kizlaaar iyi aksamlar
dogum yapanlar bebislerinizi opuyorumtebrik ederim
benim son durumum soyle ki akintim artti bugun oglum pek hareketli degil.
hala beklemedeyizzz
canim benim takmicam kafama hayirli vakitte gelsin insallah.bu sabah oglum yarim saat oynamadi aklim cikti.dedim ki normal veya sezeryan er yada gec saglikli dogsun :124:
cok az kaldi iznine sabir canim evde olmak cok guzelmis hamileyken.benim cok hosuma gitti valla
kiz taze annecik geceler uykusuz geciyo galiba emi
bazi geceler bizde uykusuzuz sen yaz k valide de cekistiririz lohusayi da rahatlatiriz
canim sen bosver onu bunu evi agdayi
ne yaptin ses ver doktora sordunmu ne dediii
canim sorma ya gece resmen inliyorum esim donerken sesime uyaniyo.Minikkelebek seni bugün göremeyince kesim doğurmuştur dedim ama yanılmışım:) ben de hayırlısı ile doğursam zamanında diyorum ama ağrım sızım çok arttı yatmak bile eziyet geçsin bu günler off off
canim lansinoh cok koyu kivamli ya bikac sene gider gibi.kızlar bu arada ben ayvadan yaptıgım jelı 1 hafta oldu bardakta duruyor gıdıyor gelıyor aksamları gogus ucuna suruyorum, daha lansıoha baslamadım bıtmesın:))dogalını suruyorum
çok güzeller güle güle giysin kızın inşallah
Canım bebişinin eşyaları çok tatlı gülegüle kullanın inşallah bataniyen favorim :)
gule gule kullansın canım bebısın hepsı guzel. ben de sadece park yatak alabıldım belkı yanında bır de cekmece alacam
son dk doktor değiştirince bazen kabul etmeyebiliyorlar. en azından fikir almış olursun yinede.hakkınızda hayırlısı olsun canım ya . hepimiz çeşitli sebeplerden stres yapıyoruz. kafamızda birsürü acabalar doluu. Bebeğimize kavuşsak bile sanki rahat etmiycez, yeni yeni stres kaynakları üreticez kendimize gibi geliyor
aslında en güzel günlerimizin tadını çıkarmamız gerek.
buarada güde 30 gr mıydı?karıştırmışım ben. o zaman daha çok alır kilo yavrucaklar.
uyku konusunda birçoğumuz aynıyız canım. hepimiz zombi gibi dolanıyoruz ortalıkta :))bende hiç nst ye girmedim. 2 haftada bir kontrolde iyidir. bazı doktorlar 36 dan sonra haftalık çağırıyorlar. belki seninki sorun görmedi veya kendisi çok yoğun
güle güle kullanın İnşallah. yatağın da çok güzel olmuş. park yataklarda çok güzel bence. zaten ileride mecburen mobilya almak zorundayız. birazda park yatakla büyüsünler. arkadaşların çokk inceymiş gerçekten. ne iyi etmişler yaa. bende bundan sonra hamile arkadaşlarıma hediye göndericem. daha önce hiç düşünememiştim..
güle güle sağlıkla kullansın bebişin canım. hepsi çok güzel..
Güle güle kullansın kızın hepsi çok güzel görünüyorrrr
İşe yarar diye düşünüyorum,kilon da normal bence,ben 15 kiloya dayandım:18:, ben de yürüyemedğim günler merdiven inip çıkıyorum :)
ben o çilek kızı yerim yer :)
ayy çok cici hepsi güzel günlerde kullansın inş.
erkek evlat ayrı da kız da ayrı be canım,aldıklarını gorunce cook ozendim suslu suslu
iyi olmana cok sevindim omeserma. opuyorum cok cok
sevgiler
tomurcuk
aynen canım kızların kıyafetlerı her bır seyı baska guzel ama boyle deyınce oglum uzuluyor dıye ben de uzuluyorum:)
Canım, seis annesinin yanına gitmişti en son galiba ondan sonra mesaj yazmadı, int yok diye düşündüm...Selam hanımlar,
Bugun benimde kontrolum vardı. Cok sukur iyi hersey, 3200 olmus tosun oglum, goruntu 3500 gibi dedi doktorum. NTS'de afif sancı cıktı ama artık normalmis. Haftaya bir kere daha gidecegim doktora, sonra da dogum.
