Kızlar ya bugün gündüz ben kızımı emzirdim, yatırdım uyusun diye, gözlerini açınca emziği verdim, biraz ısrar ettim galiba, o kadar çok kustu ki yavrum ağzından burnundan geldiçok üzüldüm ve çok kızdım kendime bidaha bu kadar ısrar etmicem. Siz alıştırabildiniz mi emziğe?
Kızlar ya bugün gündüz ben kızımı emzirdim, yatırdım uyusun diye, gözlerini açınca emziği verdim, biraz ısrar ettim galiba, o kadar çok kustu ki yavrum ağzından burnundan geldiçok üzüldüm ve çok kızdım kendime bidaha bu kadar ısrar etmicem. Siz alıştırabildiniz mi emziğe?
arkadaşlar hepinize iyi akşamlar. bebeğim doğduktan sonra neredeyse hiç takip edemedim sayfayı, geçmişi de okuyamadım daha. bebeğine kavuşan tüm ocak annelerine geçmiş olsun demek istiyorum Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin hepimize. biz de kuzumla 1 aydır hastaneye gidip gelmekten yorulduk artık. sarılığı hala geçmedi 1 ay olmasına rağmen bugün de idrar yolları enfeksiyonu olduğunu öğrendik, dilinde pamukcuk da var sürekli huzursuz bebeğim. uykusuzluk da baya yıpratıyo insanı. hamilelikte 13 kilo almıştım şimdiden 10 kilosu gitmiş bile...
sünnet yaptırmışsın canım hyırlı olsun.. biz de yaptırcaz yakında... umarım hemen iyileşir.
arkadaşlar hepinize iyi akşamlar. bebeğim doğduktan sonra neredeyse hiç takip edemedim sayfayı, geçmişi de okuyamadım daha. bebeğine kavuşan tüm ocak annelerine geçmiş olsun demek istiyorum Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin hepimize. biz de kuzumla 1 aydır hastaneye gidip gelmekten yorulduk artık. sarılığı hala geçmedi 1 ay olmasına rağmen bugün de idrar yolları enfeksiyonu olduğunu öğrendik, dilinde pamukcuk da var sürekli huzursuz bebeğim. uykusuzluk da baya yıpratıyo insanı. hamilelikte 13 kilo almıştım şimdiden 10 kilosu gitmiş bile...
ondan kusmamistir o yaa sen oyle dusunme canim.
bizim oglan kaka yapim derken ikiniyo bu defa sutleri kusuyo.
senin kiz da ikinmistir yada sutu cok gelmistir.
efe emzik aliyo cok buyuk rahatlik benim icin.uykuya dalarken isimi kolaylastiriyo
sen de memeni emdikten sonra uyuyakalirsa agzina tutuver belki farkinda olmadan emer alisir
benim oğlum ilk başlarda aldı geceleri çok işim yaradı......amaaaa şu iki gündür almıyo. aynı senin kızın gibi öğürüyo.kusma noktasına geliyo. ben de korkup bıraktım emziği... neden bıraktı anlamadım başta alıyodu güzelce.. çok da sevimli oluyodu
gecmiş olsun canım.. benim oğlum da sarılık oldu hala gecmedi. dün dr a gittik haftaya yine gidicez.. uzamış sarılık testi yaptırırız haftaya dedi. troitlerine bakalm dedi. üzüldüm cok. kötü bişi çıkmaz inşalalh.pamukcuk için de temiz bir tülbenti ıslatıp karbonata batırıp agzını siliyorsun...benimkinde de var birazcık. daha silmedim.
Canım ben ısrar ederken öğürdü, ordan anladım. Bi de benim kızım doyduğunu bilmiyo, balık gibi. Bir çay bardağı süt kustu nerdeyse. Neresine sığdırmış o kadar sütü şaşırdık
Şu emziği meme içinde bekletme olayını denicez bakalımemerken memeyi çektiremiyorum, bıraktığında da hayatta ağzını geri açmaz. Nasıl alışcak bilmiyorum şu emziğe:44:
Benim de çok hoşuma gidiyo o görüntü. Almıyo derken hiç ağzında tutmadı değil, annem birkaç kere tutturdu, ama meme sanıyo kuzum, süt gelsin diye güçlü güçlü çekmeye çalışıyo, şrop şrop diye bir ses çıkıyo ki ev inliyokıyamıyorum öyle aldatmaya da, az daha büyüsün uğraşcam yine.
