2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Canım çok geçmiş olsun Allah birdaha böyle bir korku yaşatmasın, hamilelik psikolojisi ile de daha bir ağır gelmiştir bunu beklemek. Allah evlatlarımıza dert tasa vermesin, hepimizi dermansız hastalıklardan korusun.

bu saatten sonra o olumsuz devam etse de farketmez, başka bir doktor bulurum mutlaka, hatta aynı hastanede de bulurum, gerekirse başka ilçeden bulurum. tepem fena attı. ama kabahat bizde, kordon kelimesini duyunca biz sezeryan dedik ama benim istediğim böyle oldu bittiye getirmek değildi, takip edip sancılara göre davranmasını beklerdim, oysa "kakasını yapar, hayatı riske girer, doğduktan sonra solunumunu falan kontrol ederiz içeride birşey olursa bilmemiz mümkün değil..." gibi bahanelerle kendi bildiğini okumaya kalktı. aslında bu konularda cahil falan değilim, hepsine verecek cevabım var. bir defa su gelmeye başlamadan bebek içeride kaka yapmaz çünkü bağırsaklar da akciğer gibi işlevsizdir, solunum da duramaz zira zaten yok, kordon boğazını sıksa ne olur. kordonu tıkayan birşey olmadıktan sonra doğuma kadar hiç bir zararı da yok. biliyorum hepsini ama doktor ben değilim, laf yarıştıramıyorsun. sinir hastası olmuştum resmen. çok şükür imkanlarımız yeterli en kötü ihtimalle sancı odasına girerim.
hepimiz hakkında hayırlısını versin dogumun

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım amin. .evet kaç gecedir uyuyamıyordum.netten araştırma yapıyordum hergün.kafamda hep seneryolar falan.sürekli bir ağladı ağlayacak modundaydım.allah hastanedeki bebek ve çocuklara da acil şifa versin .sağlıklı günlerde büyütelim yavrularımızı.

Iyi aksamlar herkese...ins. saglikli doğumlar nasip olur hepimize..bazı dr.lar maalesef korkutup sezaryana yöneltiyor,yok kafası buyuk, iri yada kordon dolandı diyorlar.
Benim bebistede kordon dolanması var, dr. Insanlar yanlıs dusunuyor,nefes almaz diyorlar dedi,bebek icerde soluk almaz zaten.benimki normalci,hayirlisiyla ins. Oglum gibi kolay olur dogumum:)))

Ay canımm neler yaşamışsın ben kaçırmışım kusura bakma tekrar anlattırarak yaşatmak istemezdim, çok şükür sonuçlanmış.. Biyopsi temiz çıkmış şükürki.. Tekrar geçmiş olsun.

Geçmiş olsun canım, gerçektenstresli bir dönematlatmışsınız.. Çok şükür kızın iyi...

Allahım sağlık sıhhat versin, evlatla imtihan etmesin....

Merhaba arkadaşlar,nasılsınız?bayadır giremiyordum sayfalar ilerlemiş tabi.kimisi doğum yapmış ne güzel allah bağışlasın bebişlerini.ben de artık sabırsızlanıyorum.merakla bekliyoruz kızımızı.4-5 gecedir uyuyamıyorum ben bel ağrısından,geceleri karnım müthiş sertleşiyor.ha doğurdum ha doğuracam diyorum ama ses yok.nstler de normal çıkıyor.kucağımda kızımla uykusuz geceler yaşamak istiyorum artık :) bu arada çatı kontrolünde doktorum yol geniş sadece çıkış kısmı biraz daha dar dedi ama sorun olmayacağını söyledi.doktorum sonuna kadar normal doğum düşünüyor.sonunda sezaryene dönülse de sancıların başlamasını istiyor mutlaka.ben de aynı düşüncedeyim.hafiften de tırsıyorum..umarım hepimiz sağlıcakla kavuşucaz bebişlerimize..

Kizlar 38+1 im bugun dr kontrolum vardi amniyotik sivi iyi dedi ben sonra dedim ki sizinti oldugunu dusunuyom islaklik oluyo arada az az dedim olmamasi lazim suyun iyi ama bakalim dedi bi ped verdi ve pede gore sizinti var. Dr iyi demesine ragmen suyu sizinti yapan var mi ve sonucunda ne oldu. Bu yavas yavas dogum aklastiginin isareti mi durdurulamaz mi

bende de sızıntı oluyor gibi hissediyorum bazen ama doktorum sıvı normal diyince söylemeyi unuttum bile.takılma bence en azından ben takılmıyorum.doğum zaten yaklaştı artık :) günümüz aynı sayılır.durumlar nasıl sen de?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…