kızlar meraba bence dogum yapanları listeleyelım bazen gırıp bakıp çıkıyorum ama çok fazla yazışıldıgı için herseyı okuyamıyorum fındux dogum yapmış sanırım 31 aralıkta benden sonra baska kımler dogum yaptı hepsını okuyamayınca göremedım..
dogum yapan tüm arkadaslarımı tebrık ederım..
anne olmak ne olursa olsun dunyanın en guzel duygusu sütüm artık yavrumdoyacak kadar gelmeye basladı annemyanımda bnmleılgılenıyo bugun 4. günümbende gayet ıyıyım artık ayaktayım ara ara yatıyorum 3.çocugu allah büyük konusturmasın asla ıstemıyorum.. ıkıncı hamılelıgını yasayanlara dogumsonrası için allahtan yardım dılerım oldukça zor korktugum herseyı yasıyorum kızlar.. aglayıp kaygılandıgım kadar varmış kendım için soluyorum yanı herkesın şartları da aynı degıl tabı ama sanırım psikolojık destek almam gerekecek..
hamılelık depresyonum bıttı lohusalık depresyonuna gırdım şimdide.. hemde hersey yolundayken...
Kızlar nasılsınız hemen konuya giriyorum nişan açık pembe olurmu aceba
benden çok açık kahve pembemsi pardon ama sümük gibi bişey geldi :26: ama az geldi.
Doğuran hanımlar bilirler belki.dilzar nerdeeesin
kasılmalarım ağrılı olarak her zamanki gibi devam ediyo saat tutucam artık
vayy bugün dourmam lazım bugün doğurma günüm
amin inşallah rahat oluruz bizde senin gibi...bu arda aklıma takıldı da ağda ile bir ilgisi var mıydı gerçekten de... bende ağda yaptırıorum..en son çok canım yandı normalde acımazdı...kafama takıldı da sen anlatınca....
Ayy canim hadi saglikla gelsin heycan yaptim insallah bugun kavusursunuz annesi
Bu sabah bendende acik pembe bi kan geldi ama oyle sumuksu degil ben galiba mantar oldum hamilelikten yapiyor vucudum aksam biraz kasinti yapti o sebep oldu diye dusunuyorum cunki hic bi degisiklik yok bende hatta ben kasilma sanci nasil onlari bile bilmiyorum
benden çok açık kahve pembemsi pardon ama sümük gibi bişey geldi :26: ama az geldi.
Sizi etkilemek istemem canım ama beni kesinlikle tetikledi diyorum . Çünkü bende hiç belirti yoktu ne bel ağrısı ne kasılma ne sertlik ne göbek düşüklüğü ne bileyim hiç bişi yoktu hatta nişan geldiği gün bile ağrı yoktu . Bence ağdadan yani Allah bugüne yazmış tabi de...
yaaa çok güzeel çok sevindim findux....hiç beklemiyodum.hani aynı gün doğurcaktık olmadı böyle???canım Allah analı babalı büyütsün.sağlık sıhhat mutluluk versin...
canım çok güzel bi hikaye.ismine de bayıldım.adıyla yaşasın yavrun.darısı da bize inşallah hayırlısıyla...
canım belki mantar değildir hep oluyomu ki?
ben kasılmaları geçen haftadan beri net anlıyorum
ama gel gör ki sancıyı bilmiyorum.belden giriyomuş deyip duruyorum
Benim nişanım hiç kansız gelmişti canım, hatta ben tam anlamamıştım, pazar günü tuhaf şeffaf bir akıntı gelmişti, donmuş jöle gibiydi... Salı kontrole gittiğimde doktırdan öğrenmiştim, nişan olduğunu... Zaten nişan çok kanlı olmaz diye biliyorum, bence senin nişanın gelmiş, minikkelebek, hadi bakalım, hayırlısıyla kurtulursun inş...
Ayyy, çok heyecanlandım, senin yerine..
doğum yapanlarda olabiliyormuşHadi hayırlısı canım okuduğuma göre tarif ettiğin şey tam da nişan oluyor. Bence doktorunu hemen ara ama nişan dan sonra 2-3 gün içinde.
