2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
herkese mutlu yıllar...sağlıklı doğumlar....hayırlı evlatlarrrrrrr..........

hayırlı haberlerinizi almak dileğiyle iiiiii seneler.....

Kızlar herkese iyi akşamlar
Misafirim var, işten gelince de hazırlık yemek derken okuyamadım yazılanları. Doğuran oldu mu çok merak ediyorum
Herkese hayırlı, mutlu, sağlıklı, bebişlerimize kolaycacık kavuşabileceğimiz bir yıl olsun inşallah hepinizi öpüyoruz..

Kızlar karaft bebek telsizi alan kullanan armı ? Bi türlü ayarlayamadım pilot sinyali ayarını , arka içinde 4 anahtar var kod 1 e göre alıcı ve vericide hepsini açıyorum ama olmuyor ?? İnşallah bilen vardır aranızda yoksa aldığım yere gitmem gerekicek

Walla canım ılk bastanda mesafeyı koyucaksn..esımın kuzenı ıle aynı sehırdeyız..bekar oldugu ıcın arada yemege cagırıyorduk hamılelıkten snra saolsun esım bı kac sefer cagrdı snra kızdım bu halımle nasıl hazırlayım dıe :) saolsun anlayısla karsıladı we hatta cogu zaman o gıttı yemege

Yeni yilda saglicakla bebislerimizi kucagimiza aliriz insallah ve bebeklerimiz bize saglik mutluluk huzur getirmesi dilegiyle hayirli seneler ocak analari

Hepinize mutlu huzurlu bebislerinie saglikli bir yil dilerim
Kendimede oglusum bi surpriz yapip gelsin diye dilekte bulunuyorum beklemeke zorlasmaya basladi
İyi geceler guzel annisler vee minnos bebisler

kizlar iyi seneler
bebeciklerinizle ve sevdiklerinizle nice mutlu yillar...
bu arada 2014 dogumlu bebecik annesi olmayi garantiledik sayilir

yeni yılınız kutlu olsun kızlar umarım herşey gönlünüzce olur yazılanları okudum bebeğin kilosu konusunda kimse üzülmesin çünkü inanın organları yeteri kadar büyüdüyse önemli değil benim oğlum 38 haftasında 3 altında doğdu ama ablamın çocuklarının hepsi 3,5 üstünde doğdu ama benim çocuk okadar güzel geliştiki tombalak bişeyoldu bir ayda ama yiğenlerim benim oğlan kadar gelişmedi ki ben sadece anne sütü vermiştim görenler inanmıyorlardı doğduğunda afrikadaki bebeklere benziyordu ama sütüm yaradı ve gerçekten zayıf bebek daha iyi gelişiyor o nedenle önemli olan organlarının gelişmesi inş sağ sağlim alırız bebişlerimizi herhangi bir sorun yoksa bir gün bile anne karnında kalması bence daha iyi

Gecen sene bugun gebelik testimi yapmistim ikincisi silik cikti diye gelip gidip bakiyordum 1
ocakta bhcg icin acilden giris yaptik kan testi verip oturup beklemistim sonra kosa kosa 2 ocakta kadin dogumcuya gidip ultrasona girdik keseyi bile girememisti haliyle adetim bir hafta gecikmisti ama aklim hep aralikta ictigim antibiyotiklerdeydi sonra kanamalar falan derken 15 ocakta dusuk yaptim sonra o agir baski burada bircok arkadas dusuk yaptigi icin ya da tehlikesi yasadigi icin anliyordur baskinin ne demek oldugunu esimle mi kavga etmedim kaynanam laf soyledi onu mu dert etmedim neler neler uc ay bekleyip korunmamaya basladik sonra o guzel surec bir ay beklemeli yine gerceklesti bir ay korunmadigimiz halde adet gorunce cok uzulmustum sok olmustum yillarca bekleyenleri anliyorum insallah allahim isteyen herkese nasip etsin neyse 2 gebeligim baslamisti ama aklimda hep dusugun korkusu derken kadinlar kulubunu kesfettim benim hissettiklerimi hisseden yasadigim korkulari yasayan esleriyle minik mucizeye lakap bulan benim gibi kizlar cok guzel anlamli bir surec basladi iyiki vardilar simdi ben yaklasik 2 senedir hamile hissediyorum kendimi 2012 nin son gunu 2013 full hamilelik ve 2014 un ilk gunleri ama insallah bu sefer guzel sonuclanicak gebeligim boyunca bana rahatsizlik vermeyen oglum dogumda da uzmicek beni insallah 2014 cok guzel bir yil olucak saglikli mutlu esim oglum annem babam kardesimle sizlerin yeni yili yavrularinizla ve sevdiklerinizle mutlu gecsin insallah hepimize iyi seneler opuyorum

kizlar iyi seneler

miniiikkelebek,

1 gun kalmıs yazıyor senin isminin altında :) super, cok heyecanlandım simdi :) saglıkla dogur
bakalım 2014'un ilk bebegi kiminki olacak.
Kızsa benim oglumun kısmetidir :)

canım 2. sezeryansa erken alıyorlar ama ilk bebekse genelde 38+ dan sonra 39 civarı alıyorlar
benim doktor 39 da alalım ilk oldugu için eger kanala girmez yada ters bir durum olmazsa dedi
2 ocak da kontrolum var bakalım en olcak

ççççooooooooookkkkkkkkk gggggüüüüüüüüzzzzzzzeeeeeeelllllllllllllllllllllllllll......................

çok teşekkür ederim cnm :)

çok güzel çıkmışsınız canım

teşekkür ederim canım :)

kizlar iyi seneler

valla senin aralık olcağını düşünüyordum ama efe 2014 model olmak istedi7
hamilelik takvimin bile bitti :)

burası bir çok kişiye yardımcı oldu ben de ilk düşüğümden sonra hamile kaldıgımda o korkularla bu siteye üye oldum ve anladım ki tek değildim ve derken koskoca bir yıl geçti 2012 aralık da kürtaj oldum 2013 yeni yıl yeni umut ve bebeğim oldu şimdi 2014 kızıma kavuşmak için bir adım öyle mutluyum ki hiç bir çıkar gözetmeden burda birbirine yardım eden arkadaşlarımı gördükçe
yeni yıl hepimize önce bebeklerimizi sağlıkla versin doğmuş olanlarada tabi huzurlu mutlu aşk dolu bir yıl olsun

doğuran var mı
yeni yılın ilk bebeği geldi mi

ben de merak ediyorum ama en erken 2 gün sonra yada yarın çıkar doğum yapan varsa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…