slm annecikler
biz bugün doktor teyzemizden geldik haftaya ayın 9una gün verdi bize ALLAH nasip ederse ondan önce bi sıkıntı olmazsa paşamızı kucağımıza alcaz
ne olur bize bol bol dua edin en çok ihtiyacımız olan şeyy korku sıkıntı stres tavan yaptı:18::18::18:
dualarınız da unutmayın biziinşallah
heyecanlı bekleyiş...son 9 gün demek.inş sağ salim kucağımıza alırız..benimde takvime göre son 8 gün...belki aynı gün doğururuz:)
slm annecikler
biz bugün doktor teyzemizden geldik haftaya ayın 9una gün verdi bize ALLAH nasip ederse ondan önce bi sıkıntı olmazsa paşamızı kucağımıza alcaz
ne olur bize bol bol dua edin en çok ihtiyacımız olan şeyy korku sıkıntı stres tavan yaptı:18::18::18:
Günaydın herkese.gece önce başım sonra dişim ağrıdı.bir türlü uyuyamadım.tam dalmıştım ki kızımın servis saati gelmiş.onu hazırladım gönderdim.daha da yatamadım.
birşey sormak istiyorum . önceki aylarda 1-2 kez parol içmiştim.son aylarda da içilebilir mi sizce.yoksa katlanmalı mıyız agrılara.güvenemedim birtürlü
bunlarda benim hamilelik çekimlerim orjinal hallerini koyamıyorum boyutları çok yüksek ben de fotoları telefonla çekip yükledim:)
bakalım begenecek misiniz bizi :)
sağsağlim kucağına alırsın inş. canım
yaa kızlar böyle herkes yavaş yavaş sezeryan günlerini aldıkça ben de bir heycan doğuruyorum sanki ben de sizle :)
nasıl bir duygu patlamasıdır bilinmez ama ocak ilk hafta ve sonrası doğumlar bitcek gibi geliyor :)
baksana erken gelenler sonradan gelenler ocak sonuna doğum kalmıycak gibi :)
maşAllah..çok güzel olmuş bunlar yaa:)
Allahım yavrunuzla da böyle fotolar çekmeyi nasip eder inş...
Allah yardımcın olsun canım, hiç strese girme.... Ne güzel bebğin seninle olacak, tahmini doğum tarihimiz aynıydı...tomurcuk da sen de beni bırakacaksınız...slm annecikler
Bayıldım, profesyonel çekim değil mi, çok güzel çıkmışsınız....bunlarda benim hamilelik çekimlerim orjinal hallerini koyamıyorum boyutları çok yüksek ben de fotoları telefonla çekip yükledim:)
bir cam açıklıkla on beş gün duranlar var, inş ilerlemez canım... Kiloyu da takma, doğduklarında daha hızlı kilo alıyorlar....Arkadaslar mrb
cumartesi günü kontrolum vardı ve alttan muayene etti doktorum 1 cm acılma olmus ve bu hafta yine bakıcak eger devam ediyosa yatıs vericek bebegim daha cok kucuk dua edin 1 hafta daha dayansın 37 haftalık olayım daha 2600 buyumesi lazım sizce 1 haftada 3 kilo olurmu
Az kalmış, cage, sağlıkla kucağına alırsın bebğini inş...Biz geldik kizlar oglusum hala icimde doktor persembe yatis yapmaya karar verdi acikligim 1 cm
maşAllah..çok güzel olmuş bunlar yaa:)
Allahım yavrunuzla da böyle fotolar çekmeyi nasip eder inş...
Allah yardımcın olsun canım, hiç strese girme.... Ne güzel bebğin seninle olacak, tahmini doğum tarihimiz aynıydı...tomurcuk da sen de beni bırakacaksınız...
Bayıldım, profesyonel çekim değil mi, çok güzel çıkmışsınız....
bir cam açıklıkla on beş gün duranlar var, inş ilerlemez canım... Kiloyu da takma, doğduklarında daha hızlı kilo alıyorlar....
Az kalmış, cage, sağlıkla kucağına alırsın bebğini inş...
Hepinize mutlu huzurlu bir yıl diliyorum arkadaşlar inşallah bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız 2014 de:)
canım ben çok fena nezle grip karışımı bişey oldum gece acile gittik, bir parol bir de idrar yolu için az tabletli bir ilaç verdi, kullanabiliyorsun Allahın izniyle, aile hekimim de en az zararlı olan parol ve minoset, rahatsızlıklarında kullanabilirsin dedi
herkese iyi yıllar kızlar. herşey gönlünüzce olsun :)
slm annecikler
Planlı Sezeryan günü alan arkadaşlar, doktorunuz neye göre gün verdi acaba ? Nst ye yada açılmaya göremi yoksa karşılıklı bi günmü belirlediniz 10 gün önce 1 hafta önce ?? En fazla kaç gün önceye veriyolar
bunlarda benim hamilelik çekimlerim orjinal hallerini koyamıyorum boyutları çok yüksek ben de fotoları telefonla çekip yükledim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?