çook geçmiş olsun canım..daha bende pijama takımı alıcam , bi tembelliktir gidiyor :) bugün evi temizledim ama çok yoruldum artık yapamıyormuşum iş güç, iyice anladım..
dikkat edin arkadaşlar, grip ishal salgını varmış. ben maalesef o kadar dikkat ettiğimiz halde bugün hastalandım. hem ishal hem kulak, boğaz, baş ağrısı. dayak yemiş gibiyim
herkese iyi akşamlar kızlar
bugün de doğurmadım yaaaaa
bugün çatı muayenem vardı.acı değil ama garip rahatsız edici bişeydi.kesinlikle acı değildi ama.bi de benim bu doktorun eli çok ağır sanırım. 2. kezdir vajinal muayene yapıyo beni.başka doktora da vajinal muayene oldum ama bu kadar rahatszı olmadım.hatta hiç bişey hissetmemiştim.kupkuru bi eldivenle soktu elini çevirdi.bi garip histi işte...
neyse ki doğuma engel bi durum yokmuş.bebeğim de iyiymiş.
çok da komik bi konuşma geçti.doktor hangi durumlarda hastaneye geleceğimi anlatırken eşim de araya girip ekmeği ve aburcuburu da kessin di mi doktor hanım dedi..doktor yoo neden dedi.ama doğumu zor olur falan diye korktum ondan falan dedi.bizi bi gülme aldı.......bu adam çok alem yaa.49 la kalıp 72 ye çıkınca kızamıyo insan sadece gülüyo ve hak veriyo....sizlerde haberler ne?
minikkelebek sen daha doğurmadın mı???
Kızlar herkese selam
2 gündür okuyup okuyup çıkıyorum bi üşengeçim sormayın gitsin, 2 kelime yazmaya mecalim yok. Doğumdan önce insana bi enerji gelir derler ya, ben daha doğurmam o belli
Sabah 2 kere sancı-acı karışımı ağrıyla uyandım, karnım taş gibi oluyo, doktorun tarif ettiği yalancı sancılar bunlar oluyo heralde :44:
Anneciğim geldiğinden beri iş falan da yapmıyorum fazla, tembelleştim
Minikkelebek, omeserma doğurdu mu bi bakayım diyorum eşime az önce, sesleri de çıkmamış merak içindeyim:)
Zirsizdeli'den de haber yok gerçekten neden görünmüyo ki hiç :44:
Valla hanımlar bir cogunuz kocanızla kavga ediyorsunuz veya kayınvalidenizle , ben öz annemle kayga ediyorum.Hamileligimin en basından beri bir gıcıklık var icimizde... Dayılarımın eşleri dogurdu,, gitti kul-kole oldu onlara, ben dogurucam kadının umurunda bile degil. Kocam da bir yere kadar yardım ediyor ,sonucta erkek adam yani ,cam silecek hali yok yaa.. Gerci buyuk temizlik icinde ablamız var ama yine de cekip cevirecek, su soyle yapılır diyecek birine ihtiyacım var.Bu kisi genelde hamilenin annesi olur, bizde annem ortada yok. Haftaya perşembe doktora gidicem, acılma olursa cuma dogurucam... Annem hala yarın arkadaşlarımı cagiricam eve, gelemem diyor. Bir bagirdim, o zaman tamam gelirim dedi.. yarın da telefonu acmamayı dusunuyorum. bu kadar da olmaz yani.. Gecen birine anlatırken duydum, bebeisin odasını yerleştirdim,camasirlarını yıkadım, utuledim diyor.. REsmen sinir krizi gecirdim, toplasan 1 makine utu yapmadı, birazını kocam utuledi, birazını ben. Ben yerleştirdim zaten.. Bir de sagda solda boıyle konusmuyor mu, resmen cıldırdım..
sizlerde boyle sorunlar yasıyor musunuz? İnsan yalnız oldugunu&guclu olması gerektigini anlıyor boyle durumlarda.
