Selam hanımlar,
Bugun benimde kontrolum vardı. Cok sukur iyi hersey, 3200 olmus tosun oglum, goruntu 3500 gibi dedi doktorum. NTS'de afif sancı cıktı ama artık normalmis. Haftaya bir kere daha gidecegim doktora, sonra da dogum.
Dilzar , bizimle birlikte bir arkadas daha vardı, seiss Di sanırım ismi. Haberiniz var mı?
Elifcik, seninde sesin cıkmıyor epeydir, nerdesin?
Aysbozzz?
Engteacher?
Winerbir?
omeserma?
ben bu aralar biraz geri kaldım arkadaşlar. isimlerini unuttugum arkadaşlarım, gonlumdesiniz,sadece hatırlama sorunu yasıyorum. bu hafta 3 tane cezve 1 tane de tencere yaktım :) tüm IQ ogluma gidiyor, bende salak gibi geziyorum :)
Kozlar biz kizimla hastanedeyiz. Allah sizleri de kurtarsin. Benimki normal baslayip spinal sezeryanla biten zor bi doğum oldu. Bilseydim normalle hic ugrasmazdim ama nasip. Spinal sezeryan çok rahatmis gercekten. Su anda ikimiz de iyiyiz. Kizim 16 gün erken geldi. Ultrasonda en son 3 kilo gibi cikmisti. Ama 2400 doğdu. Zayif ama saglikliyiz. Biz daha önce ultrasonda falan yüzünü hic görmemiştim. Sürpriz oldu. Çok kibar minicik kizin benim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Doğum hikayem macerali ama dediğim gibi benim için normal dogurmaya calisma kismi zordu o yüzden sizi caydirmasin diye ayrintili yazmiyorum. Yalniz doktorum çok ugrasti dogurtmak için. Terden suya batti adam. Su anda da hala dalga geçiyor niye doguramadin sen diye:))
bebek bezini 1 numara (2-5 kg) mı, 2 numara(3-6 kg) mi aldınız?
canım ben 10 gün durmadan yumurta et yesem kuruyemiş falan acaba bebegıme kılo aldırabılırmıyım? bıraz önce evde fıstık varmış bı kase fıstık yedım sıyah üzümle çok mu gec kaldım beslenmeme dıkkat etmekte?
kızlar mınıkkelebek ortada yok bakın demedı demeyın bugun hiç yoktu hatta dun aksamda yoktu.. mutlaka olurdu aslında acabaaaa????
merhaba annişler
akşam ne çok yazmışsınız öyle anca bitirdim okumayı..
bugün doktor kontrolümüz vardı 2745 gr 49 cm olmuş bebiş.. yüzünü yine elleriyle kapatmıştı, eskisi gibi yüzünü göstermiyor hiç bize paşamız. suyumuz iyiymiş. plasenta hala yukarı çıkmamış rahim ağzının kenarında, dönmezse 38.haftada sezeryana gircez, dönerse normal doğum deneyeceğiz.hakkımızda hangisi hayırlı ise o olsun.
bu arada emiriremve bu sabah sezeryan ile bebişini almış kucagına, sezeryan tarihini yazmıştı burdan doktorumuzda aynı olunca gittiğimde sordum doktora :) durumları iyiymiş.3. sezeryan oldugu için biraz daha zor oluyormuş ama sıkıntı yok dedi doktor.Allah sağlık versin bütün doğum yapanlara..
bu arada tansiyonum ilk defa 12-9 çıktı hep 9-6 filan çıkıyodu, tam hastaneye gittiğimizde arabamız bozuldu, stres yaptım sanırım... bir hafta boyunca hergün tansiyonumu ölçtürüp not alacakmışım.. haftaya tekrar kontrolümüz var, artık her hafta geleceksin dedi doktor.
Selam hanımlar,
Bugun benimde kontrolum vardı. Cok sukur iyi hersey, 3200 olmus tosun oglum, goruntu 3500 gibi dedi doktorum. NTS'de afif sancı cıktı ama artık normalmis. Haftaya bir kere daha gidecegim doktora, sonra da dogum.
Dilzar , bizimle birlikte bir arkadas daha vardı, seiss Di sanırım ismi. Haberiniz var mı?
Elifcik, seninde sesin cıkmıyor epeydir, nerdesin?
Aysbozzz?
Engteacher?
Winerbir?
omeserma?
ben bu aralar biraz geri kaldım arkadaşlar. isimlerini unuttugum arkadaşlarım, gonlumdesiniz,sadece hatırlama sorunu yasıyorum. bu hafta 3 tane cezve 1 tane de tencere yaktım :) tüm IQ ogluma gidiyor, bende salak gibi geziyorum :)
canım ben 10 gün durmadan yumurta et yesem kuruyemiş falan acaba bebegıme kılo aldırabılırmıyım? bıraz önce evde fıstık varmış bı kase fıstık yedım sıyah üzümle çok mu gec kaldım beslenmeme dıkkat etmekte?
