2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
herkese iyi akşamlar kızlar
bugün de doğurmadım yaaaaa
bugün çatı muayenem vardı.acı değil ama garip rahatsız edici bişeydi.kesinlikle acı değildi ama.bi de benim bu doktorun eli çok ağır sanırım. 2. kezdir vajinal muayene yapıyo beni.başka doktora da vajinal muayene oldum ama bu kadar rahatszı olmadım.hatta hiç bişey hissetmemiştim.kupkuru bi eldivenle soktu elini çevirdi.bi garip histi işte...
neyse ki doğuma engel bi durum yokmuş.bebeğim de iyiymiş.

çok da komik bi konuşma geçti.doktor hangi durumlarda hastaneye geleceğimi anlatırken eşim de araya girip ekmeği ve aburcuburu da kessin di mi doktor hanım dedi..doktor yoo neden dedi.ama doğumu zor olur falan diye korktum ondan falan dedi.bizi bi gülme aldı.......bu adam çok alem yaa.49 la kalıp 72 ye çıkınca kızamıyo insan sadece gülüyo ve hak veriyo....sizlerde haberler ne?

minikkelebek sen daha doğurmadın mı???

çook geçmiş olsun canım..daha bende pijama takımı alıcam , bi tembelliktir gidiyor :) bugün evi temizledim ama çok yoruldum artık yapamıyormuşum iş güç, iyice anladım..

sağol canım ya.ben de hep sona erteledim bazı şeyleri çok rahattım ama bugün belim ağrıyınca çok tırstım.eksiklerimi bitirdim hemen dr çıkışı.geçen gün misafirim vardı resmen pert oldum.gerçekten çok yorucu geliyor bana da artık herşey.

dikkat edin arkadaşlar, grip ishal salgını varmış. ben maalesef o kadar dikkat ettiğimiz halde bugün hastalandım. hem ishal hem kulak, boğaz, baş ağrısı. dayak yemiş gibiyim

arkadaşlar geçmiş olsun.... ne buu herkeste hastalık var...arkadaşlara katılıyorum. bol meyve özellikle kivi...ama bitkisel çaylara dikkat edin net den araştırın...bazıları gebelere önerilmiyor...

bugünde bizimlesin yani :)
ala ala benim doktur bir sürü jel sürdü hem genital bölgeye hemde eldivene o sebepten midir bilmem hiç acımadı
minik kelebek nerdesin?

dün doktordan geldik .sancılarım var birde üstüne üstlük ağda dan sonra yanma kaşınma başladı .bebek heran gelebilirmiş dr dinlenmem lazım yat dedi yoksa sezeryana erken almak zorunda kalırız diyor ama öyle yatıp dinlenilmiyor . sezeryan tarihini belirledik bizimki erken gelmezsee 4 ocakta olacak kısmetse .sizlerde de oluyormu bilmiyorum ama ben artık çok zorlanıyorum bebiş aşağıda olduğu içinmidir bilmem hareketlerim kısıtlanıyor .

Ayy kızlar yılbaşında doğum olursa ne yapcaz o gün herkes eğlencede..inşallah öle bir şey olmaz bu aralar bu kafamda:)

Ah Canım hiç sorma benimde hiç Halim yok kolumu kaldıramıyorum . Benimde annem geldi de yemekleri sayesinde karnım doyuyor tek başıma olsam kalkıp yemek bile yapamam. Cuma da kan verdim kansızlık ılabilirmiş . sonuçlarına bakıp doktorum belki kan ilacını artıracak. Doğuma yakın enerji geldiğini bende duydum ama bana da henüz bi enerji gelmedi. Beklemeye devam.

canım bazen anneanne babaanneler durumun ciddiyetinin farkında olmuyor galiba. belki henüz kafasında oturtamamıştır veya sen herşeye yetiyorsan nasıl olsa yapabiliyor doğumda giderim diyordur bilemedim ki

slm canım bizde bugün kontrolden geldik benim oğlumda toplu görünüyor ama dr ona rağmen sezaryan kesin demedi 39. haftada belli olacak dedi ve ölçümlerde sapma olabiliyor. çok yürü hep hareket et de bebek daha çok kilo almadan kendi normal doğumla erken gelsin dedi canım.

