2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Çok üzüldüm canım ya inşallah bir an evvel kendini toparlarsın Rabbim yardımcımız olsun .

Ayy canim hadi saglikla gelsin heycan yaptim insallah bugun kavusursunuz annesi

Bu sabah bendende acik pembe bi kan geldi ama oyle sumuksu degil ben galiba mantar oldum hamilelikten yapiyor vucudum aksam biraz kasinti yapti o sebep oldu diye dusunuyorum cunki hic bi degisiklik yok bende hatta ben kasilma sanci nasil onlari bile bilmiyorum

julliet resimlerine bayıldım Allah nazarlardan korusun findux hayırlı uğurlu olsun benimde son 4 günüm hayırlısıyla

Sizi etkilemek istemem canım ama beni kesinlikle tetikledi diyorum . Çünkü bende hiç belirti yoktu ne bel ağrısı ne kasılma ne sertlik ne göbek düşüklüğü ne bileyim hiç bişi yoktu hatta nişan geldiği gün bile ağrı yoktu . Bence ağdadan yani Allah bugüne yazmış tabi de...

canım belki mantar değildir hep oluyomu ki?
ben kasılmaları geçen haftadan beri net anlıyorum
ama gel gör ki sancıyı bilmiyorum.belden giriyomuş deyip duruyorum

Benim nişanım hiç kansız gelmişti canım, hatta ben tam anlamamıştım, pazar günü tuhaf şeffaf bir akıntı gelmişti, donmuş jöle gibiydi... Salı kontrole gittiğimde doktırdan öğrenmiştim, nişan olduğunu... Zaten nişan çok kanlı olmaz diye biliyorum, bence senin nişanın gelmiş, minikkelebek, hadi bakalım, hayırlısıyla kurtulursun inş...

Ayyy, çok heyecanlandım, senin yerine..

finduxcum bebişinle mutlu ömürler
çok duygulandımmmm okuyunca

Saol bitanem kısmet işte Rabbim hepinize daha kolay doğumlar nasip etsin inşallah...

canım belki mantar değildir hep oluyomu ki?
ben kasılmaları geçen haftadan beri net anlıyorum
ama gel gör ki sancıyı bilmiyorum.belden giriyomuş deyip duruyorum

Canim bence mantardan birazcik kasidil ayiptir soylemesi kusura bakma ondan yaa yoksa hic sanci kasilma yokki azicik olsa ararim dru

Ama senin ki geliyor bence var mi suan bi degisiklik hayorlisiyla saglikla kavusursun insallah

sağol canım yaa ben geçen gün araştırdım kansız olurmu diye de bişey bulamadım.hani gelirse bilinçli olup anlayayım diye...
buraya yazmadan az önce tuvalette baktım çamaşırımda bi parmak yer kaplicak kadar akıntı vardı.
devamı varmı diye takip edicem sanıyorum kiminde akıntı devam ediyo kiminde etmiyomuş
beklemeye devam yani :18:

Hadi hayırlısı canım okuduğuma göre tarif ettiğin şey tam da nişan oluyor. Bence doktorunu hemen ara ama nişan dan sonra 2-3 gün içinde.

Findux çookkk sevindim ay maşallah, hayırlı uğurlu olsun inşallah. Hastanedemisin şuan kaç gün kalıcaksın, bide canım spinalden sonra baş ağrısı bel ağrısı oluyo dyolar sen nasılsın??

