O zaman baska birseydir,4 günde de gaz olmaz..ins.tekrarlamaz cnm,..gaz icinde 20.günde basliyor diyorlar ama bizde daha erken basladı..sağolun kızlar, bi de bunları deneyelim bakalım. 4 günlük kızım daha, sadece 1 gece oldu böyle, kolik denen zıkkımı ben de biliyorum, inşallah öyle bîşey olmamıştırbu gece bakcam bakalım.
allah yardımcın olsun, inşallah kolaycacık gelir evladın kollarına
geçmiş olsun, inşallah düzelir kuzun. neden o kadar uzun sürdü ki
15. günde başlanıyor canım
Üç saatlik fototerapi sekiz saatte bitti çok yorgunum...
Allahım ne olur geçsin artık, benim de minik kızımın da gücümüz kalmadı...
İyi akşamlar devit damlaya kaç günlükken başlanıyordu ?:26:
Canım benım cok tesekkur ederım, uzun uzun detaylı yazmıssın Allah razı olsun bu bır kac gundur korkularım endıselerım vardı,yazın benı rahatlattı, ınsallah Rabbım bana da senınkı gıbı kolay bır dogum nasıp eder ınsallah.Daha dogrusu bekleyen herkese.Sag ol bebısınden fırsat yaratıp yazdıgın ıcın.Bakalım ne zaman gelecek benım sancılarım.
amın canım hepımızın basına.sag ol zemherı
bende de ne sancı var ne agrı ne acılma. ama yuruyus falan da yapamıyorum yaa
Canım bır gunde mı basladı agrıların bende daha hıc bır ısaret yok cok streslıyımmm
Bende yapamıyorum yürüyüş hastaneye gittiğimizde bile. Biraz fazla yürüdümmü ne enerji kalıyo ne bişey yürüyüşü nasıl yapcazki :))
Bebek bilir gelceği zamanı deniyor ama insan geröektende stres yapıyor
Bu kadar bekletmesinler bizi artık ama yaa :26:
O zaman baska birseydir,4 günde de gaz olmaz..ins.tekrarlamaz cnm,..gaz icinde 20.günde basliyor diyorlar ama bizde daha erken basladı..
Çok geçmiş olsun bende de geçen haftaya kadar öksürüklü halsizlik gibi bişey vardı aklım çıkıyodu bu halde sezeryan olursam dikiş filan tutmaz diye çok şükür 4 gündür filan bişeyim kalmadıSenınle gunumuz aynı sayılır ben agır bır grıp gecırıyorum ıgne vuruluyorum oksurugum falan var enerjım de yok ıyılesmem lazım ne bılım korkuyorum.
Ben de mamayı biberonla veryorum ama benm ki memeyi bırakmadı ondan sordum benmki de avent cam biberon yenidoğan 1numara biberondan mı diye ondan sordum canm
Son iki gündür akşamları düzenli aralıklarla geldiğini farkettiğim sancısız kasılmalar oluyordu. Dün akşamdan beridirde sancılarım var. Hala evdeyim.Canım benım cok tesekkur ederım, uzun uzun detaylı yazmıssın Allah razı olsun bu bır kac gundur korkularım endıselerım vardı,yazın benı rahatlattı, ınsallah Rabbım bana da senınkı gıbı kolay bır dogum nasıp eder ınsallah.Daha dogrusu bekleyen herkese.Sag ol bebısınden fırsat yaratıp yazdıgın ıcın.Bakalım ne zaman gelecek benım sancılarım.
