Eki Görüntüle 907624 3.650 gr 50 cm olarak dünyaya merhaba dedik :))
canım bende previaydım hemde seninki gibi bi kısmını kapatıyodu plasenta rahimin dr ilk 28. Haftada teşhis koydu bana ama hiç kanamam olmadı benim neyse sezeryan dedi falan 36. Haftada dra gittiğimde yukarı çıkmış biraz plasenta artık kapatmıomuş bebekte baş gelişliymiş bebişte ters duruyodu halbuki normal doğum ihtimali var dedi bu hafta baktığında baş öndeymiş sıkıntı kalmadı galiba büyük ihtimal normal olacak daha senin haftan var yukarı çıkar plasentan bence ama çok hareket etmemeye çalış ben çok yordum kendimi hamileliğim boyunca çok seyahat ettim onlarda etkiledi diyorum Allaha şükür yukarı çıktı kendime bakınca bıl bol soluna yat bacağının arasına kalınca bi yastık koyup uyu işe yarıyo canım inşallah yukarı çıkar seninde
bnmde aynen hep taş gıbı sert ve hassas bırı karnıma degecek dıye ödümpatlıyo gergınlıkten acıyo acaba dıyorum mınyon bı ınsanım ondan mı sıgmıyomu bebek dıyorum çatlamıyoda karnım o yuzden hıç rahatlamıyo....
Canım senin az kaldı doğuma annen kayvlden falan gelecekmi yanına aynı şehirdemisiniz yoksa
benimde aynı hep sert yeri yok bebişin bi yandan seviniyorum demek yağ tabakası yok diyorum bi karnımın alt tarafı yumuşak orda küçük bi göbeciğim vardı çünki:) bence yağ olmadığından sert Allahtan hiç çatlak olmadı karnımda halbuki 23 kilo aldım:s ilk 3 ay 8 kilo aldığım için feci durumdayım millet göbeğine almışın diyo basketbol topu yutmuş gibiyim ikizmi diye soran var karnımda taş gibi sert bebuşta bi sağa bi sola göbeğimi yamultup duruyo bazen sağda toplanıyo patlatacak gibi oluyo karnımı öyle kalıo orda bir dakika o zaman acı çekiyorum valla zor canım zor her hamileliğin sıkıntısıda farklı oluyo valla
ayy inşallah benimde düzelir canım .benimde detaylı ultrasonda kısmı previa teşhisi koydu doktor, bende de çok şükür kanama filan olmadı şimdiye kadar , inşallah bundan sonrada olmaz. benim bebek döndü ,2 hafta önce gittiğimde dönmüş demişti doktorum ama previa yüzünden şimdilik doğum şekli ile ilgili net birşey diyemiyor tabiki, Umudumuz yukarı çıkması herşeyin normal seyrinde ilerlemesi.. söylediklerine dikkat edeceğim. teşekkürler.
benimde aynı hep sert yeri yok bebişin bi yandan seviniyorum demek yağ tabakası yok diyorum bi karnımın alt tarafı yumuşak orda küçük bi göbeciğim vardı çünki:) bence yağ olmadığından sert Allahtan hiç çatlak olmadı karnımda halbuki 23 kilo aldım:s ilk 3 ay 8 kilo aldığım için feci durumdayım millet göbeğine almışın diyo basketbol topu yutmuş gibiyim ikizmi diye soran var karnımda taş gibi sert bebuşta bi sağa bi sola göbeğimi yamultup duruyo bazen sağda toplanıyo patlatacak gibi oluyo karnımı öyle kalıo orda bir dakika o zaman acı çekiyorum valla zor canım zor her hamileliğin sıkıntısıda farklı oluyo valla
canim ayni sehirdeyiz onlar arada bi ugruyolar ben evde tek takiliyorum
basimda bekleyecek gibi oluyolar izin vermiyorum stres yaparlar bana
boyle daha iyi
Arkadaşlar bişi sorcam ; eskiden kadındoğumculara hediye alınırdı doğumdan sonra bıçak parasıda demiyeyim de minnettarlık amaçlı durumun elverdiğince . Hala devam ediyormu bu durum yada şöyle sorıyım doğum doktorunuza bi hediye almayı düşünüyormusunuz?
kesinlikle böyle daha iyi.stres onlar varken daha çok oluyo herşeye karışıyorlar..zaten doğumdan sonra herkes etrafında olacak..
geçen kv hastane çantama kadar laf söylüyo yok hastanede kaç gün kalacakmışım yok tatile mi gidiyormuşum sanane ya demi karışma.hiç cevap bile vermedim...yani gerekli gereksiz herşeye giriyorlar o yüzden kimse olmasın streste olmasın hiç gerek yok şimdi..
kesinlikle böyle daha iyi.stres onlar varken daha çok oluyo herşeye karışıyorlar..zaten doğumdan sonra herkes etrafında olacak..
geçen kv hastane çantama kadar laf söylüyo yok hastanede kaç gün kalacakmışım yok tatile mi gidiyormuşum sanane ya demi karışma.hiç cevap bile vermedim...yani gerekli gereksiz herşeye giriyorlar o yüzden kimse olmasın streste olmasın hiç gerek yok şimdi..
gunaydin kizlar
cocuumun babasini yolladik,evi topladik,oglumla sicacik dusa girdik ve battaniye altindayiz su an kipirdayip duruyoruz tv bakiyoruz.boyle bi keyif yok
biraz aciktik kahvalti hazirlamaya useniyoruz
ayy benimde öyle sert. ama ben 15 kilo aldım ve çatlaklarım fecibenim oğlan gececi gece hiç durmuyo hareketleri gündüzleri de top gibi kasılıp duruyo karnımda...
Canım çıkar büyük ihtimal intde okuduğumda bunalıma girmiştim yok sonradan çıkmaz falan diodu benim dr çok rahattı yukarı çıkar dedi tabiki tam tepeye çıkmadı plasenta ama o kısmi kapattığı yer açılmış daha yukarı çıkmış ilk söylediğinde önce kanaman olursa sezeryan yaparız kanaman olmazsa plasenta yerine bebeğin başı gelirse normal olur dedi bu gittiğimde başı rahme yakınmış plasenta uzak kaçmış:) normal dedi bakalım benimde kısmi previaydı bizim durum çok ciddi olmadığı için yukarı çıkıo yani total olsa zor bence tam kapatıyo Allah korusun sağlıkla doğsunlarda bizde sağlıkla kucağımıza alalımda can sıkıcı değil yani sezeryan olsanda sıkıntı yok çok kanama olmuyomuş kısmi previada ben yukarı çıktığını duyunca çok şaşırmıştım intde korkutuolar insanı içini ferah tut tatlişim Allah bi çırpıda sağlıkla kucağımıza versin bebişlerimizi
Aynen. Bu saate kada çok sıkıntım vardı ağrım oldu çok ama o gülümseyince geçiyor. Cindirik gibi bakıyor zaten yüzüme. Allah hepinize nasip etsin. Şuan herhangi bi sıkıntım kalmadı. Ağrım biraz var. Gaz bekliyoruz. Emiyoruz. Şekerimizde iyi çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?