2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Slm kızlar
Sebebsiz ağlamalar
Sebebsiz sinir
Kabus rüyalar
Rahimde ağrı baskı oluyormu
Benim resmen çatı kemiğim ağrıyor

sebepsiz ağlama isteği var canım rüyamda sancım vardı, hiç daha sancım olmadı gerçekte, rüyamda diyorum işte bu doğum sancısı saatte kaç defa olcak sayayım diyorum ona göre doktora gideriz hey allahım yaa rahimde baskı da var, çatı kemiklerim kopuyor yürüyemiyorumm

oooyyy Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün paşanı size sağlık versin hayırlı evlat olsun inşallah

Selam,

izne çıktığımdan beri sürekli ev işi ile uğraşıyorum ve sıkıldım evde kendimi işe yaramaz birisi gibi hissediyorum
bu tavırlarım yüzünden de eşime sarıyorum

haklısın canım dua herzaman faydalı.sakinleşmemiz lazım bebekler için .hayırlısıyla şu doğumu bir atlatsak .

Yarında doğurmazsak bebişlerimiz hayırlısıyla 2014 lü olucak, önce bunu düşünüyorum sonra nankörlük yapma Allah nasıl dilediyse öyle olsn diyorum.

Kızlar bide ben bu doğum hikayelerini okurken bile çok çarpıntım oluyo kötü oluyorum, kendi doğıumumda nasıl olucak nasıl kontrol altına alıcam kendimi :18: Sizde böylemisinz ??

Mrb güzel anneler geç kalınmış dogumd hikayemiz en son gittigimiz kontrolde doktorum 18 aralıkta nsteye gel hatırlat suyunada bakalım zira suyun sınırda dedi doktorum neyse gittik nstye girdik nstye girdij hersey yolundaydı doktorun yanıma girdigimizde su kalmamışkalmamış hemen yatış dedi eşyalarınız yanındMı dedi hayır dedik siz eşyaları alıp gelin 3 te alcaz dedi neyse beni aldı bir telaş sesim titriyo doktorum sakin olun dedi artık çok geç dedim güldü neyse eşimi eve gönderdim bende kuaföre gittim neyse tabi bu arada bütün aile seferber.olmuşlar beni hem içeri aldılar ameliyata girmeden kimseleri görmedim birtek kuzenim aynı zamanda ebem vardı yanımızda agladım içeri girerken ama çok tembihledim ben çıkınca inş rabbim eli ayagı düzgün evlat nasip ederse sürekli tekrarlayın bana dedim milyon defa sormuşum allahrazı olsun bıkmadan cvplamışlar babama yakınmışım agrıyoo diye anneme demişim seni çok seviom die kocama sen kimsin demişim hasta bakıcı demiş elhamdülillah 18.12.2014 te ceylin eslemimi saglıklı sıhatlı kazasız belasız kucagıma aldım rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin darısı dogum bekleyenlerin başına inş.

cok teşekkür ederim canım inan çok mutlu oldum. bebiş iyi ama ben gece uyuyamıyorum artık

Ben uyuyorum canım da her dönüşümde uyanıyorum, bazen de tuvalete kalkıyorum. Buna uyumak denirse uyuyorum sonra bide kalkıp işe gidiyorum

Canımı sıkma, bebişine stres olmasın canım, haberler güzelse başka bişeyi düşünme az kaldı zaten artık geri sayım bitmek üzere

O 'çıt' sesini geçen gün 1 kere duydum kızım içerde çiftetelliye başladı heralde dedim
Ama bu küt sesleri direk kaburgamdaki ağrılarla birlikte geldiği için anladım tekmelerden geldiğini. Valla uyku sersemi baya korktum. Güçlü olcak kuzularımız maşallah

Canım gayet normal hormonal durumlar bunlar, kendini yalnız hissetme, bir sorun yok yani sende benim de annem geldi, bazen ben bişey yaparken annem gelip 'bırak ben yapayım' dediğinde bile sinirleniveriyorum. Ama sakin olmak lazım hem kendimiz, hem karnımızda herşeyi hisseden bebişlerimiz hem de bu hey heyler geçtiğinde kırdığımıza üzüleceğimiz insanlar için

Hayırlı uğurlu olsun, Allah uzun ömür versin, sana da geçmiş olsun taze anne darısı başımıza inşallah..

Kızlar süt pompasını ve biberonları nasıl kaynatıınız anlatabilirseniz çok sevinicem. Kaynarsuya atıp beklettinizmi kaynatmaya mı devam ettiniz kaç dk tuttunuz?

Ben kaynamış suyu tencereye koydum içine attım biberon ve emzikleri, kapağını kapatıp 10 dk falan bıraktım öyle, sonra çıkarıp kuruladım. Yani ocağa koyup kaynatmadım, üstünde dezenfekte etmek için böyle tarif ediyodu, kaynatmayın yazıyo.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ya ben de ara ara doğumda telaş yapıp yavruma zarar verirsem istemeden diye çok düşünüyorum. O telâşımı, elimin ayağımın titremesini nasıl kontrol edicem bilmiyorum:44:

Hayırlı olsun canım Allah uzun ömür versin, hayırlı evlat olsun inşallah sana da çok geçmiş olsun..

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım, tebrik ederim.

Gözün aydın, canım allah sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin... Kızın nasıl, nasıl karşıladı kardeşi....

Allah yavrunu size bağışlasın...

bebişin kaç kilo doğdu.kaçıncı haftanda doğdu?

darısı başımıza inş..

kızlar hani demiştim ya doğum fotocusu uçuk fiyatlar verince ben de stüdyoya gittim.bi güzel fotomu çektirdim.hem de 60 tl ye malettim.bebeğimi de kendi makinemle eşim çekicek.ucuz bişey oldu ama hatıra kalmasıysa maksat 850-900 tl vermenin mantığı yok.yani en azından benim yok...ayrıca albümdeki fotoların yedekleri de var...biz çok sevdik.iyi ki de yapmışız dedik.

Son düzenleme:

Ne güzel.... Rabbim huzurlu bir ömür versin, ailenle birlikte....

gözün aydın...Allah bağışlasın yavrunu...

Merhaba Ocan Anneler i, ben Subat Annesi olucam ins.
benim sac diplerim fena uzadi sacimin yarisi kahve yarisi sari oldu doguma yakin rofle yaptirmayi dusunuyorum yaptiran var mi ne kadar kala yaptirilir bilginiz var mi

canım çok güzel çıkmışsınız..
ne güzel hatıra kalacak...

iyi akşamlar kızlar doğum yapan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun inşallah bugün benim koşuşturmayla geçti günüm valla belim koptu kızımın hastalığı kalabalık şu bu derken bir de tayinim çıktı onun işleri çıktı izinden hiç bişey anlamadım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…