amın canım hepımızın basına.sag ol zemherı
bende de ne sancı var ne agrı ne acılma. ama yuruyus falan da yapamıyorum yaa
Canım bır gunde mı basladı agrıların bende daha hıc bır ısaret yok cok streslıyımmm
inşallah canım. Sorunsuz bir kucagıma alabildeydim hayırlısıyla..allah yardımcın olsun, inşallah kolaycacık gelir evladın kollarına
Allah im tez zamanda sifa versin ins canim cok zor gercekten buyuk kizimda iki gece yatmistik bizde bundada korktum sutum gelmeyince mama verdik simdide emsede diymuyo hatta sevmiyo tadini tukuruyo bazen .... gaz sncisi 15 20 gunlukken basliyo ama bizim kizda daha 10 gunluk uyjuya dalmakta zorluk cekiyo karni agriyo heralde sicak havlu koyumca ayaklarina rahatliyo biraz ben durrmadan emziriyorun hep mememde ama yinede mama istiyo iki uc saatte bir cok uzuluyorum hicmi doymuyo sutumle yaww:-(
allah yardımcın olsun, inşallah kolaycacık gelir evladın kollarına
canim benim allah yardimciniz olsun bu gunler gececek iyi olacak sabret canim dualarim sizinle
iyi aksamlar canim 15. gun baslaniyor.gaz yapiyomus maalesef ama
zinco verdi doktor gaz icin.tamamen bitkisel yaglardan karisim
HTML:
Canım Allah yardımcıniz olsun oğlum 5 günlükken 1akşam yatırdık fototerapi için çok zor bir durumdu. Oğlumun bugün 40 i çıktı ama yuzunde hala sariligi devam ediyor. Allah hepimize yarınlarımızı bağışlasın ve yardımcımız olsun
Allah yardımcınız olsun canım tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah bebişin...
Allah tez zamanda sifa versin canim mis kokuluna inşallah son olmustur iyi haber aliriz en kısa zamanda
Canım çok geçmiş olsun. Emmiyo mu bebişin? Neden oluyo ki bu sarılık
Gaz değil canım kaç kere gaz çıkardı yavrum alttan üstten, gene de ağladı, mahvetti bizi. Bu akşam ne olacak bakalım. Gece olacak diye ödüm patlıyo
Çok geçmiş olsun bende de geçen haftaya kadar öksürüklü halsizlik gibi bişey vardı aklım çıkıyodu bu halde sezeryan olursam dikiş filan tutmaz diye çok şükür 4 gündür filan bişeyim kalmadı
Canım gecmıs olsun, umarım en kısa surede sarılıgı atlatırsınız.Allah yardımcınız olsun ınsallah
Bebeğin hayirlı olsun cnm,sanada gecmis olsun..benim oglusta 3. Günunde 17 yle yatmistik hast.ama biz beraber kaldk,neden sen yaninda değilsin,almiyorlarmı ki..cok zor ya sürekli aglamisti hatirliyorum..simdi kizinda sinirdan kurtardik...inşallah gecer cnm,Allah sifa versin.23 ocak perşembe günü sezaryan ile oğlumu kucağıma aldım. herşey yolundaydı. ancak dün sarılık teşhisi kondu. fizyolojik sarılık değeri 13 çıktı. bugün tekrar kontrol edildiğinde değeri 18 çıktı. bu sebeple oğlumu fototerapi için hastaneye bıraktık. bugün ilk ayrı günümüz. ağlamaktan içim dışıma çıktı. akşam üstü emzirmek için hastaneye gittim. Allah evlatlarımıza sağlık versin. insanın ömründen ömür gidiyor.
Gunaydin kizlar
O kadqr uzgunum ki oglum butun gece agladi cok gazi var ozellikle banyo yaptigi gunun geceleri oluyor aglamasa sabahlamak bisey degil o ikindikca icim pqrcalaniyor sabsimplex kullaniyoruz bakalim bisey degisicek mi
Tomurcuk bende gece mama veriyorum biberonla ayni korku bendede var bak benim bebegimde bu sabah memeyi almadi cunku cok yorgun tum gece uyumadi dinlenmesini bekliyorum belki seninkide boyledir tekrqr tekrar dene valla oyle durumdayiz ki ben sutu bile sagip verebilirim yeterki karnini doyuralim
Perisimay ben eve gelip dusumu aldigimda iyilesmistim canim bebegi kucagimda tasidim hep gece ufacik sesinde yataktan firlayip baktimda ama bunye meselesi kendini uzme insallah en kisa zamanda topqrlarrsin sende
Canım çok geçmiş olsun. Emmiyo mu bebişin? Neden oluyo ki bu sarılık
Gaz değil canım kaç kere gaz çıkardı yavrum alttan üstten, gene de ağladı, mahvetti bizi. Bu akşam ne olacak bakalım. Gece olacak diye ödüm patlıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?