Kozlar biz kizimla hastanedeyiz. Allah sizleri de kurtarsin. Benimki normal baslayip spinal sezeryanla biten zor bi doğum oldu. Bilseydim normalle hic ugrasmazdim ama nasip. Spinal sezeryan çok rahatmis gercekten. Su anda ikimiz de iyiyiz. Kizim 16 gün erken geldi. Ultrasonda en son 3 kilo gibi cikmisti. Ama 2400 doğdu. Zayif ama saglikliyiz. Biz daha önce ultrasonda falan yüzünü hic görmemiştim. Sürpriz oldu. Çok kibar minicik kizin benim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Doğum hikayem macerali ama dediğim gibi benim için normal dogurmaya calisma kismi zordu o yüzden sizi caydirmasin diye ayrintili yazmiyorum. Yalniz doktorum çok ugrasti dogurtmak için. Terden suya batti adam. Su anda da hala dalga geçiyor niye doguramadin sen diye:))
merhaba arkadaşlar , bugün 36 hafta bitti 36+1 olduk, haftasonu sancılandım , aslında ilk başta önemsemedim çünkü doğum yaklaşınca yalancı sancılar oluyormuş, sonra duramadım doktora gittim 2cm açılma olmuş ve bebeğin başına dokunabiliyorum dedi, haftasonunu hastanede geçirdim , doğumu engellemek için ilaç ve serum tedavisi yapıldı, neyse ki doğum gerçekleşmedi sancılarım durdu. fakat doktorum birdaha sancılanırsan doğumu durdurmıyacağım doğum gerçekleşecek , çünkü doğumu sürekli ilaçla durdurmak sağlıklı değilmiş, bu ilaçlar nekadar erteler acaba doğumumu, 2cm açıklıkla ve bebeğin başı inmişken nekadar süre beklıyebilir bilgisi olan varmı ?
Kozlar biz kizimla hastanedeyiz. Allah sizleri de kurtarsin. Benimki normal baslayip spinal sezeryanla biten zor bi doğum oldu. Bilseydim normalle hic ugrasmazdim ama nasip. Spinal sezeryan çok rahatmis gercekten. Su anda ikimiz de iyiyiz. Kizim 16 gün erken geldi. Ultrasonda en son 3 kilo gibi cikmisti. Ama 2400 doğdu. Zayif ama saglikliyiz. Biz daha önce ultrasonda falan yüzünü hic görmemiştim. Sürpriz oldu. Çok kibar minicik kizin benim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Doğum hikayem macerali ama dediğim gibi benim için normal dogurmaya calisma kismi zordu o yüzden sizi caydirmasin diye ayrintili yazmiyorum. Yalniz doktorum çok ugrasti dogurtmak için. Terden suya batti adam. Su anda da hala dalga geçiyor niye doguramadin sen diye:))
Bu ultrasonlara hiç güvenmemiz lazım hiç yiyin kızlar durmak yok :)) canım hayırlı uğurlu olsun Allah Analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah .
selamlar Ocak anneleri,uzun zamandır takip ediyordum sizi,ama birtürlü üye olmamıştım..çoğunluk doğum telaşında,Allah hepimize kolay doğumlar nasip eder inşallah..benimde son 3 haftam kaldı..dün izne ayrıldım,kızım olucak kısmetsebirde 5 yaşında oğlum var,bakalım nasıl olucak ,kıskançlık falan birde 2 çocukla işler zorlaşıcak diye korkuyorum (
sende bnm gıbısın bende burda gunlerdır aglıyorum arkadasların basını şişirdim oğlumu ıhmal etmekten korkuyorum dıye hala yolunda gıtmeyen bışi olsa oturup aglıyorum hemen son gunler olduugu için çok psıkolojım bozuk.. kızının adı ne?
ya kızlar ben hiç nst ye girmedim,son 3 haftam kaldı benimde..sizden de var mı benim gibi olan merak ettim.2 haftada bir kontrole gidiyorum o kadar..inşallah normal olur bu da,oğlumu normal doğurmuştum..
