2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Diğer dogum yapan arkadasları da tebrık ederım, gozunuz aydın,Allah analı babalı ve saglıklı buyutsun ınsallah. Darısı basımıza:)Dogum hıkayelerınızı beklıyoruz.Sezeryana gırecek arkadaslara da sımdıden aynı dıleklerımı ıletıyorum, guzelcecık amelıyatlarını olurlar ınsallah

kızlar selam ,
bugün gittim doktora çatı kontrolü yapıldı Ayyy herkese göre değişiyor bence bunun açıklması :) Ben biraz kasıldım yani hiç canım yanmadı da değil hani,gerildim biraz.Nst ve çatı sonuçları iyi çıktı 38+3 deyim bebeğimiz 3.300 civarında dedi Normal doğum pozisyonunu almış Yani normal için uygun görünüyoruz şuan 10 ocakta tekrar nst için çağırdı Tabi o güne kadar doğurmazsam Ama en geç 15 ocağa kadar bekleyebiliriz dedi olmazsa sezeryan yaparız dedi.
Biraz motivasyon gerekli normal doğum için bence bugün korktum acaba normalden vazgeçsem mi die düşünmedim de değil Offff korkuyorumm ((

canım o korku hepımızde var ben de normal dogum ıstıyorum ne bılım o sancıları cekmek ıstıyorum bunca ınsan nasıl dogurmus dıyorum cesaret gelıyor

bak minik kelbege epidural bile yapmadı maşalllahhh... herkes onu düşünsün...normal doğursun ben öyle yapıyorum...

hadi gözün aydın..

kizlar oglum 00:16 da bize merhaba dedi.
ikimizde iyiyiz sukurler olsun.ilk saat solunum problemi oldu ama simdi iyiyiz.
normal dogum da guzelmis epiduralsiz daha guzelmis
rabbim hepinize saglikla kavusmayi nasip etsin bi avazda

cnm tebrik ederim ne guzel ne mutlu sana normal dogum hemde epidurelsiz bir dogum ilk dogumun mu?
kac saatte oldu? rabbim bizede nasip etsin

akşam amma panikledik kız ... neyse iii bari rahatladık

kizlar cok tesekkurler hepinize.dogum zormus yalan degil ama o ani yasamak cok guzeldi.esim kan gormeye dayanamaz ama doguma girdi hadi hadi diye verdiler gazi gozlerimi kapadim ve defalarca ikindim actigimda oglum karsimdaydi
detaylica hikayemizi yazcam ama bugunde hastanede kalma karari verdim.gelenler oluyo.cok optukk

Çok şükür canım, allah ikinizi de nazarlardan saklasın....

Eşinle, oğlunla, tüm sevdiklerinle güzel ve uzun ömrünüz olsun...

tamara senınle aramızda bır gun var::) Biz de acaba son gune kadar beklermıyız ki?:))

valaaa ben akışına bıraktım oğlum ne zaman gelecekse o zaman gellsin tıbben bir problem olmazsa yani

bakalım hayırlı haberi hangimiz vereck foruma

ayın 9 u konusacaz doktorla.

heycan var mı sende

ne güzel atlattın canım darısı başımıza kızlar yapabilecek bir arkadaş liste falan yapsa hem kaçırmayız doğum yapanları

hepimize cesaret verdin ne olur bu büyüyü bozacak şeyler yazma idolum sensin eşime bile anlattım seni....korkmayalım dimi minik kelebek.. korkacak bişi yok dimi

valaaa ben akışına bıraktım oğlum ne zaman gelecekse o zaman gellsin tıbben bir problem olmazsa yani

bakalım hayırlı haberi hangimiz vereck foruma

ayın 9 u konusacaz doktorla.

heycan var mı sende

heyecan olmaz olur muu:) bizim de 4 ocakta randevümüz var bakalım ne olacak ben normal dogum ıstedıgımı soyledım 39da falan bakacak catıya? 27 28 ocak gıbı gelır demıstı bebıs ıcın onceden:) ama 2 subatta olabılır demıstı. senın ne dedı

ben de dört ocakta gideceğim ve çok heyecanlıyım acaba ne diyecek doktor. Şimdiye kadar hep normal diye konuştuk inşallah sonuna kadar böyle gider hepimiz bir avazda doğuruveririz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…