slm canım rüyamda kenan doğuluyu gördüm.yüzme yarışı yapıyoduk
akşam sancıdan doğurcağımı düşündüm
hatta üzülmeye bile başladım kızım hani 2014 ü bekliycektik diye
sebepsiz yere de ağlıyorum sebebim de çok...
yalnız değilsin bil istedim
Kv ne alemde?
Benim ki beni kriz geçittirio
Belim ağrıo diyorum benimkide dio
Sancım var diyorum bende sancılanıyrm diyor
dünde kv annesi maonyanın hamileliği kolay geçti canı hafifmiş bizim gelin sağından soluna dönemiodu dedi
Naz yapmıyrm kendi işimi yapıyrm die sanki benimki can değilçok sinirlerimi bozuyolar
Kv dün en son doğum yapınca bi yatakta sana açalım baksana benle bir oluosun dedim
ayy evet yaa skoru bilmiyorum.ama kenan doğulunun ilk çıktığı halleri uzun saçlı küpeli kot ceketli.tam doksanlar dizisi anlıycaan...totom açıkta kalmış zaar.pek de beğenmem kendilerini uyanınca sinir oldum yok muydu şöyle kıvanç mıvanç.kenan doğulu niye gelmiş riyama dedim de neyse bunla idare edecen mecbuuurrkenan doğulu çok iyiymiş, yüzme yarışı daha bi iyiymiş :) yarışı kazandın inşallah göbişine rağmen :):):)
ayy evet yaa skoru bilmiyorum.ama kenan doğulunun ilk çıktığı halleri uzun saçlı küpeli kot ceketli.tam doksanlar dizisi anlıycaan...totom açıkta kalmış zaar.pek de beğenmem kendilerini uyanınca sinir oldum yok muydu şöyle kıvanç mıvanç.kenan doğulu niye gelmiş riyama dedim de neyse bunla idare edecen mecbuuurr...bi de beğenmiyom bakar mısın bana da
Selamm herkese...insallah hepiniz iyisinizdir.
.Cuma aksami baslayan sancilarimla inatlasmaya calistim daha erken daha vaktin var ne olur sanci olma diye ama ama 28.12.2013 tarihinde ogluma kavustum..şükürler olsun kavusturana.. darisi bekleylerin basina vaktinde ve saglikla insallah
Bana öyle oldu bi iki kez sırttan belden gelen künt nefes aldırmayan bi ağrı ya okadar dinliyoruzki bide her türlüsü var bende ama su yok nişan yok ağrı çok yok bu ara midemde bulanıyo misal şuanda karnım taşa döndü böyle olunca alttan makatada bi baskı oluyo galiba bebek başını doğum kanalına sokmaya çalışıyo beceremiyo oğluşum
Kizlar bende sebepli sebepsiz agliyorum hatta sizin yazdiklariniza bile agliyorum
Bugun dr daydik bebegimin basi asagida ama kanala girmemis acaba girer mi normal olsun cok istiyorum ama olmucak diye geciyor icimden hepimiz icin hayirlisi olsun yeter ki saglikla kavusalim dimi
bende ağlamıyorum ama çok çabuk sinirleniyorum.bende bugün kontrole gittim benimkide baş aşağıda ama kanala girmişmi bende sormadım yanlız baş aşağıda dutuyosa yüzde yüz normal doğum olur benim ilk oğlum bir ay önceden dönmüştü ve doğum normal oldu.şimdi ikinci bebeğim ama ilk doğumun korkusundan olsa gerek sezaryen istiyorum zaten bir aydır suyum sınırda doktorda riske atmaz tahminim ama genede belli olmaz.hayırlısıyla kavuşalım bebişlerimize inşallahhhh
saol canım içim içime sıgmıyo son 2 3 haftadır kıloda almadım daha hala 66 kıloyum onada ayrı sevınıyorum. toplam 14 kg ıle ınşallah tamamlamış olcam aynen ılk dogumum gıbı..
evet evet 3 kılo olsunda dıyodum ben nasıl olsa büyür dıye 3 kılo olur dedı dr. kv me de soledım 3 kılo dedı dr dıye oda ooo daha ne olsun dedı masallah kocaman dıye bıraz moral de verdı.. o yüzden ıyıyım daha 4 gün var ama ben cok telaslandım çok mutlu oldum....
Allah bağışlasın bebişini, gözünüz aydın. sağlığınız yerindedir inşallah..doğum hikayeni ayrıntılı olarak yaz lütfen 2014 ocak anneleri doğum hikayeleri topiğinede .. bekliyoruz :)
2 gündür giremedim belki unutmuşsunuzdur sandım
Kizlar dualariniz icin Allah razi olsun inanin sizin dualarinizdan sonra acim hafifledi Allahim tum analarin yardimcisi olsun burdan dua edicem tum bebek bekleyenlere sütüm oyle zor geldiki simdiden hosaf yapin rezene hazir olsun bide tavuk corbasi sut yapiyor
Devam edeceğim canım zaten... Herkes iyi diyor bu dr için...
Rüyanı okudum, komikmiş... Geçende bana lex ten tlf geliyor, numaramı nerden aldın diyorum, kadınlar kulübünden diyor... Sonra sohbet ediyoruz...
Herkese merhabalar, biz geldik....
Geçmişi okumadan direkt giriş yaptım, sayfalar ilerlemiştir diye düşündüm, sonra okurum, sa
Bu gün önce dr gittik, sonra raporumuzu verdik, biraz da çarşıda işlerimiz vardı, sonunda evimize gelebildik...
Dr ameliyatı vardı, apar topar baktı, bir de bizim dr'un tuhaf bir huyunu daha öğrenmiş oldum, sorun görmedikçe nst istemiyormuş....
Hastanede bir ağlama geldi, girdim lavoboya hıçkıra hıçkıra... Zavallı eşim telefonlarda başka dr arıyor... Sonra toparlandım... Zaten huyunu biliyorum drun, ne diye bu kadar taktıysam, ama tutamıyordum kendimi... Neyse şimdi iyiyim... Aklıma uğurbocuu geldi, o da üzülmüştü son kontrolünde....
Dr ve hastane değiştirmeyi de şimdilik düşünmüyorum... Devlet hastanesinde sancı odası fikri korkutuyor... Burası küçük bir yer, özel hastanede de çok seçeneğim yok... Başka şehre gitmek de işime gelmiyor, kızım var... Ben hastanedeyken, babası ilgilenir felan diye düşünüyorum....
Kızım da ultrasona göre üç kilo olmuş... Boyunu sormadım.. Sormadıkça bir şey söylemez zaten...Suyu felan normalmiş... Benden haberler bu kadar...
son biri iki gündür çok garip bir şekilde asabiyim.herşeye sinirleniyorum, bağırıyorum falan.noluyor diyorum sonra çok üzülüyorum sevdiklerimi üzünce.ama engelleyemiyorum. annemi kahvaltıya çağırdım, o da örgü falan bilmez.komşuya yaptırtmış benden habersiz birşeyler .çok sevmiyorum örgü şeyleri ben.yelek güzel olmamış,çok geniş olmuş ne gerek vardı falan dedim.bbozuldu haliyle.sonra pişman oldum toparlamaya çalıştım ama içime battı çok.
kızım da odasını dağıtmış.oyuncaklar boyalar heryerde.onu da azarladım hergüün temizlik mi yapıcam diye.ben senin için resim yapıyordum dedi.hemen sarıldım,ağladım.eşimin dediği gibi kendi kendimi mutsuz yapıyoorum.psikolojimi düzeltmem gerek bu böyle gitmez.
sizde de var mı böyle tuhaf durumlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?