2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

ayy maşAllah canım ya çok duygulandım nilsu hanım geldi demek...
Allah nazarlardan korusun kuzunu...

negüzel anlatmışsın bence çok sogukkanlıymışsın canım genelanstezıde bıle öyle korktum kı ben ama bişi oldugundan degıl kımse heyecan yapmasın bnm öyle korkularım vardır.. allah annelı babalı buyutsun bol bol kokla yavrunu....

kızlar meraba bence dogum yapanları listeleyelım bazen gırıp bakıp çıkıyorum ama çok fazla yazışıldıgı için herseyı okuyamıyorum fındux dogum yapmış sanırım 31 aralıkta benden sonra baska kımler dogum yaptı hepsını okuyamayınca göremedım..

dogum yapan tüm arkadaslarımı tebrık ederım..

anne olmak ne olursa olsun dunyanın en guzel duygusu sütüm artık yavrumdoyacak kadar gelmeye basladı annemyanımda bnmleılgılenıyo bugun 4. günümbende gayet ıyıyım artık ayaktayım ara ara yatıyorum 3.çocugu allah büyük konusturmasın asla ıstemıyorum.. ıkıncı hamılelıgını yasayanlara dogumsonrası için allahtan yardım dılerım oldukça zor korktugum herseyı yasıyorum kızlar.. aglayıp kaygılandıgım kadar varmış kendım için soluyorum yanı herkesın şartları da aynı degıl tabı ama sanırım psikolojık destek almam gerekecek..

hamılelık depresyonum bıttı lohusalık depresyonuna gırdım şimdide.. hemde hersey yolundayken...

Canım gözünüz aydın, Allah evladınızı size bağışlasın, hayırlı, sağlıklı, mutlu bir ömrü olsun inşallah fazla uzun sürmez ağrın sızın da kuzucuğunla ilgilenebilirsin istediğin gibi.
darısı başımıza artık

adı gibi güzel bir ömrü olsun :)

Canım kaçıncı sayfada fotolarınız dün hiç bakamadım merak ediyorum

canım yaa Allah yardımcın olsun inş bu günlerde geçecek canım sadece biraz sabır...psikolojik destekte al Allahın izniyle bitecek..(

bence de doğum yapanları listeleyelim...kaç kişi doğum yaptı net bende bilemiyorum

Herkese iyi yillar dogum yapanlari tebrik ediyorum yapmayanlara da hayirli dogumlar diliyorum.
cati kemiklerim inanilmaz aciyor yaklasik 27. 28. Haftadan beri ama ciddi bi aci tarifi yok yururken yatakta donerken yatarken ve surekli😟
Cumartesi doktora gittigimde sorucam eger soran varsa nedeni ne olabilir benim karnim inmedi asagi daha baya yukarda bir de bebegim hareket ettikce vajinamda hissediyorum sanki cikacakmis gibi...

canım ne oldu öyle sana bol bol dua okusun anneciğin sana güzel şeyler düşün lohusa sendromu önemli bir şey
kafana çok takmamaya çalış ama üstesinden kalkamıyorsan doktordan yardım al tabi ama kuzucugunla atlatabilirsin diye düşünüyorum allah yardımcın olsun

canım sayfa olarak inan bilmiyorum ama benim profilimden bakabilir misin acaba?

amin inşallah rahat oluruz bizde senin gibi...bu arda aklıma takıldı da ağda ile bir ilgisi var mıydı gerçekten de... bende ağda yaptırıorum..en son çok canım yandı normalde acımazdı...kafama takıldı da sen anlatınca....

canım 3118 deymiş baktım şimdi :)

yaaa çok güzeel çok sevindim findux....hiç beklemiyodum.hani aynı gün doğurcaktık olmadı böyle???canım Allah analı babalı büyütsün.sağlık sıhhat mutluluk versin...
canım çok güzel bi hikaye.ismine de bayıldım.adıyla yaşasın yavrun.darısı da bize inşallah hayırlısıyla...

bunlarda benim hamilelik çekimlerim orjinal hallerini koyamıyorum boyutları çok yüksek ben de fotoları telefonla çekip yükledim:)
bakalım begenecek misiniz bizi :)

Çok tatlısınız yahu kızın büyüdüğünde bu fotoğraflara bayılacak

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki. Rabbim yar ve yardımcın olsun. Ailenden bile kimsenin seni anlamadığını düşünüyorsundur. Hatta herkes yavrunu severken ayy ne kadar şanslısın derken senin neler hissettiğini kimse anlayamaz.

Belki çocuklarının ikisine yetemeyeceğini düşünüyosundur ama bence oğlun da anlayacaktır ona olan sevginin farklı olduğunu. Tek sıkıntı daha küçük olması. Zaman ver ona da kendine de.

Yorumlarından tanıdığım kadarıyla sen çok güçlü birisin. Eşinin de desteğiyle atlatacaksın bugünleri sabret canım benim. İnşallah gülerek hatırlıcaksın bu günleri. ..

Gözün aydın canım Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin. 41 kere maşallah o güzelliğe

Çok şükür canım sağsalim kavuşmuşsun bebişine. Allah analı babalı büyütsün. Hikayen çok güzel, özellikle "ben gözümü kaparım" kısmı çok tatlı ya, anne olunca demek herşeyi kolaylaştırıp biran önce bebeğine kavuşma içgüdüsü dedim. doğum odasına balon işi erkekleri pek sarmıyor sanırım. benimkide balon koycaz odaya dediğimde , gözlerini açıp tuhaf tuhaf baktı :)))

Kızlar nasılsınız hemen konuya giriyorum nişan açık pembe olurmu aceba
benden çok açık kahve pembemsi pardon ama sümük gibi bişey geldi :26: ama az geldi.
Doğuran hanımlar bilirler belki.dilzar nerdeeesin
kasılmalarım ağrılı olarak her zamanki gibi devam ediyo saat tutucam artık
vayy bugün dourmam lazım bugün doğurma günüm

Fondux tebrik ederim ne guzel de anlatmissin darisi basimiza
Cok istiyordum geceyi hastanedenin dogumhanesinde gecirmeyi olmadi bugunde hic olucak gibi degil ne zor beklemek yaa arada diyorum sezeryan yaptirsamda biran once alsam mi kucagima sonra a daha sabir diyorum ne olucak bakalim
İnsallah 2014 hepimize bebisleri saglikla getirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…