2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
kizlar hala agrim var bosa umitleniyorum (
doktorum her an dogum olabilir artik dedi canim oyle biraktik igneyi.
benim oglani gorsen aslinda cikmaya calisiyo dersin ama tik yok aldim gene bi tabak hurmayi indirdim mideye dahada gelmezse napim gidip suni sanci alip icicem
kiz oyle deme bakanlar gelip altin takiyolarmis ilk dogurana daha ne iste hem mesur olcam hem karli cikicam cumartesi randevum var dananin kuyrugu kopcak :84:

çok geçmiş olsun canım ,umarım tez zamanda toparlarsın.

Yani bi arkafan bağlıcaz herşey hazır öyleme

Tülü ayrı aldım paket halinde hazır satılıyor. Bi iple ortadan çapraz şekilde iple tutturmuş onlar sen onu kapına göre ayarlayıp arkadan bağlıyorsun. Tülün O önde ortada görünen birleştirme yerinede zaten aldığın süsü takacağın için orasıda görünmüyor. O ortaya takacağın süsün ucundada ip var tülün ortadaki ipiyle süsün ipini bağlıyorsun öyle duruyor. Ayyy karışık oldu anlatabildimmi. Sadece kapı çok genişse tülün kısa gelmesin alırken ona bakarsın canım

Doktor teyzemizden geldik :) 2500 gr 48 cm olmuş oğlum sağsağlim çok şükür, tüm organları yerli yerinde çok mutluyum :) 16-17 ocakta yanımda olacak kısmetse :))))

Maşallah canım, gözün aydın gün de almışsınız sana artık geçmez günler saatler heyecandan

Canım ya çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin bu kadarcık kalmışken de uyuz olur insan hastalığa. Ballı limonlu ıhlamur iç bol bol. Herkes bişey tavsiye etmiş ben de ekliyim dedim

Son düzenleyen: Moderatör:
onlar hamile kalsa varya ne aldiklari kiloyu verirler ne catlak kremi surerler
esim bana gecen gun dediki oglum gelsin ama senin gobegin kalsin boyle cok guzel acaba benimi kandiriyo yolarim onu
dedim boyle yasamak kolaymi saniyosun sen

stres olmaa canım geçer inşallahh... salgın çok korumaya çalışıyorum bende kendimii..geçmiş olsun sanadaa

sağol canım annem geldi bakıyor şimdi sağolsun inş. kısa zaman da geçer

merhabalar,

bana da eczacı söylemişti, "nasıl olsa çatlak olmadı diye kremini kullanmamazlık etme, son ay çatlak oluşabilir birdenbire" demişti. ben de artık sabah akşam sürüyorum, havalar soğuduğu için vücudun nemi de gitti, kuruyor zaten. ama en güzeli bol su içerek içten de desteklemek.

canım orası öyle zaten aynalara küsmüş durumdayız :))) ama bu zor günlerimizde bize destek olmak için , duygusal olarak kendimizi iyi hissetmemiz için küçük pembe yalanlar söyleseler noooluur yanii

onlar hamile kalsa varya ne aldiklari kiloyu verirler ne catlak kremi surerler
esim bana gecen gun dediki oglum gelsin ama senin gobegin kalsin boyle cok guzel acaba benimi kandiriyo yolarim onu
dedim boyle yasamak kolaymi saniyosun sen

canım seninki sevmiş demek koca göbişli halini :)) veya pembe yalanlar söylüyor eşine :))
benimkide söylese de azcık neşemiz yerine gelse

aynı durumdayız bende bekliyorum ama tık yok cumartesi benimde randevum var

Son düzenleme:

canım takamıcak bısy yokkı bence herkes yapabılır

yok be canım hiç korkma.ne güzel bebeğine kavuşuyosun işte.darısı da bize inşallh.ben ne zaman doğurcam yaaa*??

Ayyy ameliyat korkunc ama kawrusuma kavusmak kadar guzel bise yok hayirlisiyla sag selim kawusalim yawrularimiza

korkma canımm yarın kollarında mis kokulu bi yavru ohh miss Allah yardımcın olsun sağlıkla doğsun :)

Haklisin da ne yapim bacim korkuyorum rabbim saglikla dogmasini nasip eder insallah hepimizin ewladininda

Şuan çok sinirliyim kızlar. Çekmeceleri düzenliyodum balayı resimlerimiz çıktı eşimde baktı ne kadar çıtırmışsın dedi ay ben şokkkk sinir oldum ya. O nedemek öyle çıtır ?? kart mıyım şimdi yani. Muhatap olmuyorum kendisiyle. Görür o bi doğum yapıyım hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…