daha zamanın var canım kilo alır o zamana kadar bol bol süt et yumurta ye sen alır kilo benim prenses bir haftada 200 gr almış
2 haftan olsa en azından bir 500 alırısn sonrasında zaten sen onu besler büyütürsün canım:)
maşallah ne güzel 3 kilo mu ben de 13 kilo
Kızlar bilgisi olan cevaplayabilirmi lütfen
Kızlar bilgisi olan cevaplayabilirmi lütfen
Üniversite hast. gidiyoruz son dakika doktorsuz kaldıknormal dogum düşünüyorum çatı muayenesi yapıldı açılma başlamış ama zaman var dediler nst de sancılar düşükte olsa çıktı
Bu kadar ay hep 8/4 9/5 olan tansiyon 14/6 15/7 oluyor ödemim yoktu başladı birde baş ağrısı var
Benzer şeyler yaşayan varmı?
Bende dusunmedim degil biliyor musun? :)) Dogum yapan arkadaslardan biri yapmis galiba tam hatirlamiyorum.Sicak suya oturmus falan .Ama zorla getirmek gibi olmasin bebisi psikolojik olarak etkileyebilir diye vazgectim... Allah sabir versin hepimize canim :) Sabrin sonu selamet Allahin izniyle
gunaydinnn
bugun hastaneden cikiyoruz insallah kizlar.hala sutumuz gelmedi israrla veriyoruz memeyi.uzuluyorum yavrum cekiyo ama bos meme.mama verdik mecbur.cok bilmis insanlar tabiki is basinda mama verme diyolar ama oglum ac.nasil ac birakayim.biberon vermiyolar kadeh gibi bisey varmis onunla doyuruyolar hemsireler.
neyse 72 saat sonra geliyomus genelde.sabirla bekliyoruz sutumuzu.goguslerim cok aciyo kremde kullansam nafile.simdilik haberler boyle
ben dogum yapmadan once 2 gundur ananas yemeye baslamistim.nette dogumu baslatmak icin tavsiyelerde okumustum canim.hurma hergun yiyodum zaten 1 haftadir.gunde 10 tane yemisimdir.bide sicak dus aliyodum 2 gune bir.ne kadar etkiledi bilinmez vakti gelmese olmaz tabi kismet.
hayirli vaktinde gelsinler insallah
kızlar boğazım şiş, kulaklarım ve burnum tıkalı. nefes almakta zorlanıyorum. bugün nst de bebeğim pek hareket etmedi ikikez girdik. ikisinde de bana oksijen verdiler, bu yüzden mi diye. yok kıpırdamadı kızım. ama şimdi kıpır kıpır. antibiyotik verdi doktor.500 mg, günde 2 defa. dua edin lütfen. rabbim çabucak şifa versin. doğuma az kaldı, ya bu sıralar doğuracak olursam, emziremezsem yavrumu.
gunaydinnn
bugun hastaneden cikiyoruz insallah kizlar.hala sutumuz gelmedi israrla veriyoruz memeyi.uzuluyorum yavrum cekiyo ama bos meme.mama verdik mecbur.cok bilmis insanlar tabiki is basinda mama verme diyolar ama oglum ac.nasil ac birakayim.biberon vermiyolar kadeh gibi bisey varmis onunla doyuruyolar hemsireler.
neyse 72 saat sonra geliyomus genelde.sabirla bekliyoruz sutumuzu.goguslerim cok aciyo kremde kullansam nafile.simdilik haberler boyle
canım inşallah en kısa zamnda gelir sütün... tv'de dr.sabah 1 avuç akşam 1 avuç beyaz taze üzüm yemek sütü artırırmış.bir dene canım
gunaydinnn
ben dogum yapmadan once 2 gundur ananas yemeye baslamistim.nette dogumu baslatmak icin tavsiyelerde okumustum canim.hurma hergun yiyodum zaten 1 haftadir.gunde 10 tane yemisimdir.bide sicak dus aliyodum 2 gune bir.ne kadar etkiledi bilinmez vakti gelmese olmaz tabi kismet.
hayirli vaktinde gelsinler insallah
Kendimi kurban bayramını bekleyen koyun gibi hissediyorum. 1 saat kaldı, korkudan ölmesem bari :/
Kendimi kurban bayramını bekleyen koyun gibi hissediyorum. 1 saat kaldı, korkudan ölmesem bari :/
Geçende topidik, aysbozz ve winebir için çok yoğunlar demişti...
Kızlar nst de youğun sancı çıkıyosa ne oluyor, bebeğin uyuduğu aralıkta sancı yok ancak tekme anları yoğun sancı var 60-100 arası. Nolur ki şimdi bu durumda ben bişey hissetmiyorum sancı filan
Kızlar nst de youğun sancı çıkıyosa ne oluyor, bebeğin uyuduğu aralıkta sancı yok ancak tekme anları yoğun sancı var 60-100 arası. Nolur ki şimdi bu durumda ben bişey hissetmiyorum sancı filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?