2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

geçmiş olsun canım belki vitaminsiz kalmışsındır veya mikrop kapmışsındır...bol meyveyle atlatabilirsin ancak....

geçmiş olsun canım belki vitaminsiz kalmışsındır veya mikrop kapmışsındır...bol meyveyle atlatabilirsin ancak....

sağol canım burda da güzel besleniyorum aslında, az önce aklıma geldi dün pazarda gezdim biraz annemle babam giderken ben de çıktım nasılsa arabayla gidip gelcez diye, kalabalıkta tabi hastası var, pisi var, ağzını kapatmadan öksürüp tıksıranı var mikrop kaptım galiba

ayy kanal d de gelınler kaynanalr dıe prgram basladıı cok eglencelı kızlar resmen eşler arada kalıyor

ben de izledim...komikti gercekten..ama yarıda bıraktım..sağlık ocağından çağırdılar...gelince de yemek yaptım.sonunu getiremedim...

41.haftamız. bugün kontrolüm vardı. Dr ultrasonda bakınca bebek kafası etrafında topaç gibi dönüyodu, baya bi bekledi, dursun da bakabilsin diye. Bu kafa yerleşmemiş yerleşse böle dönmez dedi. Ağrı -sızıyı sordu, hiç yok dedim. Nst ye girdim. Kağıdı doktora gösterdim, sekreterine bu kadına 1 yıllık rapor yaz, doğuramaz bu dedi
Çarsambaya gel doğurmamış olursan alalım dedi. Dr deişik bi tip biraz. Eşimde 1ocak olmasın siz şimdi yılbaşında içersinz, ayık olamazsınz dedi. Dr. Da bi iki bardak içerim ondan bişe olmaz diyo eşim 3 ocak doğumlu, cuma alın bari dedi. Adam 1-2 ocak gibi gelin, kesin karar weririz dedi. Ocak annesi olcam artk heralde ...

bebeğin ve senin hakkında hayırlısını versin Rabbim, ikiniz de sağlıklı olun da geç olmuş, sezeryan olmuş artık Allahın takdiri canım

son biri iki gündür çok garip bir şekilde asabiyim.herşeye sinirleniyorum, bağırıyorum falan.noluyor diyorum sonra çok üzülüyorum sevdiklerimi üzünce.ama engelleyemiyorum. annemi kahvaltıya çağırdım, o da örgü falan bilmez.komşuya yaptırtmış benden habersiz birşeyler .çok sevmiyorum örgü şeyleri ben.yelek güzel olmamış,çok geniş olmuş ne gerek vardı falan dedim.bbozuldu haliyle.sonra pişman oldum toparlamaya çalıştım ama içime battı çok.
kızım da odasını dağıtmış.oyuncaklar boyalar heryerde.onu da azarladım hergüün temizlik mi yapıcam diye.ben senin için resim yapıyordum dedi.hemen sarıldım,ağladım.eşimin dediği gibi kendi kendimi mutsuz yapıyoorum.psikolojimi düzeltmem gerek bu böyle gitmez.

sizde de var mı böyle tuhaf durumlar ya

canım benim. Allah hayırlı şifalar versin. Büyük bişey atlatmışsın gerçekten. Çok şükür şimdi bebeğinle berabersin. Allah analı babalı büyütsün kuzucugunuuu

cts kontrolün çok önemli, çok detaylı konuş doktorunla. ben riskli bişey yapmak istemiyorum filan dersiniz. Hepimiz kendimizi normal doğuma hazırladık ama şartlar son dakika golü atabiliyor bize. bende de şeker çıktı. muhtemelen benim bebekte tombiş olursa sezeryan olacak

çok duygulandım yaaa. ay ne tatlıdır şimdi. Maşallah size canım. Sezeryan oldu diyede üzülme, bebeğin ve senin için en doğrusu hayırlısı oymuş demekki. ben de istiyorum kızıma kavuşmaaaakkkk. o cicilerini giydirmek istiyorummm :)))

ah canım niye üzüyorsun kendini böyle ufak tefek şeyler için. ben daha nst ye hiç girmedim ve sanırım girme ihtimalim de yok. burda yapmadılar bile. zaten usg de görmüşsün. kilosu da iyiymiş çok şükür. az kalmış işte mutlu sona.

polvitcigim hormonlarindan kaynaklandigini dusundum, bence relax olmaya calis bunun icinde elinden geleni yap derim.benim kuzenim ayni boyleydi son aylarinda kizi oldu suan okadar asabi bir cocuk sana anlatamam doktor stressli bir donem gecirmissin cocugada yansimis demis.yani soylemesi kolay belki ama sen yinede relax olmaya calis tatlim

Canım Allah yokluğunu göstermesin. Sen öyle söyleyince üzüldüm kalbini kırdım diye. Kalktım gittim Eminönü'ne. Ama elim boş döndüm :s Bebek şekeri satan yerler kaldırmış herşeyi yılbaşı süslerini koymuşlar.

Slm kızlar
Sebebsiz ağlamalar
Sebebsiz sinir
Kabus rüyalar
Rahimde ağrı baskı oluyormu
Benim resmen çatı kemiğim ağrıyor

merhaba BAYANLAR ben hep gelemiyorum şimdiden herkesin yeni yıllı kutlu mutlu huzurlu sağlıklı olur inşallah. Rabbim Hepimizi hayırlısıyla yavrularımıza kavuşturur kucağımızı boş bırakmaz inşallah. cemi cümlemize bol sütlü bol emzikli yıllar diliyorum...

canım o sinir stres bendede varherşeye kafayı takıyorum o nie öyle oldu bu nie böyle yaptı gibi.bence kendini rahatlaatmak için dua oku bende işe yaradı hergün ayetel kürsi elemneşrahleke süresi ve araf suresinin 54.ayetini oku hem doğumu kolaylaştırıyomuş hemde insanı ferahlatıyo birde elini karnının üstüne koy el musavvir die tesbih çek.benimde doğumuma 1hafta kaldı biraz ondanda stres içindeim ilk doğumun etkisini üstümden atamadım

Slm kızlar
Sebebsiz ağlamalar
Sebebsiz sinir
Kabus rüyalar
Rahimde ağrı baskı oluyormu
Benim resmen çatı kemiğim ağrıyor

slm canım rüyamda kenan doğuluyu gördüm.yüzme yarışı yapıyoduk
akşam sancıdan doğurcağımı düşündüm
hatta üzülmeye bile başladım kızım hani 2014 ü bekliycektik diye
sebepsiz yere de ağlıyorum sebebim de çok...
yalnız değilsin bil istedim

Kv ne alemde?
Benim ki beni kriz geçittirio
Belim ağrıo diyorum benimkide dio
Sancım var diyorum bende sancılanıyrm diyor
dünde kv annesi maonyanın hamileliği kolay geçti canı hafifmiş bizim gelin sağından soluna dönemiodu dedi
Naz yapmıyrm kendi işimi yapıyrm die sanki benimki can değilçok sinirlerimi bozuyolar
Kv dün en son doğum yapınca bi yatakta sana açalım baksana benle bir oluosun dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…