2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

tomurcukcum hoş geldin geçen ben de seni sordum.iq ile ilgili değil canım...burda yüz olarak göremediğimiz için hatırlamak iki katı zorlaşıyor.ben de çok merak ediyorum elifcik seiss winebir daha da var aklıma gelmeyen.oğluşuna maşallah.benim kızçem de pek minnak ama napalım sağlıklı olsunlar da...bu arada ben kontrole gitsem kesin fazla miktarda sancı çıkar ama haftasonu randevum var zaten diye umursamıyorum dün gece 3 te ancak yatabildim.mide bel kasık bastırdılar 3 koldan.erkekseniz teker teker gelin dedim ama nafile...bi de felaket kabızım.bende haberler böyle.

İşe gidiyorum bu saatte, sabah ayrı akşam ayrı çok zor geliyor, son üç gün kaldı ama benim de tam anlamıyla pilim bitti...
Saat on gibi görüşmek üzere...

Minikkelebek, nerdesin ratlım, doğuma mı gittin, gitmediysen de sakın canını sıkma, artık son günlerin çok stresli biliyorum, ama bebeğinle bir daha hiç bu kadar yakın olamayacaksın....

Allaha emanet olun, bebeklerinizle birlikte...

gözün aydın canım :) neler yaşadın en uygun zaman da bekliyoruz canım
olsun bebişin sonra toplar canım merak etme bol bol sütün olsun :)

bebek bezini 1 numara (2-5 kg) mı, 2 numara(3-6 kg) mi aldınız?

canım ben 1 numara 2 paket aldım 100 tane yapıyor ondan sonrasına da duruma göre bakarım dedim

canım ye sen elbet faydası olur bebeğine zaten bebek son ay kilo alır diyolar alabildiğini şimdi alsın annesi
sonra sen onu sütünle beslersin :)

kızlar mınıkkelebek ortada yok bakın demedı demeyın bugun hiç yoktu hatta dun aksamda yoktu.. mutlaka olurdu aslında acabaaaa????

var ya sonuna kadar okudum yazılanları baktım yok kesin hastanede kesin :)

canım senınle tarıhlerımız aynı ben 33. haftada gıtmıstım bana 36da gelecen dedı ama ben 34te de gıttım elım ayagım sısmıstı de.... bana her hafta gelecen dıye bır sey demedı ama 36da cagırdı 37de de rapor almaya gıdıcem ınsalalh

bu arada kızlar hala calısyorum yaa ne zor keske evde uyusam gec kalksam ama nerdee:))) daha ıkı haftam varrrrr ızne ayrılmama ama okulda yoruluyorum ve sureklı merdıven ınıp cıkıyorum

kızlar bugün doktor kontorlum vardı
36+1 dedi doktorumuz yılbaşını atlatırız dedi
2900 olmuşuz 49 cm boyumuz herşey çok güzeldi
uzun zaman sonra ilk defa yüzünü gösterdi kızımız
2 ocak kontrolumuz bir daha ve sezeryan tarihimiz netleşicek ben hissediyorum 6 ocak da falan gelir diyorum
2 hafta kaldı diyorum soranlara ayy gelsin artık gördükten sonra daha da heycanlandım :)
nst de 2 tane sancım çıkmış ben bir şey hissetmedim tabi normal dedi kanala girmemiş daha ama yavaş yavaş yönelme pozisyonunda dedi bizden bu kadar şimdilik :)

canlarım bunlar da son gelenler...bebeğime oda yapamadım maalesef.çok istemiştim ama kısmet olmadı.park yatak yaptık.ama o bile çok şirin oldu ya da bebeğim yatacağı için bana öyle geliyor.battaniyemizin kurdelelerini çektim sonunda,,,alt açma ve güvenli yatış yastığı almıştım.ciciler de türkiyenin çeşitli illerinden arkadaşlarımın gönderdiği(bursa,samsun) cicilerin bir kısmı...sadece hastane çıkışı aldım kızıma kıyafet olarak nerdeyse bi gardrop hediye geldi.kargocular artık tanıyo beni...abla bu kez nerden gelcekti falan diyolar

Son düzenleme:

Canım maşallah kuzuna tosuncuk olmuş, ısırırım onu
Ben buralardayım tatlım da hala çalışıyorum ya ondan akşam üstü 3-4'ten sonra gelebiliyorum. Son 2 haftam, izne çıkınca 7/24 burdayım

Bence etkisi olur canım ya et,yumurta , ıspanak, muz şeker olmasa birazda karbonhidrat biraz ağırlık vercem ben son üç haftadır sadece 300 gr olmaz benim gibi tombalak bi anneye yakışmıyo buarada ben 5 kilo doğmuşum eşim 2,5 kilo he he şimdiki halimizi siz düşünün :))

çok güzeller güle güle giysin kızın inşallah

Çok tatlı hepsi güle güle kullansın bebişin battaniyeni çok beğendim canım

ufff. bende daha okula gidip geliyorum ama çok zoruma gidiyor. tembelleştim artık. bugün doktora gittik. 10 gün daha dayan sonra yazalım iznini dedi, eşim yazın yazın yatsın dinlensin evde dedi bende daha yazmayın biraz daha dayanım dedim. 10 gün sonra izindeyim inşallah..

güle güle sağlıkla kullansın bebişin canım. hepsi çok güzel..

son dk doktor değiştirince bazen kabul etmeyebiliyorlar. en azından fikir almış olursun yinede.hakkınızda hayırlısı olsun canım ya . hepimiz çeşitli sebeplerden stres yapıyoruz. kafamızda birsürü acabalar doluu. Bebeğimize kavuşsak bile sanki rahat etmiycez, yeni yeni stres kaynakları üreticez kendimize gibi geliyor
aslında en güzel günlerimizin tadını çıkarmamız gerek.
buarada güde 30 gr mıydı? karıştırmışım ben. o zaman daha çok alır kilo yavrucaklar.

uyku konusunda birçoğumuz aynıyız canım. hepimiz zombi gibi dolanıyoruz ortalıkta :))bende hiç nst ye girmedim. 2 haftada bir kontrolde iyidir. bazı doktorlar 36 dan sonra haftalık çağırıyorlar. belki seninki sorun görmedi veya kendisi çok yoğun

güle güle kullanın İnşallah. yatağın da çok güzel olmuş. park yataklarda çok güzel bence. zaten ileride mecburen mobilya almak zorundayız. birazda park yatakla büyüsünler. arkadaşların çokk inceymiş gerçekten. ne iyi etmişler yaa. bende bundan sonra hamile arkadaşlarıma hediye göndericem. daha önce hiç düşünememiştim..

kızlar doktorum 2 hafta sonra nst ye gircen dedi bugün. ne kadar sürüyor bu nst, belli bir vakti saati var mı?

kızlar doktorum 2 hafta sonra nst ye gircen dedi bugün. ne kadar sürüyor bu nst, belli bir vakti saati var mı?

canım 15 20dk suruyor bır cıhaza bahlıyorlar, benım bebek uyuyordu sanırım pek kıpırdamadı ama kagıt cıkınca aslında kıpırdamıs harektelıymıs de ben anlamamısım ben ıkı uc kez oynadıgını farketmıstım oysakı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…