2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

yardım ederler herhalde sana... okadar da odun deller dir her hal deeeee.... banada işittirdiler kabul etmedim... halılarımı yıkamaya gönderdim müsait deil evim dedim...

sıkma canını arkadaşım...doğduktan sonra iii bakarsın bebişine kilo alır toparlar.. Korkma...beslenmene dikkat et alabildiği kadar alsın kilo.
Hayırlı haberler inşallah..

inşallah arkadaslar dua edin bana sırtım cok agrıyo bugun omuzlarım filan kopucak gibi bide hala calısıyorum.bugun tam 36+0 dua edin 37 yi görsün bebegim agrılara razıyım 1 hafta 1 haftadır içerde daha iyi gelisir dısardakinden

:2:
Bizde 37+3 olduk daha dönmedik sezeryan üçin 8 ocak erken değilmi
Dönmese bile ben son günlerimi beklicem inş

Keske herkes senin gibi duyarli olsa Tomurcuk. Cocuklarimiza daha guzel yarinlar birakabilmek icin cabaliyorsun.

sabah meltemi...... miden nasıl

kızlar cok tesekkur ederım gece ılık sut ıctım sız yazdıktan sonra ama omeserma bal atma demıssın ben atmıstım sabaha kadar gecmedı hala yandı afedersınız yaglı ve kıymalı bır sey yemısttım o yaptı cok yandı.... sabah da gecmedı sımdı sankı bıraz daha ıyıyım su ıctım sureklı artık ne yapayım.

ben de bu sekılde abartanlara delı oluyorum... acısız bır seyı oyle gosterıyorlar.

nasıl yanı yaa bu halınle sen de kabul mu ettın?????? neden musaıt degılız benım agrıları var falan demedım sasırdım dogrusu samımısınız ve sen de sevıyorsun herhalde o ınsanları:))

miden ne alemde canım...
canım cok sag ol ya sordugun ıcın sunu anladım kı bır daha yaglı ve tuzlu kıymalı sey yemem:) hala bıle tam gecmıs degıl

canım kafana takmamaya çalış bebişinle bol bol konuş annecim vaktimiz var de ona sürekli
ve benim şahsı fikrim artık işi bırak ve evde dinlen hatta sana bakacak birileri varsa gelsin seni beslesin
1 haftada bebeğime 400 gr aldırmışım ne kadar doğru bilmiyorum ama sana yediklerimi yazıyım sen de yiyorsundur belki
sabah yumurta bol peynir
öğle iki dilim pirzola antrikot yani et bir kase yogurt
akşam da tavuk yada balık bol yeşillik
yatmadan önce 1 bardak süt
arada badem ceviz kayısı muz kivi portakal mandalina armut
bunları öğlen ve akşam öğünlerini de değiştirerek yedim 1 haftada gittiğimde doktor bile şaşırdı
evet yemekten sıkılıyorsun ama bebek için değer
sağlıkla kucağına alırsın inş. ama yine de kiloya çok takılma derim emer seni bol bol süt toplar kendini ciğerleri gelişsin önemli olan o

Sevgili arkadaşlar,

Senenin bu son gununde hepimiz karnı burnumuzda hazırlıklarımızı tam gaz devam ettiriyoruz. Sizlere simdidden iyi seneler, yeni yıl hepimize saglık, sıhhat, huzur ve bol para versin. Az daha dayanırsak ve dogurmazsak cocuklarımızın sene kaybı olmayacak :)

Hepinizi cook cook opuyorum
Sevgiler
Tomurcuk

bunlarda benim hamilelik çekimlerim orjinal hallerini koyamıyorum boyutları çok yüksek ben de fotoları telefonla çekip yükledim:)
bakalım begenecek misiniz bizi :)

Eklentiler

• $image (1).webp
    24 KB · Görüntüleme: 60
  • $image (2).webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 48
  • $image (3).webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 50
  • $image (4).webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 62
  • $image (5).webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 53
  • $image.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 56
sadecesini sevmem de meyveliye de bi güvenemedim gitti neyse az daha beklicez artık :)

canım ben de maden suyu severim hertürlüsünü ama bu aralar çok asitli gibime geliyor sanki içersem bebişimin ağzı yanacak gibi hissediyorum annelik böle bişi heralde canım çektiği zaman eşim bana hazırlıyor şöyle ki; ben limonu çok severim eşim bir şişe maden suyuna bir tane limon sıkıyor onu içiyorum. bazen bir limon bir portakal sıkıyor o zaman daha sulu oluyor tadı biraz fantayı andırıyor bazen bir nar sıkıyor, bazen greyfurt. bazen bunların kokteylini yapıp birazını ayırıyoruz çok koyunca sodanın da asidi kalmıyor çünkü. neyse çok uzattım türkçesi kendi meyveli sodamızı kendimiz yapıyoruz, ha bide vişne konservem var bazen de ondan katıyorum içine herkese afiyet olsun

güzel bir karışım olmuş o afiyet olsun cidden :)
meyvalı sodalarda katkı maddesi çok olduğu için doktorum asla dedi ama sade sodadan günde bir tane içebilirisn dedi
ben canım istedikçe içiyorum ama bazı arkadaşlar her gün içiyormuş kasılmalara falan iyi geliyormuş

teşekkürler canım ben de durdum durdum son aya geldim canım soda istemeye başladı tatlı yasak tuzlu yasak hamur işi yasak ne yesem içsem diye düşünüyorum herhalde :)) dediğin gibi limon sıkarak deneyeyim bende :))

teşekkür ederim canım utandım :)
şişko göbişli halimle bu kadar oluyor daha ne fotolar varda sıkmak istemedim:)
kısmetse artık kızımla olanları koyarım :)

çok güzelsiniz harika çıkmış fotoların hadi inşallah kızınla da bekliyoruz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…