2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

sezeryan olursak bide bunu düşünücez yani doktor bizi güzel dikti mi dikmedi mi.. hey Allahım ne çetrefilli ne zor işmiş bu anne olmak ..Sen kolaylık ver hepimize.

stres olmaa canım geçer inşallahh... salgın çok korumaya çalışıyorum bende kendimii..geçmiş olsun sanadaa

dualarımız seninle canım Allah şifa versin çok çok çok geçmiş olsun aşırı sıcak içmemeye çalış ılık olursa daha iyi olurmuş ben hamileliğimin ilk zamanlarında olmuştum öyle ılık ballı süt kuşburnu iç demişti dr.

çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin.. bol bol limonlu tavuk suyuna çorba iç, mandalina portakal ye.

Herkese slm, söyliycek bişeyim yok aslıında tüm gün yattım. Bugün takvime göre 37 oluyorum sırf onu altta görmek için bişiler yazayım dedim çok şükür

Maşallah ne güzel duymuşsun viyaklamayı Allah sağlıklı ömür nasip etsin. Bu spinal dediğin belden aşağı uyuşukluk oluyor dimi, nasıl sakin kalabildin, durabileceğimi bilsem bende isterim ama biri beni keserken çıldırırım heralde, ameliyathanede kendimi testere filminde gibi hissetmiştim :))))

İlk hamileliğimde karnımın yanlarında oluşmuştu hemde son 20 günde, ilk zamanlar çok kompleks yapmıştım ama lierac ampulle baya iyileşti hemde 3 sene sonra felan kullanmıştım, bikinimide giydim alıştım artık bunda çatlak yok henüz ama belli olmaz tabi, erkekler pek takmıyorlar en azından benim kocam öyle, soruyodum bazen rahatsız oluyomusun diye yoooo niye olıyımki diyordu.

Canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, darısı başımıza:)

ben de bu konuyu merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim 36+6 damı 37+6 damı izne çıkabiliyoruz???

37+0 da izne çıkabiliyorsun canım

kızlar ben bi tane kapı süsü alıp hem hastanede hemde evde kullanmak istiyorum
Kapı süsünü yapanlar biz gelir takarız diyolar
Ama ben anneme taktırmak istiyorum hem masraftan kurtulmak hemde doğumun hangi gün saatte olacağı belli değilki
Şu kapının altından tül geçio üstündende ortasındada bi kekebek yada bi figür oluo onlardan istiyrm
Sizce biz takabilirmiyiz
Siz nasıl yapcaksınız

çatlak mı dersin, aldığımız kilolar mı dersin, dişetlerimiz bi tuhaf, göbekte kahverengi çizgi, göbek deliğimiz pörtlemiş... vs vs
vücudumuz çooooooook değişti ve beyler "bişolmazzz doğumdan sonra düzelir, doğumdan sonra kiloları verirsin" diyor.
hiçte demiyorlar , "bu halinlede güzelsin. takma kafana, kiloları vermesen de olur vs."
aslında onlarda çok şaşırıyorlar bizi böyle görünce. bazen eşimin bakışlarında dehşete düşme, pişmanlık, bana acıma gibi ifadeler seziyorum :)))
artık onlarda çocuk sahibi olmak için böyle bi vücutla yaşamaya alışacaklar mecburen.

Benim eşim de küçük olan ama nedense kaynıma daha düşkünler. Lafa gelince evlat ayrılır mı falan diyorlar, eşim ailesine karşı daha bonkör ve düşünceli davranıyor ama onlar büyük olana düşkünler, ben de anlamıyorum valla...

valla ben olsam bende demem yani bu halinlede güzelsin falan filan :) görünen köy klavuz istemez, halimiz ortada :):) kendimizi salmamamız lazım, doğumdan sonra bir anda olmasada yavaş yavaş eskisinden daha iyi bir vücuda kavuşmak için uğraşmalıyız. ben kafaya koydum mesela önceki halimden daha iyi olucam inşallah. yapı olarak zaten ince değilim olabildiğince yağlarımdan kurtulmam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…