- 29 Nisan 2013
- 252
- 9
- 296
yaaa bu çok güzell...çok çok çok güzelllll....ama sen şimdi beni ağlattın olmadı ki....ama ben bittim bu resmi görünce...Allahım hepimizinkiyle birlikte seninkini de sana bağışlasın bi ömür sağlıkla mutlulukla birarada yaşayın inşallah.dün çok heyecanlıydın çok korkuyodun bugün eser kalmamıştır eminim....
Aynen. Bu saate kada çok sıkıntım vardı ağrım oldu çok ama o gülümseyince geçiyor. Cindirik gibi bakıyor zaten yüzüme. Allah hepinize nasip etsin. Şuan herhangi bi sıkıntım kalmadı. Ağrım biraz var. Gaz bekliyoruz. Emiyoruz. Şekerimizde iyi çok şükür
Aynen. Bu saate kada çok sıkıntım vardı ağrım oldu çok ama o gülümseyince geçiyor. Cindirik gibi bakıyor zaten yüzüme. Allah hepinize nasip etsin. Şuan herhangi bi sıkıntım kalmadı. Ağrım biraz var. Gaz bekliyoruz. Emiyoruz. Şekerimizde iyi çok şükür
Eki Görüntüle 907624 3.650 gr 50 cm olarak dünyaya merhaba dedik :))
masallaaaah kuzumuzaEki Görüntüle 907624 3.650 gr 50 cm olarak dünyaya merhaba dedik :))
bak gece yarisi geldim durum bildirimi yapiorumCanım çok güzel şeyler hepsi, güle güle kullansın prensesin
İnşallah canım, ben de hep dua ediyorum, 38-39'u görelim diye, sonra da ekliyorum ama 40'ı da geçmesin diyeUtanmasam normal doğum için gün sipariş etçem
Benim 2 hafta var görünüyo ama iş günü olarak 7 günüm kaldı canım ama o bile gözümde büyüyo. Ahlaya oflaya inip çıkıyorum okulun merdivenlerini :31
Zümrem memnun oldumhayırlı olsun iznin, yat dinlen artık, benim de son 2 hafta 7 iş günü kısmetse okulda herkes hergün söylüyo artık hala burda mısın diye. Daraldım valla
Bu arada ben hemşireye vermek için battaniyeye pamuklu iç zıbın, uzun kollu alttan çıtçıtlı badi, ayaklı alt, ayaklı tulum, eldiven, şapka, çorap, bez sardım, kurdeleyle de bağladım süslü olsun diye :)
Telefondan giriyorum takvimler görünmüyo ya uyuz oluyorum. Hayırlısı olsun canım, az daha dursun anneciğiyle de sonra gelsin bebiş
Hayırlı olsun canım, ben de çok sevinmiştim başı aşağıya dönmüş dediğinde doktor
Bu arada benim doktor da normal doğum istediğim için yürüyüşe çok vurgu yaptı, havalar soğuk dışarda yürüme, alışveriş merkezlerinde gez dedi :27
Merak ettik kuzum seni, doğurdun sandım valla
Böyle vakti yaklaşanlar saat başı olmasa da en geç 6 saate bir gelip durum bildirimi yapsın bak korkuyoruz haaa
Ben çikolata ve çiçek yaptırmayı düşünüyorum canım iyileştikten sonra. Kendim ziyaret etmek istiyorum, zaten doğumdan sonra kontrol falan oluyo ya, bir seferinde yaptırıp götürcem.
Biz yatıyoruz kızlar yarın kalkış saati 6.15. Kafayı sıyırmadan şu izne çıksam diyorum artık
Herkese iyi geceler, yarın doğurursanız da haber verin :)
evet kizlar en guzeli yine yiyecek galiba.bende bebicigin cikkolarini yaptirdigim yerden yaptirayim o zaman.cok guzel cikolatasi cok lezzetli.
eminim cok begenicektir
Atlanta valla bizim oglanin yeri daraldi o sigamiyor ben sigamiyorum bir yerecani sagolsun. Cok sukur iyiyiz ha bir gun ha yarin bekliyoruz ama yalanci kasilmalari her gun yasamaya basladim.Bakalim hayirlisi ne zaman ise o zaman gelsin tabii cumlemizin evladi saglikla sihhatle gelsin...
