slm canım rüyamda kenan doğuluyu gördüm.yüzme yarışı yapıyoduk
akşam sancıdan doğurcağımı düşündüm
hatta üzülmeye bile başladım kızım hani 2014 ü bekliycektik diye
sebepsiz yere de ağlıyorum sebebim de çok...
yalnız değilsin bil istedim
Merhaba Ocan Anneler i, ben Subat Annesi olucam ins.
benim sac diplerim fena uzadi sacimin yarisi kahve yarisi sari oldu doguma yakin rofle yaptirmayi dusunuyorum yaptiran var mi ne kadar kala yaptirilir bilginiz var mi
Kızlar 3,5 sattir devam eden kasılmalarım var normalmi sizce. Acımıyor ama sürekli karnım taş gibi
evet canım yaa rüyalar saçmalıkta son nokta.artık hormonlar ne gibi bir karmaşa yaşıyosaSelam,
Ben de dün gece rüyamda Murat Boz'u kızkardeşime ayarlıyodum :)
Sebepsiz yere ağlamalar bağırıp çağırmalar bende de mevcut.
Ağrı sancı desen Allah'ın emri,
Yani kesinlikle yalnız değilsin :))
teşekkür ederim canım bizim için çok anlamlı oldu...canım çok güzel çıkmışsınız..
ne güzel hatıra kalacak...
canım benim teşekkür ederim baskül ailesi diyelim biz onaomeserma çok güzelsiniz, çok beğendim fotoları. maşallah maşallah.
Ben iki ay önce yaptırdım canım
kızlar hani demiştim ya doğum fotocusu uçuk fiyatlar verince ben de stüdyoya gittim.bi güzel fotomu çektirdim.hem de 60 tl ye malettim.bebeğimi de kendi makinemle eşim çekicek.ucuz bişey oldu ama hatıra kalmasıysa maksat 850-900 tl vermenin mantığı yok.yani en azından benim yok...ayrıca albümdeki fotoların yedekleri de var...biz çok sevdik.iyi ki de yapmışız dedik.
Eki Görüntüle 914445 Eki Görüntüle 914446 Eki Görüntüle 914448 Eki Görüntüle 914449
Kızlar 3,5 sattir devam eden kasılmalarım var normalmi sizce. Acımıyor ama sürekli karnım taş gibi
Kızlar nette de aradım bulamadım tarif edebilecek olan varmı, kasılma ile sancı arasındaki fark nedir acaba?? Ağrı tarzı olarak ? Kasılma taş gibi olmakmı acaba yada ne bilim o zaman sancı ne ?? Bu 5-10 dk bir gelicek olan ağrı hangisi acaba ?? Ne çok sordum bir bilinmezin içindeyim
Allahrazı olsun kızlar darısı bekleyenlerin başına inş. 38+4 te genek anestezi ile sezeryan olduk 3.300 kg 50 cm dogdu yaramaz gazlı bi kızım var vol bol uyuyun kızlar sırtım yatak görmedi daha :))) elhamdülillah ne şikayeti var nede uykum rabbim veriyor gücünü kuvvetini
kızlar hani demiştim ya doğum fotocusu uçuk fiyatlar verince ben de stüdyoya gittim.bi güzel fotomu çektirdim.hem de 60 tl ye malettim.bebeğimi de kendi makinemle eşim çekicek.ucuz bişey oldu ama hatıra kalmasıysa maksat 850-900 tl vermenin mantığı yok.yani en azından benim yok...ayrıca albümdeki fotoların yedekleri de var...biz çok sevdik.iyi ki de yapmışız dedik.
Eki Görüntüle 914445 Eki Görüntüle 914446 Eki Görüntüle 914448 Eki Görüntüle 914449
41 kere masallah melek, darısı bizlerinde basına
Nasılsın tomurcuk, geçti mi akıntıların...
Bende senin yazdıklarını okuyordum Dilzarcım :) Kalp kalbe karsıymıs.
Bıugun doktoruma gittim, acılmam var bir parmak kadar. evet nisanım gelmiş , cok sukur su anda bir agrı sızı vs yok. Bekleyecegiz artık. Allah saglıklı sıhhatli versin evlatlarımızı.
Seni de okudum, bende cook duygusalim, sen doktoruna uzulmussun, ben herseye uzuluyorum. Sokaklardaki hayvanlara, kimsesizlere, euro'nun artısına, meyvelerin bayat olmasına :) evet bildin kafayı yedim.
cook opuyorum seni ve herkesi
sevgiler
Tomurcuk
Tomurcugun benim kedim oldugunu biliyor muydunuz? Karsınızda panter emelden sonra gelen en yırtıcı ikinci insan var :) her turlu yuruyuse, protestoya gidilir. barınaklarda mok
Tesekkur ederim cvnin icinYaptiriken dikkat edilmesi gereken bir sey var mi peki
Kızlar nette de aradım bulamadım tarif edebilecek olan varmı, kasılma ile sancı arasındaki fark nedir acaba?? Ağrı tarzı olarak ? Kasılma taş gibi olmakmı acaba yada ne bilim o zaman sancı ne ?? Bu 5-10 dk bir gelicek olan ağrı hangisi acaba ?? Ne çok sordum bir bilinmezin içindeyim
Allahrazı olsun kızlar darısı bekleyenlerin başına inş. 38+4 te genek anestezi ile sezeryan olduk 3.300 kg 50 cm dogdu yaramaz gazlı bi kızım var vol bol uyuyun kızlar sırtım yatak görmedi daha :))) elhamdülillah ne şikayeti var nede uykum rabbim veriyor gücünü kuvvetini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?