canlarım bunlar da son gelenler...bebeğime oda yapamadım maalesef.çok istemiştim ama kısmet olmadı.park yatak yaptık.ama o bile çok şirin oldu ya da bebeğim yatacağı için bana öyle geliyor.battaniyemizin kurdelelerini çektim sonunda,,,alt açma ve güvenli yatış yastığı almıştım.ciciler de türkiyenin çeşitli illerinden arkadaşlarımın gönderdiği(bursa,samsun) cicilerin bir kısmı...sadece hastane çıkışı aldım kızıma kıyafet olarak nerdeyse bi gardrop hediye geldi.kargocular artık tanıyo beni...abla bu kez nerden gelcekti falan diyolarEki Görüntüle 907337 Eki Görüntüle 907338 Eki Görüntüle 907339 Eki Görüntüle 907340 Eki Görüntüle 907341
canlarım bunlar da son gelenler...bebeğime oda yapamadım maalesef.çok istemiştim ama kısmet olmadı.park yatak yaptık.ama o bile çok şirin oldu ya da bebeğim yatacağı için bana öyle geliyor.battaniyemizin kurdelelerini çektim sonunda,,,alt açma ve güvenli yatış yastığı almıştım.ciciler de türkiyenin çeşitli illerinden arkadaşlarımın gönderdiği(bursa,samsun) cicilerin bir kısmı...sadece hastane çıkışı aldım kızıma kıyafet olarak nerdeyse bi gardrop hediye geldi.kargocular artık tanıyo beni...abla bu kez nerden gelcekti falan diyolarEki Görüntüle 907337 Eki Görüntüle 907338 Eki Görüntüle 907339 Eki Görüntüle 907340 Eki Görüntüle 907341
Canım öncelikle geçmiş olsun. Kendi hastanene gitmesen de olduğun yerde (köyde misin ilçede mi bilmiyorum ama) herhangi bir hastaneye gidip kontrol ettirsen kendini olmaz mı? Merak ettim bak ben şimdi :44: ben de ilk kez doğurcam bilsem de tarif etsem sana keşke
canım ilçedeyim az önce ayaklarımın altına sıcak su koydum rahatladım geçti çok şükür benim ikinci hamileliğim ama ilki sezeryan ve hiç ağrı çekmedim ben de bilmeyince panikledim normal doğum yapan arkadaşlarımı aradım biri benim de öyleydi 2 saat sonra doğurdum dedi biri sistemli ağrı oluyo dedi biri de ben hiç ağrı çekmedim ki çok hafif sızı gibiydi dedi yani anlayacağın olacaksa olacak yaşayacağız göreceğiz herhalde inşallah bebişler gününü beklerr tek duam bu
Bende anlamadım canım ya kontrollerde artık kilomada bakmıyo doktor kaile almıyomu nedir :)
Çoğunuz izinde ama ben hala çalışıyorum canlar:84:
O yüzden kalıp sohbete devam etmeyi çok istediğim halde yatmam lazım. Sabah ağlicak gibi oluyorum altı buçukta saat çalınca
Doğuma gideceklere tekrar kolaylık diliyorum Allah'tan. Hayırlısıyla gidin sağlıcakla dönün inşallah. Öpüyoruz hepinizi iyi geceler..
findux82 kaç kilosun canım şuan?. 4 kilo almışsın ne güzel valla..
son dk doktor değiştirince bazen kabul etmeyebiliyorlar. en azından fikir almış olursun yinede.hakkınızda hayırlısı olsun canım ya . hepimiz çeşitli sebeplerden stres yapıyoruz. kafamızda birsürü acabalar doluu. Bebeğimize kavuşsak bile sanki rahat etmiycez, yeni yeni stres kaynakları üreticez kendimize gibi geliyorcanım benım oglumda 39.haftada 3250 dogmuştu zaten ufak tefegım bnde çok beklemıyorum ama tam ölçemedıgını de düşünüyorum dr un acıkçası ama yınede çok streslı ve moralsız oldugum şu gunlerde moralımı bozmaya yettı..
bı de bıktımya artık beklemek ıstemıyorum devlet hastanesınede gıdıcem cuma günü ordakı dr lara nedense daha çok güvenıyorum cuma 38 doluyo sonra ordakı dr un dedıgıne göre karar verıcem napıcagıma...
bu arada bebekler haftada degıl gunde 30 gr alıyolar canım senın aklında yanlış kalmış haftada ortalama 200 gr alıyolar....
uyku konusunda birçoğumuz aynıyız canım. hepimiz zombi gibi dolanıyoruz ortalıkta :))bende hiç nst ye girmedim. 2 haftada bir kontrolde iyidir. bazı doktorlar 36 dan sonra haftalık çağırıyorlar. belki seninki sorun görmedi veya kendisi çok yoğunya kızlar ben hiç nst ye girmedim,son 3 haftam kaldı benimde..sizden de var mı benim gibi olan merak ettim.2 haftada bir kontrole gidiyorum o kadar..inşallah normal olur bu da,oğlumu normal doğurmuştum..
.bende geceleri hiç uyuyamıyorum ya tuvalete gidiyorum yada ağrım oluyor,sağa dön sola dön uyku tutmuyor..bugün gündüzde uyudumda kendime geldim:))
kızlar doktorum 2 hafta sonra nst ye gircen dedi bugün. ne kadar sürüyor bu nst, belli bir vakti saati var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?