herkese mrb takip eden ama yazamayanlardanım bende :)dogumlar başladı benim 38. haftada sezeryan olup olmuycagım belli olucak kafam karışık 35 haftalıkken bebegim 3.400 çıktı normal doguramıcagımı sölüyor dr başka 1 dr gözükücem önümüzdeki hafta sormak istedigim şey ölçümlerde hata olabilir mi :/
Valla hanımlar bir cogunuz kocanızla kavga ediyorsunuz veya kayınvalidenizle , ben öz annemle kayga ediyorum.Hamileligimin en basından beri bir gıcıklık var icimizde... Dayılarımın eşleri dogurdu,, gitti kul-kole oldu onlara, ben dogurucam kadının umurunda bile degil. Kocam da bir yere kadar yardım ediyor ,sonucta erkek adam yani ,cam silecek hali yok yaa.. Gerci buyuk temizlik icinde ablamız var ama yine de cekip cevirecek, su soyle yapılır diyecek birine ihtiyacım var.Bu kisi genelde hamilenin annesi olur, bizde annem ortada yok. Haftaya perşembe doktora gidicem, acılma olursa cuma dogurucam... Annem hala yarın arkadaşlarımı cagiricam eve, gelemem diyor. Bir bagirdim, o zaman tamam gelirim dedi.. yarın da telefonu acmamayı dusunuyorum. bu kadar da olmaz yani.. Gecen birine anlatırken duydum, bebeisin odasını yerleştirdim,camasirlarını yıkadım, utuledim diyor.. REsmen sinir krizi gecirdim, toplasan 1 makine utu yapmadı, birazını kocam utuledi, birazını ben. Ben yerleştirdim zaten.. Bir de sagda solda boıyle konusmuyor mu, resmen cıldırdım..
sizlerde boyle sorunlar yasıyor musunuz? İnsan yalnız oldugunu&guclu olması gerektigini anlıyor boyle durumlarda.
kızlar minikkelebek doğumda diye düşünmeye başladım kontrolu sabahtı hala da gelmediğine göre bakalım akşama kadar ses gelecek mi?
selam hanımlar.
sezeryan tarihini iptal ettirdim normal doğum bekliyorum, doktorum yalnız panik oldum en ufak sızlamayı doğuruyor muyum acaba diye değerlendiriyorum iyice paranoyak oldum. bir de ben ikinciyi doğuruyorum ne olacağını da biliyorumallah sizlerin yardımcısı olsun. yılbaşını karnımda görür inşallah kızım
filimlerdeki bağırıp çağırma yok canım gerçek hayatta özellikle ilk doğumda. bağırıp çağırma suni sancıyla başlıyor genellikle. için rahat olsun emin ol doğum sancısını anlayacaksın. sen sancının başladığını anladıktan sonra bile en az 4 saat vaktin var hastaneye rahatça ulaşabilmek için
ben geçen hafta yaptırdım ağdamı, bu gün de banyoda el yordamıyla makine tuttum yeni çıkanlara, çok kısa olduklarından acımıyorlar bile, doğuma giderken de bir jilet gezdiririm kesin olur, için rahat etmiyorsa git yaptır bence. doğumdan önce vuracağın bir jilet çok da sıkıntı yaratmaz bence, bi kereden hiç bir şey olmaz :9
onu ben de çok merakediyorum ya dün akşamdan beri aklımda, rabbim hayırlısıyla çabucak kurtarsın inşallah.
bugün dr teyzeyle randevumuz var kızlar ben gidip hazırlanayım. herkes güzel haberlerle döner umarım. minikkelebekte gidecekti bugün.
Canım Allah senden razı olsun. Ne uradın varsa versin. Hayırlı kolay doğumlar, bol bol süt versin :) sayende gece uyuyabildim. Sen kremi söylemesen ben nede olsa geçmez diye hiç doktora bile sormayı düşünmüyordum.
Günaydın herkese, öğle olmuş gerçi...
Kalkar kalkmaz bir yoklama yaptım, cage burada..
Misaa ve minikkelebek yok, sancıları vardı ikisinin de, inşallah iyi haberlerle gelirler...
