2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

kenan doğulu çok iyiymiş, yüzme yarışı daha bi iyiymiş :) yarışı kazandın inşallah göbişine rağmen :):):)

ayy koptum çok iyi demişsin.zaten öyle olurmuş canım bizimki de şuan içerde yemek yapıyo mutfağın yanından bile geçmiyorum iş vercek diye.yapsın kör mü...valla artık sancım yoksa da var diyorum en azından yemeği yapsın diye.işimi zaten kendim yapıyorum onun yaptığı salya sümük işi istemem...akşam olunca da bi kahve yapıyorum ya da meyve getiriyorum tamamdır.oğlu gelince şen şakrak oluyorum oğlu yokken suratım sirke satıyo.napiyim tek lafı dedikodu.herkes kötü bizimki melek...dedikodu dinliyceğime işimi yapıp oturuyom.bilgisayar candy crush artık canım ne isterse

Selamm herkese...insallah hepiniz iyisinizdir.
.Cuma aksami baslayan sancilarimla inatlasmaya calistim daha erken daha vaktin var ne olur sanci olma diye ama ama 28.12.2013 tarihinde ogluma kavustum..şükürler olsun kavusturana.. darisi bekleylerin basina vaktinde ve saglikla insallah

kenan doğulu çok iyiymiş, yüzme yarışı daha bi iyiymiş :) yarışı kazandın inşallah göbişine rağmen :):):)
ayy evet yaa skoru bilmiyorum.ama kenan doğulunun ilk çıktığı halleri uzun saçlı küpeli kot ceketli.tam doksanlar dizisi anlıycaan...totom açıkta kalmış zaar.pek de beğenmem kendilerini uyanınca sinir oldum yok muydu şöyle kıvanç mıvanç.kenan doğulu niye gelmiş riyama dedim de neyse bunla idare edecen mecbuuurr...bi de beğenmiyom bakar mısın bana da

ilahii çok güldüm valla.. ben olsam bende kıvancı tercih ederdim şahsen ama kenanda hiç yoktan iyidir beeee :) daha rüyamızda ne göreceğimizi şaşırdık iyice

Allah bağışlasın bebişini, gözünüz aydın. sağlığınız yerindedir inşallah..doğum hikayeni ayrıntılı olarak yaz lütfen 2014 ocak anneleri doğum hikayeleri topiğinede .. bekliyoruz :)

benimde geçen haftadan bu yana belim ağrıyo karnım bu haftaya kadar yumuşaktı şu iki gündür seninki gibi taş gibi sanki birde alttan acayip akıntım var ben sanıyorum nişan falan geldi gidip bakıyorum bişey yok genelde hep 39haftalık arkadaşlarınkide bakalım önce hangi bebiş doğacakk:))

Kizlar bende sebepli sebepsiz agliyorum hatta sizin yazdiklariniza bile agliyorum
Bugun dr daydik bebegimin basi asagida ama kanala girmemis acaba girer mi normal olsun cok istiyorum ama olmucak diye geciyor icimden hepimiz icin hayirlisi olsun yeter ki saglikla kavusalim dimi

bende ağlamıyorum ama çok çabuk sinirleniyorum.bende bugün kontrole gittim benimkide baş aşağıda ama kanala girmişmi bende sormadım yanlız baş aşağıda dutuyosa yüzde yüz normal doğum olur benim ilk oğlum bir ay önceden dönmüştü ve doğum normal oldu.şimdi ikinci bebeğim ama ilk doğumun korkusundan olsa gerek sezaryen istiyorum zaten bir aydır suyum sınırda doktorda riske atmaz tahminim ama genede belli olmaz.hayırlısıyla kavuşalım bebişlerimize inşallahhhh

mina28 doğum hikayesini yazmış, maşallah çok güzel bir doğum tecrübesi .. Allah herkese en kolayından bebeğini kucagına almayı nasip etsin. Okumanızı tavsiye ederim, benim gözler doldu yine, işyerinde olmasam çoktaan zırlamıştım ..

bencede 3kilo doğsun yeter daha sonra hızla toparlanır zaten bu arada yılbaşı bebeği olcak ne güzell çook sevindim benim bebişimde sürpriz yapsa yılbaşına ama tahminim 5 yada 6sı gibi olur Rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin:)

Allah bağışlasın bebişini, gözünüz aydın. sağlığınız yerindedir inşallah..doğum hikayeni ayrıntılı olarak yaz lütfen 2014 ocak anneleri doğum hikayeleri topiğinede .. bekliyoruz :)

Sagolasincok şükür iyiyiz en kisa zamanda musait oldugumda yazarim insallah

canım geçmiş olsun bebeğini Allah analı babalı büyütsün erken gelmiş bebiş sanırsam..ilk bebekmi ondanmı zor geldi deneyimini paylaştığın için saol sütümün gelmemesinden bende çok korkuyorum çünkü ilk bebeğimde hamileliğin son ayı göğsümden süt geliyodu bu ikinci bebşim doğuma 1hafta kaldı hiç süt falan yok Allahtan hayırlısı

Devam edeceğim canım zaten... Herkes iyi diyor bu dr için...

Rüyanı okudum, komikmiş... Geçende bana lex ten tlf geliyor, numaramı nerden aldın diyorum, kadınlar kulübünden diyor... Sonra sohbet ediyoruz...

Hihihihihi komikmiş hehehhehehe

Kızlar süt pompasını ve biberonları nasıl kaynatıınız anlatabilirseniz çok sevinicem. Kaynarsuya atıp beklettinizmi kaynatmaya mı devam ettiniz kaç dk tuttunuz?

Canım ben daha hiç NTS'ye girmedim ve de çatı muayenesi olmadım, bu cumartesi çatı muayenesi yapılacak:)

aynen canım yaaaa annemlerdeyim yoksa eşimin başını yerdim herhalde çok gerginim ağlamak istiyorum kocamı çok özlediiiimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…