Ayy bizde hayırlısıyla bebişlerimize kavuşalım artık sütdü gazdı muhabbetlerine geçelim

Canım Allah kalbine ferahlık versin inşallah, arkadaşların dediği gibi sen güçlüsün burda bi çoğumuza destekde oldun her konuda. İnşallah sorun her neyse üstesinden gelirsin

gözlerim doldu okurken..
Gerçekten uygun şartlar,hastane ortamı olmasaydı Allah korusun. Çok şükür şimdi hiç düşünme onları ve bebeğinle eşinle, sevdiklerinle geçireceğin günlerin tadını çıkar.
Allah bidaha hiç öyle şeyler yaşatmasın..
günaydın kızlar,cumartesi sezeryan olucam inş 2. bebeğimde geliyor hayırlısıyla hepinize kolay doğumlar diliyorum
Allah yardımcın olsun. İnşallah kazasız belasız kolay bi doğum olur.

bunlarda benim hamilelik çekimlerim orjinal hallerini koyamıyorum boyutları çok yüksek ben de fotoları telefonla çekip yükledim:)
bakalım begenecek misiniz bizi :)
Maşallah çok güzel ve orijinal bu resimler.. bide bebiş geldikten sonra çekersiniz aynı pozları
genel anesteziden korkmayıp spinalden korkanları anlamıyorum arkadaşım yaaa. sen çok rahat ol. spinalde iğne vurulmuş kadar bi acı olcak sadece. bebeğinin ilk anlarını görebileceksin. zaten yeşillerle örtecekler, karnını filan göremeyeceksin.
genel anestezide yapılanları bi bilsen, hayatta istemezdin. spinal hatta doktorun yaparsa epiduralle deneyin.

2.200 ü geçince artık normal doğum ağırlıklı bebek olarak kabul ediliyor. 2600 kötü bir kilo değil. 1 cm açılma varsa ve sancın yoksa daha 10 güne anca doğururusun bence. sen buarada bol bol protein, bal, ne bulursan ye ve soluna yat. bir haftada 300 gr alır ortalama. çünkü artık son haftalardasın. belki daha fazla bile alır.

Bugün umutluyum senden, efe beyimiz bilerek 2014 ü bekledi annesi

Benimki kansızdı, biraz iğenç olacak ama inan birdamla kan bulabilmek için ne kadar bakmıştım... Yoktu... Biraz devam etti, ama çok değil....

Sorma canım ya.... Beklemek, beklemek....

annelik insana en çok sabrı öğretiyor galiba...

Geçende belgesel izliyorum, aslanlar üç ayda doğuruyormuş... Oh ne güzel dedim, üç ayda doğur, bir de doğar doğmaz, yürüyen bir bebğin olsun... Biz dokuz ay bekleyelim, yürümesi için de bir sene , ömür boyu da endişesi içinde... İnsan olmak, zor yahu...

Anaaaam kiz cok sukur nihayet doguruyorsun galiba. Bizi habersiz birakma. İnsallah cabucak dogacak efecik....

Canim bence mantardan birazcik kasidil ayiptir soylemesi kusura bakma ondan yaa yoksa hic sanci kasilma yokki azicik olsa ararim dru

Ama senin ki geliyor bence var mi suan bi degisiklik hayorlisiyla saglikla kavusursun insallah
değişiklik yok canım tekrar gelmedi sadece çamaşırımdakiydi.
mantar çook fena yaa bilirim ben de az çekmedim

Hadi hayırlısı canım okuduğuma göre tarif ettiğin şey tam da nişan oluyor. Bence doktorunu hemen ara ama nişan dan sonra 2-3 gün içinde.

amin canım bugün bekleyeyim.inşallah nişandır da doğururum artık
sabah nerdeyse ağlıyodum artık doğurayım diye.çok ağrım oluyo hele gece dönerken çoook zorlanıyorum :26:

Hastanedeyim canım partiler den tebriğe geliyolar yılın ilk bebeklerini onlarla uğraşıyoz:)) sütün s si yok ama kızım maşallah cok cok mecbur mama başladık çok üzüle üzüle bugün çocuk doktoru kontrole geldi bebiş doğduktan 5-6 gün sonra gündüz bebişi kontrol et dedi gözlerine ve cildine bakıcakmışım sarılık için 4üncü gün topuk kanı için sağlık ocağına gidicekmişiz bu arada yaptırdığım bebiş şeker ve çukulatası kapış kapış personellerin hepsinde bebeş şekeri koleksiyonu yapma merakı var haberiniz olsun:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…