2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Aynen. Bu saate kada çok sıkıntım vardı ağrım oldu çok ama o gülümseyince geçiyor. Cindirik gibi bakıyor zaten yüzüme. Allah hepinize nasip etsin. Şuan herhangi bi sıkıntım kalmadı. Ağrım biraz var. Gaz bekliyoruz. Emiyoruz. Şekerimizde iyi çok şükür

ne güzel haberler bunlar böylee...çok duygulandık eşimle...hayal edebiliyorum manzarayı...bakışları...çok sevindim.dua et bize olur mu...sen atlattın tabi..yarına bişeyin kalmaz merak etme.sezaryenin ilk günü zormuş.sonra geçiyomuş.bebek iyi ya gerisi teferruat...ayyyy ben de istiyorummmm

Canım benim ya Allah analı babalı büyütsün inşallah kıyamam tombik bebişine nazarlardan korusun kem gözlerden korusun Rabbim maşallah maşallah maşallah hep güler inşallah yüzü bahtıda güzel olur güzel yüzü gibi darısı tüm ocak annişlerine inşallah okudukça heycanlanıyorum burda, hayat zor olsada hediyeside bir okadar pahabiçilmez işte mutluluk kaynaklarımızı evlatlarımızı herdaim korusun Rabbim hayırlı uğurlu olsun tatlişim

iyi geceler kizlar saat 4,45 ve biz ayaktayiz.oglan yaramazlik pesinde yine gerindi ve altimiza kacirdik biraz :84:
Eki Görüntüle 907624 3.650 gr 50 cm olarak dünyaya merhaba dedik :))
masallaaaah kuzumuza
cok duygulandim yaaa.canim allah bahtini guzel etsin sizlere bagislasin
bak gece yarisi geldim durum bildirimi yapiorum
az kaldi beybii izin baslayinca da cabuk geciyo zaman
bak benim izin yarilandi oglan keyfini bozmuyo

Ay hadi güzel haberlerini bekliyorumm. Bak bizi habersiz bırakmaa. İnşallah çok kolay ve normal bi doğumla kavuşursun oğluşuna :)

Kv geldi demek hadi gözün aydın. Tabi haklısın, yeni evlisin daha yeni yeni tanıyorsunuzdur birbirinizi. Zaten doğurduktan sonra giremeyeceksin fazla. Bari şimdi gizli gizli yaz bize :)
Kızım şimdide tepinmeye başladı teyzesi. Geceleri açılıyı benim kızım. Belliki beni uyutmuycak

günaydın herkese :)
garfielde hayırlı ömürlü olsun inşallah. nasıl güzel bi andır o kimbilir. rabbim her isteyene yaşatsın sağlıkla.
bende gece rüyamda sezaryen olduğumu ve bebeğimi gördüm. tombişti, çok tatlıydı yanağımı yakaladı ağzıyla. maşallah diyorum ne kadar güçlü diyorum kendi kendime. gerçek gibiydi. hatta ocak annelerine doğum yaptığımı yazayım diye düşündüm. sonra uyanmışım. rüyası bile çok güzeldi. Allah hepimize, her isteyene sağlıkla, hayırla nasiip etsin o günleri. çok özeniyorum artık.

günaydın annişler ve kuzucuklar :)

evet maalesef hala dönmedi, plasenta çok hafifte olsa rahim ağzını kapatıyor. risk alamayız dedi doktor böyle kalırsa, 38. haftaya kadar bekleriz olmazsa sezeryan olur dedi.sancılar başlarsa hayati tehlike aşırı kan kaybı vs olabiliyormuş.Artık her hafta kontrole gitmemi istedi..Bende normal istiyorum ama Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin. Sağlıklı şekilde atlatırız inşallah..

bu haftadan sonra her hafta kontrol istedi, her doktor aynı değil ama bazıları son birkaçhafta kala bile her hafta gel demiyor. 9 ocakta 37 doluyor bende rapor alacagım ve izne çıkacagım hayırlısıyla artık.. çok yoruldum hiç yürüyüş, spor bişey yok hayatımda, hatta temizlik bile yapmaya mecalim yok..

maşallah çok güzeller battaniyeye de bayıldım, Allah güle güle kullanmak nasip etsin, bizimde odamız yok :) park yatagımız var.yatak hava alsın diye kenarlarına koruma takmayın dediler o yüzden mevresim takımı aldım ben sadece..