Bebegi 1 aylik olan anneler bebeginiz 1 ayda ne kadar kilo aldi ve neyle besleniyorlar.
kızlar çok şükür iki aylık oluyoruz biz darısı da sizlere inş. kontrole gittik biz her şey yolundaymış çok şükür. doktora bir sürü sorular sordum hep normal dedi. burnu kapanıyor nefes alamıyor gibi dedim minicik burnu var normal diyor. gözünde çok az çapaklanma oluyor diyorum normal diyor silin geçer. akşamları 8-12 arası hep ağlıyor kucak istiyor dedim o da normal diyor. kucağa ihtiyacı oluyormuş geçermiş zamanla ona göre kucaktan vazgeçireceksen ağlamasına katlanacaksın dedi ama ne mümkün öyle çok ağlıyorki.
veee kaç gündür elini emiyor. öyleki geceleri cokcokcok diye emme sesiyle uyanıyorum. azıcık acıktığı anda hemen emzirmem gerekiyor yoksa eli hemen ağzında. ona da normal dedi 1 yaşına kadar devam edebilirmiş. yeterki baş parmağına alışmasın dedi. acaba doymuyor mu diye sordum kilo alımı da güzel gerçi 20 günde 500 gr almışız ama çok güzel dedi doktor ablamız
kollarım kopuyor kucağımda gezdirmekten. gündüzleri hadi bi şekilde ana kucağıyla fln oyalıyoruz ama akşamları bambaşka bir çocuk oluyor huzursuz ağlakama sabahları gülücükler atarak uyanması yok mu hele bide sesler çıkarmaya başladı ki sormayın. ne kollarımın ne bacaklarımın ağrısını ne de geceki uykusuzluğumu hatırlıyorum hepsi uçup gidiyor bizden böyle teyzeleri herkese kolay gelsin sütünüz bol olsun
Canım bizim kız da başlarda öğürüyordu. Herkes de alışsın işini kolaylaştırır yarı yardımcın olur dedikçe zorluyordum. O da diliyle öyle uzağa attırıyordu ki emziği sorma . Şimdi alıştı ama canı isterse emiyor. Bazen çok huysuzken sakinleştiriyor ama öyle bağımlı gibi de emmiyor emme hevesini alınca atıyor. Uykuya dalarken de yine az emiyor yorulunca kendi atıyor. Canı istemediğinde veirsem de kusacalmış gibi yapıyor yada diliyle atıyor zaten. Yani emziği işlevine göre kullanıyoruz. Olmazsa hayatımuz kararmıyor olunca da işimiz kolaylaşıyor. Sizinkiler zamanla alışır bakalım sabırla bekleyin
Bende alistiramaim tam olarak cnm,arada veriyotrum ama itiyor hep..sadece birkac gundur biraz emmeye basladı,uyuturken veriyom elimlede tutuyorum ciksrmasin diye,ins. Alısirlar da rahat ederiz.
Bizde bugun bir aylik olduk) masallah barekallah bizim oglan 1160 gr aldi sadece anne sutuyle 5140 olmusuz boyumuzda 56,5
Ayyy cok fena ooo(( bizim oglanda bazen kusunca agizdan burundan kusuyor icim gidiyor yaa ... Kusmasi emzikten degildir sanmiyorum bende daha tam alistiramadim emziye nerdeyse 1 aydir deniyorum kah aliyor kah almiyor. Benim emzige alistirmada ki derdim gazi olunca cok emmek istiyor sonrada kusuyor :// ona engel olmak... Insallah alisirlar sende ara ara uykuya dalacakken ver bi bakalim ben oyle yapiyorum.
Ayyy cok fena ooo(( bizim oglanda bazen kusunca agizdan burundan kusuyor icim gidiyor yaa ... Kusmasi emzikten degildir sanmiyorum bende daha tam alistiramadim emziye nerdeyse 1 aydir deniyorum kah aliyor kah almiyor. Benim emzige alistirmada ki derdim gazi olunca cok emmek istiyor sonrada kusuyor :// ona engel olmak... Insallah alisirlar sende ara ara uykuya dalacakken ver bi bakalim ben oyle yapiyorum.
arkadaşlar oğlum üç gündür yeşil kaka yapıyor?var mı fikriniz ne yapmalıyım?canım sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?