kızlar bebek şekerini kendi yapan bir arkadaş vardı....sayfanın birinde gözüme çarptı ama şimdi bulamıyorum...resmi falan göremedim...kimdi o arkadaş ve nasıldı o şekerler

Bizimkiler de doğumda anca geldiler. Bizim ilişkimiz de pek farklı değil. Hamileliğin ilk dönemleri oldukça sıkıntılı geçmişti ama bizimki de ev yaptırıyordu onu bahane etti hep gelmedi. Ağlaya ağlaya yaptım hep işlerimi. İyiki de öyle olmuş daha güçlendik kızımla. Şimdi kv de var ama kırkım çıksın da tek kalayım diye dua edşyorum. Allah kimseyi kimseye düşürmesin

Annemin eli ağırdır öyle pek önemsemez ev işlerini fln Üüstünkörü yapıverir. Kv de tam tersi mükemmelliyetçi aralarında kaldım çılfıracam

kizlar merhaba biz geldik merak etmissiniz sekerler sagolun
sabah gittik doktor beni gorunce guldu niye dogurmadin dogur artik dedi neyse once usg ye girdik oglan asagi inmeye baslamis suyumuz iyi defalarca olculduk 3700 gr olmusuz nst ye girdik o ana kadar kivrandiran agrim bicak gibi kesildi herkese yalanci ciktim doktorum beklicez dedi.gununde dogacak diye bisey yok dedi.cumartesi yine gidicem.

perisimay canim cok sevindim rahat uyumussun dualarin icin sagol tatlim allah sanada kolay dogumlar nasip etsin

tomurcuk maalesef ayni durum bendede var canim annem k valide gibi.gecen gun bisey oldu dedimki torununa bisey olur kosamam oyle.
amaan torun yine olur dedi sok oldum suratina baktim guluyo.bunun gibi sacma sapan konusmalari oluyo surekli.dusuk yaptigimda orkid masrafindan kurtulamadiniz dedi
k validem geldi mutfagimi temizledi annem gunum var dedi gelmedi.
off daha neler neler.anlatsam sayfalar dolar.gelsin istemiyorum artik moralimi bozuyo cunku

kızlar minikkelebek doğumda diye düşünmeye başladım kontrolu sabahtı hala da gelmediğine göre bakalım akşama kadar ses gelecek mi?

bugün dr teyzeyle randevumuz var kızlar ben gidip hazırlanayım. herkes güzel haberlerle döner umarım. minikkelebekte gidecekti bugün.

minikkelebek sen daha doğurmadın mı

kuş gibi olmuşsundur var ya rahatlamışsındır
artık bebiş gelebilir :)
zaten sana ve minikkelebeğe bakmaktan doğurdular diye ben doğurcam burda :)

Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin canım, biraz daha sabret, ağrıların hepsi bebeklerimizi yaklaştırıyor...

Yarın iyi haberlerini bekliyoruz...

kizlar merhaba biz geldik merak etmissiniz sekerler sagolun
sabah gittik doktor beni gorunce guldu niye dogurmadin dogur artik dedi neyse once usg ye girdik oglan asagi inmeye baslamis suyumuz iyi defalarca olculduk 3700 gr olmusuz nst ye girdik o ana kadar kivrandiran agrim bicak gibi kesildi herkese yalanci ciktim doktorum beklicez dedi.gununde dogacak diye bisey yok dedi.cumartesi yine gidicem.

perisimay canim cok sevindim rahat uyumussun dualarin icin sagol tatlim allah sanada kolay dogumlar nasip etsin

tomurcuk maalesef ayni durum bendede var canim annem k valide gibi.gecen gun bisey oldu dedimki torununa bisey olur kosamam oyle.
amaan torun yine olur dedi sok oldum suratina baktim guluyo.bunun gibi sacma sapan konusmalari oluyo surekli.dusuk yaptigimda orkid masrafindan kurtulamadiniz dedi
k validem geldi mutfagimi temizledi annem gunum var dedi gelmedi.
off daha neler neler.anlatsam sayfalar dolar.gelsin istemiyorum artik moralimi bozuyo cunku

kızlar minikkelebek doğumda diye düşünmeye başladım kontrolu sabahtı hala da gelmediğine göre bakalım akşama kadar ses gelecek mi?

bugün dr teyzeyle randevumuz var kızlar ben gidip hazırlanayım. herkes güzel haberlerle döner umarım. minikkelebekte gidecekti bugün.

minikkelebek sen daha doğurmadın mı

kuş gibi olmuşsundur var ya rahatlamışsındır
artık bebiş gelebilir :)
zaten sana ve minikkelebeğe bakmaktan doğurdular diye ben doğurcam burda :)

Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin canım, biraz daha sabret, ağrıların hepsi bebeklerimizi yaklaştırıyor...