Selma, rüyana da çok güldüm....sana iyi kontroller, bebeğini gör gel...ben de pzt gideceğim, iple çekiyorum..
minikkelebek sen daha doğurmadın mı
kuş gibi olmuşsundur var ya rahatlamışsındır
artık bebiş gelebilir :)
zaten sana ve minikkelebeğe bakmaktan doğurdular diye ben doğurcam burda :)
gerçekten de kuş gibi oldum canım...ama ne ihtiyacım varmış yaa.halbuki bikini bölgesini 15 gün önce aldırmıştım...ne çabuk çıkmışlar...kaşlarım 1 ayda gelmiyor ama bikini 2 günde sarmaşık gibi...ama bu kez kaşlar bıyıklar da foraydı...kıza mıntıka temizliğine geldim diyorum gülüyo.ben neyse de minikkelebek artık doğursan diyorum arkadaşım
yaa zaten gelse de sevsek modundayız.az kaldı yavruşuma azz
canım benimde sürekli sertleşiyo şuan yalnız dayanılması zor bi sancım yok yani napıcamı şaştım hastaneye gitsemmi gitmesemmi benim karnım iki gün önce biranda aşağıya inmişti uyandığımda akşamı banyo falan yapmıştım galiba ondan diyorum bence sendede açılma var sertleşme işte bebeğin aşağıya inmesini sağlıyor hemşire bana bebek doğum kanalına inmiş dedi neyi bekliom bende anlamadım filmlerde bağırıp çağırıyolardı annemle eşimde o moda girmemi bekliyollar
Canım sabret ağrılar beni de bezdirdi ama senin daha az zamanın kalmış mutlu sona çok az kaldı doğum yapınca bu sıkıntıların hepsi silinip gidicek hafızamızdan. Benim doktor da geçen hafta 38. De gelir diyordu bu hafta 38. De gelir dedi. Doktor milletinin hepsi bi tuhaf anacım. Bakma tek senin ki tuhaf değil. :)
Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin canım, biraz daha sabret, ağrıların hepsi bebeklerimizi yaklaştırıyor...
Yarın iyi haberlerini bekliyoruz...
kızlar minikkelebek doğumda diye düşünmeye başladım kontrolu sabahtı hala da gelmediğine göre bakalım akşama kadar ses gelecek mi?
selam hanımlar.
sezeryan tarihini iptal ettirdim normal doğum bekliyorum, doktorum yalnız panik oldum en ufak sızlamayı doğuruyor muyum acaba diye değerlendiriyorum iyice paranoyak oldum. bir de ben ikinciyi doğuruyorum ne olacağını da biliyorumallah sizlerin yardımcısı olsun. yılbaşını karnımda görür inşallah kızım
filimlerdeki bağırıp çağırma yok canım gerçek hayatta özellikle ilk doğumda. bağırıp çağırma suni sancıyla başlıyor genellikle. için rahat olsun emin ol doğum sancısını anlayacaksın. sen sancının başladığını anladıktan sonra bile en az 4 saat vaktin var hastaneye rahatça ulaşabilmek için
ben geçen hafta yaptırdım ağdamı, bu gün de banyoda el yordamıyla makine tuttum yeni çıkanlara, çok kısa olduklarından acımıyorlar bile, doğuma giderken de bir jilet gezdiririm kesin olur, için rahat etmiyorsa git yaptır bence. doğumdan önce vuracağın bir jilet çok da sıkıntı yaratmaz bence, bi kereden hiç bir şey olmaz :9
onu ben de çok merakediyorum ya dün akşamdan beri aklımda, rabbim hayırlısıyla çabucak kurtarsın inşallah.
bugün dr teyzeyle randevumuz var kızlar ben gidip hazırlanayım. herkes güzel haberlerle döner umarım. minikkelebekte gidecekti bugün.
Canım Allah senden razı olsun. Ne uradın varsa versin. Hayırlı kolay doğumlar, bol bol süt versin :) sayende gece uyuyabildim. Sen kremi söylemesen ben nede olsa geçmez diye hiç doktora bile sormayı düşünmüyordum.
Günaydın herkese, öğle olmuş gerçi...
Kalkar kalkmaz bir yoklama yaptım, cage burada..
Misaa ve minikkelebek yok, sancıları vardı ikisinin de, inşallah iyi haberlerle gelirler...
