2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
kaç gün kaldı canım iznine?Allah kurtarsın diyeyim
benim de kuzenim cinsiyetini öğrenmemişti,kızımız süpriz olmuştu bize

9 ocakta 37. haftam doluyor iş günü olarak 8 gün kaldı ama geçmek bilmiyor, çok yoruldum artık.. birde ev iş arası 1,5 saat. sabah akşam 3 saatte yol çekiyorum zoor zooor

günaydın arkadaşlar.izne ayrıldım 5 gündür giremedim foruma.Doğum yapan var mı merak ettim.

bir de benim kızım hala dönmedi.10 gün içinde dönmezse sezeryan.
hayırlısı olsun canım 3 gün önce bile dönebiliyo demişti doktorum
inşallah istediğin gibi olur

amiin doğru söylüyosun canım sağol ben bi duş alayım
dün geceden sonra sayamadım zaten,sürekli kıvrandım.şimdi de oğlum oynuyo ama bütün uzuvları karnımın üstünde öyle vuruyo ki ağrılarıma ağrı katıyo

evi topladım bulaşık makinesi boşalttım kahvaltı hazırladım yaptım endişeyi bıraktım
Allahım yardım etsin bütün hamilelerimize :114:

Dün son iş günümdü...

Öğrenciler, bebek için hediyeler almışlar, notlar yazmışlar...çok duygulandım, hiç böyle olacağımı düşünmemiştim...

Bir de genelde durumları pek de iyi olmayan öğrenciler, bir taraftan da üzüldüm, harçlıklarından kesmişler, yazık...

Bir tanesi ağladı, o daha çok dokundu... Kurban bayramında annesini kaybetmiş... Ozaman tuttum kendimi, şu anda ağlıyorum... Böyle hayal etmemiştim....

9 ocakta 37. haftam doluyor iş günü olarak 8 gün kaldı ama geçmek bilmiyor, çok yoruldum artık.. birde ev iş arası 1,5 saat. sabah akşam 3 saatte yol çekiyorum zoor zooor

off yol uzunmuş canım ben de önceden 3 saatte işten eve döndüğümü biliyorum,sabah da 2 saat sürerdi
etti 5 saat.
sabah ezanında namaza giden amcalarla selamlaşırdık.neyseki işyerim taşındı.seni anlıyorum o yüzden
sabret canım az kalmış.

oy kıyamam ben de kötü oldum
ne çok seviyolarmış seni

Kızlar ya karnım taş kesiliyo durmadan dün gece patlıyodu sanki sizede oluyomu

benim de öyle çok fenayım

Minikkelebek sancilarin nasil ne zaman dogurucaz ayol biz bu arada dun ruyamda bebegimi gordum galiba cook tatliydi allah kucagimiza almayi da nasip etsin

Ayy bu karnım ne böyle ya normaldede sert zaten eskiden bi yerde toplanıp sertleşiyodu şimdi karnımın her tarafı taşa dönüşüyo 5-6 dk öyle kalıyo bir dakika düzeliyo sonra yine aynı dün gece sıkıntı bastı resmen şimdi biraz daha iyiyim ay kızlar bu doğum sancısı nasıl bişey anlamadım gitti

benim de oluyor 1 haftadır. patlayacak gibi oluyor.şu yalancı kasılma dedikleri bu herhalde.

Canım benimde oluyodu şimdi çok sıklaştı bide böyle sert kalıyo dakikalarca bebiş doğum kanalınamı girmeye çalışıoki doğum kasılmasıyla doğum sancısı aynı şey değil heralde acemilik zor valla:)

canım benimki belimden geldi.bildiğin bel ağrısı ama hareketle yer değiştrmekle falan geçmiyor.ilerledikçe kasıklara da vuruyor.Merak etme sancın gelince bence hissetmemen mümkün değil.

Benimkarnım da sürekli sert artık o yüzden yalancı kasılmaları çok anlayamıyordum...ama kasılma olunca nefesim kesiliyor gibi oluyor ordan ayırt ediyorum...

Doğum sancısını da herkes farklı tarif ediyor... Bel ve karın ağrsı birlikte olmuştu ben de... İki cm e kadar hatta bazılarında dört cm açılmaya kadar sancı yalancısıyla karıştırılabilir ama daha sonrasının farkedilmemesi bana göre imkansız... Ağrı eşiği çok yüksek olan nadir insanlar belki hissetmeyebilir, o da milyonda bir olur herhalde...

günaydın arkadaşlar.izne ayrıldım 5 gündür giremedim foruma.Doğum yapan var mı merak ettim.

bir de benim kızım hala dönmedi.10 gün içinde dönmezse sezeryan.
Benim kızımda dönmedi bizde yarın 37 haftalık oluyoruz.doktorum sezeryan yanlısı.ama ben sezeryan olsam bile son haftalarım beklicem.bebek son ana kadar dönebiliomuş.yıl başından sonra inşikak süresini okucum.herşeyi başı dua inş bebeğim döner ve normal doğum yaparım
dün konturolümüz vardı oğluşum 37 haftalık 3300 kg 53cm çatı muaynem güzel geçti artık bidaki konturol 2 ocakta
Çatı muyanesi nasıl bişi arkadaşım? Biraz ayrıntı ver

valla iyi tutmuşsun kendini arkadaşım , burda benim bile gözlerim doldu yazdıklarını okuyunca, bu kadar ağlak biri değildim ben ya hamilelikte iyice sulugöz oldum dokunsan zırlıyorum hemen :) iznin tadını çıkar bebiş gelmeden iyice dinlen..

sabrediyorum yapacak bişey yok maalesef. istanbul trafiğinden ve uzak mesafede çalışmaktan nefret ediyorum.hep kocamın suçu, annesine yakın olalım orda yer içeriz yardımı olur diye gittik işe uzak kv'ye yakın ev tuttuk amma tabiki havamızı aldık kv'den yana :)

Minikkelebek sancilarin nasil ne zaman dogurucaz ayol biz bu arada dun ruyamda bebegimi gordum galiba cook tatliydi allah kucagimiza almayi da nasip etsin

evet merakla ikinizinde doğurmasını bekliyoruz, hayırlısıyla inşallah doğurduk çok iyiyiz yazmanızı bekliyorum :)

bu sezeryancı doktorlara da uyuz oluyorum, son çare başvuracagız demiyorlar yanii. o kadar sıkıntı onlar çekmeyecek nasılsa kesip biçiyo dikiyo hoop bitti. Allah gönlüne göre versin, sağlıkla inşallah..

Son düzenleme:

Ben de her şeye ağlıyorum, da nasıl bir sabır verdi, şimdi de şarkı dinlesem ağlıyorum...

Darısı senin başına inş hayırlısıyla iznini alır da dinlenirsin... İstanbulda trafik zor, allah yardımcın olsun...

canım benimki belimden geldi.bildiğin bel ağrısı ama hareketle yer değiştrmekle falan geçmiyor.ilerledikçe kasıklara da vuruyor.Merak etme sancın gelince bence hissetmemen mümkün değil.

Bana öyle oldu bi iki kez sırttan belden gelen künt nefes aldırmayan bi ağrı ya okadar dinliyoruzki bide her türlüsü var bende ama su yok nişan yok ağrı çok yok bu ara midemde bulanıyo misal şuanda karnım taşa döndü böyle olunca alttan makatada bi baskı oluyo galiba bebek başını doğum kanalına sokmaya çalışıyo beceremiyo oğluşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…