Sizi etkilemek istemem canım ama beni kesinlikle tetikledi diyorum . Çünkü bende hiç belirti yoktu ne bel ağrısı ne kasılma ne sertlik ne göbek düşüklüğü ne bileyim hiç bişi yoktu hatta nişan geldiği gün bile ağrı yoktu . Bence ağdadan yani Allah bugüne yazmış tabi de...
gözlerim doldu okurken..Ay canım benim nasıl tatlı çıkmışsınız Allahım yavrunuzla bir ömür sağlık huzur versin size Rabbim sevginizi daim etsin ikinci kez ameliyata alınınca eşim hüngür hüngür ağlamış pencere kenarında bende ayılırken hep Allahım kocama oğluma bağışladı beni diye ağlayarak sayıklıyomuşum hemşireler bile ağlamış halime Şu 2014e girerken canımın sevdiklerimin kıymetini öyle iyi anladımki çocuğumu odada arkamda bırakıp beni sedyede götürürlerken heşeyin bittiğini zannetmiştim şu pamuk ipliği hayatımızda bizi bu dünyaya bağlayan ne para ne mal ne mülkmüş o anda tek hissettiğim arkamda bıraktığım anam babam eşim ve oğlumdu bu dünyayı dünya yapan sevdiklerimiz yoksa ne anlamı varki yaşamanın çok duygulandım fotolara bakınca sevginiz daim olsun yavrunuzu kucağınıza sağasalim alın inşallah tatlişim
Allah yardımcın olsun. İnşallah kazasız belasız kolay bi doğum olur.günaydın kızlar,cumartesi sezeryan olucam inş 2. bebeğimde geliyor hayırlısıyla hepinize kolay doğumlar diliyorum
Maşallah çok güzel ve orijinal bu resimler.. bide bebiş geldikten sonra çekersiniz aynı pozlarıbunlarda benim hamilelik çekimlerim orjinal hallerini koyamıyorum boyutları çok yüksek ben de fotoları telefonla çekip yükledim:)
bakalım begenecek misiniz bizi :)
genel anesteziden korkmayıp spinalden korkanları anlamıyorum arkadaşım yaaa. sen çok rahat ol. spinalde iğne vurulmuş kadar bi acı olcak sadece. bebeğinin ilk anlarını görebileceksin. zaten yeşillerle örtecekler, karnını filan göremeyeceksin.Kızlar merhaba öncelikle hepinize sağlıklı huzurlıu yıllar dilerim.
Bugün kontrolümüz vardı ( 37+3 ) 3370 olmuş oğlum , pozisynumuz ters yani dönmedi hala bu yüzden 8 ocak sezaryan tarihimiz belirlendi. Ben sipinalden korkuyorum doktor senin konforun açısından sipinal daha uygun ama sen bilirsin düşün dedi , sizce sipinal mi genel mi bana yardımcı olurmusunuz.
Arkadaslar mrb
cumartesi günü kontrolum vardı ve alttan muayene etti doktorum 1 cm acılma olmus ve bu hafta yine bakıcak eger devam ediyosa yatıs vericek bebegim daha cok kucuk dua edin 1 hafta daha dayansın 37 haftalık olayım daha 2600 buyumesi lazım sizce 1 haftada 3 kilo olurmu
sağol canım yaaben geçen gün araştırdım kansız olurmu diye de bişey bulamadım.hani gelirse bilinçli olup anlayayım diye...
buraya yazmadan az önce tuvalette baktım çamaşırımda bi parmak yer kaplicak kadar akıntı vardı.
devamı varmı diye takip edicem sanıyorum kiminde akıntı devam ediyo kiminde etmiyomuş
beklemeye devam yani :18:
sağol canım yaaben geçen gün araştırdım kansız olurmu diye de bişey bulamadım.hani gelirse bilinçli olup anlayayım diye...
buraya yazmadan az önce tuvalette baktım çamaşırımda bi parmak yer kaplicak kadar akıntı vardı.
devamı varmı diye takip edicem sanıyorum kiminde akıntı devam ediyo kiminde etmiyomuş
değişiklik yok canım tekrar gelmedi sadece çamaşırımdakiydi.Canim bence mantardan birazcik kasidil ayiptir soylemesi kusura bakma ondan yaa yoksa hic sanci kasilma yokki azicik olsa ararim dru
Ama senin ki geliyor bence var mi suan bi degisiklik hayorlisiyla saglikla kavusursun insallah
Hadi hayırlısı canım okuduğuma göre tarif ettiğin şey tam da nişan oluyor. Bence doktorunu hemen ara ama nişan dan sonra 2-3 gün içinde.
Findux çookkk sevindim ay maşallah, hayırlı uğurlu olsun inşallah. Hastanedemisin şuan kaç gün kalıcaksın, bide canım spinalden sonra baş ağrısı bel ağrısı oluyo dyolar sen nasılsın??
Ayy bizde hayırlısıyla bebişlerimize kavuşalım artık sütdü gazdı muhabbetlerine geçelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?