Dilzar , bizimle birlikte bir arkadas daha vardı, seiss Di sanırım ismi. Haberiniz var mı?
Elifcik, seninde sesin cıkmıyor epeydir, nerdesin?
Aysbozzz?
Engteacher?
Winerbir?
omeserma?
ben bu aralar biraz geri kaldım arkadaşlar. isimlerini unuttugum arkadaşlarım, gonlumdesiniz,sadece hatırlama sorunu yasıyorum. bu hafta 3 tane cezve 1 tane de tencere yaktım :) tüm IQ ogluma gidiyor, bende salak gibi geziyorum :)
valla canım bende yürüyüş yapmıyorum. okula gidip geliyorum, birde okuldaki dolanmalarım.. zaten 11-18 okuldayım , ayrıca yürüyüş yapmakta gelmiyor içimden hiç...kızlar ben hıc yuruyus yapmıyorum ama okulda cok merdıven ınıp cıkıyorum ıse yarar mı sızce? sımdıye kadar da 13 kılo almısım:/
Arkadaşlar bişi sorcam ; eskiden kadındoğumculara hediye alınırdı doğumdan sonra bıçak parasıda demiyeyim de minnettarlık amaçlı durumun elverdiğince . Hala devam ediyormu bu durum yada şöyle sorıyım doğum doktorunuza bi hediye almayı düşünüyormusunuz?[/
O kadar çok doktor değiştirdimki tek bi doktorum olsaydı baştan beri düşünürdüm ama şuan gittiğim doktorada bi kaç haftadır gidiyorum.
Arkadaşlar bişi sorcam ; eskiden kadındoğumculara hediye alınırdı doğumdan sonra bıçak parasıda demiyeyim de minnettarlık amaçlı durumun elverdiğince . Hala devam ediyormu bu durum yada şöyle sorıyım doğum doktorunuza bi hediye almayı düşünüyormusunuz?
Arkadaşlar bişi sorcam ; eskiden kadındoğumculara hediye alınırdı doğumdan sonra bıçak parasıda demiyeyim de minnettarlık amaçlı durumun elverdiğince . Hala devam ediyormu bu durum yada şöyle sorıyım doğum doktorunuza bi hediye almayı düşünüyormusunuz?[/
O kadar çok doktor değiştirdimki tek bi doktorum olsaydı baştan beri düşünürdüm ama şuan gittiğim doktorada bi kaç haftadır gidiyorum.
Anladım canım bencede sana gerekmez.
findux ben de dusunuyorum canim.doktorumdan ve asistanindan cok memnunum 2 dusuk yaptim cok ilgili insanlar gecen seneden beri cok nazimi cektiler
doktor bayan olsa bi kolye falan alirdim ama erkek.esim antepten bi tepsi baklava yaptircam ona diyo
bilmiyorum yaa fikriniz var mi?
Atlanta valla bizim oglanin yeri daraldi o sigamiyor ben sigamiyorum bir yerenabersin tatlım? nerelerdesin? kuzucuk nasıl, az kaldı mutlu sona İnşallah :)
Ya benimkide aynı tüp bebek takibinden doğuma kadar inşallah hep yanımdaydı erkekde demen gibi sanırım bişe almam lazım yaw ama ne inan hiç bilemedim!
canlarım bunlar da son gelenler...bebeğime oda yapamadım maalesef.çok istemiştim ama kısmet olmadı.park yatak yaptık.ama o bile çok şirin oldu ya da bebeğim yatacağı için bana öyle geliyor.battaniyemizin kurdelelerini çektim sonunda,,,alt açma ve güvenli yatış yastığı almıştım.ciciler de türkiyenin çeşitli illerinden arkadaşlarımın gönderdiği(bursa,samsun) cicilerin bir kısmı...sadece hastane çıkışı aldım kızıma kıyafet olarak nerdeyse bi gardrop hediye geldi.kargocular artık tanıyo beni...abla bu kez nerden gelcekti falan diyolarEki Görüntüle 907337 Eki Görüntüle 907338 Eki Görüntüle 907339 Eki Görüntüle 907340 Eki Görüntüle 907341
canım ilçedeyim az önce ayaklarımın altına sıcak su koydum rahatladım geçti çok şükür benim ikinci hamileliğim ama ilki sezeryan ve hiç ağrı çekmedim ben de bilmeyince panikledim normal doğum yapan arkadaşlarımı aradım biri benim de öyleydi 2 saat sonra doğurdum dedi biri sistemli ağrı oluyo dedi biri de ben hiç ağrı çekmedim ki çok hafif sızı gibiydi dedi yani anlayacağın olacaksa olacak yaşayacağız göreceğiz herhalde inşallah bebişler gününü beklerr tek duam bu
ufff. bende daha okula gidip geliyorum ama çok zoruma gidiyor. tembelleştim artık. bugün doktora gittik. 10 gün daha dayan sonra yazalım iznini dedi, eşim yazın yazın yatsın dinlensin evde dedi bende daha yazmayın biraz daha dayanım dedim. 10 gün sonra izindeyim inşallah..
