2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

ay azuremcim öldüm meraktaaannn...ayy ne güzel yaa kızını benim için kokla öp çek içine kokusunu.benim kızım da sağlıkla doğsun inşallah....Allah kzızına sana hayırlı uzun ömürler versin canım

canım soruların hakkında hiçbir fikrim yok ama Allah yardımcın olsun, en hayırlı zaman ne zamansa Allah ikinize de sağlıkla kavuşmayı nasip etsin dikkat et kendine

merhaba kızlar hamileliğin son haftaları cidden zor geçiyor..geçen hafta uykusuzluk cektım bu haftada uykudan basımı kaldıramıyorum cok halsızım...yarın yıne nst ye gırıcez.. bazen cok hafıf ağrılarım oluyo ama bunlara sancı dıyemem sanırım benım oğlumun gelmeye nıyetı yok daha...herkes kendıne coookk ıyı baksın..

ayy canım yaaa hem cok gecmış olsun hem gözun aydın bebegın bol bol emzırırsen tamamlar kılosunu hem de kız bebek nasıl olsa varsın çıtı pıtı olsun sen de ıyısındır ınş çok merak ettık senı.. normal dogum sancısı ceken arkadasları ayrıca cok merak edıyorum emınım zordur ama kızın yanında çok şükür küvöz falanda olmamış sanırım allah bagıslasın.....spınalden çok korkuyorum bı ara ayrıntılarını yazarsan sevınırım bas agrın vs oldumu amelıyat sırasında neler oldu....

ya kızlar ben hiç nst ye girmedim,son 3 haftam kaldı benimde..sizden de var mı benim gibi olan merak ettim.2 haftada bir kontrole gidiyorum o kadar..inşallah normal olur bu da,oğlumu normal doğurmuştum..
.bende geceleri hiç uyuyamıyorum ya tuvalete gidiyorum yada ağrım oluyor,sağa dön sola dön uyku tutmuyor..bugün gündüzde uyudumda kendime geldim:))

Bu ultrasonlara hiç güvenmemiz lazım hiç yiyin kızlar durmak yok :)) canım hayırlı uğurlu olsun Allah Analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah .

canım ben 10 gün durmadan yumurta et yesem kuruyemiş falan acaba bebegıme kılo aldırabılırmıyım? bıraz önce evde fıstık varmış bı kase fıstık yedım sıyah üzümle çok mu gec kaldım beslenmeme dıkkat etmekte?

iyi akşamlar kızlar. maşallah hayırlı haberlerimiz artsın böyle. çok seviniyorum.
bugün tam karnımda adet sancısı gibi ağrım var. ve dik oturduğumda daha çok ağrıyo, belimin yanlarına vuruyo. ağrım önde, tam bebeğin olduğu yerde. şu sancının nasıl bişey olduğunu bilseydim iyiydi :) ilk defa böyle bi ağrım var.doğurcam sanıyorum:) sabahtır her wc girişimde nişan varmı diye baktım bugün:)

sende bnm gıbısın bende burda gunlerdır aglıyorum arkadasların basını şişirdim oğlumu ıhmal etmekten korkuyorum dıye hala yolunda gıtmeyen bışi olsa oturup aglıyorum hemen son gunler olduugu için çok psıkolojım bozuk.. kızının adı ne?

biliyorum cnm okudum senin endişelerini..bence bu kadar yıpratma kendini, zamanla düzene giricek herşey,kıskançlık mutlaka olucak tabii..senin oğlun kaç yaşında..benimki 5.5 civarı..şu anda hiç birşey demiyor ama geçen gün anne kard. doğunca çok yaramazlık yapıcam dedicnm kızıma Elif adını koymayı düşünüyoruz,eşim seçti birde yanına isim bulucam ben ama karar veremedim henüz..

canım ben 35 haftadan ıtıbaren kontrollere haftalık gıtmeye basladım 32 den berı nst çekıyolar 35 ten sonra haftada bı kontrol 3 gune bırde yanı ıkı kontrolun arasında nst için gel dedıler ama gıtmıyorum ıyıym dıye sadece kontrole gıttıgımde çekılıyo nst üç güne bir gıdemem oğlum var zor oluyo....
çok da önemlımı bılmıyorum nst valla bugune kadar anlamadım gıttı bazen nasıl sancım oluyo belım kasıklarım patlıyo baglıyolar sancın yok dıyolar baska zaman bı de gıdıyorum nasıl enerjık agrı sızı yok dınlenmış halde sancın çıkmış dıyolar yat dıyolar ben anlamıyorum nst anlıyo:))))

Bugün doktra gitmişsiniz sanırım, bendede plesanda da problem var bekliyoruz normalmi seeryanmı bakalım normal istiyorum . Bu arada sezeryan olursa kaçıncı hafta kaçıncı günde alıcak doktorun , 38 + kaçta acaba ??

aynen canım noluyo bize böyle yaa ben şimdi ayaklarımın altına sıcak su koydum az rahatladım sanki ama ciddi ciddi korkuyorum

Selam hanımlar,

Bugun benimde kontrolum vardı. Cok sukur iyi hersey, 3200 olmus tosun oglum, goruntu 3500 gibi dedi doktorum. NTS'de afif sancı cıktı ama artık normalmis. Haftaya bir kere daha gidecegim doktora, sonra da dogum.

