doktorum her an dogum olabilir artik dedi canim oyle biraktik igneyi.Yok canım yaa iğneyle ilgili henüz bişey konuşmadık. 37. hafta çok erken geldi şimdi gözüme:26: Bazılarına doğuma 2-3 gün kala bıraktırıyorlarmış. 2 ocak da kontrolüm var, o zaman bir konuşayım bakalım. Ben hala iğne corasprin ve 10 gün de bir progynex yaptırmaya devam....
Kız doğursana artık. Dün eşim sordu arkadaşın hala doğurmadı mı diye....Senin oğlan baktı hava soğuk, ohh sıcağı bırakıp çıkmayayım diyor herhalde..
kiz oyle deme bakanlar gelip altin takiyolarmis ilk dogurana daha ne iste hem mesur olcam hem karli cikicamİlahi minikkelebek, dünden beri tombalaya gülüyorum zaten....bir şeyi kırk kez dersen olurmuş ya dua vaktine felan gelecek, yılbaşının ilk bebeği olurmuş, belki televizyona felan çıkarsınız, hani öyle haberler vardır ya yılın ilk bebeği diye....
Meşhur olursunuz
kızlar şuan bir salgın varmış ve ishal grip halsizlik eklem ağrısı olarak vucuda giriyor ve çıkması 2 haftayı buluyormuş
kaynım rahatsızlandı ve işin kötüsü kv deden bana da geçti gibi şuan burnum akıyor ve hapşuruyorum ve doğuma 2 hafta kaldı
nasıl stres oldum anlatamam dün gece gram uyumadım annem geldi tavuk suları portakal suları ıhlamurlar ilaç alamamak çok çok kötü
dua edin de tez zaman da kurtulayım Allahın yardımı diye düşünüyorum halsizliğim yok sadece burnum tıkalı ve akıyo o kadar
sizlerin dualarını bekliyorm
Bunlar hazır alde bu şekilde satılıyor kapıya sen dolamıyorsun canım çapraz şekilde dikmiş oluyolar zaten sen arkadan bağlıyosun sadece. Bu tülü ayrı alıp ortasındaki süsü ayrı alabilirsin
kıskançlıktan çatlar da kaynanalık yapar mı kestiremiyorum canım oğlu üzülmesin diye herşeyi yapar. bana ayrı ev desteği vermedi onun için oğlumuzu atacak halimiz yok diyor bize evlerinden meyve aldık diye biz sizin aldıklarınızı görmüyoruz ama diyen kadın oğlu memlekete giderken kendisine bilet aldı diye ona çeyrek altın alıp kenara atıyor. eşime doğum günü yapıyorum ben gelecek sene doğum günü yok sadece bebeğe yapacağız dedi ( kasım da eşimin doğum günü herşeyi tek başıma yaptım arkadaşlarını çağırdım tek bişi istemedim) bende anne oğluma da yaparım kocama da olur mu öyle şey dedim abine de yapacaksın o zaman dedi yapıyorum zaten dedim. iyi yapacaksın tabi evlenene kadar yapacaksın sonra onunda eşi olunca beraber yaparsınız diyor. ne dolmuşum ben ya eşimden daha fazla takmışım ben ayrıcalığı.
Eşim de umursamıyor gibi gözüküyor ama ben çok uyuz oluyorum
Yani bi arkafan bağlıcaz herşey hazır öyleme
Doktor teyzemizden geldik :) 2500 gr 48 cm olmuş oğlum sağsağlim çok şükür, tüm organları yerli yerinde çok mutluyum :) 16-17 ocakta yanımda olacak kısmetse :))))
kızlar şuan bir salgın varmış ve ishal grip halsizlik eklem ağrısı olarak vucuda giriyor ve çıkması 2 haftayı buluyormuş
kaynım rahatsızlandı ve işin kötüsü kv deden bana da geçti gibi şuan burnum akıyor ve hapşuruyorum ve doğuma 2 hafta kaldı
nasıl stres oldum anlatamam dün gece gram uyumadım annem geldi tavuk suları portakal suları ıhlamurlar ilaç alamamak çok çok kötü
dua edin de tez zaman da kurtulayım Allahın yardımı diye düşünüyorum halsizliğim yok sadece burnum tıkalı ve akıyo o kadar
sizlerin dualarını bekliyorm
onlar hamile kalsa varya ne aldiklari kiloyu verirler ne catlak kremi surerlerçatlak mı dersin, aldığımız kilolar mı dersin, dişetlerimiz bi tuhaf, göbekte kahverengi çizgi, göbek deliğimiz pörtlemiş... vs vs
vücudumuz çooooooook değişti ve beyler "bişolmazzz doğumdan sonra düzelir, doğumdan sonra kiloları verirsin" diyor.
hiçte demiyorlar , "bu halinlede güzelsin. takma kafana, kiloları vermesen de olur vs."
aslında onlarda çok şaşırıyorlar bizi böyle görünce. bazen eşimin bakışlarında dehşete düşme, pişmanlık, bana acıma gibi ifadeler seziyorum :)))
artık onlarda çocuk sahibi olmak için böyle bi vücutla yaşamaya alışacaklar mecburen.
stres olmaa canım geçer inşallahh... salgın çok korumaya çalışıyorum bende kendimii..geçmiş olsun sanadaa
dualarımız seninle canım Allah şifa versin çok çok çok geçmiş olsun aşırı sıcak içmemeye çalış ılık olursa daha iyi olurmuş ben hamileliğimin ilk zamanlarında olmuştum öyle ılık ballı süt kuşburnu iç demişti dr.
