Günaydın kızlar her he kadar daha aymasada da :s
Ben her gece bu saatte uyanmaya başladım kaç gündür. Çatlaklarla başım dertte. Deli gibi karnım kaşınıyor ve çoktan acıyor. Bazı çizgilerin üstü kabuk bağladı. Uykumda da kaşıyorum ve uyanıyorum. Zeytin yağı, badem yağı ve çilek yağını karıştırdım sürüyorum. Diğer kremler, yağlar fayda etmedi. Başka önerisi olan var mı? Çatlaklara razıyım komple karnımı kaplayabilirler. Yeter ki kaşınmasın daha 1 ay var nerdeyse doğuma
gunaydin canim bende senin gibi ayaktayim maalesef
kasintiyla ilgili de ayni seyler bendede oldu hatta krem yag surdukce daha cok kasiniyodu gece agliyodum.catlasin ama kasinmasin diodum.
doktorum ovadril losyon verdi o kadar rahatladim anlatamam. geceleri yatmak istemiyodum kasinti kabusum olmustu resmen.
doktoruna telefonda sor yazdirmana bile gerek yok 5 tl ilacin fiyati.kirec gibi bisey.yarim saat gecmeden rahatliyosun ilaci silene kadar da etkisi kaliyo.mutlaka dene ben neler yaptim gecmedi cunku
polvit cok gecmis olsun allah beterinden saklasin.cok sukur guzel haber almissin gozun aydincanım daha önceleri bir bahsetmiştim.lenf bezleri şişmişti ensesindeki.eşimle hemen bir prof bulup götürdük.adam hiç problem olmaz dedi.biz de rahatladık ama ölçüm falan yaptırmamıştı.
sonra grip için çocuk dr götürdük ve bunu da sorduğumda ölçüm yaptırdı. ve büyük dedi.iki haftlık iğne ilaç tedavisi verdi eğer küçülme olmazsa fakülteye biyopsiye göndermem lazım dedi.kontrol dündü.çok şükür ki küçülmüş.tehlikeli bir durum olmadığını gösteriyormuş bu.
o kadar para verip götürdüğüm kontrole bile gerek görmeyen prof a da hakkımı helal etmiyorum.2 haftadır stres yaptım ya.işini önemsemeyen insanlardan hoşlanmıyorum .
bende bunu merak etmeye basladim.Kizlar bebek ne zaman kakasi ni yapar benim gunum gecerse tehlikeli bir durumda allah korusun nasil anlariz
evet hemen yiyoruz hele ben bi oturusta balina falan yicem benim depresyonumu anca alirdemek ki doğum yapar yapmaz balık yemege başlıyoruz :)
bu arada belkide senden çok heyecanlıyız farkındamısın sen bir, biz dokuz doğurucaz :):):)
kordonunu fular olarak kullanan süslü bebeğin annesinden selamlar
ben bu gün kendi doktorum dışında bir doktora gittim. bebeği uzun uzun inceledi ve kordonun sorun çıkarıp çıkarmayacağı doğum anına kadar belli olmaz hemen sezeryan düşünme rahat ol, kordon kolay kolay ezilmez kan akımı engellenmez sadece doğum anında bebğin inişini engeller dedi.
pazartesiye sezaryan tarihi almıştım ve doktorum beni çok fazla korkutuyordu yılbaşında başına iş açmayayım diye, çok rahatladım yarın gidip sezeryanı iptal ettiriyorum doğumu bekleyeceğim. bebeğim istediği zaman gelmeli. bir sıkıntı olursa her koşulda sezeryana alacaklar zaten. doktorum çok bozulacak 2000tl kaybetti kendileri beni korkutarak. yılbaşından sonraya atsaydı gidip yaptıracaktım sezeryan. özel hastanelerin kolay ve yüksek paralar için herşeyi yapabileceğini de öğrenmiş oldum bir kez daha. belki zor bir doğum olacak ama oyuna gelmiş olma duygusuna tercih ederim. çoğunuzun doktoru 39un sonunu 40ı beklemeyi seçerken benimki 38+0 diye tutturunca deli olmuştum.
pazartesi gününe araştırma hastanesinden randevu aldırıyorum, aynı zamanda devletin kadın doğum hastanesini de araştırdım 24 saat hazır nöbetçi doğum doktoru bulunuyormuş ve ebeler gayet tecrübeliymiş, çok temiz olduğunu daha önceden biliyordum zaten. adam kıllık yaparsa gidip devlette ya da araştırmada doğuracağım. orada doğuranlar da insan sonuçta. sadece sancı odasından çok korkuyorum, rabbim hepimize yıldırım hızında doğumlar nasibetsin.
