ınsallah canım amın bız 4 ocakta 36+1 olacagız. 37de de rapor almaya gıdecegım yanı 10 ocak oluyor ama cuma oldugu ıcın o gun degıl de yapıyorsa 13 ocak pazartesı alsam da o gn baslasa ızın ınsallah veırır mı kı?ben de dört ocakta gideceğim ve çok heyecanlıyım acaba ne diyecek doktor. Şimdiye kadar hep normal diye konuştuk inşallah sonuna kadar böyle gider hepimiz bir avazda doğuruveririz :)
heyecan olmaz olur muu:) bizim de 4 ocakta randevümüz var bakalım ne olacak ben normal dogum ıstedıgımı soyledım 39da falan bakacak catıya? 27 28 ocak gıbı gelır demıstı bebıs ıcın onceden:) ama 2 subatta olabılır demıstı. senın ne dedı
valla inanmazsın aynısını söyledi bana da... 4 nde kontrole gel dedi annem gelecek 9 u olsun dedim ben. 27 den sonra hazırlıklı ol dedikııııızzzz aynı güün doğuruyomuşuzzzzzz sakın aynı dr olmasın...izmir > egepol> gökalp
Bende dusunmedim degil biliyor musun? :)) Dogum yapan arkadaslardan biri yapmis galiba tam hatirlamiyorum.Sicak suya oturmus falan .Ama zorla getirmek gibi olmasin bebisi psikolojik olarak etkileyebilir diye vazgectim... Allah sabir versin hepimize canim :) Sabrin sonu selamet Allahin izniyleİnatla gelmek bilmeyen sancıları nasıl getirtebiliriz ki acep
Kızlar bu doğum ağrısı nasıl bişey oluyoki sabahtan beri ara ara adet ağrısına benzeyen canımı yakmayan ama beni rahatsız eden bir ağrım var yarın 10 da randevum var yarına kadar doğurmam dimi
Iyi aksamlar kizlar bende bekliyorum gelen giden yok valla arada tatli tatli bi karin agrisi gibi biseylernoluyor hemen geciyor hos daha gunum var ama gelse cok sevinicem valla
Minikkelebek zordur tabi yaa ama onu gorunce hepsi gecti dimi
Allah izin verirse ben epiduralle normal dogum yapicam o yuzden korkmamaya calisiyoru gerci suan gercekten korkmuyorum sancilar baslasa dusunucez
Bu arada kizlar gununuz gecerse ne kadar beklemeyi dusunuyorsunuz ben en son gunune kadar bekleyip gelmezsede o gun sezeryan dusunuyorum cunki kaka yapma riski filan okuyor ya gunu gecince Allah hicbirimize yasatmasin cok korkutuyor beni
doktorunla konuştun mu canım?[/OTELE]
evet thoylet iç dedi ama kendim atlatma çalışıyorum pazartesiye kadar doğum bekliyoruz hiç sancım yok nasıl başlatsam ben bu ritmik sancıları
kizlar cok tesekkurler hepinize.dogum zormus yalan degil ama o ani yasamak cok guzeldi.esim kan gormeye dayanamaz ama doguma girdi hadi hadi diye verdiler gazi gozlerimi kapadim ve defalarca ikindim actigimda oglum karsimdaydi
detaylica hikayemizi yazcam ama bugunde hastanede kalma karari verdim.gelenler oluyo.cok optukk
Bence ic ilacini ve bu aralar surekli portakal sıkıp ic bebegin gelene kadar iyiles cok gecmis olsundoktorunla konuştun mu canım?[/OTELE]
evet thoylet iç dedi ama kendim atlatma çalışıyorum pazartesiye kadar doğum bekliyoruz hiç sancım yok nasıl başlatsam ben bu ritmik sancıları
hepimize cesaret verdinne olur bu büyüyü bozacak şeyler yazma idolum sensin eşime bile anlattım seni....korkmayalım dimi minik kelebek.. korkacak bişi yok dimi
kizlar oglum 00:16 da bize merhaba dedi.
ikimizde iyiyiz sukurler olsun.ilk saat solunum problemi oldu ama simdi iyiyiz.
normal dogum da guzelmis epiduralsiz daha guzelmis
rabbim hepinize saglikla kavusmayi nasip etsin bi avazda
Kızlar diyelim sezeryana karar verdik ve günümüzü aldık. O güne kadar muayeneye gittiğimizde doktor sadece nst ve ultrasonamı bakıyor ? Açılma varmı yokmu diye alttan muayene etmiyomuki ?? Sancımız yok diyelim ya açılma varsa nasıl anlaşılıcak
Canım sende panik atak mı vardı ? Sanki bende de var gibi çok heyecanlı ve stresli bir yapım var bir de kapalı alan fobisi var.Nefesimin kesilmesi fobisi de var.Eger bunları doktora soylersem bana normal dogum yapamazsın der gibi gelıyor.Sen doktorunla bu konuyu konustuktan sonra mı sezeryana kaarar verdınız? Ben normal dogumu cok ıstıyorum buna ragmen.Belki de güçlü olmalıyım psikolojik bır durum sonucta dıyorum ama bılemıyorum tabı
hadi gözün aydın..
akşam amma panikledik kız ... neyse iii bari rahatladık
Kızlar diyelim sezeryana karar verdik ve günümüzü aldık. O güne kadar muayeneye gittiğimizde doktor sadece nst ve ultrasonamı bakıyor ? Açılma varmı yokmu diye alttan muayene etmiyomuki ?? Sancımız yok diyelim ya açılma varsa nasıl anlaşılıcak
,doktorunla konuştun mu canım?[/OTELE]
büyük gçemiş olsun inş. hemen düzelir bebeğini kucagına alırısn ama ilacını iç vitamini al sen yinede ne olur ne olmaz
canim ben sancilarimi evde cekmisim meger.5 dk da bire dustugunde ben hala sanci belden vuracak die bekliodum.1 saat oyle evde 5 dkda bir sanci cektim.sonra allah korusun strese girer diye doktora gittim.yoksa evde dogurcakmisim.oyle dayanilmicak agri degildi.6 cm dediklerinde sok oldum.zaten sonrasi corap sokugu gibiydi.kendimi doktorumun onunde buldum.sanci geldiginde bebegi itiyosun derin nefes aliyosun bitti gittiiii
hey maşallah benim arkadaşıma valla helal olsun kendini öyle bir psikolojik olarak hazırlamışsın ki
burdaki normal doğum yapacak herkese destek oldun maşallah
eşinle efeciğinle sağlıklı güzel bir ömrünüz olsun:)
Kızlar bende kontrole gittim bugün. 36+3 tük. Zaten alt kısmımda baskı ve sürekli sızı hissediyordum. Doktor çatı muayenesi yapmayalım bir sonrakinde yapalım dedi. Bende sancım var yapın dedim. Gönüllü muayene olan ender insanlardanım sanırım. Hiç korkmuyorum çok şükür öyle oluncada hiç acı hissetmedim. Kafasına dokunabiliyorum çok aşağı inmiş fazla kurcalamayayım dedi. En fazla 2 hafta durur içerde dedi :) 2750 çıktı kilomuz biraz zayıfız yani. 2 hafta durursa en fazla 3 kiloyla normal doğumla doğar dedi. Sağlıklı doğsunda doğduktan sonra daha hızlı büyüyor bebekler. Hamilelik boyunca toplam 3 kilo aldım. Rekor kırıcam heralde. Depolardan kullanmışım :) doğumdan sonra hamile kaldığım kilodan zayıf olucam yani. 10 gün sonraya randevu verdi tabi doğurmazsam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?