kizlar oglum 00:16 da bize merhaba dedi.
ikimizde iyiyiz sukurler olsun.ilk saat solunum problemi oldu ama simdi iyiyiz.
normal dogum da guzelmis epiduralsiz daha guzelmis
rabbim hepinize saglikla kavusmayi nasip etsin bi avazda[/QUO
gözün aydın,bebeğin hayırlı olsun çok sevindim bende gerçekten Allah analı babalı büyütsün
kızlar selam ,
bugün gittim doktora çatı kontrolü yapıldı Ayyy herkese göre değişiyor bence bunun açıklması :) Ben biraz kasıldım yani hiç canım yanmadı da değil hani,gerildim biraz.Nst ve çatı sonuçları iyi çıktı 38+3 deyim bebeğimiz 3.300 civarında dedi Normal doğum pozisyonunu almış Yani normal için uygun görünüyoruz şuan 10 ocakta tekrar nst için çağırdı Tabi o güne kadar doğurmazsam Ama en geç 15 ocağa kadar bekleyebiliriz dedi olmazsa sezeryan yaparız dedi.
Biraz motivasyon gerekli normal doğum için bence bugün korktum acaba normalden vazgeçsem mi die düşünmedim de değil Offff korkuyorumm((
kızlar selam ,
bugün gittim doktora çatı kontrolü yapıldı Ayyy herkese göre değişiyor bence bunun açıklması :) Ben biraz kasıldım yani hiç canım yanmadı da değil hani,gerildim biraz.Nst ve çatı sonuçları iyi çıktı 38+3 deyim bebeğimiz 3.300 civarında dedi Normal doğum pozisyonunu almış Yani normal için uygun görünüyoruz şuan 10 ocakta tekrar nst için çağırdı Tabi o güne kadar doğurmazsam Ama en geç 15 ocağa kadar bekleyebiliriz dedi olmazsa sezeryan yaparız dedi.
Biraz motivasyon gerekli normal doğum için bence bugün korktum acaba normalden vazgeçsem mi die düşünmedim de değil Offff korkuyorumm((
İnatla gelmek bilmeyen sancıları nasıl getirtebiliriz ki acep
canım hemde nasıl rahatladım özellikle nstden bir şey çıkmayınca ve kızımın tombik yanaklarını görünce:)
37+3 olmuşuz boyumuz 51 cm kilomuz 3060 olmuş ve sezeryan tarihimiz verildi 13 ocak 2014 kısmetse kızıma kavuşcağım tarih
8 ocak da son kontrole giricez ben de hamilelik takvimini değiştirdim şafak buünü saymassak 10 :)
kizlar oglum 00:16 da bize merhaba dedi.
ikimizde iyiyiz sukurler olsun.ilk saat solunum problemi oldu ama simdi iyiyiz.
normal dogum da guzelmis epiduralsiz daha guzelmis
rabbim hepinize saglikla kavusmayi nasip etsin bi avazda
canım hemde nasıl rahatladım özellikle nstden bir şey çıkmayınca ve kızımın tombik yanaklarını görünce:)
37+3 olmuşuz boyumuz 51 cm kilomuz 3060 olmuş ve sezeryan tarihimiz verildi 13 ocak 2014 kısmetse kızıma kavuşcağım tarih
8 ocak da son kontrole giricez ben de hamilelik takvimini değiştirdim şafak buünü saymassak 10 :)
Geçende topidik, aysbozz ve winebir için çok yoğunlar demişti...Arkdaşlar,
Winebir'den haber var mı? Okuyorsan winebircim yaz bize.
sevgiler
Çok şükür canım, allah ikinizi de nazarlardan saklasın....kizlar cok tesekkurler hepinize.dogum zormus yalan degil ama o ani yasamak cok guzeldi.esim kan gormeye dayanamaz ama doguma girdi hadi hadi diye verdiler gazi gozlerimi kapadim ve defalarca ikindim actigimda oglum karsimdaydi
detaylica hikayemizi yazcam ama bugunde hastanede kalma karari verdim.gelenler oluyo.cok optukk
tamara senınle aramızda bır gun var::) Biz de acaba son gune kadar beklermıyız ki?:))
kizlar cok tesekkurler hepinize.dogum zormus yalan degil ama o ani yasamak cok guzeldi.esim kan gormeye dayanamaz ama doguma girdi hadi hadi diye verdiler gazi gozlerimi kapadim ve defalarca ikindim actigimda oglum karsimdaydi
detaylica hikayemizi yazcam ama bugunde hastanede kalma karari verdim.gelenler oluyo.cok optukk
valaaa ben akışına bıraktım oğlum ne zaman gelecekse o zaman gellsintıbben bir problem olmazsa yani
bakalım hayırlı haberi hangimiz vereck foruma
ayın 9 u konusacaz doktorla.
heycan var mı sende
heyecan olmaz olur muu:) bizim de 4 ocakta randevümüz var bakalım ne olacak ben normal dogum ıstedıgımı soyledım 39da falan bakacak catıya? 27 28 ocak gıbı gelır demıstı bebıs ıcın onceden:) ama 2 subatta olabılır demıstı. senın ne dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?