2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

çok çok geçmiş olsun hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almışssınız

ay doguramadım ben yaaa.doktorum acılman yok dedi suyuda iyi bebegin dedi. cumartesi gunune kadar suremiz var bekle dedi.olmazsa suni sancıyla dogurtacak beni cok stresli bı gundu.sancım gelip gidiyor dalga geciyo bu paşa benimle

herkez dogurmus siteye ugrayan yok ahh ahhhh.kardeşim elinde makas üzerime geliyo dogur kız yoksa ben sezi sezeryan yapıcam diye kendi kendime yazıp okumakta güzelmiş.oglusumla ben sitenin bekciligini yapıyoruz

Çok sağol canım, büyük kızım da sütüm çokgeç geldi, üçgün farkedemedik, aç kalmış, buna rağmen sarılık olmamıştı, şimdi sütüm hemen geldi, buna rağmen oldu bünye meselesi demek ki...

Bir de burda 16yla yatırıyorlar, 17 ye hiç çıkmadı, belki yatmasak çıkardı ama...

Ben kullanyorum su an ama ilk 10 gun dikisleri sizlattigi icin takamadim. Doktorlar cok uygun bulmuyor diye biliyorum ama sen yinede sor

herkez dogurmus siteye ugrayan yok ahh ahhhh.kardeşim elinde makas üzerime geliyo dogur kız yoksa ben sezi sezeryan yapıcam diye kendi kendime yazıp okumakta güzelmiş.oglusumla ben sitenin bekciligini yapıyoruz
Ben de buralardayim meraketme.

Evet cnm her bebis olmuyor,benimde oglumda 17 oldu 3. Gun,kızımda da 15.9 çikti,ama gunude onemli..ilk gunler yuksekse daha da çıkiyr ,7. Gun maximum oluyormus..nerde oturuyon cnm sen,ben iZmirdeyim.

canım ben spinal oldum.şahsen iğne kısmı çok zor değil ama uyuşukluğun geçmesi bayağı bi zaman aldı ve o süreç zordu.ama bebeğin gelişini görmek ağlamasını duymak güzel.birde sütün hemen gelmesinde etkili olduğu söyleniyor.benim sütümde hemen geldi.

kızlar epiduralle normal doğum yapanlar sancıları baya hissettiniz mi benim tahminimden daha ağrılı oldu da kişye göre veya doktorun uygulamasına göre değişiyor mu merak ettim başkalarının nasıl geçiyor acaba

İyi akşamlar devit damlaya kaç günlükken başlanıyordu ?:26:

Gözün aydin canim bebisini aldin kucagina simdi vitamin derdindesin ) 17. Gunde ancak bakabiliyorum nete insallah bebislerin uyku duzeni olussun daha cok geliriz. Biz de 3. Gun basladik vitamine. Ama bu devit nedir? Bizimki d vitamini alio bu dvit demir degildir herhalde¿

Son düzenleme:

Oncelikle gozun aydin canim Allah anali babali buyutsun :)) Bizimde 3. Gun kontrole goturdugumuzde sarilik sinirda dediler. Acile goturduk hastaneye 2 saat kaldik ama o surecte isigin altinda yatarken aglamasi ... Aklima geldikce gene agliyorum onun caresizligi senin caresizligin... Allahim beterinden saklasin kimseyi hastanelerde bekletmesin...
Benim sutum herhalde tam gelmemisti ama uzuntuden galiba hastaneden ciktiktan sonra boyle gogsumden emmeden akar oldu Allahima sukurler olsun...
Dedigim gb mevlam beterinden saklasin bebisin de tez zamanda toparlasin sutun yarasin canim

Su kesemi patlattiktan sonra dayanamayip herhalde bayilcam ben deyip epidural yaptirdim ama 10 dk sonra dogum oldu benim :/ haybeye yaptirdim. Ama soyle ki epidural icin 15/30 dakika etki suresi dediler. Sen ne kadar sonra dogum yaptin? Bildigim kadariyla aciyi duymaman lazim yada bayaa hafif olmasi gerekiyor zaten o yuzden yapiliyor. Dr dan kaynaklaniyor olabilir cunku her kisinin harci degil diye biliyorum.

Allah bebişlerinize şifa versin, en kısa sürede atlatırsınız inşallah. Çok üzülüyo insan, kızım bir gece uyumadı onunla birlikte ben de ağladım o bile üzüyo insanı. Allah yardımcınız olsun..

Hiç belli olmaz canım, benim de ilk doğumdu, uzun sürer derler ama sancılarım fazla uzatmadı direk 5 dk'da bir geldi ve başlaması ile doğum arası 10.30 saat sürdü. Sen daha kısa sürede kurtulursun inşallah.

Ben aldım korse ama dikişlerimin geçmesini bekliyorum. Ped sürtünce bile acıyo korse canımı yakar diye daha cesaret edip giyemedim.

Canım acaba göbeği acıyor olabilir mi?

