2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
ben deoluyo 2 haftadır oluyo üstelik... özellikle geceleri... inletiyo resmen... sende yeni başldı galiba... daha var bizim doğuma... korkma

Ay nasıl sevindim anlatamam desem kızmazsın dimi, dr ulaşamadım cebi kapalı oda insan sonuçta 24 saat telefon bekleyemez. Acayip korkuyorum bu halde yakalanmaktan, aşağısı berbat durumda yarın nst var hayırlısı bakalım, normalde 1 ay felan var, geçen hafta perşembe herşey yolunda suyu falan iyi erken doğum riski yok demişti ama Allahım ne zor beklemek yaaa, sanada hayırlı doğumlar arkadaşım

Canım ben seni çok iyi anlıyorum, derman olamayacağımızı sen de biz de biliyoruz ama rahatlıyosun işte bize anlatıp. Yoksa yapılabilecek bişey olsa eminim bizden önce, herşeyi yaşayan çeken senin aklına gelirdi sen anlar bize rahatla, bebişin de gelince Allah'ın izniyle, canın sıkıldıkça kaçarsın kuzunun yanına, o zaman da yanımda otur demez heralde:44:
Bu arada benim iznime bişey kalmadı, yarın ve haftaya salı gitcem 2 gün, Çarşamba da hem kızımı görcez hem de raporumu yazdırcam

Kızlar bu doğum ağrısı nasıl bişey oluyoki sabahtan beri ara ara adet ağrısına benzeyen canımı yakmayan ama beni rahatsız eden bir ağrım var yarın 10 da randevum var yarına kadar doğurmam dimi

Geçmiş olsun canım, ara sıra ve düzensizse yarına kadar dayanır gibi geliyo bana ama tabi belli olmaz, sen yine de hazır ol

saol canım... ben nişan yada su bekliyorum.. karın ağrısı ile doğacak gibi değil benimki..ama herkeste farklı oluyo bunu da unutmamak lazm

çatına baktı mı :44:

Geçmiş olsun canım, inş iyileşirsin...

Sana da geçmiş olsun, canım...

Sirke ve tuzlu suyla gargara daiyi geliyor, tabii faranjitin yoksa...

Benim de akşam ve gece başım ağrıyordu, gündüz iyiydim, şimdi de bacaklarım ağrımaya başladı, inş grip olmam şu son günlerde...

tam dayaklık taaammm, elini ayağını bağlıcan alcan eline meşe odununu döndürcen döndürcen vurcan eeee ne demişler; "Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir. Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir." :126::118: diyorsan madem yüzsüz utanmaz sen de utanma tatlım, nasıl davranıyorsa sen de aynen iade et ama sinirlenmeden gayet doğal tıpkı kendi gibi bişey derse aaa ne kadar ayıp dersin deliye vur sen de

hayırlısıyla kucağına alırsın inş. canım
17 sinde sezeryanı neye göre verdi canım tarihi çünkü normal doğum tarihine çok yakın görüyorum takviminde merak ettim
canım 38+3 de falan alalım dedi de eşi,m il dışında dedim onu bekleyebilirmiyiz dedim terslik olmazsa ayarlarız dedi..ç
Kısmetse bende 17 sinde sezaryen olucam, Hayırlı doğumlar sanada

hadi inş canımm.. ilk doğumun mu

kızlar boğazım şiş, kulaklarım ve burnum tıkalı. nefes almakta zorlanıyorum. bugün nst de bebeğim pek hareket etmedi ikikez girdik. ikisinde de bana oksijen verdiler, bu yüzden mi diye. yok kıpırdamadı kızım. ama şimdi kıpır kıpır. antibiyotik verdi doktor. 500 mg, günde 2 defa. dua edin lütfen. rabbim çabucak şifa versin. doğuma az kaldı, ya bu sıralar doğuracak olursam, emziremezsem yavrumu.

cok gecmis olsun fenlife insallah bir kac gune biseycigin kalmaz...

Ay kızlr doğumu beklerlerken grip oldum moralim çok bozuk halsiz halde doğumu bekliyourum...

Geçmiş olsun canım, inşallahl kısa zamanda iyi olursun...

Ay kızlr doğumu beklerlerken grip oldum moralim çok bozuk halsiz halde doğumu bekliyourum...

Geçmiş olsun canım, ne kadar çok grip var, allah şifalar versin, doğum iyice de yaklaşmış... En kısa zamanda iyileşirsin, inş...

canım yalancı sancı çıktı bugün doktordaydım sabah herşey yolunda benim bebek kanala bile girmemiş hayatından memnun rahatsız etme kızını dedi stres yok dedi ama ben dün gece 9 dogurdum resmen şükür ikimizde iyiyiz
akıntı ben de de çok oluyor korkup gidiyorum wcye

keşke doğuma kaç gün kaç dakka kaldığını gösteren bi test alet falan olsa şu an 1 milyar bile veririm o alete...

