ben deoluyo 2 haftadır oluyo üstelik... özellikle geceleri... inletiyo resmen... sende yeni başldı galiba... daha var bizim doğuma... korkma
canım sen ne zaman ayrılıyosun izne.yorma artık kendini..evinde dinlen.ben odamda takılmaya kalksam aklına saçma sapan sorular gelir ille bi taciz eder sinir oluyorum resmen.cevap verirken sanki canımdan can alıyolaryok canım yaa akla çok ihtiyacı oluyo insanın böyle zamanlarda.ama hepiniz çok iyi niyetlisiniz.güzellikle söyle ima et falan diyosunuz...bizimki azcık yırtık öyle ima edince falan hiç üstüne almaz.hatta ayy ne ayıp falan der hiç olur muuu der ...yani al bi kaya nereye dayarsan daya
Kızlar bu doğum ağrısı nasıl bişey oluyoki sabahtan beri ara ara adet ağrısına benzeyen canımı yakmayan ama beni rahatsız eden bir ağrım var yarın 10 da randevum var yarına kadar doğurmam dimi
Ay nasıl sevindim anlatamam desem kızmazsın dimi, dr ulaşamadım cebi kapalı oda insan sonuçta 24 saat telefon bekleyemez. Acayip korkuyorum bu halde yakalanmaktan, aşağısı berbat durumdayarın nst var hayırlısı bakalım, normalde 1 ay felan var, geçen hafta perşembe herşey yolunda suyu falan iyi erken doğum riski yok demişti ama Allahım ne zor beklemek yaaa, sanada hayırlı doğumlar arkadaşım
Geçmiş olsun canım, inş iyileşirsin...arkadaşlar cumartesi sabah sekizde gidiyorum hastaneye sezeryan olacak .
hayırlısı ile herkes kurtulur inşallah
ben son birkaç gündür öksürükle boğuşuyorum bir gıcık bir öksürük kusacak kadar öksürüyorum bazen kusmada oluyor.
zaten 2 aydır yaklaşık uyku yok burun tıkalı bird şimdi öksürük ne yapacam bakalım
çok fena boğazım kaşınıyor. bademciklerim şişmeye hazırlanıyor farkediyorum, ufaktan başağrısı, ateş, öksürükte başladı.. yatıp uyumak istiyorumöğlen çorba içtim bide marketten mandalina aldım. akşam ev gidincede artık ıhlamur-zencefil-limon.. umarım işe yarar, ben grip oldummu yorgan döşek yatıyorum ya, bu haldeyken nasıl olacak bilmiyorum.dikkat etmekte bazen işe yaramıyor demekki..
canım ben de öyle diyorum şükrediyor aslında benimkini anlatınca ama herkesin derdi kendine büyük işte...en çok c vitamini greyfurtta canım ama tek çeşit yeme.mümkünse portakal greyfurt limon sık rondoya koy içine elma muz falan da at çevir.sıkacağın içinde kalan posayı da at çevir.birer tane meyve kullansan 2-3 büyük bardak çıkar.hatta kansızlığın varsa içine pekmez koy 1 kaşık valla zıpkın gibi ayağa dikilirsin Allahın izniyle.beni hemen ayağa kaldırır bu.ben normalde de grip falan olunca ilaç içmem hiç böyle iyileşirim.bi de hemen iç canım bekleyince vitamini kaçar bu meyvelerin tekrar geçmiş olsun
ohoooo onlar elinin altında zaten.canı istediği gibi kıyafetlerimi falan kurcalar.kaç kere saklıyorum kuruyan çamaşırları yerine koyma bahanesiyle tüm çamaşırları da bi yokluyo...ıyyyy yolasım geliyooooooooo
canım sen ne zaman ayrılıyosun izne.yorma artık kendini..evinde dinlen.ben odamda takılmaya kalksam aklına saçma sapan sorular gelir ille bi taciz eder sinir oluyorum resmen.cevap verirken sanki canımdan can alıyolaryok canım yaa akla çok ihtiyacı oluyo insanın böyle zamanlarda.ama hepiniz çok iyi niyetlisiniz.güzellikle söyle ima et falan diyosunuz...bizimki azcık yırtık öyle ima edince falan hiç üstüne almaz.hatta ayy ne ayıp falan der hiç olur muuu der ...yani al bi kaya nereye dayarsan daya
canım 38+3 de falan alalım dedi de eşi,m il dışında dedim onu bekleyebilirmiyiz dedim terslik olmazsa ayarlarız dedi..çhayırlısıyla kucağına alırsın inş. canım
17 sinde sezeryanı neye göre verdi canım tarihi çünkü normal doğum tarihine çok yakın görüyorum takviminde merak ettim
Kısmetse bende 17 sinde sezaryen olucam, Hayırlı doğumlar sanada
kızlar boğazım şiş, kulaklarım ve burnum tıkalı. nefes almakta zorlanıyorum. bugün nst de bebeğim pek hareket etmedi ikikez girdik. ikisinde de bana oksijen verdiler, bu yüzden mi diye. yok kıpırdamadı kızım. ama şimdi kıpır kıpır. antibiyotik verdi doktor.500 mg, günde 2 defa. dua edin lütfen. rabbim çabucak şifa versin. doğuma az kaldı, ya bu sıralar doğuracak olursam, emziremezsem yavrumu.
