- 30 Mayıs 2013
- 2.425
- 3.961
- 373
- 39
iki gündür yoktum.kaç syf konuşulmuş.doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum.doğumu yakın olanalara da kolaylıklar diliyorum.
bugün misafirlerimi de ağırladım.zor bir işim kalmadı çok şükür.bir haftadır çok yoğundum.rahatladım dinlenicem inş birkaç gün.dün kızımı kontrole götürdüm.çok şükür ki biyopsiye gerek kalmamış.çok stres olmuştum kaç gündür.ve anladım ki ailem sağlıklıysa kimseye muhtaç değilsek gerçekten çok zenginiz.
evlat yarası kalp yarası derler....rabbim kimseye göstermesin acılarını...
canım daha önceleri bir bahsetmiştim.lenf bezleri şişmişti ensesindeki.eşimle hemen bir prof bulup götürdük.adam hiç problem olmaz dedi.biz de rahatladık ama ölçüm falan yaptırmamıştı.
sonra grip için çocuk dr götürdük ve bunu da sorduğumda ölçüm yaptırdı. ve büyük dedi.iki haftlık iğne ilaç tedavisi verdi eğer küçülme olmazsa fakülteye biyopsiye göndermem lazım dedi.kontrol dündü.çok şükür ki küçülmüş.tehlikeli bir durum olmadığını gösteriyormuş bu.
o kadar para verip götürdüğüm kontrole bile gerek görmeyen prof a da hakkımı helal etmiyorum.2 haftadır stres yaptım ya.işini önemsemeyen insanlardan hoşlanmıyorum .
Canım hakkında hayırlısı inşallah, bende normal istiyorum ama tabi durum ne olur bilemeyiz. Plesanta previa riski vardı bi ara. Doktorum planlı sezeryanları 39+0 dan önce alnayı tercih etmiyoruz demişti kilosu ne olursa olsun ciğer gelişimi tam olarak bu haftada oluyomuş. Tabi zaruri sebepler dışında , bekleyen sorunsuz bebeği 39 dan önce almıyoruz demişti. Belki senin doktorunda yarın seni kararlı görürse bişey demşyecektir.
Canım çok geçmiş olsun Allah birdaha böyle bir korku yaşatmasın, hamilelik psikolojisi ile de daha bir ağır gelmiştir bunu beklemek. Allah evlatlarımıza dert tasa vermesin, hepimizi dermansız hastalıklardan korusun.
Kizlar ben sabah 7 de sezeryana giriyorum cok korkuyorummmmmm
canım daha önceleri bir bahsetmiştim.lenf bezleri şişmişti ensesindeki.eşimle hemen bir prof bulup götürdük.adam hiç problem olmaz dedi.biz de rahatladık ama ölçüm falan yaptırmamıştı.
sonra grip için çocuk dr götürdük ve bunu da sorduğumda ölçüm yaptırdı. ve büyük dedi.iki haftlık iğne ilaç tedavisi verdi eğer küçülme olmazsa fakülteye biyopsiye göndermem lazım dedi.kontrol dündü.çok şükür ki küçülmüş.tehlikeli bir durum olmadığını gösteriyormuş bu.
o kadar para verip götürdüğüm kontrole bile gerek görmeyen prof a da hakkımı helal etmiyorum.2 haftadır stres yaptım ya.işini önemsemeyen insanlardan hoşlanmıyorum .
Eki Görüntüle 909933 Eki Görüntüle 909934 Eki Görüntüle 909937
arkadaşlarımla birlikte hazırladığım şerbet takımımız...nasıl olmuş sizce arkadaşlar?
Polvit- cok gecmis olsun..Allah hepimizin cocuklarına sağlık versin...
Geçmiş olsun canım, gerçektenstresli bir dönematlatmışsınız.. Çok şükür kızın iyi...canım daha önceleri bir bahsetmiştim.lenf bezleri şişmişti ensesindeki.eşimle hemen bir prof bulup götürdük.adam hiç problem olmaz dedi.biz de rahatladık ama ölçüm falan yaptırmamıştı.
bende de sızıntı oluyor gibi hissediyorum bazen ama doktorum sıvı normal diyince söylemeyi unuttum bile.takılma bence en azından ben takılmıyorum.doğum zaten yaklaştı artık :) günümüz aynı sayılır.durumlar nasıl sen de?Kizlar 38+1 im bugun dr kontrolum vardi amniyotik sivi iyi dedi ben sonra dedim ki sizinti oldugunu dusunuyom islaklik oluyo arada az az dedim olmamasi lazim suyun iyi ama bakalim dedi bi ped verdi ve pede gore sizinti var. Dr iyi demesine ragmen suyu sizinti yapan var mi ve sonucunda ne oldu. Bu yavas yavas dogum aklastiginin isareti mi durdurulamaz mi
bende de sızıntı oluyor gibi hissediyorum bazen ama doktorum sıvı normal diyince söylemeyi unuttum bile.takılma bence en azından ben takılmıyorum.doğum zaten yaklaştı artık :) günümüz aynı sayılır.durumlar nasıl sen de?
Durumlar i sayilir aslinda cok sikayetim yok ama karnim tas kesiliyor bu aralar sik sik agrilar giriyor ara ara bebek kanala girmis ama cok asagi inmemis yukarda daha dedi.sende durumlar nasil ? Dr sivi meselesinde yaringel bakalim dedi ne yapacak bilmiyorum.
Durumlar i sayilir aslinda cok sikayetim yok ama karnim tas kesiliyor bu aralar sik sik agrilar giriyor ara ara bebek kanala girmis ama cok asagi inmemis yukarda daha dedi.sende durumlar nasil ? Dr sivi meselesinde yaringel bakalim dedi ne yapacak bilmiyorum.
bende de durumlar aynı gündüzleri iyiyim ama geceleri taş kesiliyor karnım,ağrı oluyor.bi de bel çukurum çok ağrıyor.benim de bebek aşağı inmemiş henüz.hadi bakalım ne diyecek doktorun.ben önemli birşey olduğunu düşünmüyorum.bak ben de niye söylemedim doktora diye düşünüyorum şimdi.kızımı görünce dünyayı unutuyorum bianda :) bi de doktor herşey yolunda deyince çok kurcalamak istemiyorum aslında.neyse salı günü nst var o gün söylerim artık doğurmazsam o güne kadar :)
bende de durumlar aynı gündüzleri iyiyim ama geceleri taş kesiliyor karnım,ağrı oluyor.bi de bel çukurum çok ağrıyor.benim de bebek aşağı inmemiş henüz.hadi bakalım ne diyecek doktorun.ben önemli birşey olduğunu düşünmüyorum.bak ben de niye söylemedim doktora diye düşünüyorum şimdi.kızımı görünce dünyayı unutuyorum bianda :) bi de doktor herşey yolunda deyince çok kurcalamak istemiyorum aslında.neyse salı günü nst var o gün söylerim artık doğurmazsam o güne kadar :)
Bana ciddi birsey derse haber ederim cnm
Bana ciddi birsey derse haber ederim cnm
sevinirim canım çok sağol..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?