Yarın iyi haberlerini bekliyoruz...

Kızlar hadi biran evel doğurun da doğum sonrasından bahsedelim. Sütümüz yetiyor mu sancı gaz problem leri var mı gece gündüz uykuları nasıl?

Kızlar hadi biran evel doğurun da doğum sonrasından bahsedelim. Sütümüz yetiyor mu sancı gaz problem leri var mı gece gündüz uykuları nasıl?

hep kv'lere olacak değil ya bu defa da kırmızı kartı hayretler içerisinde annene göstermek istiyorum o ne biçim laflarmış öyle pesss.. Allah herşeyin hayırlısını versin :) şaka gibi bir annen varmış, Allah yardım etsin. Valla doktoruna da hayran kaldım gel sezeryana alayım seni demiyo üstelik bebişin kilosuda maşallah yerinde.. Hala normal doğurman için bekliyor. Geneli şimdiye kadar 50 defa sezeryana alayım seni derdi.previan düzelmezse 38de sezeryana gireceksin dedi mesela bana.. son haftaya kadar bekleriz demedi, moralimi bozmuştu :

canlar saatlerce gezdik bi lohusa pijama takımı için bulamadık o da ayrı beğendiklerimin hiç birinin bedeni uymadı ya. şimdi bir baş ağrısı bende. uyuyalım oğlumla iyi geceler hepinize :)

sorma hiç...annem beni hergün biraz daha şaşırtıyo.
ben çalşıyorum,annem yakında oturduğu için annem bakar muhtemelen dedik ama kendisine aleni olarak sen bakacaksın demedik.
k valideyle dönüşümlü bakacaklarını söylediler.
geçen gün dedi ki torunum beni sevmek zorunda mecbur dedi.ben de nedenmiş dedim.öyle işte dedi garip güldü
kendisine mecbur olduğumuzu düşünüyo sanırım.
o kadar ağır geldi ki..
k valideme söylesem seve seve bakar ve fedakarlık yapar.ondan rica ederim.
annem sürekli ben torunumu arkadaşlarıma gezmeye götürücem gittiğim yere götürücem falan diyo.kendi hayatını değiştirmeye korkuyo.
2 yaşına gelincede kreşe veririm.
annem benimle aynı apartmanda oturmak istedi,kabul etmedim.bahane olarak da akrabalarımızı gösterdim nefret ediyorum çünkü.tam dedikodu kazanı..
o zaman bana biraz gücendi ama şimdi ne doğru yapmışım diyorum.heralde taşınmak zorunda kalırdım ya neyse..

bu arada doktorumdan çok şanslıyım canım,bana 3 hafta önce açıkça sordu normal yapabilecek misin istekli misin yani dedi.ben de çok istediğimi söyledim.
çatı muayenesinde de çatın çok müsait bence mutlaka deneyelim dedi.
normalde de rahatlatıcı bi adamdır çok şey konuşmaz herşey yolunda der geçer kafa karıştırmaz.ama sorduğunu güzelce cevaplar.
şimdi de ben telaş yaptım doğuramadım diye.41 e kadar beklicez dedi.sonra muhtemelen suni sancı teklif edecek.
bende epidural şartıyla kabul edicem muhtemelen
oğlanın kafası 34. haftada aşağı dönmemişti mesela çok korktum dönmez diye.çünkü nette 30 dan sonra dönmez diyodu.
doktorum dediki yüzde 90 döner,hatta 3 gün kala bile döner dedi.o hafta döndü çok şükür.
belki previa değişmiyor da olabilir canım güvenmek zorundayız maalesef.senin için hayırlısı olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…