kızlar boğazım şiş, kulaklarım ve burnum tıkalı. nefes almakta zorlanıyorum. bugün nst de bebeğim pek hareket etmedi ikikez girdik. ikisinde de bana oksijen verdiler, bu yüzden mi diye. yok kıpırdamadı kızım. ama şimdi kıpır kıpır. antibiyotik verdi doktor.500 mg, günde 2 defa. dua edin lütfen. rabbim çabucak şifa versin. doğuma az kaldı, ya bu sıralar doğuracak olursam, emziremezsem yavrumu.
Ay kızlr doğumu beklerlerken grip oldum moralim çok bozuk halsiz halde doğumu bekliyourum...
julietcim canın mı sıkkın kaçırdım sanırım orayı.neye sıkıldın böyle?sancılardansa benim de var ve haklısın insanın tadını kaçırıyor.gelcekse gelse de böyle taksit taksit yaşamasam diyo insan...bi de akıntın varmış sanırım benim hep vardı 2 gündür iyice arttı hatta 10 dk da 1 aktığını bile hissediyorum.hemen wc ye gidiyorum nişan mişan değil.bu bile stres yapıyo insanı.bi de sık sık çamaşır değişme meselesi canımı sıkıyo.sinir oldum bu duruma.göğüs uçlarım da çatlamış gibi sanki soğuk soğuk bişeyler hissediyorum.lansinoh sürmeye başladım bugün ayrıca kalçam kedi tırmalamış gibi çatlamış.belime kadar.karnımda hiçbişey yoktu dün bitane kocaman buldum alt tarafında.hepsi de kırmızı.o kadar da kremlendim ama....yani anlıycaan doğursam diyorum artık.ben de iyice canını sıktım galiba.
keşke doğuma kaç gün kaç dakka kaldığını gösteren bi test alet falan olsa şu an 1 milyar bile veririm o alete...
kizlar oglum 00:16 da bize merhaba dedi.
ikimizde iyiyiz sukurler olsun.ilk saat solunum problemi oldu ama simdi iyiyiz.
normal dogum da guzelmis epiduralsiz daha guzelmis
rabbim hepinize saglikla kavusmayi nasip etsin bi avazda
Canım gözünüz aydın. Allah analı babali büyütsun. Ben de sabah 9 da sezeryan olucam hayırlısı ile. Ogullarimiz aynı gün doğmuş olacak. .
Maşallah çok şükür ☺☺rabbim analı babalı büyütsün inş..
Bir güzel haber de benden , bende tatlı kızımı 1 Ocak , saat 18.30 da normal doğumla kucağıma aldım çok şükür.. Şuan yanımda değil maalesef ama iyi olacak inş.. Dua edin..Ben doğumu bekleyen , hamilelik isteyen herkese ettim, Rabbim tek sancıda kurtarsın hepinizi inş..
