çok güzel çıkmışsınız canımbunlarda benim hamilelik çekimlerim orjinal hallerini koyamıyorum boyutları çok yüksek ben de fotoları telefonla çekip yükledim:)
bakalım begenecek misiniz bizi :)
İnsan evlenirken ay ben onunla evlenicem ailesiyle değil derken nekadar yanılıyor değilmi, benimkinin akrabaları da çok fenadır gelip yiyip içip bide arkandan laf ederler, benim eşim hiçbiriyle muhatap olmaz bayramda bile gitmez şanslıyım o konuda, çok çok sabır ve güç diliyorum rabbimden sana ve tüm misafir ağırlamaya çalışacak hamilelere
kizlar iyi seneler
bebeciklerinizle ve sevdiklerinizle nice mutlu yillar...
bu arada 2014 dogumlu bebecik annesi olmayi garantiledik sayilir
kizlar iyi seneler
Herkese mutlu yıllar kızlar , saat 12 yi geçti kendimi hafif hissediyorum niyeyse artık bebeğim gelebilir :)
Herkese mutlu yıllar kızlar , saat 12 yi geçti kendimi hafif hissediyorum niyeyse artık bebeğim gelebilir :)
Planlı Sezeryan günü alan arkadaşlar, doktorunuz neye göre gün verdi acaba ? Nst ye yada açılmaya göremi yoksa karşılıklı bi günmü belirlediniz 10 gün önce 1 hafta önce ?? En fazla kaç gün önceye veriyolar
ççççooooooooookkkkkkkkk gggggüüüüüüüüzzzzzzzeeeeeeelllllllllllllllllllllllllll......................
çok güzel çıkmışsınız canım
kizlar iyi seneler
Gecen sene bugun gebelik testimi yapmistim ikincisi silik cikti diye gelip gidip bakiyordum 1
ocakta bhcg icin acilden giris yaptik kan testi verip oturup beklemistim sonra kosa kosa 2 ocakta kadin dogumcuya gidip ultrasona girdik keseyi bile girememisti haliyle adetim bir hafta gecikmisti ama aklim hep aralikta ictigim antibiyotiklerdeydi sonra kanamalar falan derken 15 ocakta dusuk yaptim sonra o agir baski burada bircok arkadas dusuk yaptigi icin ya da tehlikesi yasadigi icin anliyordur baskinin ne demek oldugunu esimle mi kavga etmedim kaynanam laf soyledi onu mu dert etmedim neler neler uc ay bekleyip korunmamaya basladik sonra o guzel surec bir ay beklemeli yine gerceklesti bir ay korunmadigimiz halde adet gorunce cok uzulmustum sok olmustum yillarca bekleyenleri anliyorum insallah allahim isteyen herkese nasip etsin neyse 2 gebeligim baslamisti ama aklimda hep dusugun korkusu derken kadinlar kulubunu kesfettim benim hissettiklerimi hisseden yasadigim korkulari yasayan esleriyle minik mucizeye lakap bulan benim gibi kizlar cok guzel anlamli bir surec basladi iyiki vardilar simdi ben yaklasik 2 senedir hamile hissediyorum kendimi 2012 nin son gunu 2013 full hamilelik ve 2014 un ilk gunleri ama insallah bu sefer guzel sonuclanicak gebeligim boyunca bana rahatsizlik vermeyen oglum dogumda da uzmicek beni insallah 2014 cok guzel bir yil olucak saglikli mutlu esim oglum annem babam kardesimle sizlerin yeni yili yavrularinizla ve sevdiklerinizle mutlu gecsin insallah hepimize iyi seneler opuyorum
doğuran var mı
yeni yılın ilk bebeği geldi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?