malesef sıcacık evde hasta oluyorum kızlar :2: keyfim yerinde annem her işi yapıyor, şu son günlerde üşütmiyim diye afedersiniz wc'de bile sıcak suyla yıkanıyorum nasılsa doğalgazın sıcacık suyu var ama nasıl hasta oldum anlamıyorumsabahtan beri bir kırgınlık vardı şimdi kolumu kıpırdatamıyorum her yerim ağrıyor, zaten sık wcye gidiyoruz şimdi daha bir arttı ne oluyor anlamıyorum
geçmiş olsun canım belki vitaminsiz kalmışsındır veya mikrop kapmışsındır...bol meyveyle atlatabilirsin ancak....
ayy kanal d de gelınler kaynanalr dıe prgram basladıı cok eglencelı kızlarresmen eşler arada kalıyor
41.haftamız. bugün kontrolüm vardı. Dr ultrasonda bakınca bebek kafası etrafında topaç gibi dönüyodu, baya bi bekledi, dursun da bakabilsin diye. Bu kafa yerleşmemiş yerleşse böle dönmez dedi. Ağrı -sızıyı sordu, hiç yok dedim. Nst ye girdim. Kağıdı doktora gösterdim, sekreterine bu kadına 1 yıllık rapor yaz, doğuramaz bu dedi
Çarsambaya gel doğurmamış olursan alalım dedi. Dr deişik bi tip biraz. Eşimde 1ocak olmasın siz şimdi yılbaşında içersinz, ayık olamazsınz dedi. Dr. Da bi iki bardak içerim ondan bişe olmaz diyoeşim 3 ocak doğumlu, cuma alın bari dedi. Adam 1-2 ocak gibi gelin, kesin karar weririz dedi. Ocak annesi olcam artk heralde ...
canım benim. Allah hayırlı şifalar versin. Büyük bişey atlatmışsın gerçekten. Çok şükür şimdi bebeğinle berabersin. Allah analı babalı büyütsün kuzucugunuuuKizlar cuma aksami hastaneye yatis yaptim cumartesi dogum yaptim 17 saat normal dogum mucadelesi verdim ama olmadi acilma azdi suyumu patlattilar bebegin kalp atisi zayifladi spinal anesteziyle kucagima aldim yavrumu 5 saat sonra ilk adimimi atarken kan bosaldi dikisimden acilen tekrar genel anesteziyle kanayan damari yaktilar suan evimdeyim bebegimi kucagima zar zor aliyorum Allah hepinizin yar ve yardimcisi olsun son dogum anina kadar aci yasatmasin
Bende hemogram sonucu plt dusuk oldugu icin kan pihtilasmsmis kan kaybindan öluodum Rabbim oglumu ve beni sevdiklerimize bagisladi tevekkul ettim Allah dedim Rabbim yalniz birakmadi basi sikisan her kula yardim etsin yarstsn sizler icin dua edicem bir avazda bebeginizi bagriniza badarsiniz insallah bende dua bekliyorum su acilarim hafiflesin insallah
cts kontrolün çok önemli, çok detaylı konuş doktorunla. ben riskli bişey yapmak istemiyorum filan dersiniz. Hepimiz kendimizi normal doğuma hazırladık ama şartlar son dakika golü atabiliyor bize. bende de şeker çıktı. muhtemelen benim bebekte tombiş olursa sezeryan olacakgunaydin kizlar.dun gece uyumadik pek.annemin tavrina taktim kafayi gece oturup agladim hungur hungur sonra baktim burnum kaniyo onu durdurayim diye oturdum sabah 6 da falan uyumusum.yine uyandim.berbat bi gece.sanirim depresyona girmek uzereyim kendimi eve kapatasim var ama millet kapiyi kirar girer.bi rahat biraksinlar yaaa
b
sagol juluu bugunde kalipla kurabiye yapmayi dusunuyorum.cok seviyorum boyle isleri yeterki vaktim olsun.hepinizede yapardim sartlar elverse valla kiz
misacim allah anali babali buyutsun cok gecmis olsun zor da olsa simdi sagliginiz yerinde allah korusun sizi.dualarin icinde sagol canim.sende duamizdasin
canim bendede var o ruyalar sabah dalmistim suyum gelmis sancim var sozde.ama uyandim karnim tas gibi ve feci sanci vardi.yari ruya yari gercek iste
senle ben daha ne kadar beklicez acaba cage.ben artik sezeryana dogru gittigimi dusunmeye basladim.gerci daha 40 bitmedi ama korku iste
iyi kendimi az daha tutayim.gerci cok bilge olur filozofa baglar bizi de psikopata baglar oyle bi risk var.sonra gelip anne sence varlik varmidir diye sormasin bunlar bize
bende eti hosbes yiyorum yaaatatli gormek istemeyen ben tatli krizine giriyorum
canim bebegin kilosu surekli artiyo yani haftaya nasil normal dogururum ben.4 u gececek ultrasondahc.ctsbakalim ne dicek toktor emmi.
bu arada magneti bence hastaneye gotur.gelmeyene evde verirsin
zenku allah anali babali buyutsuntebrik ederim canim
çok duygulandım yaaa. ay ne tatlıdır şimdi. Maşallah size canım. Sezeryan oldu diyede üzülme, bebeğin ve senin için en doğrusu hayırlısı oymuş demekki. ben de istiyorum kızıma kavuşmaaaakkkk. o cicilerini giydirmek istiyorummm :)))kızlar hepinize çok teşekkürler Allah hayırlısıyla sizlere de nasip etsin.. çok güzel bir duygu insan bakmaya koklamaya kıyamıyor.. bebeğim erkenden kavuşmak istedi bizlere çok şükür ufak tefek sorunlar dışında bir sağlık sorunumuz yok..sarılığa dikkat edin sizler de gerçi olacaksa oluyo zaten engellenebilen bir şey değil.. Allah daha büyük dert vermesin.. ameliyattan uyanıp odaya çıkıp da bebeği görene kadar her gördüğüm insana bebeğim iyi mi diye sormuşum.. sonra odada şaşkın şaşkın bakınan o kara gözleri görünce nasıl mutlu oldum anlatamam.. Allahım herkese nasip etsin..
