2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
slm annecikler
biz bugün doktor teyzemizden geldik haftaya ayın 9una gün verdi bize ALLAH nasip ederse ondan önce bi sıkıntı olmazsa paşamızı kucağımıza alcaz
ne olur bize bol bol dua edin en çok ihtiyacımız olan şeyy korku sıkıntı stres tavan yaptı:18::18::18:
dualarınız da unutmayın bizi inşallah

heyecanlı bekleyiş...son 9 gün demek.inş sağ salim kucağımıza alırız..benimde takvime göre son 8 gün...belki aynı gün doğururuz:)

arkadaşlar nerdeyse 1 yılı paylaştık birlikte.
dertlerimizi sevinçlerimizi birlikte yaşadık...
inşallah bu ve bundan sonraki tüm senelerimizi de yavrularımızla hayırlı mutlu huzurlu bir şekilde geçiririz...
herkesin yeni yılını kutlarım....

Eki Görüntüle 915422
....OMESERMA....

heyecanlı bekleyiş...son 9 gün demek.inş sağ salim kucağımıza alırız..benimde takvime göre son 8 gün...belki aynı gün doğururuz:)

sezeryan olcak benim nasip kısmet canım hayırlısıyla herkes meleini salıcakla kucağına alsın insallah..

sağsağlim kucağına alırsın inş. canım
yaa kızlar böyle herkes yavaş yavaş sezeryan günlerini aldıkça ben de bir heycan doğuruyorum sanki ben de sizle :)
nasıl bir duygu patlamasıdır bilinmez ama ocak ilk hafta ve sonrası doğumlar bitcek gibi geliyor :)
baksana erken gelenler sonradan gelenler ocak sonuna doğum kalmıycak gibi :)

canım ben çok fena nezle grip karışımı bişey oldum gece acile gittik, bir parol bir de idrar yolu için az tabletli bir ilaç verdi, kullanabiliyorsun Allahın izniyle, aile hekimim de en az zararlı olan parol ve minoset, rahatsızlıklarında kullanabilirsin dedi

amin canım ALLAH Razı OLSUN
çok değişik bi duygu heyecan korku RABBİM hepimizin yardımcısı olsun bence de ocak sonuna kimse kalmaz

Allah yardımcın olsun canım, hiç strese girme.... Ne güzel bebğin seninle olacak, tahmini doğum tarihimiz aynıydı...tomurcuk da sen de beni bırakacaksınız...
bunlarda benim hamilelik çekimlerim orjinal hallerini koyamıyorum boyutları çok yüksek ben de fotoları telefonla çekip yükledim:)
bakalım begenecek misiniz bizi :)
Bayıldım, profesyonel çekim değil mi, çok güzel çıkmışsınız....

bir cam açıklıkla on beş gün duranlar var, inş ilerlemez canım... Kiloyu da takma, doğduklarında daha hızlı kilo alıyorlar....
Biz geldik kizlar oglusum hala icimde doktor persembe yatis yapmaya karar verdi acikligim 1 cm
Az kalmış, cage, sağlıkla kucağına alırsın bebğini inş...

maşAllah..çok güzel olmuş bunlar yaa:)

Allahım yavrunuzla da böyle fotolar çekmeyi nasip eder inş...

çok teşekkür ederim canım
evet canım profesyonel çekim baby showerimin olduğu gün önce dış mekanda sonrada evde çekim yaptık sonrada ben
arkadaşlarımla baby shower yaptık:)
kısmetse şimdi doğuma da gelecek doğum da odada falan çekim yapcak sonrada 20 günlükken falan eve gelip yenidoğan çekimi yaptırmak istiyorum allah kısmet ederse en azından ilerde bol bol anımız olur geri dönüp baktığımızda :)

çok geçmiş olsun canım.şu son haftaları sağlıkla atlatabilseydik.bu gecede aynı şeyleri yaşarsam içicem çünkü ağrı gelince dayanılmaz oluyor.

Planlı Sezeryan günü alan arkadaşlar, doktorunuz neye göre gün verdi acaba ? Nst ye yada açılmaya göremi yoksa karşılıklı bi günmü belirlediniz 10 gün önce 1 hafta önce ?? En fazla kaç gün önceye veriyolar

nerdesin sen arkadasım?cok merak ettim, 3 kere sordum seni. bende 10 Ocak doguruyorum, erken dogurmazsam tabi.

Benim dr 17 ocak için gün verdi yani tam 2 hafta öncesine, tabi bu arada eski dikişlerimin incelmemesine göre verdi bu tarihi daha erkende olabilirmiş

bunlarda benim hamilelik çekimlerim orjinal hallerini koyamıyorum boyutları çok yüksek ben de fotoları telefonla çekip yükledim:)
bakalım begenecek misiniz bizi :)

ççççooooooooookkkkkkkkk gggggüüüüüüüüzzzzzzzeeeeeeelllllllllllllllllllllllllll......................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…