2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

ayy inşallah benimde düzelir canım .benimde detaylı ultrasonda kısmı previa teşhisi koydu doktor, bende de çok şükür kanama filan olmadı şimdiye kadar , inşallah bundan sonrada olmaz. benim bebek döndü ,2 hafta önce gittiğimde dönmüş demişti doktorum ama previa yüzünden şimdilik doğum şekli ile ilgili net birşey diyemiyor tabiki, Umudumuz yukarı çıkması herşeyin normal seyrinde ilerlemesi.. söylediklerine dikkat edeceğim. teşekkürler.

benimde aynı hep sert yeri yok bebişin bi yandan seviniyorum demek yağ tabakası yok diyorum bi karnımın alt tarafı yumuşak orda küçük bi göbeciğim vardı çünki:) bence yağ olmadığından sert Allahtan hiç çatlak olmadı karnımda halbuki 23 kilo aldım:s ilk 3 ay 8 kilo aldığım için feci durumdayım millet göbeğine almışın diyo basketbol topu yutmuş gibiyim ikizmi diye soran var karnımda taş gibi sert bebuşta bi sağa bi sola göbeğimi yamultup duruyo bazen sağda toplanıyo patlatacak gibi oluyo karnımı öyle kalıo orda bir dakika o zaman acı çekiyorum valla zor canım zor her hamileliğin sıkıntısıda farklı oluyo valla

garfielddd maşAllah bebişine..çok güzel görünüyo..Allah nazarlardan saklasın...

bende gece karmakarışık rüyalarımın içinde bi tek oğlumu gördüğümü hatırlıyordum.yüzü asıktı meğer gazı varmış alıyorum kucağıma pıt diye gazını çıkarıyorum bi sevinip gülüyo anlatamam..hiç bitmesim istedim o gülen yüzünü hep görsem öyle kalsam istedim:)Allahım o günleri yaşat hepimize kucağımıza alalım inş..

sabah sabah sinirim zıpladı..babalık izni doğumdan sonra hemen kullanılacak demiş bizim yönetim ne zaman istersek olmuyormuş.ve yıllık izine bilmem tatillere denk gelirse yanarmış..eşim anlatamıyo yönetime...gerizekalı ya bunlar..657 tabiyiz anlamadım gitti.yasada ne zaman kullanılmalı demiyo ama idareler kendilerince bi yol çizmişler.iyi ki yıllık izinleri var kocamın onda da döner kesiliyo 5 günden fazlası için eee bende çalışmıyacam baya zorlanacaz bakalım hayırlısı olur inş..
her bebiş rızkıyla gelirmiş zaten...çok takmamalıyım galiba...

Mrb kızlar,garfielddd Gözünaydın maşallah bebişine.
Bende dün doktora gittim, hem miyomum var hemde enZimlerden dolayı Sezaryan olucaz, 3 ocak sabah 8 için gün verdi doktor. Çok heyecanlıyım ,10-9-8 diye saymaya başladık artık.normal doğumu çok istesemde gününü bilmek güZelmiş :) 38+1 de Sezaryan olmuş olucam.

ayy benimde öyle sert. ama ben 15 kilo aldım ve çatlaklarım fecibenim oğlan gececi gece hiç durmuyo hareketleri gündüzleri de top gibi kasılıp duruyo karnımda...

Canım çıkar büyük ihtimal intde okuduğumda bunalıma girmiştim yok sonradan çıkmaz falan diodu benim dr çok rahattı yukarı çıkar dedi tabiki tam tepeye çıkmadı plasenta ama o kısmi kapattığı yer açılmış daha yukarı çıkmış ilk söylediğinde önce kanaman olursa sezeryan yaparız kanaman olmazsa plasenta yerine bebeğin başı gelirse normal olur dedi bu gittiğimde başı rahme yakınmış plasenta uzak kaçmış:) normal dedi bakalım benimde kısmi previaydı bizim durum çok ciddi olmadığı için yukarı çıkıo yani total olsa zor bence tam kapatıyo Allah korusun sağlıkla doğsunlarda bizde sağlıkla kucağımıza alalımda can sıkıcı değil yani sezeryan olsanda sıkıntı yok çok kanama olmuyomuş kısmi previada ben yukarı çıktığını duyunca çok şaşırmıştım intde korkutuolar insanı içini ferah tut tatlişim Allah bi çırpıda sağlıkla kucağımıza versin bebişlerimizi

ben çok kılo almadım farkındayım kollarım aynı bacaklarım bırazcık şiş gibi yaglanmadı 14 kılo aldım ama desemkı 5 kılo aldım herkes ınanır çünkü görüntü aynı hıç degışmedım.. suyumda çok benım dogumda 3 kılo bebegım olsa 1 kılo eşi suyum fazla 2 lıtreye yakınmış 2 kıloda onu sayarsak 1 kılo ödem ve 1 kılo da rahımden kanamayla atılsa yıne 60 kılonun altına düserım oğlumu dogurdugumda 4.gun 58 e düşmüştüm..
bu arada daha yenı dogumyapanlar degılde ılkler groz mesela nasılsınız kılolar ne alemde aslında daha erken ama hemen dogumsonrası kaç kılonuz gıttı göbüşler nasıl?

