2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Kızlar diyelim sezeryana karar verdik ve günümüzü aldık. O güne kadar muayeneye gittiğimizde doktor sadece nst ve ultrasonamı bakıyor ? Açılma varmı yokmu diye alttan muayene etmiyomuki ?? Sancımız yok diyelim ya açılma varsa nasıl anlaşılıcak

ben de dört ocakta gideceğim ve çok heyecanlıyım acaba ne diyecek doktor. Şimdiye kadar hep normal diye konuştuk inşallah sonuna kadar böyle gider hepimiz bir avazda doğuruveririz :)
ınsallah canım amın bız 4 ocakta 36+1 olacagız. 37de de rapor almaya gıdecegım yanı 10 ocak oluyor ama cuma oldugu ıcın o gun degıl de yapıyorsa 13 ocak pazartesı alsam da o gn baslasa ızın ınsallah veırır mı kı?

valla inanmazsın aynısını söyledi bana da... 4 nde kontrole gel dedi annem gelecek 9 u olsun dedim ben. 27 den sonra hazırlıklı ol dedi kııııızzzz aynı güün doğuruyomuşuzzzzzz sakın aynı dr olmasın...izmir > egepol> gökalp

yok canım ızmır degıl benım....bakalım hangımız once doguracak:)))

İnatla gelmek bilmeyen sancıları nasıl getirtebiliriz ki acep
Bende dusunmedim degil biliyor musun? :)) Dogum yapan arkadaslardan biri yapmis galiba tam hatirlamiyorum.Sicak suya oturmus falan .Ama zorla getirmek gibi olmasin bebisi psikolojik olarak etkileyebilir diye vazgectim... Allah sabir versin hepimize canim :) Sabrin sonu selamet Allahin izniyle

Selamlar herkeze kendimi subat annesi saniyordum megerse ocakta cogurcakmisimm :) sizleride takip ediyorum yazik bi arkadasin kv le bayaa derdi var adini unuttum allah sabir versin dogan bebeklerede dogmayanlarada sagliklar dilerim ocak sonu nasipse oglum olucak ablalari :)

Iyi aksamlar kizlar bende bekliyorum gelen giden yok valla arada tatli tatli bi karin agrisi gibi biseylernoluyor hemen geciyor hos daha gunum var ama gelse cok sevinicem valla

Minikkelebek zordur tabi yaa ama onu gorunce hepsi gecti dimi

Allah izin verirse ben epiduralle normal dogum yapicam o yuzden korkmamaya calisiyoru gerci suan gercekten korkmuyorum sancilar baslasa dusunucez
Bu arada kizlar gununuz gecerse ne kadar beklemeyi dusunuyorsunuz ben en son gunune kadar bekleyip gelmezsede o gun sezeryan dusunuyorum cunki kaka yapma riski filan okuyor ya gunu gecince Allah hicbirimize yasatmasin cok korkutuyor beni

Kızlar bu doğum ağrısı nasıl bişey oluyoki sabahtan beri ara ara adet ağrısına benzeyen canımı yakmayan ama beni rahatsız eden bir ağrım var yarın 10 da randevum var yarına kadar doğurmam dimi

ay aynen benimde ağrım vardı dünde söylemesi ayıp ağdamı yaptım bu gün böyle sancı ara ara gelip gitti acaba biraz yürüdüm o yüzden mi diye aklıma binbir türlü şeyler geldi ay inş 38 den önce doğurmayız

ben de senin gibi düşünüyorum...bekliycem... gelmezse sezeryan....

kızlar trt de süper dadı var.... orda bir çocuk var adı ömer..... akıllara zarar...

