2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Allahrazı olsun kızlar darısı bekleyenlerin başına inş. 38+4 te genek anestezi ile sezeryan olduk 3.300 kg 50 cm dogdu yaramaz gazlı bi kızım var vol bol uyuyun kızlar sırtım yatak görmedi daha :))) elhamdülillah ne şikayeti var nede uykum rabbim veriyor gücünü kuvvetini

Selam,
Ben de dün gece rüyamda Murat Boz'u kızkardeşime ayarlıyodum :)
Sebepsiz yere ağlamalar bağırıp çağırmalar bende de mevcut.
Ağrı sancı desen Allah'ın emri,
Yani kesinlikle yalnız değilsin :))

Merhaba Ocan Anneler i, ben Subat Annesi olucam ins.
benim sac diplerim fena uzadi sacimin yarisi kahve yarisi sari oldu doguma yakin rofle yaptirmayi dusunuyorum yaptiran var mi ne kadar kala yaptirilir bilginiz var mi

Ben iki ay önce yaptırdım canım

Kızlar 3,5 sattir devam eden kasılmalarım var normalmi sizce. Acımıyor ama sürekli karnım taş gibi

Kızlar 3,5 sattir devam eden kasılmalarım var normalmi sizce. Acımıyor ama sürekli karnım taş gibi

canım şiddeti artan aralığı sıklaşan sancıysa doğum sancısı olabilir ama kasılma nedr hiç bilmiyorum yaşamıyorum.ya da benim sancı dediğim şey başka bişey.ama belden kasığa doğru gelen sancıysa başka bi belirti yoksa bile gitmelisin bence doktora...

evet canım yaa rüyalar saçmalıkta son nokta.artık hormonlar ne gibi bir karmaşa yaşıyosa
canım çok güzel çıkmışsınız..
ne güzel hatıra kalacak...
teşekkür ederim canım bizim için çok anlamlı oldu...
omeserma çok güzelsiniz, çok beğendim fotoları. maşallah maşallah.
canım benim teşekkür ederim baskül ailesi diyelim biz ona

canım bayıldım Allah yavrunuzu da aranıza katmayı nasip etsin. üçünüzü bir arada da görelim inşallah :))

Doğum kasılmalarının belşi aralıklarla olması lazım canım. Mesela ne kadar sürede sertleşip yumuşuyor, bunlara bir dikkat et, bir de ılık bir duş al, bakalım geçecek mi... Gerçek sancıları sıcak duş fazlalaştırır, yalancıları geçirir...

Kızlar nette de aradım bulamadım tarif edebilecek olan varmı, kasılma ile sancı arasındaki fark nedir acaba?? Ağrı tarzı olarak ? Kasılma taş gibi olmakmı acaba yada ne bilim o zaman sancı ne ?? Bu 5-10 dk bir gelicek olan ağrı hangisi acaba ?? Ne çok sordum bir bilinmezin içindeyim

Canım bizim doğum sancısı, ağrısı dediğimiz şey aslında kasılma, ama halk arasında ağrısız sadece sertleşme olana kasılma,öağrılı olana sancı deniyor...

Bu sancıların gerçek doğum mu yoksa yalancı ağrı mı olduğunu anlamak için bazı şeyler var tabii... On dk içinde üç kere gelen, 50 saniye süren sancılar, artık hastane yolunun gözüktüğünü gösterir... Yürümekle, dinlenmekle, sıcak duşla geçmeyen sancılar yine gerçek olanlardır... Sancılar, genelde belden başlar ve karna doğru yayılır, ama herkes farklı tanımlıyor...

41 kere masallah melek, darısı bizlerinde basına

bayıldım canım yaa,cok guzel ve cok dogal cıkmıslar

Maşallah canım çekirdek aile fotolarınız şahane ben de doğurmadan fotoğrafçıda olmasa da evde falan çekineyim diyorum kızım karnımdayken

Nasılsın tomurcuk, geçti mi akıntıların...

Bende senin yazdıklarını okuyordum Dilzarcım :) Kalp kalbe karsıymıs.

Bıugun doktoruma gittim, acılmam var bir parmak kadar. evet nisanım gelmiş , cok sukur su anda bir agrı sızı vs yok. Bekleyecegiz artık. Allah saglıklı sıhhatli versin evlatlarımızı.

Seni de okudum, bende cook duygusalim, sen doktoruna uzulmussun, ben herseye uzuluyorum. Sokaklardaki hayvanlara, kimsesizlere, euro'nun artısına, meyvelerin bayat olmasına :) evet bildin kafayı yedim.

cook opuyorum seni ve herkesi
sevgiler
Tomurcuk

Tomurcugun benim kedim oldugunu biliyor muydunuz? Karsınızda panter emelden sonra gelen en yırtıcı ikinci insan var :) her turlu yuruyuse, protestoya gidilir. barınaklarda mok temizlenir :)

çook beğendim, nazar değmesin maşallah size :) ayrıca kıskandım da hemen kocişi kandırıp bi stüdyonun yolunun tutmamız lazım , isterdim bende doğum fotoları ama bütçemizi çok aşıyor. böyle idare edicez artık..

Hemen hemen herkes senin gibi bende dahil, 2. hamileliğim sözde :))) öğrensem bide çok rahatlıcam bende

Maşallah zoru gitmiş artık, güle güle büyüt yavrunu, Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…