2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Şişmanlar daha az alıyor diyorlardı inanmıyordum. 9 Haftalıkken 85 kiloydum. Doktor diyetisyene git dedi. Ama gidemeden bulantılar başladı ve 8 kilo verdim. Şimdi 88 im :) Göbeğim büyüdü ama yanlarım, bacaklarım eridi. Yüzüm, kollarım zayıfladı. Doğumdan sonra inşallah emzirerek daha da fazla kilo veririm. Sende çabucak verirsin. Benim bünyeye yerleşik kilolar seninki geçici :)

Kızlar bilgisi olan cevaplayabilirmi lütfen

Sancı olmadan açılma olmaz ki zaten, nst de sancı çıkarsa, açılmana bakar, sezeryan olacağın için alt muayenesi olmaz herhalde ama, benimki tahmin,....

Ama yok canım ya, normal doğum için bile her hafta vajinal kontrol yapmamıştı bana dr... 37 de çatı muayenesi, sonra nst de sancı çıkınca baktı bir kere, açılma var dedi, yatış yaptı...

Üniversite hast. gidiyoruz son dakika doktorsuz kaldık normal dogum düşünüyorum çatı muayenesi yapıldı açılma başlamış ama zaman var dediler nst de sancılar düşükte olsa çıktı
Bu kadar ay hep 8/4 9/5 olan tansiyon 14/6 15/7 oluyor ödemim yoktu başladı birde baş ağrısı var
Benzer şeyler yaşayan varmı?

Yaşamadım ama, tansiyon önemli canım, başka bir dr gidiyorsundur, o ne dedi, yüksekliğe...

Hamilelikte yüksek tansiyon Ciddi bir şey...

gunaydinnn
bugun hastaneden cikiyoruz insallah kizlar.hala sutumuz gelmedi israrla veriyoruz memeyi.uzuluyorum yavrum cekiyo ama bos meme.mama verdik mecbur.cok bilmis insanlar tabiki is basinda mama verme diyolar ama oglum ac.nasil ac birakayim.biberon vermiyolar kadeh gibi bisey varmis onunla doyuruyolar hemsireler.
neyse 72 saat sonra geliyomus genelde.sabirla bekliyoruz sutumuzu.goguslerim cok aciyo kremde kullansam nafile.simdilik haberler boyle

ben dogum yapmadan once 2 gundur ananas yemeye baslamistim.nette dogumu baslatmak icin tavsiyelerde okumustum canim.hurma hergun yiyodum zaten 1 haftadir.gunde 10 tane yemisimdir.bide sicak dus aliyodum 2 gune bir.ne kadar etkiledi bilinmez vakti gelmese olmaz tabi kismet.
hayirli vaktinde gelsinler insallah

benim kayın validem eltime bulgurun baya incesiyle lapa gibi bişi yapmıştı yediği gün sütü bolca geldi simide diyolar
bana da yapçak doğumumda gelcekler memleketten

geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin resmen denizlide salgın var yaa herkes hasta, pazartesiden beri ben de yatıyorum, aynı kaygılar bende de var doğum gelse doktor ıkın dese bi dk burnumu bi sileyim dicem rezillik diz boyu inşallah çabuk iyileşiriz biz de bakalım salı gitcez doktora, hayırlısı tüm hasta hamişlere acil şifalar

günaydın kızlar hayırlı cumalar, ayy inanamıyorum son on ama bende ne sancı ne bir belirti var. annem de doğuma kadar bişey hissetmemiştim diyor genetik mi ki? :44: bir taraftan da grip nezle ortaya karışık bu halde doğum yapamam zaten diyorum ama paşama da kavuşmak istiyorum bir an önce ne olcam ben bilemedim ikilemler içinde çıldırıyorum

canım benim gram sütüm gelmiyodu sağolsun komşum tavuk çorbası içirdi birde maraşa özel bulamaç diye bişey varmış ondan yedim pekmez un şekeri karıştırıyosun tereyağıyla pişiriyosun sonra bide kuru inciri zeytin yağında şeker atıp kavuruyosun bunları ye süt bombası haline dönüşeceksin dün bi baktım çorabıma bişey damlıyo dedim tavanmı akıyo ne bi aynaya baktımki sütüm akıyo şuanda öyleyim bide gaz giderici olarak annem rezene kuru nane ve elmayı dilimleyip kaynatıyo suyunu içiyorum yoksa gazdan patlicam özellikle sezeryanlılara tavsiye ederim kompostoda süt yapıyo ben 5gündür tavuk çorbası komposto içtim hep sulu gıdalar yiyip içiyorum şuandada annem kuymak mıhlama yapmış onu tıkınıyorum ama içine şeker koymuş sevmedim bunun aslını karadenizde yemiştim deneyin kızlarmükemmel bi taddır tavuk çorbası ve mıhlamada sezeryanlılar için içindeki yaraları iyileştiriyor

günaydın kızlar,

bugün işe gidemedim, gece doğru dürüst uyuyamadım. nefes alamıyorum. her yanım ağrıyor.. belim kopacak gibi yürümek işkence.. boğazımda fena.. bu grip hiç iyi olmadı, zamansız oldu. bakacak kimsede yok , sabah eşim bir bardak süt ısıttı gitti üzgün üzgün tek kaldım diye.. umarım çabucak iyileşirim

Kızlar nst de youğun sancı çıkıyosa ne oluyor, bebeğin uyuduğu aralıkta sancı yok ancak tekme anları yoğun sancı var 60-100 arası. Nolur ki şimdi bu durumda ben bişey hissetmiyorum sancı filan

sut icin onerilerinizi dikkate alcam kizlar sagolun eve gidince corba pekmez ne varsa dayaniyim ben.su an sadece ona kafayi taktim netten arastirip duruyorum 1 hafta sonra sutu gelenler bile var.buda bana umut veriyo.

Kızlar nst de youğun sancı çıkıyosa ne oluyor, bebeğin uyuduğu aralıkta sancı yok ancak tekme anları yoğun sancı var 60-100 arası. Nolur ki şimdi bu durumda ben bişey hissetmiyorum sancı filan

canim doktor bebegin hareketli olmasini istiyor.sanci cikmasi normal ama duzenine doktorun bakacaktir.benim arkadasinda sancisi 90 lara vurmustu ama baska dalgasi yoktu.olabilirmis.benimde gecen haftalarda 60 a cikmisti.

dogumda sancilarim 0 a kadar inip duzenli olarak 120 lere vuruyodu.

doğumun başlıyo galiba canım hemşire bana 50 ve yukarısında doğuma alırız demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…