Abisi evlenince annesi geline fena kaynanalık yapacak kıskançlığından eltin yandı şimdiden:)
inşallah kocasını parmağında oynatacak bir eltin olurda kaynananda gününü görür ihihihihihihih :)
Abisi evlenince annesi geline fena kaynanalık yapacak kıskançlığından eltin yandı şimdiden:)
kıskançlıktan çatlar da kaynanalık yapar mı kestiremiyorum canım oğlu üzülmesin diye herşeyi yapar. bana ayrı ev desteği vermedi onun için oğlumuzu atacak halimiz yok diyor bize evlerinden meyve aldık diye biz sizin aldıklarınızı görmüyoruz ama diyen kadın oğlu memlekete giderken kendisine bilet aldı diye ona çeyrek altın alıp kenara atıyor. eşime doğum günü yapıyorum ben gelecek sene doğum günü yok sadece bebeğe yapacağız dedi ( kasım da eşimin doğum günü herşeyi tek başıma yaptım arkadaşlarını çağırdım tek bişi istemedim) bende anne oğluma da yaparım kocama da olur mu öyle şey dedim abine de yapacaksın o zaman dedi yapıyorum zaten dedim. iyi yapacaksın tabi evlenene kadar yapacaksın sonra onunda eşi olunca beraber yaparsınız diyor. ne dolmuşum ben ya eşimden daha fazla takmışım ben ayrıcalığı.
Doktorum dikişlerinin durumuna göre dedi 2 sezaryenim çünkü, bazı doktorlar tüm katları dikmiyormuş diğeri nasıl yaptı bilmediğimiz için riske atmıyoruz, yani dikişlerim incelmezse 16-17 ocak bir problem olursa daha erken oğlak olcak yani her durumda :)))))
kızlar şuan bir salgın varmış ve ishal grip halsizlik eklem ağrısı olarak vucuda giriyor ve çıkması 2 haftayı buluyormuş
kaynım rahatsızlandı ve işin kötüsü kv deden bana da geçti gibi şuan burnum akıyor ve hapşuruyorum ve doğuma 2 hafta kaldı
nasıl stres oldum anlatamam dün gece gram uyumadım annem geldi tavuk suları portakal suları ıhlamurlar ilaç alamamak çok çok kötü
dua edin de tez zaman da kurtulayım Allahın yardımı diye düşünüyorum halsizliğim yok sadece burnum tıkalı ve akıyo o kadar
sizlerin dualarını bekliyorm
kızlar şuan bir salgın varmış ve ishal grip halsizlik eklem ağrısı olarak vucuda giriyor ve çıkması 2 haftayı buluyormuş
kaynım rahatsızlandı ve işin kötüsü kv deden bana da geçti gibi şuan burnum akıyor ve hapşuruyorum ve doğuma 2 hafta kaldı
nasıl stres oldum anlatamam dün gece gram uyumadım annem geldi tavuk suları portakal suları ıhlamurlar ilaç alamamak çok çok kötü
dua edin de tez zaman da kurtulayım Allahın yardımı diye düşünüyorum halsizliğim yok sadece burnum tıkalı ve akıyo o kadar
inşallah kocasını parmağında oynatacak bir eltin olurda kaynananda gününü görür ihihihihihihih :)
:)) ne yalan söyleyeyim bende öyle olsun istiyorum :))) anlasın anyayı konyayı :))
2 haftadir hastanede yatiyordum.24 aralik aksami sancilarim basladi.yemdk yedigim icin spinal anestezi yle acil ameliyata aldilar.yznimda kimse de yoktu.sonda takilana kadar kardesim gorumcemler geldiler.yarim saat jcinde alele acele ameliyata aldilar.25 aralik 00 20 de oglumun ilk viyaklamasini duydum.36+5 gunluk.3250 gr 51 cm.kucucuk bisey.esim annem ve cocugumda ancak gece 3 de yanimizda olabildiler baska sehirde olduklari icin.allaha sukur ikimizde saglikli ve mutluyuz
Kızlarrr bısy sorcmm sızınde catlaklarınız warmı ? eşinız bu durum hakkında bısy dıyomu? benım esım bısy demıo ama ben cok rhatsz oluyorum şölee göbişimi acıp sewemıyorum kızımıgelıo esım sewmek ıcın hemen caktrmadan kapamaya caısıyorum
2 haftadir hastanede yatiyordum.24 aralik aksami sancilarim basladi.yemdk yedigim icin spinal anestezi yle acil ameliyata aldilar.yznimda kimse de yoktu.sonda takilana kadar kardesim gorumcemler geldiler.yarim saat jcinde alele acele ameliyata aldilar.25 aralik 00 20 de oglumun ilk viyaklamasini duydum.36+5 gunluk.3250 gr 51 cm.kucucuk bisey.esim annem ve cocugumda ancak gece 3 de yanimizda olabildiler baska sehirde olduklari icin.allaha sukur ikimizde saglikli ve mutluyuz
ben de bu konuyu merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim 36+6 damı 37+6 damı izne çıkabiliyoruz???