polvit cok gecmis olsun allah beterinden saklasin.cok sukur guzel haber almissin gozun aydincanım daha önceleri bir bahsetmiştim.lenf bezleri şişmişti ensesindeki.eşimle hemen bir prof bulup götürdük.adam hiç problem olmaz dedi.biz de rahatladık ama ölçüm falan yaptırmamıştı.
sonra grip için çocuk dr götürdük ve bunu da sorduğumda ölçüm yaptırdı. ve büyük dedi.iki haftlık iğne ilaç tedavisi verdi eğer küçülme olmazsa fakülteye biyopsiye göndermem lazım dedi.kontrol dündü.çok şükür ki küçülmüş.tehlikeli bir durum olmadığını gösteriyormuş bu.
o kadar para verip götürdüğüm kontrole bile gerek görmeyen prof a da hakkımı helal etmiyorum.2 haftadır stres yaptım ya.işini önemsemeyen insanlardan hoşlanmıyorum .
bende bunu merak etmeye basladim.Kizlar bebek ne zaman kakasi ni yapar benim gunum gecerse tehlikeli bir durumda allah korusun nasil anlariz
evet hemen yiyoruz hele ben bi oturusta balina falan yicem benim depresyonumu anca alirdemek ki doğum yapar yapmaz balık yemege başlıyoruz :)
bu arada belkide senden çok heyecanlıyız farkındamısın sen bir, biz dokuz doğurucaz :):):)
kordonunu fular olarak kullanan süslü bebeğin annesinden selamlar
ben bu gün kendi doktorum dışında bir doktora gittim. bebeği uzun uzun inceledi ve kordonun sorun çıkarıp çıkarmayacağı doğum anına kadar belli olmaz hemen sezeryan düşünme rahat ol, kordon kolay kolay ezilmez kan akımı engellenmez sadece doğum anında bebğin inişini engeller dedi.
pazartesiye sezaryan tarihi almıştım ve doktorum beni çok fazla korkutuyordu yılbaşında başına iş açmayayım diye, çok rahatladım yarın gidip sezeryanı iptal ettiriyorum doğumu bekleyeceğim. bebeğim istediği zaman gelmeli. bir sıkıntı olursa her koşulda sezeryana alacaklar zaten. doktorum çok bozulacak 2000tl kaybetti kendileri beni korkutarak. yılbaşından sonraya atsaydı gidip yaptıracaktım sezeryan. özel hastanelerin kolay ve yüksek paralar için herşeyi yapabileceğini de öğrenmiş oldum bir kez daha. belki zor bir doğum olacak ama oyuna gelmiş olma duygusuna tercih ederim. çoğunuzun doktoru 39un sonunu 40ı beklemeyi seçerken benimki 38+0 diye tutturunca deli olmuştum.
pazartesi gününe araştırma hastanesinden randevu aldırıyorum, aynı zamanda devletin kadın doğum hastanesini de araştırdım 24 saat hazır nöbetçi doğum doktoru bulunuyormuş ve ebeler gayet tecrübeliymiş, çok temiz olduğunu daha önceden biliyordum zaten. adam kıllık yaparsa gidip devlette ya da araştırmada doğuracağım. orada doğuranlar da insan sonuçta. sadece sancı odasından çok korkuyorum, rabbim hepimize yıldırım hızında doğumlar nasibetsin.
kizlar bu gece hic uyumadim agrilar oluyo yine.aksam saatte bir 40 dk da bir falan oldu duzensiz.yattigimdan beri oglum bi yere toplaniyo ve sanci yapiyo karnim tas gibi.cok uykum var :84:
polvit cok gecmis olsun allah beterinden saklasin.cok sukur guzel haber almissin gozun aydin
bende bunu merak etmeye basladim.
doktor gunun gecerse surekli kontrol altinda tutarak devam edicez dedi ama usg de kaka gorunuyomuki
evet hemen yiyoruz hele ben bi oturusta balina falan yicem benim depresyonumu anca alir
ayy canim benim heycanimi paylasiyosunuz yoksa tek basima kaldiramaminsallah soyle kolay bi dogum olur da rahatca anlatabilirim kosun dogurun cok guzel cok guzel diye arkadaslarim da cok heyecanli gununu bilmiyoruz ya cok merak ediyoz diolar
cok iyi yapmissin canim.bende senin gibi dusunuyorum eger ekip iyiyse bebek de iyiyse beklemek en dogrusu
Ay canım Allah razı olsun. Yarın ilk iş sorayım. Ve alıp kullanayım.
