2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Kızlar sabahın köründe başlayan ağrılarım ara ara devam ediyo
artık saat tutmaya başlicam sanırım ama dikkat edemiyorum ki bi bakıyorum ağrıyo bi bakıyorum geçmiş :26:
üşüttümmü acaba yaa :18:

canım aklınca iltifat etmek istemiş karım ne kadar güzel diye
erkeklerde düz mantık var altında bişey aramamak lazım
canım seninki sevmiş demek koca göbişli halini :)) veya pembe yalanlar söylüyor eşine :))
benimkide söylese de azcık neşemiz yerine gelse
çok sevmiş öyle diyo.biraz mantıklı düşünse öyle söylemez
ne sarılabiliyoz ne başka bişeyler yapabiliyoz

aynı durumdayız bende bekliyorum ama tık yok cumartesi benimde randevum var
cumartesi bana dese ki 4 cm açığın var sancın var hooop doğuma
Kizlar ben sabah 7 de sezeryana giriyorum cok korkuyorummmmmm
ah canım nerelerdesin kız
sağlıkla kucakla bebeğini inşallah şimdiden tebrik ederim
korkma hepimizden bi şekilde çıkıcak bu bebişler
bunca doğuran anaları düşün

ana kucağında bebeği uzun süre tutmak zararlı diye duydum. ben evde kullanırım diye düşünmüştüm bileniniz var mı zararlı mı. ve ana kucağı ne aldınız bilgi verir misiniz

Canım dikkat et kendine sancın varsa dakika tut belki doğum yaklaşmıştır hadi hayırlısı olsun.

Canım dikkat et kendine sancın varsa dakika tut belki doğum yaklaşmıştır hadi hayırlısı olsun.

canım hissedince saate baktım çok titiz bi şekilde olmamakla birlikte ilki 18:15 de oldu
ikinci hissedişim 19:20 de oldu
sonra olduğunda 20:05 falandı
düzensiz saçma sapan ağrılar

ana kucağında bebeği uzun süre tutmak zararlı diye duydum. ben evde kullanırım diye düşünmüştüm bileniniz var mı zararlı mı. ve ana kucağı ne aldınız bilgi verir misiniz

ana kucaklarının çoğu dik vaziyette yani bebegi nerdeyse oturur vaziyette tutuyo
biçok kişi de altına bişeyler koyup kullanıyo
sanırım o yüzden öyle deniyor.
ben de altına battaniyeden bel desteği yaparak kullanıcam

ıyı aksamlar kızlar, evet mıde yanmalarım basladı ve sankı tansıyonum dusuyor okuldan gelınce bugun cok yorgundum agırlastım artık okulda arkadaslar ıyı dayandın dıyorlar daha ıkı haftam var ama

normal doğum diyo doktor ayın 9 una randevum var çatı muayenesi için 27 sinden sonra hazır ol diyo...ama sanki erken gelecek oglum çunki çok baskı yapıyo çıkışa doğru iki buçuk kilo, 42 santım boyu .... karın ve bel ağrılarım çok şiddetli,... seninkinin cinsiyeti ne...

Ay canım maşallah ne güzel yarın bu saatlerde bebeğin koynunda olucak. İnşallah çok güzel geçer Herşey. uyuyamazsında şimdi bu gece. Sezeryana senmi karar verdin

Ayyy cok heycanliyimmmm sezeryani bem istemedim eahmim kalp seklinde olduğundan dolayı rahme girmiyor dr erken dogum demisti ama zamanli geliyo canim ewladim sagliklo sihatli gelsin inşallah

kızlar ya bende muthiş ödem olmaya başladı yürüyüşte yaıyorum sizde urumlar nasıl

Benim bacaklarım kasılıyor 2 gündür , ödem yok gibi ama bilmiyorum neden.. Ayağa kalkınca iğneler batırıyorlar sanki, 2 gündür yürümüyorum bu yüzden Rabbim hayırlısıyla kurtarsın cümlemizi

Ana kucağı içinde bebek dik oturur pozisyonda olduğu için tavsiye edilmiyor, içine bel destek minderi alabilirsin. Arama motoruna oto koltuğu yada ana kucağı bel destek minderi diye yaz çıkıyor sevi bebenin, yada battaniye vs doldurucaksın. En iyisi o minder. Yalnız alırken dikkat et minderin içinde ana kucağının emniyet kemerlerinin geçiceği delikleri olsun canım

canım benim hiç korkma. duanı yap git hastanene. rabbim yavrunuza sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin. bir kuzucuk daha geliyor inşallah. bende istiyom garii:)

Insallah rabbim sag selim kawustursun bebislerimize

Canimin ici dikkat et 3 gun one gece catlicaktim sancidan ama dr usutun dedi bak yarinda doguma gidiyorum saglikla alalim bebeleri inşallah kucamiza ama ben allah izin verirse yarin kavuşuyor um teyzesiii cok dikkat et kendini sicak tut so zamanlarda hasta olma kuzumu icerde huzursuz et
me
Canım boş boş dua et Allah'ın izniyle iyi geçer kalbini ferah tut. Hayırlı doğumlar olsun

Darisi sizlere olsun allahin izniyle yarin olsun bi :)
korkunu yenmeye çalış canım.hayırlısıyla sağ salim yarın yavrun kucağında olacak..güzel şeyler düşünmeye çalış ve bol bol dua et...

Ayyy düşündükçe daha da duygulaniyorum rabbim yardimci olur insallah

Sabah akşam organik arganyağı sürüyorum daha çatlarsa ne diyim, su içme meselesine gelince damacanayı dikliyorum nerdeyse :))) ben elimden geleni yaptım çatlarsada çatlar, şuan sadece ameliyathanedeki yalnızlığımı düşünüyorum ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…