Eki Görüntüle 907624 3.650 gr 50 cm olarak dünyaya merhaba dedik :))

Allah nazardan korusun, 41 kere maşallah çok duygulandım fotografı görünce..

bende rüyamda doğurmuşum ama bebişin yüzünü hatırlamıyorum.. denizin ortasındayız ablamlar filan var. yunus balıkları etrafta yüzüyor, bizde yunuslarla yüzmeye niyetleniyoruz , ablamın kızını ikna etmeye çalışıyorum yunuslara yüzsün diye, (daha 2,5 yaşında :)) sonra birilerinden kaçıyoruz filan.. tuhaf tuhaf rüyalar görüyorum. Hayrolsun inşallah

Son düzenleme:

canım bende previaydım hemde seninki gibi bi kısmını kapatıyodu plasenta rahimin dr ilk 28. Haftada teşhis koydu bana ama hiç kanamam olmadı benim neyse sezeryan dedi falan 36. Haftada dra gittiğimde yukarı çıkmış biraz plasenta artık kapatmıomuş bebekte baş gelişliymiş bebişte ters duruyodu halbuki normal doğum ihtimali var dedi bu hafta baktığında baş öndeymiş sıkıntı kalmadı galiba büyük ihtimal normal olacak daha senin haftan var yukarı çıkar plasentan bence ama çok hareket etmemeye çalış ben çok yordum kendimi hamileliğim boyunca çok seyahat ettim onlarda etkiledi diyorum Allaha şükür yukarı çıktı kendime bakınca bıl bol soluna yat bacağının arasına kalınca bi yastık koyup uyu işe yarıyo canım inşallah yukarı çıkar seninde

Kızlar bebeğime yatak döşeği aldımda sert biraz keçe varmış içinde bebek döşekleri böylemi oluyo yoksa ben mi yanlış aldım ortopedik diyo ama

gunaydin kizlar
cocuumun babasini yolladik,evi topladik,oglumla sicacik dusa girdik ve battaniye altindayiz su an kipirdayip duruyoruz tv bakiyoruz.boyle bi keyif yok
biraz aciktik kahvalti hazirlamaya useniyoruz

Kızlar bebeğime yatak döşeği aldımda sert biraz keçe varmış içinde bebek döşekleri böylemi oluyo yoksa ben mi yanlış aldım ortopedik diyo ama

bebek yataklari sert oluyo canim yari ortopedik olmasi lazimmis zaten.
kece hepsinde varmi bilmiyorum acikcasi,ben ona detayli bakmadim

gunaydin kizlar
cocuumun babasini yolladik,evi topladik,oglumla sicacik dusa girdik ve battaniye altindayiz su an kipirdayip duruyoruz tv bakiyoruz.boyle bi keyif yok
biraz aciktik kahvalti hazirlamaya useniyoruz

Canım senin az kaldı doğuma annen kayvlden falan gelecekmi yanına aynı şehirdemisiniz yoksa

aah ah arada benimde yumuşasa karnım, hep taş gibi geziyoruzz valla... o bağırsaklara gelince hiç susmuyorlar zaten :)

bnmde aynen hep taş gıbı sert ve hassas bırı karnıma degecek dıye ödümpatlıyo gergınlıkten acıyo acaba dıyorum mınyon bı ınsanım ondan mı sıgmıyomu bebek dıyorum çatlamıyoda karnım o yuzden hıç rahatlamıyo....

Gunaydin herkese garfielddd Allah anali babali buyutsun cnm masallah kuzuna

Biz de kizimls babayi ise gonderdik ablayi ana sinifina goturduk yuruyusumuzu yaptik tv karsisinds oturduk bi de kalkip evi supursek diyoruz ama totoyu kaldirmak zor geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…