Gunaydinlar iyi haftalarg
canım değer yüksek çıkınca çoğul gebelikten şüphelenio dr. lar.. benım de yuksek çıkınca eşim çoğul mu die düşündü.. dr. gittik tek kese, şimdilik sağlık ve düzenli çok şükür.. ama eşim biraz hayal kırıklıgına ugradı garibimhakkımızda hayırlısı için dua etmiştim hep, sağlıklı olsunlarda 1i 2si kızı erkeği farketmio
aynen tatlım bende aynı senin gibi düşünüyorum sağlıklı olsun da biri ikisi hiç farketmez :)) bazı yorumlarda kan değerleri 1500 ü geçince kese ultrasonda görünür yazmışlar benim değerlerim 3900 küsürlerdeyken göründü ama çok küçüktü arkadaşlar kesem göründü derken orda bir şeyin olmasını mı kasdediyolar acaba??
gunaydın kızlar dün kanamam oldu... Degerim normal şükürler olsun.. ama doktorum yatak istirahati verdi.. pazartesi tekrar gelin dedi.. Çok korktuk... Dua edin sağlıklı olsun bebişim ...
canlarım bende sarı akıntı oluyor gebelikten öncede olurdu ama arttı son on gündür sizdede varmı böyle bir akıntı..
canım az önce tekrar baktım teste 3952 birde < 5.3 yazıyo..doktor adet gecikmesi şüphesiyle kan vermeden önce ultrasonda bir bakmıştı çok küçük birşeyler görüyorum ama kandan sonra konuşalım demişti kan sonucumdan sonra da bana hamile olduğumu folik aside devam etmemi istedi anormal bi değer olsaydı beni uyarmaz mıydı acaba ilk defa senden duydum yüksek olduğunu...ultrasonda da kesenin şu an için çok küçük olduğunu bi 10 gün sonra kontrole gelmemi keseyi görüceğimizi söylemişti eşimin tarafında ikiz var ama merak ettim şimdi sağlıklı normal bi hamileliğim olsun da sorun değil ama kafama takıldı bilemedim ben şimdi ??
aynen tatlım bende aynı senin gibi düşünüyorum sağlıklı olsun da biri ikisi hiç farketmez :)) bazı yorumlarda kan değerleri 1500 ü geçince kese ultrasonda görünür yazmışlar benim değerlerim 3900 küsürlerdeyken göründü ama çok küçüktü arkadaşlar kesem göründü derken orda bir şeyin olmasını mı kasdediyolar acaba??
herkeslere gunaydın arkadaşlar
Gunaydinlar iyi haftalarg
Sizede iyi haftalar :)
herkeslere gunaydın arkadaşlar
canım değer yüksek çıkınca çoğul gebelikten şüphelenio dr. lar.. benım de yuksek çıkınca eşim çoğul mu die düşündü.. dr. gittik tek kese, şimdilik sağlık ve düzenli çok şükür.. ama eşim biraz hayal kırıklıgına ugradı garibimhakkımızda hayırlısı için dua etmiştim hep, sağlıklı olsunlarda 1i 2si kızı erkeği farketmio
günaydın canım yanlış anlama değerin kesinlikle anormal değil gayet güzel de doktor 3 haftalık demiş ya onu anlamadım
değerine göre 5 haftalık falandır diye düşündüm,tabi ki doktorun daha iyi bilir.
değeri yüksek olanlarda çoğul gebelik şüphesi oluyo ya belki ikiz olur ne güzel olur
yok canım, sadece bebeğin bulunacagı ve buyuyecegı yuvaklak yapıda minik evi :) bebek kalp atışıyla gorunuo, kalp atışıyla bebişin boyu filan hesaplanır hale gelio ki o zaman bile 1 cm civarında oluo :)).. erken gittiysen küçük görünmüş olablilr,dr. bişe demediyse sorun değil, ben 4155 çıktıktan 5 gun sonra gıtmıstım sanırım 15000 lerde filan.. sanırım o yuzden karından baktı dr. um.. kesesi düzenliyse, kanama yoksa bu aşamada sorun yok canım :)
Günaydın kızlar
Çalışan anneler var mı aranızda,evde dinlenmek varken burda sandalye tepesinde stresli işler yapmak canımı sıkıyo.
sabah midem baya bulandı şu an da pek parlak değil durum.
bu sabaha kadar bulanmıyodu hiç.
benim de akıntılarım arttı bu arada,sarısı beyazı ne ararsanız var
Hosgeldn bende yeniyim benimde daha 1.5 yasinda bir oglum var ama senin gbi ikinciyi bekliyoruz dort gozle :))
slm kızlar hoşgeldiniz bende sizler gibi 2. bebğimi bekliyorum bir oğlum war inşallah bu da kız olur . sizlerde sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi Rabbim yardım edder bir şekilde büyüler
anladım canımm hamile olduğumu öğrendiğimde benim kan değerlerim de 3952 lerdeydi doktor karından ultrasonla baktı ama kese küçük demesi normalmiş o zaman vajinal ultrasonda bile 5 haftada belli olur yazıyo çünkü okuduğum sitelerde..sonra bana 10 gün sonra gel dedi durumdan daha bir emin olmak istedi sanırım ben biraz daha bekliyim en iyisi..kanamam da şimdilik yok bakalım Allaha şükür hayırlısı olur inşallah :))
size bi sorum var kizlar , brn hamile oldugumu ogrendigmde reglim 3 gun gecikmisti ama beta hcg 108 cikti 2 tane idrar testi yaptm onlar pozitf cikti. Bana braz hcg degeri az gibi geldi sizce normalmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?