2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Canim ben de surekli karnimin sertlesip tas gibi olmasinda sikayetciyim bi gunde en az yirmi defa kasiliyor hatta son iki doktor kontrolu sirasinda oldu ultrason esnasinda dr.kaygilanacak bir sey yok yalanci dogum sancilari bunlar dedi bence endiselenme canim vucut doguma hazirlik yapiyormus dr.soyledigine gore

sağolun kızlar ya herkesin aynı şeyleri yaşadığını görünce içim rahatlıyor.burda çoğu şeyi birbirimize soruyoruz ve yalnız olmadığımızı hissediyoruz.bu arada doğum yapan arkadaşlarım ne mutlu size.darısı da bize olsun inşallah zamanında hayırla

Kızlar suni sancı konusunda ne düşünüyorsunuz? Doktorunuz bu konu hakkında bir şey dedi mi? Benim bi hemşire arkadaşım doğumu sırasında istememiş ve suni sancıya karşıymış, diğer bir arkadaşımın da doktoru ona suni sancıyı doktor olarak önermem demiş, ama etrafa baktığımda bir çok insan suni sancı ile doğurmuş mesela annem de. tamam herkes çok şiddetli olduğunu söyluyor ama sizin duyduklarınız, yaşadıklarınız ya da suni sancı konusundaki düşünceleriniz nelerdir?

Canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, çok güzel bir doğum hikayesi, gözlerim doldu. Sevgiler...

İlk dogumum normal oldu suni sanci filan verilmedi ama suni sanci deyince gozum korkuyor cnm

Kızlar bebişlerinizle, eşlerinizle sağlıklı, mutlu, bol kazançlı bir yıl dilerim :)

Çok tatlısınız yahu kızın büyüdüğünde bu fotoğraflara bayılacak

Valla böyle güzel anne babadan güzel bi kız olur, güzelliğini sizden alacağı için beğenir

çok teşekkür ederim canım :) utandırıyosun beni :)
gelsin artık kızımda göreyim yüzünü

canımmm bir belirti var enazından doktorunu ara bence sen yine de canım :)
hadi artık hayırlısıyla doğsun efe

julliet resimlerine bayıldım Allah nazarlardan korusun findux hayırlı uğurlu olsun benimde son 4 günüm hayırlısıyla

canım çok teşekkür ederim :)

canım benim agdacım da genelde son haftalara gelenlere ne zaman agda yapsam 1 kaç gün içinde doğuruyor dedi :)
veeee ben de gidicem doğumdan önce bakalım ne olcak korkmaya başladım jilet mi yaptırsam acaba demeye başladım

Bu arada başağrısı hiç olmadı maşallah bol su ve kahve iç dediler bizim ilaçlar yapmıyo dediler hakketen daha hiç olmadı canım

canım hangi hastane de doğum yaptın?

mükemmel olmuş ek iş olarak yapabilirsin canım :)
efe sağlıkla gelsin de kurabiyelerini yiyelim :)

senin takvimde son demlerinde canım :)
az kaldı takvimsiz kalacaksınız

canım sağlıkla gelsin bebeğin inş. zamanını bekler sana da büyük geçmiş olsun

Canım üç gündür çok fena kasılmalarım var nefes alamıyorum valla. Geçen akşam hastaneye gittik. NST çekildi bir tanesi çok şiddetli çıktı, normalmiş.Doğuma hazırlanıyor vücudumuz.

canım hangi hastane de doğum yaptın?

Edirne ekol bitanem

senin takvimde son demlerinde canım :)
az kaldı takvimsiz kalacaksınız

canım sağlıkla gelsin bebeğin inş. zamanını bekler sana da büyük geçmiş olsun[/QUOTE]

[/QUOTE]

ne güzel ağrın olmamış spinalden sonra ben de spinal yaptırcam
anestezi hekimleri önemliymiş aslında darısı başıma inş. bende baş ağrısız geçirirm

Kızlar bebeğim çok hareketlendi son 20 dk dır çok sert hareketler yapıyo kasılma bumu bebeğin hareketleriylemi alakalı bide belim ağrıyo biraz :26:

Kızlar,

Oglum normalde cook hareketli olurdu, bugun az hareket ediyor. Merak ediyorum.Sekerli seyler iciyorum. bol su tuketiyorum, arada vuruyor ama ufak ufak. Sizde de boyle bir sey var mı?

Kızlar,

Oglum normalde cook hareketli olurdu, bugun az hareket ediyor. Merak ediyorum.Sekerli seyler iciyorum. bol su tuketiyorum, arada vuruyor ama ufak ufak. Sizde de boyle bir sey var mı?

Benim geçen hafta oldu doktora gittim olailr bazen sorun yok dedi nst ye girdim ordada kıpırdamadı, sonra az hareketlendi ama tüm gün sakindi. Doktorda 2 saatte en az 3 tekme atıyosa yada kıpırdıyosa sorun yok demişti. Yinede şüphe duyuyosan bi git istersen

Maşallah çok güzel olmuş benim kurabiyelerim de hediye geldi ama ne yalan söyleyin seninkiler daha başarılı olmuş :)

Allah analı babalı sağlıklı sıhhatlı hayırlı evlat olmayı nasip etsin canım hayırlı olsun evladınız

Kızlar,

evet canım benimki de nerdeyse hiç hareket etmicek.vurmuyor bile dönüyo sadece ben o kadarcık hissediyorum.sadece ayağını bi yerden bi yere geçirirkenki hareketini hissediyorum.o da azıcık.zaten yeri kalmadı yavrumun.2013 de bitti artık gelse diyorum

kızlar ben annemin yanına geldim eşimin gelmesine 15 gn var ama ben çok özledim yaa .. o olmayınca pek tadım tuzum yok sanki bi de grip oldum.. büyük ihtimal 17 sinde sezeryan olcam sabırsızlanıyorum artık bi an önce doğsa da rahatlasam diye beklliyorummm.. hepimizde aynı heyacan var zatenn

hayırlısıyla kucağına alırsın inş. canım
17 sinde sezeryanı neye göre verdi canım tarihi çünkü normal doğum tarihine çok yakın görüyorum takviminde merak ettim

Kızlar,

bende de oluyo ...bazen korkuyorum kıpırdasın diye ugraşıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…