Canim ben de surekli karnimin sertlesip tas gibi olmasinda sikayetciyim bi gunde en az yirmi defa kasiliyor hatta son iki doktor kontrolu sirasinda oldu ultrason esnasinda dr.kaygilanacak bir sey yok yalanci dogum sancilari bunlar dedi bence endiselenme canim vucut doguma hazirlik yapiyormus dr.soyledigine gore
Yok canım 2 sinde sezeryan olucaktım dünde son kontrolümüz vardı . Bende pazartesi günü süslendim püslendim iş arkadaşlarımın yılbaşı partisine gittim . Parti sonrası ağdacıya gideyim dedim son kontrolde bişe olur muayene etmesi gerekir rezil olmıyım diye ağda randevusunu öne alıp gittim. Fakat ben orda fazla kastım kendimi öyle düşünüyorum , baya bi mola vererek yaptık ama yinede işe yaramadı sanırım . Akşam hiç belirti olmadı ne ağrı ne kasılma ne uykusuzluk herzamanki gibi gayet şendik :) ama sabah bi kalktım lavaboda kan , peçete kan . Dedim bu nişanmı ama sümüksü yapı yok , belki de ağdadan dolayı bi yer kanıyo . Neyse eşime haber verdim biraz bişiler atıştırayım dedim nst ye girince hareketsiz çıkmasın diye neyse ay nerden yemişim hocaya bi gittik meğer doğum başlamış ,ben sana kanama nişan falan gelirse aç gel demedimmi dedi biz kaldık tabi öyle haklısınız hocam filan , şimdi sizi nasıl bıarkayım gece ekip mi toplıycam sizin için dedi güzelce lafımızı yedik azımızı açıpta gerekirse heralde toplıcaksın yok bide toplama dieymedik yemedi :)) aniden sabah yatışımızı yaptı öğlene doğru metpamid iğne yaptı midem narkozdan sonra bulanmasın diye oniki gibide bi baktım ben odaya balonlar asmak için eşimle kavga ederken gelmişler hadi findux hanım dediler gittik şahsen hazırlıksız olması çok iyi oldu panik yapmaya fırsatım kalmadı:) amelyathanede anestezi uzmanları tarafından spinal sezeryana karar verdik .bebişie böylece narkoz gitmiyomuş beyin hücreleri etkilenmiyomuş öyle dedi uzman (haberiniz olsun) öyle işte sonra hoca geldi yemek molasına almış beni lütfedip :) önce belime iğne yaptılar normal iğne acısı kadardı hiç korkulcak bişi yokmuş sonra yatırdılar tavana bi baktım hocanın elleri , benim göbek , aletler , olduğu gibi meydanda benim kalp atışları fırladı tabi dedim , görüyorum yansıyo dediler aman ışığın açısınımı değiştirelim , yok dedim siz işinize bakın ben gözümü kaparım :) hastamızın bilinci baya açıkmış dediler sonra bi baktım kızım gelmiş çocuk doktoru temizliyo ağlamasınıda duyunca çok rahatladım sonra yanıma verdiler çok şükür rabbime tariffsiz duygular yaşadım o an tombişim 3.250 51 cm doğmuş maşallah dedimya bir bebek bu kadar güzel olabilir açmış gözlerini boncuk boncuk bize bakıyo verdiler kucağıma bakına bakına çıktık yukarı ne ağlama ne bişe bu arada babasıda beni genel anestezi olcam biliyodu ama ben kızımıda aldım geldim dedim yok öyle kızımı bensiz sewmek böylece atlattık çok şükür sezeryan ağrısı yarım günüm çektim bariz ağrı yaptı yalan yok ama geçiyo ağrı kesiciler felan takılmayın yani zati bebişi düşünmekten ağrınız felan kalmıyo böyle yani kızlar sizlerde tez zamanda böyle rahaaat kurtulursunuz inşallah
Çok tatlısınız yahukızın büyüdüğünde bu fotoğraflara bayılacak
Valla böyle güzel anne babadan güzel bi kız olur, güzelliğini sizden alacağı için beğenir
Kızlar nasılsınız hemen konuya giriyorum nişan açık pembe olurmu aceba
benden çok açık kahve pembemsi pardon ama sümük gibi bişey geldi :26: ama az geldi.
