2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Minikkelebek seni bugün göremeyince kesim doğurmuştur dedim ama yanılmışım:) ben de hayırlısı ile doğursam zamanında diyorum ama ağrım sızım çok arttı yatmak bile eziyet geçsin bu günler off off

kızlar bu arada ben ayvadan yaptıgım jelı 1 hafta oldu bardakta duruyor gıdıyor gelıyor aksamları gogus ucuna suruyorum, daha lansıoha baslamadım bıtmesın:))dogalını suruyorum

canim sorma ya gece resmen inliyorum esim donerken sesime uyaniyo.
gobegimi tutup kendimle beraber cevirmek zorundayim ve agriyo icerde oglan yer degistirirken.bi yandan hamilelik cok guzel bi yandan son zamannlar cook zor
kızlar bu arada ben ayvadan yaptıgım jelı 1 hafta oldu bardakta duruyor gıdıyor gelıyor aksamları gogus ucuna suruyorum, daha lansıoha baslamadım bıtmesın:))dogalını suruyorum
canim lansinoh cok koyu kivamli ya bikac sene gider gibi.
gerci ben onu esimin elinede suruyorum.eli soguktan tahris oldu.o amacla da kullaniliyomus dedi satici kiz.meme ucu kremi ama her ise yariyo
cok pahali ama yaa 30 tl

çok güzeller güle güle giysin kızın inşallah

Canım bebişinin eşyaları çok tatlı gülegüle kullanın inşallah bataniyen favorim :)

gule gule kullansın canım bebısın hepsı guzel. ben de sadece park yatak alabıldım belkı yanında bır de cekmece alacam

güle güle sağlıkla kullansın bebişin canım. hepsi çok güzel..

ben o çilek kızı yerim yer :)
ayy çok cici hepsi güzel günlerde kullansın inş.

erkek evlat ayrı da kız da ayrı be canım,aldıklarını gorunce cook ozendim suslu suslu

iyi olmana cok sevindim omeserma. opuyorum cok cok
sevgiler
tomurcuk

çok teşekkür ederim canlarım daha güzelleri sizin bebişlerinizin olsun...kızı erkeği yok canlar benim de gözüm erkek bebeklere giydirilen minik deri ceketler papyonlar jeanlerde kalıyo hep...hatta pembeye çok takılmamak renk renk giydirmek istiyorum.kırmızı sarı yeşil mavi turuncu gibi renklerden de giydiricem.kadın olduğumuz için kız çocukları hep kendi zevkimize göre giydiriyomuşuz gibi sanki..benim çekmece almama gerek yok gardrobum yüklük gibi koskocaman olunca 6 kapılı bölmenin 2 sini bebişe ayırdım hurçlar kutular vs alıp örgüleri penyeleri iç çamaşırlarını havlularını ağız mendillerini sınıflandırdım.

Canım, seis annesinin yanına gitmişti en son galiba ondan sonra mesaj yazmadı, int yok diye düşündüm...

Oğluna da maşallah, kuzucuğunu görmüşsün...

kızlar ben hıc yuruyus yapmıyorum ama okulda cok merdıven ınıp cıkıyorum ıse yarar mı sızce? sımdıye kadar da 13 kılo almısım:/
valla canım bende yürüyüş yapmıyorum. okula gidip geliyorum, birde okuldaki dolanmalarım.. zaten 11-18 okuldayım , ayrıca yürüyüş yapmakta gelmiyor içimden hiç...

Arkadaşlar bişi sorcam ; eskiden kadındoğumculara hediye alınırdı doğumdan sonra bıçak parasıda demiyeyim de minnettarlık amaçlı durumun elverdiğince . Hala devam ediyormu bu durum yada şöyle sorıyım doğum doktorunuza bi hediye almayı düşünüyormusunuz?

findux ben de dusunuyorum canim.doktorumdan ve asistanindan cok memnunum 2 dusuk yaptim cok ilgili insanlar gecen seneden beri cok nazimi cektiler
doktor bayan olsa bi kolye falan alirdim ama erkek.esim antepten bi tepsi baklava yaptircam ona diyo
bilmiyorum yaa fikriniz var mi?

