Findux çookkk sevindim ay maşallah, hayırlı uğurlu olsun inşallah. Hastanedemisin şuan kaç gün kalıcaksın, bide canım spinalden sonra baş ağrısı bel ağrısı oluyo dyolar sen nasılsın??
Ayy bizde hayırlısıyla bebişlerimize kavuşalım artık sütdü gazdı muhabbetlerine geçelim
diye diye doğurtucan beni kız cimcimeAnaaaam kiz cok sukur nihayet doguruyorsun galiba. Bizi habersiz birakma. İnsallah cabucak dogacak efecik....
bu çocuk bugün yarın doğsa çok gülerim hee hakkatenBugün umutluyum senden, efe beyimiz bilerek 2014 ü bekledi annesi
Benimki kansızdı, biraz iğenç olacak ama inan birdamla kan bulabilmek için ne kadar bakmıştım... Yoktu... Biraz devam etti, ama çok değil....
Sorma canım ya.... Beklemek, beklemek....
annelik insana en çok sabrı öğretiyor galiba...
Geçende belgesel izliyorum, aslanlar üç ayda doğuruyormuş... Oh ne güzel dedim, üç ayda doğur, bir de doğar doğmaz, yürüyen bir bebğin olsun... Biz dokuz ay bekleyelim, yürümesi için de bir sene , ömür boyu da endişesi içinde... İnsan olmak, zor yahu...
Ayy canim hadi saglikla gelsin heycan yaptim insallah bugun kavusursunuz annesi
Bu sabah bendende acik pembe bi kan geldi ama oyle sumuksu degil ben galiba mantar oldum hamilelikten yapiyor vucudum aksam biraz kasinti yapti o sebep oldu diye dusunuyorum cunki hic bi degisiklik yok bende hatta ben kasilma sanci nasil onlari bile bilmiyorum
minikkelebek senin takvim de bitti bacım yıl da bitti senin oğlanın gelmeye niyeti yok üşengeç çıktı yavrun canım...benim kızkardeşim beklenen doğum tarihinden 14 gün sonra doğdu...o da sezaryenle.şu an 10 yaşında.o kadar üşengeç ki anlatamam.üşendiğinden tuvalete gitmez.1 bardak su içmez...hep emirler yağdırır....ben de bizim kızın teyzesine çekmesinden korkuyom:eğer çektiyse 20 günümüz daha vaaarrrr
Günaydın kızlar
Bizde dün öğlen 12 itibariyle meleğimizi kucağımıza almış bulunuyoruz.Ben dünyada bundan güzel bişi görmedim sanırım ... Çok şükür , maşallah diyim anneninde nazarı değermiş değilmi :)
minikkelebekcim bence bunları hazır alıp tepsiye dizdin ve bizi kekliyosun di mi?Kızlar dün ilk kurabiye denememi yaptım.Paketleme de bugün bitti.
İlk kurabiyelerimi oğlumu gören deneklerin üstünde denicem
Eki Görüntüle 915917 Eki Görüntüle 915915 Eki Görüntüle 915916 Eki Görüntüle 915918 Eki Görüntüle 915919 Eki Görüntüle 915920 Eki Görüntüle 915921 Eki Görüntüle 915922
ben bir iki tane nişan gördüm. sümüksü ve kırmızıydı. senin de daha önce sümüksü bi akıntın olmadıysa, nişan gibi duruyor canım. şeffaf bi sümük gibi olmalı ama. öyle miydi? tabi bazılarının doğum masasında geliyor nişanı.Kızlar nasılsınız hemen konuya giriyorum nişan açık pembe olurmu aceba
benden çok açık kahve pembemsi pardon ama sümük gibi bişey geldi :26: ama az geldi.
Doğuran hanımlar bilirler belki.dilzar nerdeeesin
kasılmalarım ağrılı olarak her zamanki gibi devam ediyo saat tutucam artık
vayy bugün dourmam lazım bugün doğurma günüm
hakkaten yaa takvimim bitti kendimi hamile gibi hissedemiyorum yeni takvim yapacam
kız halaya oğlan dayıya çeker derler
halası varmı senin kızın
bizim oğlan dayıya çektiyse vay haalime o da 14 yaşında,okula giderken hazırlanana kadar saatler geçer rahatlığını görsen sen rahatsız olursun
çok geçmiş olsun canım.şu son haftaları sağlıkla atlatabilseydik.bu gecede aynı şeyleri yaşarsam içicem çünkü ağrı gelince dayanılmaz oluyor.
Canım senın adına heyecanlanıyorum yaa gırıp baktım acaba dogurdu mu dıye kendı kendıme dusunuyorum:))
ahahahaaminikkelebekcim bence bunları hazır alıp tepsiye dizdin ve bizi kekliyosun di mi?harika görünüyorlar canım ellerine sağlıkk
ben bir iki tane nişan gördüm. sümüksü ve kırmızıydı. senin de daha önce sümüksü bi akıntın olmadıysa, nişan gibi duruyor canım. şeffaf bi sümük gibi olmalı ama. öyle miydi? tabi bazılarının doğum masasında geliyor nişanı.
yok yok senin kız da gelmez kolay kolay o zamancanım ne halası ne amcası var.babamız tek çocuk.dayı ve teyzesi var ama.çekebileceği alternatiflerin bu kadar olması üzücü.teyze üşengeç dayı vurdumduymaz...aynen benim kızkardeş de öyle.sabah annem yataktan kaldırınca uykusuna tuvalette devam ediyo sen düşün artık işin boyutunu.ama tatlılık dersen bol yani.
kızlar ya ben 36. haftaya başladım.ama sürekli kasılmalarım var.karnımda sertleşiyor.öyle dr un dediği gibi düzenli falan değil çok şükür ama hergün yaşıyorum.bu haftalarda olan arkadaşlarım siz de de var mı böyle bir durum.yani hergün kasılma,sertleşme hissediyor musunuz.normal mi ki ya
kızlar ya ben 36. haftaya başladım.ama sürekli kasılmalarım var.karnımda sertleşiyor.öyle dr un dediği gibi düzenli falan değil çok şükür ama hergün yaşıyorum.bu haftalarda olan arkadaşlarım siz de de var mı böyle bir durum.yani hergün kasılma,sertleşme hissediyor musunuz.normal mi ki ya
Mrb bende 36 +4 gunluk hamileyim dun benimde basladi kasilmalarim dr sancilarin baslamis dedi ve erken oldugu icin bebegi 2 hafta da icerde tutmamiz lazim dedi .. magnezyum ve nidilat adli bir ilac verdi iyi geldi gibi ama ilac agir geldi sanki bana yuzum yaniyor basim agriyor ilacin yan etkisimi bilemedim cuma yeniden gidecegiz dr tekrar bakalim sancilarina dedi((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?