hahaha o alet şuan olsa veririm ben de köeyi dönerler herhalde

kizlar oglum 00:16 da bize merhaba dedi.
ikimizde iyiyiz sukurler olsun.ilk saat solunum problemi oldu ama simdi iyiyiz.
normal dogum da guzelmis epiduralsiz daha guzelmis
rabbim hepinize saglikla kavusmayi nasip etsin bi avazda

maşallah efeye 2 ocak tarihini istemiş demek maşallah maşallah ne güzel sen atlattın artık darısı başımıza geliriz arkandan

Canım gözünüz aydın. Allah analı babali büyütsun. Ben de sabah 9 da sezeryan olucam hayırlısı ile. Ogullarimiz aynı gün doğmuş olacak. .

sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

hayırlı ugurlu olsun canım
ben bugün doktoruma sordum agda tetiklemez olacağına denk glemiştir dedi kısmet biraz

sen iyice hamileliğin sonundaki depresyona girmeye başladın canım güzel şeyler düşün bebişini düşün lütfen kendini sıkma
kv ye de kafaya takıyosun tabi onunda etkisi var

tövbe tövbe bugün hıncını ondan alcan gibi duruyor ama yapma canım kendini sıkıyosun bebeğini üzüyorsun
kocanın beynini ye akşam gelince sen bir güzel

canım boğaz için bir kaşık bala biraz toz zencefil ikisini karıştır parmagınla ve onu yut bir seferde bogazdaki acıyı alıyor özellikle gec eyatarken yaparsan rahat uyursun

canım hayırlısı olsun bebeğini sağlıkla kucagına alırsın inş.
spinal de olsa norml de olsa aç olman gerek bir hastaneyi arayıp sor istersen

hayırlısıyla kucagına alırsın inş. canım
ama öksürük için sezeryan sonrası dikişlerin için tehlikeli canım
viksi ayaklarının altına sür çorap giyip yatarsan en etkili yolu ama yinede bu aşama ilaç verir doktor narkoz almak ve sonrası için öksürmek sıkıntılı diye biliyorum

Eki Görüntüle 916752

Bugün bunları yaptım, ablamıza da aynısından tac olacak, keçesi hazır da tacını almam gerek...

Resim ters yüklenmiş niyeyse...

ne kadar güzel olmuş eline sağlık sağlıkla giysinler :)

vicks kullanabiliyor muyuz kızlar biz? bilginiz var mı?

geçmiş olsun canım inş. kısa zaman da düzelirisn ama bak ilaç vermiş onları hemen iç dinlen vitamin al tez zaman da sağlığına ve bebeğine kavuşursun inş.
ben viks kullandım geçenlerde rahatsızlandım buğu yaptım kaynatıp burnumu açtım havluyla kafamı sarıp bir de bazen burun deliklerime sürdüm çnk nefes alamıyordum

Arkadaslar sayfalar cok ilerledi okuyamadim
Minikkelebegim, berianurcum ve findux hepinizi tebrik edeim canlar. Saglikli, mutlu, uzun omurleri olur insallah :)
Ayrica atladigim arkadaslar varsa kusura bakmasinlar. Sizleri de tebrik ederim.

Hoş geldin, juliet iyi olmana sevindim, dün bayağı rahatsızdın... Dr gidince de için rahatlamıştır... Yani en azından ben öyle oluyorum...

Hoş geldin, juliet iyi olmana sevindim, dün bayağı rahatsızdın... Dr gidince de için rahatlamıştır... Yani en azından ben öyle oluyorum...

canım hemde nasıl rahatladım özellikle nstden bir şey çıkmayınca ve kızımın tombik yanaklarını görünce:)
37+3 olmuşuz boyumuz 51 cm kilomuz 3060 olmuş ve sezeryan tarihimiz verildi 13 ocak 2014 kısmetse kızıma kavuşcağım tarih
8 ocak da son kontrole giricez ben de hamilelik takvimini değiştirdim şafak buünü saymassak 10 :)

Canım sende panik atak mı vardı ? Sanki bende de var gibi çok heyecanlı ve stresli bir yapım var bir de kapalı alan fobisi var.Nefesimin kesilmesi fobisi de var.Eger bunları doktora soylersem bana normal dogum yapamazsın der gibi gelıyor.Sen doktorunla bu konuyu konustuktan sonra mı sezeryana kaarar verdınız? Ben normal dogumu cok ıstıyorum buna ragmen.Belki de güçlü olmalıyım psikolojik bır durum sonucta dıyorum ama bılemıyorum tabı

Gözünüz aydın canım, Allah analı babalı sağlıklı büyütsün inşallah.Sabah o kadar merak ettim ki seni okula gitmeden acaba baksam mı nete dedim sonradan da daha sabah sabah yazmamışsındır diye duşundum:)Maşallah hiç epidurale gerek kalmadan hemencecik doğurmussun.Saat 10 gıbı gıtmıstın 2 bucuk saate dogrdun acılman da ıyıydı.Sanırım evde cektın sancılarını, agrın sızın sancılarını evde ne kadar cektın? Neler yaptın? Sakınmıydın? En kısa zamanda boşluk buldugun an bunları yazarsan coook sevınırımm:)Bebişin nasıl onu bızım yerımıze op ve son soru annelik nasıl bır duygu neler hıssedıyorsun daha ıkı gun once burda heyecanla beklıyordun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…