2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Bu arada başağrısı hiç olmadı maşallah bol su ve kahve iç dediler bizim ilaçlar yapmıyo dediler hakketen daha hiç olmadı canım

İyi dilekleriniz için ayrı ayrı çok teşekkürler kızlar burda 9 ay beraber geçti sayılır sanal manal çok sıcak bi ortam oluştu gerçekten.

Anaaaam kiz cok sukur nihayet doguruyorsun galiba. Bizi habersiz birakma. İnsallah cabucak dogacak efecik....
diye diye doğurtucan beni kız cimcime haber verebileceğim ilk fırsatta vericem canım
inşallah hepimiz bi ıkınmada doğururuz
Bugün umutluyum senden, efe beyimiz bilerek 2014 ü bekledi annesi
bu çocuk bugün yarın doğsa çok gülerim hee hakkaten
durdu durdu 1 ocağı bekledi nerdeee keşke bugün olsa
zaten nişandan 3 hafta sonra doğuran bile varmış.o yüzden beklemeye devam canım :124:

evet yaa bende geçen too cute diye bi belgeseli izliyodum yavru hayvanları gösteriyo
hayvan 5 tane doğurmuş bi bakıyon 3 hafta sonra dışarda hoppidi hoppidi oynuyolar
vay bee dedim

canım bak bu dediğin nişan olabilir.ben de doğurdum doğurcam ama kasılma nasıl desen bilmem.yani nişan öyle sancılı kasılmalı gelcek diye bi kaide yok.doktorum bana dedi ki.sancı nişan kasılma 3 ü birarada 2 si birarada sadece biri de olabilir.1 tanesi dahi olsa gel dedi.bence bi git derim.

minikkelebek senin takvim de bitti bacım yıl da bitti senin oğlanın gelmeye niyeti yok üşengeç çıktı yavrun canım...benim kızkardeşim beklenen doğum tarihinden 14 gün sonra doğdu...o da sezaryenle.şu an 10 yaşında.o kadar üşengeç ki anlatamam.üşendiğinden tuvalete gitmez.1 bardak su içmez...hep emirler yağdırır....ben de bizim kızın teyzesine çekmesinden korkuyom:eğer çektiyse 20 günümüz daha vaaarrrr

hakkaten yaa takvimim bitti kendimi hamile gibi hissedemiyorum yeni takvim yapacam
kız halaya oğlan dayıya çeker derler
halası varmı senin kızın
bizim oğlan dayıya çektiyse vay haalime o da 14 yaşında,okula giderken hazırlanana kadar saatler geçer rahatlığını görsen sen rahatsız olursun

canım hayırlı ugurlu olsun bebısınız:) Gozunuz aydın:9 Allah analı babalı saglıklı buyutsun ınsallah, darısı basımıza ınsallah

minikkelebekcim bence bunları hazır alıp tepsiye dizdin ve bizi kekliyosun di mi? harika görünüyorlar canım ellerine sağlıkk

ben bir iki tane nişan gördüm. sümüksü ve kırmızıydı. senin de daha önce sümüksü bi akıntın olmadıysa, nişan gibi duruyor canım. şeffaf bi sümük gibi olmalı ama. öyle miydi? tabi bazılarının doğum masasında geliyor nişanı.

canım ne halası ne amcası var.babamız tek çocuk.dayı ve teyzesi var ama.çekebileceği alternatiflerin bu kadar olması üzücü.teyze üşengeç dayı vurdumduymaz...aynen benim kızkardeş de öyle.sabah annem yataktan kaldırınca uykusuna tuvalette devam ediyo sen düşün artık işin boyutunu.ama tatlılık dersen bol yani.

çok geçmiş olsun canım.şu son haftaları sağlıkla atlatabilseydik.bu gecede aynı şeyleri yaşarsam içicem çünkü ağrı gelince dayanılmaz oluyor.

sağol canım tam da zamanıydı en çok enerji ve morale ihtiyacımız olan dönemler, inş kimse hasta falan olmaz

Canım senın adına heyecanlanıyorum yaa gırıp baktım acaba dogurdu mu dıye kendı kendıme dusunuyorum:))
ay canım yaa ben hepinizi doğurturum bak gör
bende heyecan pek kalmadı sanki doktor bana 1 ay vermiş gibi rahatım :124:
ahahahaa ya güzelim çok sağol bende simetri hastalığı var o yüzden kurabiyeler o kadar muntazam oldu düzgün oldu
sümüksü akıntı vardı su gibi değil şeffaf değildi ama öyle yumurta akı içinde kan varmış gibi değildi
kıvamlı ve bulanık pembe
yok yok senin kız da gelmez kolay kolay o zaman

kızlar ya ben 36. haftaya başladım.ama sürekli kasılmalarım var.karnımda sertleşiyor.öyle dr un dediği gibi düzenli falan değil çok şükür ama hergün yaşıyorum.bu haftalarda olan arkadaşlarım siz de de var mı böyle bir durum.yani hergün kasılma,sertleşme hissediyor musunuz.normal mi ki ya

Canım ellerıne saglık cok guzel yapmıssın bayıldım dogrusu. seker hamuru alabılecegım yer yok burda maalesef ben de bu kurabıylerden gece yapmak ıstedım ne de susleyecegım malzemelerı alabılecegım yer var offf yaaa nettten de sıparıs versem bayat mı olur kurabıyeler dıye dusunuyorum. o yuzden ben bebısım ıcın kapı susu alacagım, hazır bebek sekerı alacagım bır de kendım evde bır arkadasım kurabıye tarıfı vermıstı ondan yapacagım baska da bır sey yokkk(( hatta o lavanta kokulu sıselere de bayılıyorum ama malszeme alabılecegım yer yok netten adres yazmıslardı arkadaslar ama vakıt kalacak mı onları yapmaya endıselıyım

Cuma gunu 36 bitiyor 37ye baslıyorum ınsallah.Canım ben de henuz kasılma yok ama bebıs bazen karnımı sertlestırıyor ne bılım herhalde sırtı dıye dusunuyorum.cunku oynuyor bır de benım karnımın serrtlesmesı kabızlıktan gazdan sanırım(afedersınız) ama kasıklarımda baskı oluyor artık

Mrb bende 36 +4 gunluk hamileyim dun benimde basladi kasilmalarim dr sancilarin baslamis dedi ve erken oldugu icin bebegi 2 hafta da icerde tutmamiz lazim dedi .. magnezyum ve nidilat adli bir ilac verdi iyi geldi gibi ama ilac agir geldi sanki bana yuzum yaniyor basim agriyor ilacin yan etkisimi bilemedim cuma yeniden gidecegiz dr tekrar bakalim sancilarina dedi ((

canım benimde aynı taş gibi oluyor karnım hergün. kalkıp koridoru arşınlıyorum. yavaş yavaş geçiyor.

canım en son cmtesi nst çekildi sancı var ama yalancı doğum sancısı dedi dr.bu saatten sonra endişe etme kendini kötü hissettiğinde gel dedi ama korkuyorum erken doğar falan diye.daha çok küçük ya.ilaç da vermedi.hakkımızda hayırlısı artık hepimizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…