Canım heyecanla hikayeyi bekliyoruz ama her şeyden önemlisi senin ve oğlunun sağlığı umarım biran önce alıp kuzunuzu evinize geçersiniz. Öpüyoruz sizi, meleğini bizim için de kokla

hepimize cesaret verdin ne olur bu büyüyü bozacak şeyler yazma idolum sensin eşime bile anlattım seni....korkmayalım dimi minik kelebek.. korkacak bişi yok dimi

canim ben sancilarimi evde cekmisim meger.5 dk da bire dustugunde ben hala sanci belden vuracak die bekliodum.1 saat oyle evde 5 dkda bir sanci cektim.sonra allah korusun strese girer diye doktora gittim.yoksa evde dogurcakmisim.oyle dayanilmicak agri degildi.6 cm dediklerinde sok oldum.zaten sonrasi corap sokugu gibiydi.kendimi doktorumun onunde buldum.sanci geldiginde bebegi itiyosun derin nefes aliyosun bitti gittiiii

Anaaaaam kiz masallah ne guzel anlatiyosun. Dogurasim geldi bi an :)) iyi olman cok guzel. Gecti bitti iste. Op kiz bebisini bizim icin de bolca.. Anacim zaten bu gece aglayasim var.. Herkes saglikla alsin bebislerini kucaklarina.. Opuyorum.

kizlar oglum 00:16 da bize merhaba dedi.
ikimizde iyiyiz sukurler olsun.ilk saat solunum problemi oldu ama simdi iyiyiz.
normal dogum da guzelmis epiduralsiz daha guzelmis
rabbim hepinize saglikla kavusmayi nasip etsin bi avazda

Allah sağlıklı, sıhhatli, mutlu, huzurlu büyütmeyi nasip etsin canım. Bize de böyle doğumlar nasip etsin :)

Kızlar bilgisi olan cevaplayabilirmi lütfen

Kızlar bende kontrole gittim bugün. 36+3 tük. Zaten alt kısmımda baskı ve sürekli sızı hissediyordum. Doktor çatı muayenesi yapmayalım bir sonrakinde yapalım dedi. Bende sancım var yapın dedim. Gönüllü muayene olan ender insanlardanım sanırım. Hiç korkmuyorum çok şükür öyle oluncada hiç acı hissetmedim. Kafasına dokunabiliyorum çok aşağı inmiş fazla kurcalamayayım dedi. En fazla 2 hafta durur içerde dedi :) 2750 çıktı kilomuz biraz zayıfız yani. 2 hafta durursa en fazla 3 kiloyla normal doğumla doğar dedi. Sağlıklı doğsunda doğduktan sonra daha hızlı büyüyor bebekler. Hamilelik boyunca toplam 3 kilo aldım. Rekor kırıcam heralde. Depolardan kullanmışım :) doğumdan sonra hamile kaldığım kilodan zayıf olucam yani. 10 gün sonraya randevu verdi tabi doğurmazsam :)

canım panik atak krizleirm vardı ama doğumla ilgili değildi iki kere nst de normal doğumla karşılaştım ve tansiyonum düştü fenalaştim nefesim kesildi hemen doktoruma indim nst çekilemedim fnea oldum sonrada ben yapamıycam dedi o anlattı konuştu ama benim kafamda btmişti hiç istemedi çnk bebeğim normal doğum pozisyonunda ve herşey yolunda ama ben yapamıycam dedikten sonra baskı yapmadı ama 39 dan öncede almam dedi

hadi gözün aydın..

akşam amma panikledik kız ... neyse iii bari rahatladık

ayy sorma panik ötesi mesela şuan da sancım var ama dün geceden tecrübeliyim yalancı sancılarmış hepsi doktor açıklayınca tamam dedim :)

canım nst de iç sancın çıkıyor sen hissetmesende o zaman bakarlar açılma varmı diye alttan muayane ederler o zaman anlaşılır zaten ultrasonla baktıgında kanala girip girmediğini de görüyor o duruma göre ne yapcagına karar verir doktorun

daha zamanın var canım kilo alır o zamana kadar bol bol süt et yumurta ye sen alır kilo benim prenses bir haftada 200 gr almış
2 haftan olsa en azından bir 500 alırısn sonrasında zaten sen onu besler büyütürsün canım:)
maşallah ne güzel 3 kilo mu ben de 13 kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…