fincandan fazla olmamak kaydıyla rezene çayı.

kızlar ben hıc yuruyus yapmıyorum ama okulda cok merdıven ınıp cıkıyorum ıse yarar mı sızce? sımdıye kadar da 13 kılo almısım:/

Güle güle kullansın kızın hepsi çok güzel görünüyorrrr

kızlar ben hıc yuruyus yapmıyorum ama okulda cok merdıven ınıp cıkıyorum ıse yarar mı sızce? sımdıye kadar da 13 kılo almısım:/

İşe yarar diye düşünüyorum,kilon da normal bence,ben 15 kiloya dayandım:18:, ben de yürüyemedğim günler merdiven inip çıkıyorum :)

kizlaaar iyi aksamlar
dogum yapanlar bebislerinizi opuyorum tebrik ederim
benim son durumum soyle ki akintim artti bugun oglum pek hareketli degil.
hala beklemedeyizzz
canim benim takmicam kafama hayirli vakitte gelsin insallah.bu sabah oglum yarim saat oynamadi aklim cikti.dedim ki normal veya sezeryan er yada gec saglikli dogsun :124:
cok az kaldi iznine sabir canim evde olmak cok guzelmis hamileyken.benim cok hosuma gitti valla
kiz taze annecik geceler uykusuz geciyo galiba emi
bazi geceler bizde uykusuzuz sen yaz k valide de cekistiririz lohusayi da rahatlatiriz
sabah lavaboda bi 2 damla kan geldi kadıklarımda baskı ve hafif sancı var
Çok korkuyrmb
Ne ağdalıyım ne evim temiz nede daha çantam hazır

canim sen bosver onu bunu evi agdayi
ne yaptin ses ver doktora sordunmu ne dediii

iyi olmana cok sevindim omeserma. opuyorum cok cok
sevgiler
tomurcuk

napayım cnm mıdem yanıyor sankı basladı hanı dıyordum ya benım mıdem hıc yanmadı dıye:))))) sanırım yedıklerım dokundu......

anaaam kizlar beni merak etmis
arkadasim gelmisti oturmaya.onun da karni burnunda cok komik olduk yanyana foto cekildik bol bol
oglumun yeri dar oynayamiyo teyzeler
cok merak ediyorum kendilerini

erkek evlat ayrı da kız da ayrı be canım,aldıklarını gorunce cook ozendim suslu suslu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…