Günaydın kızlar her he kadar daha aymasada da :s
Ben her gece bu saatte uyanmaya başladım kaç gündür. Çatlaklarla başım dertte. Deli gibi karnım kaşınıyor ve çoktan acıyor. Bazı çizgilerin üstü kabuk bağladı. Uykumda da kaşıyorum ve uyanıyorum. Zeytin yağı, badem yağı ve çilek yağını karıştırdım sürüyorum. Diğer kremler, yağlar fayda etmedi. Başka önerisi olan var mı? Çatlaklara razıyım komple karnımı kaplayabilirler. Yeter ki kaşınmasın daha 1 ay var nerdeyse doğuma
Günaydın canım, sancıların nasıl oldu. Doktora gitmek için tabi erkende hani doktoruna bi telde sorsan o seni yönlendirse. Hangi aşamadan sonra hastaneye gitmen gerekiyo o konuda. Bi dahaki randevun ne zamandı normalde
teşekkür ederim.taptıktan sonra bebek için uygun olmadımı acaba diye düşündüm ama olsun artık.biz cinsiyetini öğrenmediğimiz için bebeğimin kapı süsü filan yapamıyorum.şekerlerini de doğduktan sonra sipariş veririrm diye düşünüyorumCok güzel olmus ,elinize sağlık..
Bende daha kapı susu ve sepet alıcam,offf birturlu gidemedim almaya..
gunaydin tatlim gecen hafta sordum ne durumda geleyim diye.suyun gelirse vakit harcama cik gel dedi.ama sancin duzensizse veya uzun araliklarla olursa gelme dedi.10 veya 5 dk araliga dusunce cagirdi.gidersem ya geri gelcem yada bosa hastanede stres olcam.
oglan cok fena sikistiriyo kafasini asagi itiyo ve tekmeliyo canim yaniyo sanci boyle bisey olsa gerek
kontrolum yarin sabah 9 bucukta
3 gun önce ultrasaund yapilmisti.3000 gr dendi.ama +_ 300 gr yaziyordu yaninda.3250 dogdu yani ultrasaund kilosuyla uyumlu.ameliyata girerken evet cok korktum zangir zangir titredim ama igne yapiyorlar rahatliyorsun.birde cok acele oldugu icin cok uzun sürmedi korkum.allah hepimizin bebegini anali babali buyutmek nasip etsin.cok guzel bi duygu.geceleri onu izlemekten uyuyamiyorum.allah hepinize yasatsin bu guzelligi
teşekkür ederim.taptıktan sonra bebek için uygun olmadımı acaba diye düşündüm ama olsun artık.biz cinsiyetini öğrenmediğimiz için bebeğimin kapı süsü filan yapamıyorum.şekerlerini de doğduktan sonra sipariş veririrm diye düşünüyorum
Bencede çok sık olmadığı için geri gönderirler. Ay daha sancının ne olduğunu ayırt edemiyoruzki :) geçen hafta doktorda sıra beklerken kapıda bi hamişle konuştukta. 34. Haftadan beri doğum sancıları başlamış durdurmaya çalışıyolardı ilaçla. Biraz anlattıda kesinlikle bel ağrısı oluyo dedi. Belden karnına kasıklarına doğru yayılıyo , ağrı arttıkça mide bulantısı en sonda ishal olmuş. İshal en sonki şiddeti arttığında dedi.
Canım, şöyle sıcak su doldursan küvete,myahut duş teknesi de olabilir, bir gir... Kasların gevşesin, hem duyduğun acı azalır, hem kasılmalar düzene girebilir...gunaydin tatlim gecen hafta sordum ne durumda geleyim diye.suyun gelirse vakit harcama cik gel dedi.ama sancin duzensizse veya uzun araliklarla olursa gelme dedi.10 veya 5 dk araliga dusunce cagirdi.gidersem ya geri gelcem yada bosa hastanede stres olcam.
oglan cok fena sikistiriyo kafasini asagi itiyo ve tekmeliyo canim yaniyo sanci boyle bisey olsa gerek
kontrolum yarin sabah 9 bucukta
herkese günaydın, bir hafta daha bitiyor :) izne az kaldı..
bebeğin cinsiyetini neden öğrenmediniz? kıyafetlerin hepsini beyaz aldınız bu durumda :) bu merakla nasıl duruyosun kiii
2012 de evlendik, dimi insan anlamıyor övüyomu yeriyomu.
Çok güzel olmuş canım, ellerine sağlık...Eki Görüntüle 909933 Eki Görüntüle 909934 Eki Görüntüle 909937
arkadaşlarımla birlikte hazırladığım şerbet takımımız...nasıl olmuş sizce arkadaşlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?