bugün dr kontrolümüz vardı bebiş olmuş 3400.inanamadım tabi.geçen hafta 2980idi..bakalım kaçla doğacak.açıklık yok ama doğum kanalına yerleşmiş oğlum..
vajinal mantar varmış ta hiç bilemedim.ne ara olduysa...
bebiş 2014lü olacak artık inş....nstde azıcık sancımız var iyiyiz bekliyoruz:)
omeserma neden senin eşinin rumuzunda öküzüm yazıyo merak ettım canım ya
bence her erkek gibi onun kocasının ruhunda da bir öküz saklı, omesermada onu evcilleştirmeye çalışıyor:)
benim kocamda öküzdür hemde evcilleşmesi zor olanlardan hemde :) iyiyken çok iyidir ama öküzlüğü tutursada yandık, gerçi hamileliğim yaradı ona sinirleri alınmış gibi, herşeye ağlıyorum diye hep çok sakin, ses tonu hep çok ayarlı gidiyor :) bir kaç kez sapıttı ama arada sapıttıkları sayılmaz..[/QUO
benımkı de arada benı çıldırtıyo ama ne yapalım insanoğlu işte mükemmel değil hiçbiri
GULER65 benımkı de arada benı çıldırtıyo ama ne yapalım insanoğlu işte mükemmel değil hiçbiri[/QUOTE .!.:aynen öyle.. birbirimizi idare etmek durumundayız. hiçbirimiz mükemmel diiliz ama erkekler biraz daha diil :)
erıkçilekkiraz rumuzun çok güzel bu arada
omeserma neden senin eşinin rumuzunda öküzüm yazıyo merak ettım canım ya
Kızlar merhaba öncelikle hepinize sağlıklı huzurlıu yıllar dilerim.
Bugün kontrolümüz vardı ( 37+3 ) 3370 olmuş oğlum , pozisynumuz ters yani dönmedi hala bu yüzden 8 ocak sezaryan tarihimiz belirlendi. Ben sipinalden korkuyorum doktor senin konforun açısından sipinal daha uygun ama sen bilirsin düşün dedi , sizce sipinal mi genel mi bana yardımcı olurmusunuz.
Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin.. bu aralar sanırım spinal sezeryan revaçta.. daha önce doğum tecrübesi yaşayanlar bu konuda daha iyi fikir verirler mutlaka..[/QU
çok teşekkür ederim iyi dileklerin için bekleyen herkes inşallah hayırlı zamanlarda hayırlısıyla alır yavrusunu kucağına inşallah.
Yaa hamile kadindan su bile istesen helallik alman lazim yaptiklari anlayissizlik demicem bildigin gunah yani col sasiriyorum yaa Allah guc versin sana bu aksam
Bende hamileligimin basindan beri hic naz yapmadim esim ayaktayken bile beni yerimden kaldirip cay koy diyor ilk defa dun aksam kizdim tam ayaklarimi uzattim bebegim rahat etmis kipir kipir oynuyor kendimi gectim ona uzuluyorum
Bu aksam icinde gorumcemle konusup istanbula yemege cikalim diye plan yapmislar benim kalabalik cekicek eglenicek halim mi vr her dakika wc deyim gidemeyiz dedim ya canim kiymetli olur simdi. CANİM DEGİL OGLUM KİYMETLİ kimse anlamiyor ne anlayissizlik yaa
bugün dr kontrolümüz vardı bebiş olmuş 3400.inanamadım tabi.geçen hafta 2980idi..bakalım kaçla doğacak.açıklık yok ama doğum kanalına yerleşmiş oğlum..
vajinal mantar varmış ta hiç bilemedim.ne ara olduysa...
bebiş 2014lü olacak artık inş....nstde azıcık sancımız var iyiyiz bekliyoruz:)
Bugün kontrolümüz vardı ( 37+3 ) 3370 olmuş oğlum , pozisynumuz ters yani dönmedi hala bu yüzden 8 ocak sezaryan tarihimiz belirlendi. Ben sipinalden korkuyorum doktor senin konforun açısından sipinal daha uygun ama sen bilirsin düşün dedi , sizce sipinal mi genel mi bana yardımcı olurmusunuz.
Gunaydin kizlar doktora gidicem sezeryan yap dicem artik beklemek zor olutor
günaydın annişler ve minnak bebişler :)
oğlum sabah jimnastiği yapıyor içerde, bi sağ bi sol geçiriyor bana :)
yılın son gününde herşey istediğiniz gibi gider umarım, çook uykum var yahu :):)
Canlarim doktor aciklik bakti aciklik varmis dogumhanede bir daha bakicam dedi acilma devam ediyorsa doguma alacak yoksa geri gonderecek dua edin insalllah hayirlisiyla saglikla alirim kucagima heyecanliyim icim kipir kipir
yılbaşı programı yapan var mııııııııııı
benim misafirim var, yanlış anlama yani 9 aylık hamile olan ben diilim misafir geliyo bide :) dün gece saat 2'ye kadar menü hazırladım, sabah işe geldim, akşam üzeri erken çıkıp gidip evi toparlıycam kalan eksik yemekleri mezeleri hazırlıycam. :) nasıl program ama .. millet yemek yiyip eğlenirken bende 2.80 yataga yapışırım heralde bu yorgunlukla
canım son ayda 1 kilo alıyomuş bebekler.et süt yoğurt yumurtadan zengin beslenince bebek daha hızlı kilo alıyo.bizzat denendi.önerilenlerde de işe yarayan yöntem bu.sulu sebze yemekleri fazla beslemiyo bebeği.bi de vitaminini kan desteğini aksatma.doğum olsa bile çok işe yarar bunları kullanmış olman.ben hala çok dikkatli alıyorum.bebeğin de zannettiğinden daha zayıf bile doğabilir.ama bu önemli değil ciğerlerinin soluk alıp verecek kadar gelişmiş olması önemli kilosuna takılma yani.ama ciddi bişey olsaydı hemen alırdı yatışa.sen istirahat et haftaya herşey yoluna girer korkma canım çooook geçmiş olsun.Allah bebeklerimize sağlık sıhhat versinArkadaslar mrb
cumartesi günü kontrolum vardı ve alttan muayene etti doktorum 1 cm acılma olmus ve bu hafta yine bakıcak eger devam ediyosa yatıs vericek bebegim daha cok kucuk dua edin 1 hafta daha dayansın 37 haftalık olayım daha 2600 buyumesi lazım sizce 1 haftada 3 kilo olurmu
Arkadaslar mrb
cumartesi günü kontrolum vardı ve alttan muayene etti doktorum 1 cm acılma olmus ve bu hafta yine bakıcak eger devam ediyosa yatıs vericek bebegim daha cok kucuk dua edin 1 hafta daha dayansın 37 haftalık olayım daha 2600 buyumesi lazım sizce 1 haftada 3 kilo olurmu
Arkadaslar mrb
Arkadaslar mrb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?