Bugün doktora sorduk canım. 5. Gün kontrolümüz vardı, 40 günü geçene kadar çok normal. Bazen uyur bazen ağlar, düzeni olmaz. Düzenli uyku beklemeyin dedi. Hiçbir sorunumuz yok çok şükür, dün gece uyudu bakalım bundan sonra nasıl olcak:44:

Bi de benim kuzum gece uyurken yapıyo genelde, böyle hareketsiz yatıp uyumuyo, kıpır kıpır, mıkır mıkır sürekli oynuyo uyurken, ben de dalıp uyuyamıyorum onu pıtpıtlarken. Ne zamana kadar böyle olcak bu iş bilen var mı:44:

ay doguramadım ben yaaa.doktorum acılman yok dedi suyuda iyi bebegin dedi. cumartesi gunune kadar suremiz var bekle dedi.olmazsa suni sancıyla dogurtacak beni cok stresli bı gundu.sancım gelip gidiyor dalga geciyo bu paşa benimle

Canım belli olmaz, bu akşam gelir belki :) ben de canıma tak etti dediğim günün ertesinde doğurdum. Hiç bir belirti yoktu, tabi biraz da benim çabalarım olmadı değil

Canım ben, 'bana ilaç vermeyi unuttular kesin' diyecek kadar şiddetli hissettim sancıları. Suni sancıyı çektim bir süre o yüzden kıyaslama yapabiliyorum. Sanki hiç epidural olmadım gibi oldu. Epidural yaptırdım, bişey hissetmedim diyenlere şaşırıyorum, doğumdan sonra dikiş için uyuşturmaya iğne de yaptılar ama dikişleri de hissettim hepsini, acısıyla sızısıyla. Bana hiçbir ağrı kesici etki etmedi o gün, çok zordu

Canim doğum sureci ayni geçmiş o zaman bende mi gariplik var acaba diyordum bir ikinma anlarinda agriyi duymuyor gibiydim son aşamada birde gariptir bebegin doğduğunu doktorun elinde görünce anladim sonrada karnimdaki boşluk hissi güzeldi baya dikiş kismi da ayniydi

Bizim oglan ilk 3 gun hem park yataginda hem normal yataginda yatti derken sarilik ve hastane isi girdi 3. Gun yatirdik yatagina hooop 10 dk sonra kalkmaya basladi. Elim surekli yataginda pit pit yaap ama ne mumkun uykuya bir turlu dalamiyor ( Bir arkadasim ana kucagi vermisti simdi sirf onda yatiyor. Geceleri de ana kucagini yataginin icine koyuyorum. Yine bir elim orda yatagin korkuluklarinin arasindan mirildanmaya basladikca salla... Buna da sukur en azindan uyuyor da acep bu ne kadar daha boyle gider ki???
Bu gun banyodan sonra denedik yatagina yatirdik yok illede ana kucagi? Sizlerde durumlar nasil?
Birde gazini cikartsin diye hangi yontemleri deniyorsunuz? Bircok sey yaptim lakin tam vurucu birsey bulamadim

merhaba arkadaşlar, çoktandır okuyodum ama yazamamıştım.
doğum yapanlara hayırlı olsun,, bekleyenlerin Allah yardımcısı olsun, kolay hayırlı doğum nasip etsin Allah.
sarılıktan dertli olanlarada şifa diliyorum.
biz yavaş yavaş alışıyoruz kızımla birbirimize, uykusuz gceler zor ama mis gibi kokuyo:) kokusu yetiyo insana:) Allah acılarını göstermesin.
çok kusuyo kuzum, bu yüzden yan yatırıyorum. bütün bedenini yan yatırıyorum. bi sağ bi sol olarak . acaba ağrı uyuşukluk filan yapıyo mudur diye korkuyorum. siz nasıl yatırıyorsunuz? bedeni düz ama kafasını yan mı çevirsem? yoksa böyle bütün bedeniyle mi yan yatırsam?

ZaOTE=sabahmeltemi;33739839]tesekkur ederım.ılac mı kullandın? nasıl gectı pekı oksurugun[/QUOTE]

Yok kullanmadım hiç ıhlamura karanfil zencefil tarçın koydum sonra balla limonla içtim o iyi geldi sanırım

Aynı sancılar bendede başladı dün akşam kasılmayla birlikte gecede bugünde oldu ara ara ama 1-2 saati buluyor arası onun dışında bşka hiçbir belirti yok nişan filn hepsi yerinde daha:)

Pazartesi kontrolümüz vardı doktor sezeryanmı istersin normalmi diye sordu normal istediğimi söyledim sonra Eşime anlattım bunu sezeryan yapalım işte alalım gidelim diyor :))
Bende tabi paket yaptıralım evde yeriz dedim

Canim benim bebegimde cok kusuyor butun bedeni yan yatiriyorum ben neden kusuyorlar acaba bi fikrin var mi sutumun en bol oldugu zaman emiyor hop cikariyor bosa gidiyor

Canim benim bebegimde cok kusuyor butun bedeni yan yatiriyorum ben neden kusuyorlar acaba bi fikrin var mi sutumun en bol oldugu zaman emiyor hop cikariyor bosa gidiyor

sordum doktora . eğer kilo alımı normalse kakasını yapıyosa sorun yok, mide kapakçığı tam gelişmediği için çıkartıyodur diyo. inşallah yoktur bişeyi. bazen burnundan geliyor kusuğu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…