Ya benimkide aynı tüp bebek takibinden doğuma kadar inşallah hep yanımdaydı erkekde demen gibi sanırım bişe almam lazım yaw ama ne inan hiç bilemedim!

nabersin tatlım? nerelerdesin? kuzucuk nasıl, az kaldı mutlu sona İnşallah :)
Atlanta valla bizim oglanin yeri daraldi o sigamiyor ben sigamiyorum bir yere cani sagolsun. Cok sukur iyiyiz ha bir gun ha yarin bekliyoruz ama yalanci kasilmalari her gun yasamaya basladim.Bakalim hayirlisi ne zaman ise o zaman gelsin tabii cumlemizin evladi saglikla sihhatle gelsin...
Benimde kv geldi ondan pek giremiyorum ayip olmasin yaninda bizim gelin bit bit telefonla oynuyor demesin.Daha 1 yillik evliyim iliskilerimizin temeli iyi olsun )) Ancak okuyup gecebiliyorum iste sen nasilsin? Kizina soyle kiz kismi tembel olmaz hareket etsin azicik )

Ya benimkide aynı tüp bebek takibinden doğuma kadar inşallah hep yanımdaydı erkekde demen gibi sanırım bişe almam lazım yaw ama ne inan hiç bilemedim!

internetten bakiyorum da genelde cikolata tatli falan goturmusler canim.
asistana da gumus bi kolye alirim
yinede doktor icin kararsizim.dogumdan sonra kontrole gittigimizde veririz heralde

Canım çok güzel şeyler hepsi, güle güle kullansın prensesin

İnşallah canım, ben de hep dua ediyorum, 38-39'u görelim diye, sonra da ekliyorum ama 40'ı da geçmesin diye Utanmasam normal doğum için gün sipariş etçem

Benim 2 hafta var görünüyo ama iş günü olarak 7 günüm kaldı canım ama o bile gözümde büyüyo. Ahlaya oflaya inip çıkıyorum okulun merdivenlerini

Zümrem memnun oldum hayırlı olsun iznin, yat dinlen artık, benim de son 2 hafta 7 iş günü kısmetse okulda herkes hergün söylüyo artık hala burda mısın diye. Daraldım valla
Bu arada ben hemşireye vermek için battaniyeye pamuklu iç zıbın, uzun kollu alttan çıtçıtlı badi, ayaklı alt, ayaklı tulum, eldiven, şapka, çorap, bez sardım, kurdeleyle de bağladım süslü olsun diye :)

daha 3 haftamız var canım. adete benziyo benimkisi. bakalım arftık hayırlısı.

Telefondan giriyorum takvimler görünmüyo ya uyuz oluyorum. Hayırlısı olsun canım, az daha dursun anneciğiyle de sonra gelsin bebiş

Hayırlı olsun canım, ben de çok sevinmiştim başı aşağıya dönmüş dediğinde doktor
Bu arada benim doktor da normal doğum istediğim için yürüyüşe çok vurgu yaptı, havalar soğuk dışarda yürüme, alışveriş merkezlerinde gez dedi

anaaam kizlar beni merak etmis
arkadasim gelmisti oturmaya.onun da karni burnunda cok komik olduk yanyana foto cekildik bol bol
oglumun yeri dar oynayamiyo teyzeler
cok merak ediyorum kendilerini

Merak ettik kuzum seni, doğurdun sandım valla
Böyle vakti yaklaşanlar saat başı olmasa da en geç 6 saate bir gelip durum bildirimi yapsın bak korkuyoruz haaa

Ben çikolata ve çiçek yaptırmayı düşünüyorum canım iyileştikten sonra. Kendim ziyaret etmek istiyorum, zaten doğumdan sonra kontrol falan oluyo ya, bir seferinde yaptırıp götürcem.

Biz yatıyoruz kızlar yarın kalkış saati 6.15. Kafayı sıyırmadan şu izne çıksam diyorum artık
Herkese iyi geceler, yarın doğurursanız da haber verin :)

Eki Görüntüle 907624 3.650 gr 50 cm olarak dünyaya merhaba dedik :))

yaaa bu çok güzell...çok çok çok güzelllll....ama sen şimdi beni ağlattın olmadı ki....ama ben bittim bu resmi görünce...Allahım hepimizinkiyle birlikte seninkini de sana bağışlasın bi ömür sağlıkla mutlulukla birarada yaşayın inşallah.dün çok heyecanlıydın çok korkuyodun bugün eser kalmamıştır eminim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…