canim ayni sehirdeyiz onlar arada bi ugruyolar ben evde tek takiliyorum
basimda bekleyecek gibi oluyolar izin vermiyorum stres yaparlar bana
boyle daha iyi

kesinlikle böyle daha iyi.stres onlar varken daha çok oluyo herşeye karışıyorlar..zaten doğumdan sonra herkes etrafında olacak..

geçen kv hastane çantama kadar laf söylüyo yok hastanede kaç gün kalacakmışım yok tatile mi gidiyormuşum sanane ya demi karışma.hiç cevap bile vermedim...yani gerekli gereksiz herşeye giriyorlar o yüzden kimse olmasın streste olmasın hiç gerek yok şimdi..

Annem ilk doğumumda çiçek yaptırmıştı çok sevinmiş doktorum bu daha güleryüzlü buna hem çikolata hem çiçek olabilir.

ay bnmkıde öyle azıcık fırsat versem elımden alıp ben hazırlayımdıycek gecenlerde hast cantasını hazırlayalımdedı bende ben hazırladım koydum arabaya dedım... şimdi kalkıyorumpcbasından evi toparlıycam süpürcem ve öğlenden sonra arkadasıma gıdıcem banyo yapmam hazırlanmam gerek hadı kızlar görüşürüz bakalımbugun kımdogurcak.......

aman herşeye burunlarını soksunlar.. sanki sırtlarında taşıyacaklar çantayı,onlara neki.. kullanmadıgım geri gelir eve bu kadar basit yanii.. konuşsunlarda ne konuştuklarının önemi yok gereksiz gereksiz.

gunaydin kizlar
cocuumun babasini yolladik,evi topladik,oglumla sicacik dusa girdik ve battaniye altindayiz su an kipirdayip duruyoruz tv bakiyoruz.boyle bi keyif yok
biraz aciktik kahvalti hazirlamaya useniyoruz

Oh ne güzel bende kahvaltımı yaptım tv keyfi yapıyoru.hamileliğin son haftalarını evde geçirmek çok iyi geldi bana da :)

ayy benimde öyle sert. ama ben 15 kilo aldım ve çatlaklarım fecibenim oğlan gececi gece hiç durmuyo hareketleri gündüzleri de top gibi kasılıp duruyo karnımda...

Aynı canım en çok gece hareket ediyo benimkide ben çatlak için bişey sürmedim annemdede çatlak yok genetik diyolarda bence çatlağın ilacı su hamilelikte rahat günde 4.5lt su içiodum şimdi 2 ye düşürmüşüm su çatlağı önlüyomuş önemli olan içten nemlendşrmekmiş kendini:) ben susuz yaşayamayan biriyim gece bile kalkıp bir buçuk litre su içiyorum:) damacana gibiyim valla:) şuan yine susadım bak:) normalde hamile değilken akşamları 2 ltre bitki çayı içip 2 ayda sıfır bedene düşmüştüm fazla su zararlı diyolarda ne sıcaktı bu sene insanın içi kuruyo valla vücut 6 lt su tutuyormuş hamilelikte:s ben diyorum kilomun çoğu hava su diye:) balon gibiyim göbeğim patlayacak diye korkuyorum bazen bebuş löpür löpür yüzüo içimde alan geniş okyanus gibiyim rahatı iyi olunca çıkmıyo işte:)

Amiin...
bu konuda çok sakinim , hakkımızda hayırlısı neyse o olsun, üzücü, korkutucu şeyler okumamaya izlememeye gayret ediyorum.

aynen oyle.dogumdan sonra zaten korkuyorum millet eve dolusacak
annem maalesef k validemden beter.surda sabah gelip aksam evine gitse fena oluyorum.butun gun elestiri ve soru yagmuru.
gecen gun allah razi olsun utumu yapti yine soyleniyo ben bu masa ortusunu gecen gun utuledim yinemi kirlendi diye
allah kimseyi kimseye muhtac etmesin.

Canım Allah bağışlasın yavrunu analı babalı büyüsün çok duygulandım görünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…