slm cnm,teşekkürler,inş. hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi..bu arada bende İng. öğretmeniyim,sende öylesin sanırım...bende dün izne ayrıldım,aynen korktum bende okulda doğurcam diyesende hayırlısıyla bitirirsin son 2 haftanı..
kızlar birşey sorucam..hastanede ebeye verilcek bebiş için hangi kıyafetleri hazırladınız..ben hala kararsızım..yani içdış zıbınmı üstüne yoksa iç zıbın ve uzun kollu body ve üstüne tulummu ...oğlumda hava soğuk değildi iç dış zıbın yetti ama şimdi kış,siz ne vericeksiniz
daha 3 haftamız var canım. adete benziyo benimkisi. bakalım arftık hayırlısı.
Bugün kontrole gittim 3 hafta önce ters olduğunu sölemişti dr ama bugün bir baktık ki başı aşağıda,dönmüş kuzum çok şükür :) Göğüs kafesine doğru hissettiğim yuvarlak çıkıntı poposuymuş meğer
Dr artık her hafta kontrole gelmemi söyledi,bir hafta ultrason+nst,bir sonraki hafta nst yaparız dedi.2 hafta sonra çatı muayenesi yapıcakmış:18:Yürüyüşün çok faydası olur dedi, artık her gün yürüycez mecburen.
anaaam kizlar beni merak etmis
arkadasim gelmisti oturmaya.onun da karni burnunda cok komik olduk yanyana foto cekildik bol bol
oglumun yeri dar oynayamiyo teyzeler
cok merak ediyorum kendilerini
Arkadaşlar bişi sorcam ; eskiden kadındoğumculara hediye alınırdı doğumdan sonra bıçak parasıda demiyeyim de minnettarlık amaçlı durumun elverdiğince . Hala devam ediyormu bu durum yada şöyle sorıyım doğum doktorunuza bi hediye almayı düşünüyormusunuz?
findux ben de dusunuyorum canim.doktorumdan ve asistanindan cok memnunum 2 dusuk yaptim cok ilgili insanlar gecen seneden beri cok nazimi cektiler
doktor bayan olsa bi kolye falan alirdim ama erkek.esim antepten bi tepsi baklava yaptircam ona diyo
bilmiyorum yaa fikriniz var mi?
Anladım canım bencede sana gerekmez.
Bence yiyecek şık bişey olabilir, şu çiçeksepeti diye bi site vardı orda çiçek buketi şeklinde çikolatalar hazırlıyolar. Onlar olabilir belki. İlk gittiğim doktordada plaket yaptırmıştı birileri, teşekkür filan yazıyodu isimleri vardı. Oda masasına koymuştu.
Bence yiyecek şık bişey olabilir, şu çiçeksepeti diye bi site vardı orda çiçek buketi şeklinde çikolatalar hazırlıyolar. Onlar olabilir belki. İlk gittiğim doktordada plaket yaptırmıştı birileri, teşekkür filan yazıyodu isimleri vardı. Oda masasına koymuştu.
canım benim eşime de sık sık hediyeler geliyor.patikler bebek yelekleri fındık ceviz çiğ köfte bal vs vs ama çikolata gelmişti be keresinde bi ilaç firması kahve dünyasına yaptırmış...en beğendiğimiz o olmuştu.böle süslü şık bişeydi.ve çikolatalar çok kaliteliydi.sanırım en iyisi buydu içlerinde.tabi diğerleri de sağolsunlar
Eki Görüntüle 907624 3.650 gr 50 cm olarak dünyaya merhaba dedik :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?