.bende geceleri hiç uyuyamıyorum ya tuvalete gidiyorum yada ağrım oluyor,sağa dön sola dön uyku tutmuyor..bugün gündüzde uyudumda kendime geldim:))
iyi akşamlar kızlar. maşallah hayırlı haberlerimiz artsın böyle. çok seviniyorum.
bugün tam karnımda adet sancısı gibi ağrım var. ve dik oturduğumda daha çok ağrıyo, belimin yanlarına vuruyo. ağrım önde, tam bebeğin olduğu yerde. şu sancının nasıl bişey olduğunu bilseydim iyiydi :) ilk defa böyle bi ağrım var.doğurcam sanıyorum:) sabahtır her wc girişimde nişan varmı diye baktım bugün:)
canım ben 35 haftadan ıtıbaren kontrollere haftalık gıtmeye basladım 32 den berı nst çekıyolar 35 ten sonra haftada bı kontrol 3 gune bırde yanı ıkı kontrolun arasında nst için gel dedıler ama gıtmıyorum ıyıym dıye sadece kontrole gıttıgımde çekılıyo nst üç güne bir gıdemem oğlum var zor oluyo....
çok da önemlımı bılmıyorum nst valla bugune kadar anlamadım gıttı bazen nasıl sancım oluyo belım kasıklarım patlıyo baglıyolar sancın yok dıyolar baska zaman bı de gıdıyorum nasıl enerjık agrı sızı yok dınlenmış halde sancın çıkmış dıyolar yat dıyolar ben anlamıyorum nst anlıyo:))))
biliyorum cnm okudum senin endişelerini..bence bu kadar yıpratma kendini, zamanla düzene giricek herşey,kıskançlık mutlaka olucak tabii..senin oğlun kaç yaşında..benimki 5.5 civarı..şu anda hiç birşey demiyor ama geçen gün anne kard. doğunca çok yaramazlık yapıcam dedicnm kızıma Elif adını koymayı düşünüyoruz,eşim seçti birde yanına isim bulucam ben ama karar veremedim henüz..
kzlar gece 4 gibi kasık ve bel ağrısıyla uyandım bacaklarıma kadar ağrıdı 8 e kadar sürdüğünü hatırlıyorum sonra sızmışım ama bu arada ne kasılmam oldu ne su kan vs geldi sabah kalktım az sızı vardı geçti yarım saattir tekrar başladı kasıklarımdan yine kasılma falan yok bebiş te hareketli ilk kızımda ben hiç ağrı yaşamadan sezeryan oldum doğum sancısı nasıl bilmiyorum korkmaya da başladım bir taraftan hastanem de 1 saat uzaklıkta il de arada geçiyor düzenli değil bu ağrılar
Beni merak edenler olmuş
Korktum çantamı hazırladım
Bekliyorum
Leke yok
Sancımda kalmadı
selamlar Ocak anneleri,uzun zamandır takip ediyordum sizi,ama birtürlü üye olmamıştım..çoğunluk doğum telaşında,Allah hepimize kolay doğumlar nasip eder inşallah..benimde son 3 haftam kaldı..dün izne ayrıldım,kızım olucak kısmetsebirde 5 yaşında oğlum var,bakalım nasıl olucak ,kıskançlık falan birde 2 çocukla işler zorlaşıcak diye korkuyorum (
iyi akşamlar kızlar. maşallah hayırlı haberlerimiz artsın böyle. çok seviniyorum.
bugün tam karnımda adet sancısı gibi ağrım var. ve dik oturduğumda daha çok ağrıyo, belimin yanlarına vuruyo. ağrım önde, tam bebeğin olduğu yerde. şu sancının nasıl bişey olduğunu bilseydim iyiydi :) ilk defa böyle bi ağrım var.doğurcam sanıyorum:) sabahtır her wc girişimde nişan varmı diye baktım bugün:)
valla benim dr. çok rahat ,bende hiç sormadım ama burda okudukça merak ettim..oğlumda da hiç girmemiştim nst ye,onuda hiç sancım yokken 2 cm açılma var demişti kontrolde gel dedi 4 gün sonra suni sancıyla normal doğurttu benio yüzdne bunda endişeliyım,ne su gelmesini ne de nişanı biliyorum..hayırlısıyla inş. hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi..
yani çok sık değilmi 3 günde bir,zaten sancı gelirse anlar insan,ritmik olucak sancılar dedi benim dr,düzenli ve sık aralıklarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?