Benimde kv geldi ondan pek giremiyorum ayip olmasin yaninda bizim gelin bit bit telefonla oynuyor demesin.Daha 1 yillik evliyim iliskilerimizin temeli iyi olsun)) Ancak okuyup gecebiliyorum iste sen nasilsin? Kizina soyle kiz kismi tembel olmaz hareket etsin azicik )
Bugün doktra gitmişsiniz sanırım, bendede plesanda da problem var bekliyoruz normalmi seeryanmı bakalım normal istiyorum . Bu arada sezeryan olursa kaçıncı hafta kaçıncı günde alıcak doktorun , 38 + kaçta acaba ??
canım senınle tarıhlerımız aynı ben 33. haftada gıtmıstım bana 36da gelecen dedı ama ben 34te de gıttım elım ayagım sısmıstı de.... bana her hafta gelecen dıye bır sey demedı ama 36da cagırdı 37de de rapor almaya gıdıcem ınsalalh
bu arada kızlar hala calısyorum yaa ne zor keske evde uyusam gec kalksam ama nerdee:))) daha ıkı haftam varrrrr ızne ayrılmama ama okulda yoruluyorum ve sureklı merdıven ınıp cıkıyorum
canlarım bunlar da son gelenler...bebeğime oda yapamadım maalesef.çok istemiştim ama kısmet olmadı.park yatak yaptık.ama o bile çok şirin oldu ya da bebeğim yatacağı için bana öyle geliyor.battaniyemizin kurdelelerini çektim sonunda,,,alt açma ve güvenli yatış yastığı almıştım.ciciler de türkiyenin çeşitli illerinden arkadaşlarımın gönderdiği(bursa,samsun) cicilerin bir kısmı...sadece hastane çıkışı aldım kızıma kıyafet olarak nerdeyse bi gardrop hediye geldi.kargocular artık tanıyo beni...abla bu kez nerden gelcekti falan diyolarEki Görüntüle 907337 Eki Görüntüle 907338 Eki Görüntüle 907339 Eki Görüntüle 907340 Eki Görüntüle 907341
günaydın herkese :)
garfielde hayırlı ömürlü olsun inşallah. nasıl güzel bi andır o kimbilir. rabbim her isteyene yaşatsın sağlıkla.
bende gece rüyamda sezaryen olduğumu ve bebeğimi gördüm. tombişti, çok tatlıydı yanağımı yakaladı ağzıyla. maşallah diyorum ne kadar güçlü diyorum kendi kendime. gerçek gibiydi. hatta ocak annelerine doğum yaptığımı yazayım diye düşündüm. sonra uyanmışım. rüyası bile çok güzeldi. Allah hepimize, her isteyene sağlıkla, hayırla nasiip etsin o günleri. çok özeniyorum artık.
günaydın annişler ve kuzucuklar :)
evet maalesef hala dönmedi, plasenta çok hafifte olsa rahim ağzını kapatıyor. risk alamayız dedi doktor böyle kalırsa, 38. haftaya kadar bekleriz olmazsa sezeryan olur dedi.sancılar başlarsa hayati tehlike aşırı kan kaybı vs olabiliyormuş.Artık her hafta kontrole gitmemi istedi..Bende normal istiyorum ama Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin. Sağlıklı şekilde atlatırız inşallah..
Kızlar bebeğime yatak döşeği aldımda sert biraz keçe varmış içinde bebek döşekleri böylemi oluyo yoksa ben mi yanlış aldım ortopedik diyo ama
gunaydin kizlar
cocuumun babasini yolladik,evi topladik,oglumla sicacik dusa girdik ve battaniye altindayiz su an kipirdayip duruyoruz tv bakiyoruz.boyle bi keyif yok
biraz aciktik kahvalti hazirlamaya useniyoruz
aah ah arada benimde yumuşasa karnım, hep taş gibi geziyoruzz valla... o bağırsaklara gelince hiç susmuyorlar zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?