Canım kapıya sarılan o tüller satılıyor zaten ben onlardan aldım fiyatını hatırlamıyorum bide 15 tlye hazır kapı süslerinden aldım oldu.
Ewet kullanıyorum da mustelanın ctlak kremını aldık suruyorum ama nafıle..catladım malesefnormaldede zayf bı bayan degıldım etıme dolgun balık etlıyım ama esım bundan hıc sıkaytcı olmamısdı suan da bıraz taakılıyor dogmdan snra werırsın faln dıe ama catlaklarım ıcın saolsun bısy demedı ama sankı bazen bakıslarından rahtsz oluyo gıbıyım yada ben cooook alıngan oldum cıktım
Canım kapıya sarılan o tüller satılıyor zaten ben onlardan aldım fiyatını hatırlamıyorum bide 15 tlye hazır kapı süslerinden aldım oldu.
burda kalırsak öyle gibi görünüyor. iyi ki beraber oturmamışsınız bize kendine güvenen kiraya çıksın biz evi veriyoruz kesinlikle destek olmayız demişti ( o zaman ben part tıme çalışıyordum eşim de şuanki kadar kazanmıyordu biliyordu gidemeyeceğimiz) şimdi diyor ki abin burda oturmak istemiyor oğlumuzu atacak halimiz yok tabi ki destek çıkacağız. benimkinin sıkıntısı kaynıma çok dşkün. benim eşim küçük olan bi kere bizde sofradayız küçük kuzum küçük kuzum diye abisini seviyor kp dedi ki o büyük olan yok benim küçük kuzum o dedi eşim de dedi ki niye ben üvey evlat mıyım ehh öyle gibi bişeysin dedi (benim ki üniv. için şehir dışına çıkmış hep yanında olmadığı için öyle gibiymiş.) kıyamam ne üzülmüştüm yeni de evliyim o zaman. kendi de diyor ikinciye hamileyken sevmem ben onu oğluma kuma geliyor diye düşündüm ama evlat işte seviiyor diyor. Eşimi çektim konuştum bi kere dayanamıyorum bu nasıl bişi dedim ben alıştım sen üzülme şartlar el verdiğinde gideceğiz zaten dedi.
çatlak mı dersin, aldığımız kilolar mı dersin, dişetlerimiz bi tuhaf, göbekte kahverengi çizgi, göbek deliğimiz pörtlemiş... vs vs
vücudumuz çooooooook değişti ve beyler "bişolmazzz doğumdan sonra düzelir, doğumdan sonra kiloları verirsin" diyor.
hiçte demiyorlar , "bu halinlede güzelsin. takma kafana, kiloları vermesen de olur vs."
aslında onlarda çok şaşırıyorlar bizi böyle görünce. bazen eşimin bakışlarında dehşete düşme, pişmanlık, bana acıma gibi ifadeler seziyorum :)))
artık onlarda çocuk sahibi olmak için böyle bi vücutla yaşamaya alışacaklar mecburen.
aa çok uygun almışsın nerden aldın acaba :) resmini paylaşırmısın
Eki Görüntüle 909611 Eki Görüntüle 909612 bunlara benzer bişi istiyorum sizce biz takabilirmiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?