Herkese merhabalar, biz geldik....
Geçmişi okumadan direkt giriş yaptım, sayfalar ilerlemiştir diye düşündüm, sonra okurum, sa
Bu gün önce dr gittik, sonra raporumuzu verdik, biraz da çarşıda işlerimiz vardı, sonunda evimize gelebildik...
Dr ameliyatı vardı, apar topar baktı, bir de bizim dr'un tuhaf bir huyunu daha öğrenmiş oldum, sorun görmedikçe nst istemiyormuş....
Hastanede bir ağlama geldi, girdim lavoboya hıçkıra hıçkıra... Zavallı eşim telefonlarda başka dr arıyor... Sonra toparlandım... Zaten huyunu biliyorum drun, ne diye bu kadar taktıysam, ama tutamıyordum kendimi... Neyse şimdi iyiyim... Aklıma uğurbocuu geldi, o da üzülmüştü son kontrolünde....
Dr ve hastane değiştirmeyi de şimdilik düşünmüyorum... Devlet hastanesinde sancı odası fikri korkutuyor... Burası küçük bir yer, özel hastanede de çok seçeneğim yok... Başka şehre gitmek de işime gelmiyor, kızım var... Ben hastanedeyken, babası ilgilenir felan diye düşünüyorum....
Kızım da ultrasona göre üç kilo olmuş... Boyunu sormadım.. Sormadıkça bir şey söylemez zaten...Suyu felan normalmiş... Benden haberler bu kadar...
son biri iki gündür çok garip bir şekilde asabiyim.herşeye sinirleniyorum, bağırıyorum falan.noluyor diyorum sonra çok üzülüyorum sevdiklerimi üzünce.ama engelleyemiyorum. annemi kahvaltıya çağırdım, o da örgü falan bilmez.komşuya yaptırtmış benden habersiz birşeyler .çok sevmiyorum örgü şeyleri ben.yelek güzel olmamış,çok geniş olmuş ne gerek vardı falan dedim.bbozuldu haliyle.sonra pişman oldum toparlamaya çalıştım ama içime battı çok.
kızım da odasını dağıtmış.oyuncaklar boyalar heryerde.onu da azarladım hergüün temizlik mi yapıcam diye.ben senin için resim yapıyordum dedi.hemen sarıldım,ağladım.eşimin dediği gibi kendi kendimi mutsuz yapıyoorum.psikolojimi düzeltmem gerek bu böyle gitmez.
sizde de var mı böyle tuhaf durumlar ya
fotografçıdan almadınmı albümü? hani ekleyecektin .. unutmadım ben :)
canım kızım bir haftamız kaldı kavuşmamıza bebişim..
Ben anacığımdan16 yıldır uzaklardayım.Bir de çok ciddi bir hastalık geçirdi annem.Günlerce komada kaldı.Ben telefonla haber aldım.Babamın vefatını da telefonla haber almıştım.Anne deyince içim cız eder.Kızmayın kızlar annelerinize.Annedir yinede...
ayyyyyyyyyyyy canım iyi ki hatırlattın öğlen eşime dicektim al fotocudan diye işe daldım unuttum derhal arıyorum alıyor...
son biri iki gündür çok garip bir şekilde asabiyim.herşeye sinirleniyorum, bağırıyorum falan.noluyor diyorum sonra çok üzülüyorum sevdiklerimi üzünce.ama engelleyemiyorum. annemi kahvaltıya çağırdım, o da örgü falan bilmez.komşuya yaptırtmış benden habersiz birşeyler .çok sevmiyorum örgü şeyleri ben.yelek güzel olmamış,çok geniş olmuş ne gerek vardı falan dedim.bbozuldu haliyle.sonra pişman oldum toparlamaya çalıştım ama içime battı çok.
kızım da odasını dağıtmış.oyuncaklar boyalar heryerde.onu da azarladım hergüün temizlik mi yapıcam diye.ben senin için resim yapıyordum dedi.hemen sarıldım,ağladım.eşimin dediği gibi kendi kendimi mutsuz yapıyoorum.psikolojimi düzeltmem gerek bu böyle gitmez.
sizde de var mı böyle tuhaf durumlar ya
Slm kızlar
Sebebsiz ağlamalar
Sebebsiz sinir
Kabus rüyalar
Rahimde ağrı baskı oluyormu
Benim resmen çatı kemiğim ağrıyor
ohooooo iyiki fil hafızam var, bak yoksa kalacaktı fotoların :) gelince ekle resimleri ama
slm canım rüyamda kenan doğuluyu gördüm.yüzme yarışı yapıyoduk
akşam sancıdan doğurcağımı düşündüm
hatta üzülmeye bile başladım kızım hani 2014 ü bekliycektik diye
sebepsiz yere de ağlıyorum sebebim de çok...
yalnız değilsin bil istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?