içiyorum canım hepsinden inş. hemen düzelirim
:)) ne yalan söyleyeyim bende öyle olsun istiyorum :))) anlasın anyayı konyayı :))
çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin.. bol bol limonlu tavuk suyuna çorba iç, mandalina portakal ye.
hepsinden yiyiorum vitamin komasına giricem ama burnum tıkalı malesef ona bir çare bulamadım
kızlar ben bi tane kapı süsü alıp hem hastanede hemde evde kullanmak istiyorum
Kapı süsünü yapanlar biz gelir takarız diyolar
Ama ben anneme taktırmak istiyorum hem masraftan kurtulmak hemde doğumun hangi gün saatte olacağı belli değilki
Şu kapının altından tül geçio üstündende ortasındada bi kekebek yada bi figür oluo onlardan istiyrm
Sizce biz takabilirmiyiz
Siz nasıl yapcaksınız
canım yapabilirsiniz ne olcak ki kolay onlar para kazanmak için diyolardır
çok geçmiş olsun canım ,umarım tez zamanda toparlarsın.
teşekkür ederim canım geçsin kısa zaman da
İlk hamileliğimde karnımın yanlarında oluşmuştu hemde son 20 günde, ilk zamanlar çok kompleks yapmıştım ama lierac ampulle baya iyileşti hemde 3 sene sonra felan kullanmıştım, bikinimide giydim alıştım artık bunda çatlak yok henüz ama belli olmaz tabi, erkekler pek takmıyorlar en azından benim kocam öyle, soruyodum bazen rahatsız oluyomusun diye yoooo niye olıyımki diyordu.
canım orası öyle zaten aynalara küsmüş durumdayız :))) ama bu zor günlerimizde bize destek olmak için , duygusal olarak kendimizi iyi hissetmemiz için küçük pembe yalanlar söyleseler noooluur yaniivalla ben olsam bende demem yani bu halinlede güzelsin falan filan :) görünen köy klavuz istemez, halimiz ortada :):) kendimizi salmamamız lazım, doğumdan sonra bir anda olmasada yavaş yavaş eskisinden daha iyi bir vücuda kavuşmak için uğraşmalıyız. ben kafaya koydum mesela önceki halimden daha iyi olucam inşallah. yapı olarak zaten ince değilim olabildiğince yağlarımdan kurtulmam lazım.
onlar hamile kalsa varya ne aldiklari kiloyu verirler ne catlak kremi surerler
esim bana gecen gun dediki oglum gelsin ama senin gobegin kalsin boyle cok guzelacaba benimi kandiriyo yolarim onu
dedim boyle yasamak kolaymi saniyosun sen
kizlar hala agrim varbosa umitleniyorum (
doktorum her an dogum olabilir artik dedi canim oyle biraktik igneyi.
benim oglani gorsen aslinda cikmaya calisiyo dersin ama tik yokaldim gene bi tabak hurmayi indirdim mideye dahada gelmezse napim gidip suni sanci alip icicem
kiz oyle deme bakanlar gelip altin takiyolarmis ilk dogurana daha ne iste hem mesur olcam hem karli cikicamcumartesi randevum var dananin kuyrugu kopcak :84:
kıskançlıktan çatlar da kaynanalık yapar mı kestiremiyorum canım oğlu üzülmesin diye herşeyi yapar. bana ayrı ev desteği vermedi onun için oğlumuzu atacak halimiz yok diyor bize evlerinden meyve aldık diye biz sizin aldıklarınızı görmüyoruz ama diyen kadın oğlu memlekete giderken kendisine bilet aldı diye ona çeyrek altın alıp kenara atıyor. eşime doğum günü yapıyorum ben gelecek sene doğum günü yok sadece bebeğe yapacağız dedi ( kasım da eşimin doğum günü herşeyi tek başıma yaptım arkadaşlarını çağırdım tek bişi istemedim) bende anne oğluma da yaparım kocama da olur mu öyle şey dedim abine de yapacaksın o zaman dedi yapıyorum zaten dedim. iyi yapacaksın tabi evlenene kadar yapacaksın sonra onunda eşi olunca beraber yaparsınız diyor. ne dolmuşum ben ya eşimden daha fazla takmışım ben ayrıcalığı.
Ayyy canım sınırr oldum ben ya senın yerıne patır patır laf soylemek geldı suan ıcımdenn...
kızlar ben bi tane kapı süsü alıp hem hastanede hemde evde kullanmak istiyorum
Kapı süsünü yapanlar biz gelir takarız diyolar
Ama ben anneme taktırmak istiyorum hem masraftan kurtulmak hemde doğumun hangi gün saatte olacağı belli değilki
Şu kapının altından tül geçio üstündende ortasındada bi kekebek yada bi figür oluo onlardan istiyrm
Sizce biz takabilirmiyiz
Siz nasıl yapcaksınız
Kizlar ben sabah 7 de sezeryana giriyorum cok korkuyorummmmmm
yok be canım hiç korkma.ne güzel bebeğine kavuşuyosun işte.darısı da bize inşallh.ben ne zaman doğurcam yaaa*??
korkma canımm yarın kollarında mis kokulu bi yavru ohh miss Allah yardımcın olsun sağlıkla doğsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?