Doğuran hanımlar bilirler belki.dilzar nerdeeesin
kasılmalarım ağrılı olarak her zamanki gibi devam ediyo saat tutucam artık
vayy bugün dourmam lazım bugün doğurma günüm
julliet resimlerine bayıldım Allah nazarlardan korusun findux hayırlı uğurlu olsun benimde son 4 günüm hayırlısıyla
Sizi etkilemek istemem canım ama beni kesinlikle tetikledi diyorum . Çünkü bende hiç belirti yoktu ne bel ağrısı ne kasılma ne sertlik ne göbek düşüklüğü ne bileyim hiç bişi yoktu hatta nişan geldiği gün bile ağrı yoktu . Bence ağdadan yani Allah bugüne yazmış tabi de...
Bu arada başağrısı hiç olmadı maşallah bol su ve kahve iç dediler bizim ilaçlar yapmıyo dediler hakketen daha hiç olmadı canım
Kızlar dün ilk kurabiye denememi yaptım.Paketleme de bugün bitti.
İlk kurabiyelerimi oğlumu gören deneklerin üstünde denicem
Eki Görüntüle 915917 Eki Görüntüle 915915 Eki Görüntüle 915916 Eki Görüntüle 915918 Eki Görüntüle 915919 Eki Görüntüle 915920 Eki Görüntüle 915921 Eki Görüntüle 915922
minikkelebek senin takvim de bitti bacım yıl da bitti senin oğlanın gelmeye niyeti yok üşengeç çıktı yavrun canım...benim kızkardeşim beklenen doğum tarihinden 14 gün sonra doğdu...o da sezaryenle.şu an 10 yaşında.o kadar üşengeç ki anlatamam.üşendiğinden tuvalete gitmez.1 bardak su içmez...hep emirler yağdırır....ben de bizim kızın teyzesine çekmesinden korkuyom:eğer çektiyse 20 günümüz daha vaaarrrr
Mrb bende 36 +4 gunluk hamileyim dun benimde basladi kasilmalarim dr sancilarin baslamis dedi ve erken oldugu icin bebegi 2 hafta da icerde tutmamiz lazim dedi .. magnezyum ve nidilat adli bir ilac verdi iyi geldi gibi ama ilac agir geldi sanki bana yuzum yaniyor basim agriyor ilacin yan etkisimi bilemedim cuma yeniden gidecegiz dr tekrar bakalim sancilarina dedi((
kızlar ya ben 36. haftaya başladım.ama sürekli kasılmalarım var.karnımda sertleşiyor.öyle dr un dediği gibi düzenli falan değil çok şükür ama hergün yaşıyorum.bu haftalarda olan arkadaşlarım siz de de var mı böyle bir durum.yani hergün kasılma,sertleşme hissediyor musunuz.normal mi ki ya
[/QUOTE]canım hangi hastane de doğum yaptın?
Edirne ekol bitanem
senin takvimde son demlerinde canım :)
az kaldı takvimsiz kalacaksınız
canım sağlıkla gelsin bebeğin inş. zamanını bekler sana da büyük geçmiş olsun
Kızlar,
Oglum normalde cook hareketli olurdu, bugun az hareket ediyor. Merak ediyorum.Sekerli seyler iciyorum. bol su tuketiyorum, arada vuruyor ama ufak ufak. Sizde de boyle bir sey var mı?
Eki Görüntüle 915917 Eki Görüntüle 915915 Eki Görüntüle 915916 Eki Görüntüle 915918 Eki Görüntüle 915919 Eki Görüntüle 915920 Eki Görüntüle 915921 Eki Görüntüle 915922
Günaydın kızlar
Bizde dün öğlen 12 itibariyle meleğimizi kucağımıza almış bulunuyoruz.Ben dünyada bundan güzel bişi görmedim sanırım ... Çok şükür , maşallah diyim anneninde nazarı değermiş değilmi :)
Kızlar,
Oglum normalde cook hareketli olurdu, bugun az hareket ediyor. Merak ediyorum.Sekerli seyler iciyorum. bol su tuketiyorum, arada vuruyor ama ufak ufak. Sizde de boyle bir sey var mı?
kızlar ben annemin yanına geldim eşimin gelmesine 15 gn var ama ben çok özledim yaa .. o olmayınca pek tadım tuzum yok sanki bi de grip oldum.. büyük ihtimal 17 sinde sezeryan olcam sabırsızlanıyorum artık bi an önce doğsa da rahatlasam diye beklliyorummm.. hepimizde aynı heyacan var zatenn
Eki Görüntüle 915917 Eki Görüntüle 915915 Eki Görüntüle 915916 Eki Görüntüle 915918 Eki Görüntüle 915919 Eki Görüntüle 915920 Eki Görüntüle 915921 Eki Görüntüle 915922 [/Qa
arkadaşım mükemmel olmuş...çok temiz çalışmışsın...çok düzgün görünüyorlar..amatör durmuyo hiç...şeker boncuklarını nasıl yapıştırdın...
Kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?