Selma, rüyana da çok güldüm....sana iyi kontroller, bebeğini gör gel...ben de pzt gideceğim, iple çekiyorum..
minikkelebek sen daha doğurmadın mı
kuş gibi olmuşsundur var ya rahatlamışsındır
artık bebiş gelebilir :)
zaten sana ve minikkelebeğe bakmaktan doğurdular diye ben doğurcam burda :)
gerçekten de kuş gibi oldum canım...ama ne ihtiyacım varmış yaa.halbuki bikini bölgesini 15 gün önce aldırmıştım...ne çabuk çıkmışlar...kaşlarım 1 ayda gelmiyor ama bikini 2 günde sarmaşık gibi...ama bu kez kaşlar bıyıklar da foraydı...kıza mıntıka temizliğine geldim diyorum gülüyo.ben neyse de minikkelebek artık doğursan diyorum arkadaşım
yaa zaten gelse de sevsek modundayız.az kaldı yavruşuma azz
canım benimde sürekli sertleşiyo şuan yalnız dayanılması zor bi sancım yok yani napıcamı şaştım hastaneye gitsemmi gitmesemmi benim karnım iki gün önce biranda aşağıya inmişti uyandığımda akşamı banyo falan yapmıştım galiba ondan diyorum bence sendede açılma var sertleşme işte bebeğin aşağıya inmesini sağlıyor hemşire bana bebek doğum kanalına inmiş dedi neyi bekliom bende anlamadım filmlerde bağırıp çağırıyolardı annemle eşimde o moda girmemi bekliyollar
Canım sabret ağrılar beni de bezdirdi ama senin daha az zamanın kalmış mutlu sona çok az kaldı doğum yapınca bu sıkıntıların hepsi silinip gidicek hafızamızdan. Benim doktor da geçen hafta 38. De gelir diyordu bu hafta 38. De gelir dedi. Doktor milletinin hepsi bi tuhaf anacım. Bakma tek senin ki tuhaf değil. :)
Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin canım, biraz daha sabret, ağrıların hepsi bebeklerimizi yaklaştırıyor...
Yarın iyi haberlerini bekliyoruz...
kizlar merhaba biz geldik merak etmissiniz sekerler sagolun
sabah gittik doktor beni gorunce guldu niye dogurmadin dogur artik dedineyse once usg ye girdik oglan asagi inmeye baslamis suyumuz iyi defalarca olculduk 3700 gr olmusuz nst ye girdik o ana kadar kivrandiran agrim bicak gibi kesildi herkese yalanci ciktim doktorum beklicez dedi.gununde dogacak diye bisey yok dedi.cumartesi yine gidicem.
perisimay canim cok sevindim rahat uyumussun dualarin icin sagol tatlim allah sanada kolay dogumlar nasip etsin
tomurcuk maalesef ayni durum bendede var canim annem k valide gibi.gecen gun bisey oldu dedimki torununa bisey olur kosamam oyle.
amaan torun yine olur dedisok oldum suratina baktim guluyo.bunun gibi sacma sapan konusmalari oluyo surekli.dusuk yaptigimda orkid masrafindan kurtulamadiniz dedi
k validem geldi mutfagimi temizledi annem gunum var dedi gelmedi.
off daha neler neler.anlatsam sayfalar dolar.gelsin istemiyorum artik moralimi bozuyo cunku
Kızlar hadi biran evel doğurun da doğum sonrasından bahsedelim. Sütümüz yetiyor mu sancı gaz problem leri var mı gece gündüz uykuları nasıl?
hep kv'lere olacak değil ya bu defa da kırmızı kartı hayretler içerisinde annene göstermek istiyorum o ne biçim laflarmış öyle pesss.. Allah herşeyin hayırlısını versin :) şaka gibi bir annen varmış, Allah yardım etsin. Valla doktoruna da hayran kaldım gel sezeryana alayım seni demiyo üstelik bebişin kilosuda maşallah yerinde.. Hala normal doğurman için bekliyor. Geneli şimdiye kadar 50 defa sezeryana alayım seni derdi.previan düzelmezse 38de sezeryana gireceksin dedi mesela bana.. son haftaya kadar bekleriz demedi, moralimi bozmuştu :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?