Ağda meselesi konuşulmuş , ben önceki akşam 8 gibi ağda yapmıştım, 12 saat sonrasında suyum gelmeye başladı, tevafuk mudur bilmiyorum...
son günlerde bolca Medine hurması yedim, sıcak duş aldım hergün, 3-4 kez sıcak oturma banyosu yaptım.. Doğuma giderken Hz Fatıma anamızın eli otu' nu suya koyduk , normalde inanmam böyle şeylere ama, yaptık, dua niyetine geçti herhalde..
gece boyunca kabus gördüm.5 dk uyuyamadım.sürekli sıçradım.sanki bi güç uyutmadı beni bilerek.çok kötü bi geceydi sabah da çok kötü bi sabahtı.gözkapaklarım 1 ton ağırlığında sanki...çok kötü hissediyorum kendimi.depresyonda gibiyim....
ya kızlar bu kv delirtcek beni...az önce ben oturma odasında uyukluyorum gece hiç uyuyamamıştım.kalkıyım da yerimde uyuyim dedim.ben odama girerken hemen benim odadan çıktı.elinde de bi kağıt parçası neyse artık bilmiyorum.b-k var benim odada gel buyur sen yat dicem bi gün ay nasıl sinirim bozuk.ne ayıp utanmaz kadın yaa.her fırsatta odama giriyor.gardrobumu karıştırıyor.ne arıyosa b-k arıyo...ay zaten asabım bozuk ben bütün kış nasıl çekecem bu karıyı yaa.nolur dua edin bana.Allah bu karıya akıl bana sabır versin.kapı dinleme oda karıştırma ortalık karıştırma ne arasan var Allah ıslah etsin deli manyak yaa
çok fena boğazım kaşınıyor. bademciklerim şişmeye hazırlanıyor farkediyorum, ufaktan başağrısı, ateş, öksürükte başladı.. yatıp uyumak istiyorumöğlen çorba içtim bide marketten mandalina aldım. akşam ev gidincede artık ıhlamur-zencefil-limon.. umarım işe yarar, ben grip oldummu yorgan döşek yatıyorum ya, bu haldeyken nasıl olacak bilmiyorum.dikkat etmekte bazen işe yaramıyor demekki..
41+0 da yarın sabah 10 da sezeryanla doğucak inşallah oğlumuz. şuana kadar hiç bi sancım,ağrım olmadı. doktor bebek pelvise yerleşmediği için ağrın olmuyo, kafası hala dönüyo, beklemenin anlamı yok dedi, bebeğin 3.750, belki 4 kilo bile doğar, bu doğumda seni zorlar dedi, artık alalım dedi, kısmetse yarın kavuşcaz bebeğimize, hamilelerin duası çok makbul olurmuş, lütfen duanızı eksik etmeyin.
bi de doktora sormayı unuttum, aç kalmam gerekiyo mu belli bi saat, doktoru arayıp sorayım mı acaba?
arkadaşlar cumartesi sabah sekizde gidiyorum hastaneye sezeryan olacak .
hayırlısı ile herkes kurtulur inşallah
ben son birkaç gündür öksürükle boğuşuyorum bir gıcık bir öksürük kusacak kadar öksürüyorum bazen kusmada oluyor.
zaten 2 aydır yaklaşık uyku yok burun tıkalı bird şimdi öksürük ne yapacam bakalım
Eki Görüntüle 916752
Bugün bunları yaptım, ablamıza da aynısından tac olacak, keçesi hazır da tacını almam gerek...
Resim ters yüklenmiş niyeyse...
vicks kullanabiliyor muyuz kızlar biz? bilginiz var mı?
Hoş geldin, juliet iyi olmana sevindim, dün bayağı rahatsızdın... Dr gidince de için rahatlamıştır... Yani en azından ben öyle oluyorum...
canım hemde nasıl rahatladım özellikle nstden bir şey çıkmayınca ve kızımın tombik yanaklarını görünce:)
37+3 olmuşuz boyumuz 51 cm kilomuz 3060 olmuş ve sezeryan tarihimiz verildi 13 ocak 2014 kısmetse kızıma kavuşcağım tarih
8 ocak da son kontrole giricez ben de hamilelik takvimini değiştirdim şafak buünü saymassak 10 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?