2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
sağolun kızlar, bi de bunları deneyelim bakalım. 4 günlük kızım daha, sadece 1 gece oldu böyle, kolik denen zıkkımı ben de biliyorum, inşallah öyle bîşey olmamıştır bu gece bakcam bakalım.
O zaman baska birseydir,4 günde de gaz olmaz..ins.tekrarlamaz cnm,..gaz icinde 20.günde basliyor diyorlar ama bizde daha erken basladı..

Üç saatlik fototerapi sekiz saatte bitti çok yorgunum...

Allahım ne olur geçsin artık, benim de minik kızımın da gücümüz kalmadı...

Allah im tez zamanda sifa versin ins canim cok zor gercekten buyuk kizimda iki gece yatmistik bizde bundada korktum sutum gelmeyince mama verdik simdide emsede diymuyo hatta sevmiyo tadini tukuruyo bazen .... gaz sncisi 15 20 gunlukken basliyo ama bizim kizda daha 10 gunluk uyjuya dalmakta zorluk cekiyo karni agriyo heralde sicak havlu koyumca ayaklarina rahatliyo biraz ben durrmadan emziriyorun hep mememde ama yinede mama istiyo iki uc saatte bir cok uzuluyorum hicmi doymuyo sutumle yaww:-(

Bende yapamıyorum yürüyüş hastaneye gittiğimizde bile. Biraz fazla yürüdümmü ne enerji kalıyo ne bişey yürüyüşü nasıl yapcazki :))
Bebek bilir gelceği zamanı deniyor ama insan geröektende stres yapıyor
Bu kadar bekletmesinler bizi artık ama yaa :26:

Senınle gunumuz aynı sayılır ben agır bır grıp gecırıyorum ıgne vuruluyorum oksurugum falan var enerjım de yok ıyılesmem lazım ne bılım korkuyorum.

Üç saatlik fototerapi sekiz saatte bitti çok yorgunum...

Allahım ne olur geçsin artık, benim de minik kızımın da gücümüz kalmadı...

Canım çok geçmiş olsun. Emmiyo mu bebişin? Neden oluyo ki bu sarılık

O zaman baska birseydir,4 günde de gaz olmaz..ins.tekrarlamaz cnm,..gaz icinde 20.günde basliyor diyorlar ama bizde daha erken basladı..

Gaz değil canım kaç kere gaz çıkardı yavrum alttan üstten, gene de ağladı, mahvetti bizi. Bu akşam ne olacak bakalım. Gece olacak diye ödüm patlıyo

Senınle gunumuz aynı sayılır ben agır bır grıp gecırıyorum ıgne vuruluyorum oksurugum falan var enerjım de yok ıyılesmem lazım ne bılım korkuyorum.
Çok geçmiş olsun bende de geçen haftaya kadar öksürüklü halsizlik gibi bişey vardı aklım çıkıyodu bu halde sezeryan olursam dikiş filan tutmaz diye çok şükür 4 gündür filan bişeyim kalmadı

23 ocak perşembe günü sezaryan ile oğlumu kucağıma aldım. herşey yolundaydı. ancak dün sarılık teşhisi kondu. fizyolojik sarılık değeri 13 çıktı. bugün tekrar kontrol edildiğinde değeri 18 çıktı. bu sebeple oğlumu fototerapi için hastaneye bıraktık. bugün ilk ayrı günümüz. ağlamaktan içim dışıma çıktı. akşam üstü emzirmek için hastaneye gittim. Allah evlatlarımıza sağlık versin. insanın ömründen ömür gidiyor.

Son iki gündür akşamları düzenli aralıklarla geldiğini farkettiğim sancısız kasılmalar oluyordu. Dün akşamdan beridirde sancılarım var. Hala evdeyim.
allah yardımcın olsun, inşallah kolaycacık gelir evladın kollarına

geçmiş olsun, inşallah düzelir kuzun. neden o kadar uzun sürdü ki

15. günde başlanıyor canım
inşallah canım. Sorunsuz bir kucagıma alabildeydim hayırlısıyla..
Sancı başladıktsn sonra en uzun süren doğum benimki olacak sanırım :)

allah yardımcın olsun, inşallah kolaycacık gelir evladın kollarına

geçmiş olsun, inşallah düzelir kuzun. neden o kadar uzun sürdü ki

15. günde başlanıyor canım

canim benim allah yardimciniz olsun bu gunler gececek iyi olacak sabret canim dualarim sizinle

iyi aksamlar canim 15. gun baslaniyor.gaz yapiyomus maalesef ama
zinco verdi doktor gaz icin.tamamen bitkisel yaglardan karisim

Allah yardımcınız olsun canım tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah bebişin...

Allah tez zamanda sifa versin canim mis kokuluna inşallah son olmustur iyi haber aliriz en kısa zamanda

Çok sağolun arkadaşlar, emmesi iyi, kilo alımı iyi, ama üç keredir ışık alıyoruz, tekrar yükseliyor... Karaciğer gelişimi tam olmadığında oluyormuş, yani dr öyle söyledi... Bir ay bile sürebilirmiş....

İşin en kötü tarafı büyüdükçe daha da zorlaşıyor, koyar koymaz ağlıyor, rahatsız oluyor, anladı artık kendini iyice..

Allahım tüm bebeklere şifalar versin.. Geçici diye kendimi motive ediyorum ama zor, gerçekten zor....

Canım gecmıs olsun, umarım en kısa surede sarılıgı atlatırsınız.Allah yardımcınız olsun ınsallah

Çok sağol canım, inş sen de bebeğine kavuşursun bir an önce... Rutin kontroller dışında hastaneye gitmesin hiç birimizn bebekleri....

Çok gecmis olsun cnm,çogu bebek sarılik oluyor maalesef..ins. atlatirsiniz..benim oglumda 3 gunlukkn yatmistik,simdi kiziminda yuksek cikti,16 ydı ,17 de fototerai veiliyormus..sınirdan kurtardik..bazen uzun suruyormus,aylarca buna anne sutu sariligı denirmis.

Bebeğin hayirlı olsun cnm,sanada gecmis olsun..benim oglusta 3. Günunde 17 yle yatmistik hast.ama biz beraber kaldk,neden sen yaninda değilsin,almiyorlarmı ki..cok zor ya sürekli aglamisti hatirliyorum..simdi kizinda sinirdan kurtardik...inşallah gecer cnm,Allah sifa versin.

Canım bende bugun biraz daha toparladım ama uyanınca yataktan kalkarken çok zorlanıyorum. Yattığım taraf geriliyor sanırım. Az önce ağlayarak kalktım. Eşim milim milim oynatarak kaldırdı. Kızım uyuyunca bende uyumuşum 2 saat kıpırdamadan. Bugün korse alıcam. Doktor kontrolüne giderken onay verirse takıcam. Bi akrabamız takmış hemen doğumdan sonra. Kalkarken otururken çok rahat ediyormuş. Sen kullandın mı? Yada kızlar korse kullanan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…