Dilzar , bizimle birlikte bir arkadas daha vardı, seiss Di sanırım ismi. Haberiniz var mı?
Elifcik, seninde sesin cıkmıyor epeydir, nerdesin?
Aysbozzz?
Engteacher?
Winerbir?
omeserma?

ben bu aralar biraz geri kaldım arkadaşlar. isimlerini unuttugum arkadaşlarım, gonlumdesiniz,sadece hatırlama sorunu yasıyorum. bu hafta 3 tane cezve 1 tane de tencere yaktım :) tüm IQ ogluma gidiyor, bende salak gibi geziyorum :)

valla benim dr. çok rahat ,bende hiç sormadım ama burda okudukça merak ettim..oğlumda da hiç girmemiştim nst ye,onuda hiç sancım yokken 2 cm açılma var demişti kontrolde gel dedi 4 gün sonra suni sancıyla normal doğurttu benio yüzdne bunda endişeliyım,ne su gelmesini ne de nişanı biliyorum..hayırlısıyla inş. hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi..
yani çok sık değilmi 3 günde bir,zaten sancı gelirse anlar insan,ritmik olucak sancılar dedi benim dr,düzenli ve sık aralıklarla

bnm oglum 2 bucuk yasında daha.. ısteyerek hamıle kaldım ama şimdi pişman oluyorum altından kalkamassam dıye inşallah bosuna korkuyorumdur oğlum nasıl konuskan nasıl sabırsın kardesım artık gelsın dıye hep dr a gıderken babaannesıne bırakırdık bugun dr dan sonra gezelım dedık avm ye falan gıdelım dedık o yüzden bızle geldı muayeneye gırerken durmadı dısarda bekledıler babası oyaladı dedım kı dr teyzeye sormaya gıdıyorum ne zaman cıkarıcakmış kardesını dıye sen bekle dedım ben çıkınca boynunu bükmüş anneee bugundemı gelmıyomuş kardesım dıyo....

isimde çok güzel adıyla yasasın elıf ısmını çok severım ama mumkunse tek ısım koyun derım ben yada beraber soleyebılecegınız bı ısım daha ekleyın çünkü kullanılmadıgı halde ıkı ısım ıyı olmuyo mesela elıfnaz elıfsude gıbı olsun yada tek elıf...
şimdi bnde oğluma mehmet koycam eşimyanına da ne koysak dıyo bnde ya mehmetı solerız ya yanındakını uzun olur anlamı olmaz boşuna ıkı ısım dedım.mehmet arda, mehmet anıl, mehmet emre, mehmet efe falan düşündük kararsızım ama tek koymak ıstıyorum....

canım Allah ikinize de sağlık sıhhat versin analı babalı hayırlarla büyütmeyi nasip etsin

Canım öncelikle geçmiş olsun. Kendi hastanene gitmesen de olduğun yerde (köyde misin ilçede mi bilmiyorum ama) herhangi bir hastaneye gidip kontrol ettirsen kendini olmaz mı? Merak ettim bak ben şimdi :44: ben de ilk kez doğurcam bilsem de tarif etsem sana keşke

Beni merak edenler olmuş
Korktum çantamı hazırladım
Bekliyorum
Leke yok
Sancımda kalmadı

Geçmiş olsun
Sen hazırlıklı ol yine de, kuzular bir bir geliyo bak

Hoşgeldin Ocak annesi
Hayırlı olsun kızın, Allah sağlıkla yüzünü görmeyi de nasip etsin inşallah. Benim de kızım olucak, yarın 36'ya başlıyoruz. 2 haftam var daha izne, hala çalışıyorum. Okulda doğurcam ben bu gidişle

Canım valla ben de ilk kez doğurcam o yüzden nasıl bişey anca tarif edenlerden öğreniyorum. Doktorum adet sancısına benzer şekilde gelir ağrısı demişti. Sen gene telaş yapma, kendini de dinleme ama hayırlısı olsun artık senin vaktin dolmak üzereydi yanlış hatırlamıyorsam :44:

valla haftada gıdıyorum zaten canım bncede 3 gun çok sık oluyo hafta bıle hop dıye gecıyo her hafta tahlıllerı tekrarlıyo dr um kollarım mosmor oldu bnde saglıkcıyım hayır bı haftada degıl 15 te yapsa kan tahlıllerını hemen hepsı aynı çıktı yıne ıstıyo yıne ıstıyo..
ben yıne de bı bıldıgı vardır dıyorum..ılkı sezeryan dogumyaptım çok memnundum dr umdan ama şimdi baska sehırdeymış bu dr da ıyıydı de bugun bıraz ılgısızdı moralımı bozdu..evet gecen bnde dedım keske bnmde suyum gelse nişanım gelse dıye okadar da iş yaptım temızlık vs ne su geldı ne nişanD

nts ye de benı boşuna baglıyolar cunku senın dedıgın gıbı ben bişi hıssetmıyorum ne sancı ne bişey dogum ole kolaymı sancı hıssetmeden baslarmıdogum sancısı gıbı sancım olsa bılırım...

kızlar mınıkkelebek ortada yok bakın demedı demeyın bugun hiç yoktu hatta dun aksamda yoktu.. mutlaka olurdu aslında acabaaaa????

Merhaba arkadaşlar. 2-3 haftadır foruma giripte okuyamıyordum yazdıklarınızı. Bugün kontrolüm vardı. Bebeğimin suyu 8 cm kalmış, doktorum bu bizi 1 hafta daha idare eder dedi. Açılmam da 2 hafta önce 2,5 cmdi. Hala aynı. Sancım, kasılmam falan da yok. Pazartesi günü tekrar çağırdı kontrole. Bebeğin durumuna göre suni sancı ile doğum yapacakmışım. O da olmazsa sezeryan ( Suni sancıyı da, sezeryanı da hiç düşünmüyordum, istemiyordum da. Keşke kendiliğinden gelse ama hiç geleceğe de benzemiyor Benim durumumda olanlar var mı? Çok fazla duygusallaştım son zamanlarda, her şeye durmadan ağlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…