2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Benimkide dünden beri yeşil yapıyor ishal değil, yediklerimden diye düşünmüştüm brokoli ve dereotuna dadandıydım süt için sen yeşil şeyler yiyormusun bolca acaba ondanmı bende merak ettim şimdi

evet ben de dere otu yiyordum bolca.belki ondan olabilir.araştırdım nette değişik sebepleri varmış. üşütme de olabilirmiş.bir de kan ilacı olarak üç gündür ferrasanol içiyordum.ondan mı bilemedim.takip etmekte fayda var

kızlar 35 günlük olduk kanamam devam ediyo.bi de 40 ında kontrol var ama ben ağda yapamadım yani yapılır mı bilmiyorum ne zaman yapmaya başlıcaz.siz naptınız?
kanamam bazen kahverengi bazen kırmızı dikişlerim de hafif kızarık...sizin ne durumda?sezaryen olmuştum bu arada

Geçmiş olsun kızlar. Biz de yirmi gün yaşadık en son 11.5 tu artık düşer diye çağırmadı dr... Beş günlükken tiroide, on beş günlükken idrara bakıldı... Bir şey çıkmadı... İnş sizde de çıkmaz tamara...

Enfeksiyon sarılığı uzatırmış, keşke daha önce bakılsaydı, yağmurkus...

Uzamış sarılığın beslenmeyle ilişkisi yok, üçüncü günde kilo almaya başlamıştı zehra, ve hiç aç kalmadı, çişinden anlıyor çünkü insan...ama sarılığımız uzadı, büyük kızım üç gün aç kalmış farketmedim, son gün banyo suyunu şapur şupur emmeye başlayınca sağdım ki bir damla sütüm yok, hemen mama başladık, ne sarılık oldu ne bir şey... Bünye dedi, bizim dr..

Herkes geçici üzülme diyor ama hiç de kolay değil, sğekli kan almalar, saatlerce süren ışık tedavileri... Allah kolaylık versin... İnş en kısa zamabda geçer de rutin kontroller dışında hiç gitmezsiniz hastaneye...

Kızımın deyimiyle kaldık üç kız... Allah yardımcım olsun.. Çocuklarıma da birsakinlik versin de kolayca geçsin şu hafta sonu...

arkadaşlar oğlum üç gündür yeşil kaka yapıyor?var mı fikriniz ne yapmalıyım?canım sıkıldı

Canım biyerde okumuştum yeşil kaka üşütme değil fazla beslenme belirtisiymîş diye. Bi doktorunu ara sor istersen.

Canım napıyosun bebişin nasıl?
Benim de 21. gün bugün, ara ara benim de geliyo hala. Bi de akıntım varmış diye doktor 15. günde fitil vermişti onu kullanıyorum, zor oluyo kullanması, iç dikişlerim geçmedi hala çünkü. O yüzden ağda konusu şimdilik beklemede benim. 40'ımda benim de kontrolüm var. O zamana kadar yaptırırım ama. Dıştakiler tamamen iyileşti, İç dikişlerim de düşer inşallah o zamana kadar

40ına kadar kanama normalmiş merak etme.benim de ara ara geliyordu.biz de bugün 46.günümüzdeyiz.benim de ara ara gaz sancısı gibi ağrı oluyor ve kahverengi gibi akıntı geliyor.yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorum.ağdayı ben 39.gün yaptırdım.bir zararı olmaz merak etme ben de çok endişeliydim yaptırırken ama sorun olmadı.ben de sezaryenliyim bu arada.

Bende sezaryen oldum 32 gün oldu, kanamam aynı seninki gibi bi kırmızı bi kahve devam ediyor. Ağda yapmadım hiç cesaret edemem gibi daha bi kaç ay.jilet kullandım. Kırmızılık bende de var.akıntı ve kanama olmadıgı sürece sorun yoktur ben ce. Çünkü 12 - 13 günlukken de o Kırmızılık vardı bende Dr sorun etmedi, iyi durumda demişti.

[

Benim de sol gögsümün ucu icerde sağ göğsümün dışarda ilk doğduğugnda sadece sağ göğsümü emdi sol göğsü kesinlikle almadı ama ben ısrarla önce pompayla ucunu çıkarp vermeye çalıştm çok direndi silikon göğüs ucu aldm bi süre öyle emdi ama isteksiz emdi bıraktı hep sağ gögsü istedi ama orda da süt kalmaynca ağladı ben vazgeçmedm solu artk aliyo ama sağ göğüs kadar seviyor mu hayr yani diceğim sakın vazgeçme arkadaşim pompayla fln ucunu çikar vermeye çaliş silikon meme ucu denemediysen onu da dene

Silikon deniyorum demissin zaten simdi gördüm ama sen israr et ağlasa da ısrar et ben öyle alistrdm

canım ya dünden beri kullanmaya çalışıyorum kızım ağzına alıp çekiyor ama süt normal emdiği kadar gelmiyor sanki .bir de çok daha çabuk yoruluor devam etmek istemiyor.ben sana birşey daha sormak istiyorum canım ya ben netten sipariş verdim.ingilice small yazıyor ama türkçe kısmında standart boy diyor anlamadım gitti.sen gögsüne yerleştirince ucunda bayağı boşluk kalıyor mu.ağzına hepsini alınca gögsünde sabit duruyor mu.açıkcası ben de alışamadım sanırım.hayırlısı bakalım

Ben 40.gun yaptim kanamam yoktu dikislerimin alt tarafindan agdaya baskadim dikislerimin ustunde kil yoktu zaten rahat gecti sen kanaman bitince yap bence

Merhaba bayanlar hepimiz bebişlerimize kavuştuk şükürlr olsun..çok uzun zamandır gıremedım ama hep takıp ettım sızlerı gazdı meme emme sorunları sütün azalması oğlumun ve benım baslıca sorunlarımızdı...bırkac güne kadar ..bıs hasta olduk çok içim parcalanıyo yavrumun bu halde olmasından ne yazıkki o kadar sakınmama rağmen hasta ettım evladımı...burnumuz tıkalılıkla basladık şimdi de öksürüyos .dr gıttık ığne ılaç bıde otrı bebe kullanıyos.otrı bebede acemıyım kafama takılan seyler var .bırde dr soğuk buhar makınası önerdı burnunun tıkanıklığı için kullanan arkadaslar vbenımle bılgılerınızı paylasırsanız sevınırım ..

ben demir ilacı ferplex kullanıyorum ama hamileliğimden beri hiç bırakmadım ondan değildir benimki, dereotundan heralde

bizde pazartesi 1 aylık olucaz kısmetse açıkçası ağdaya cesaret edemiyorum dr bana 40. gün demedi kırkınız çıksın gelirsiniz dedi, ben acele etmicem ilk oğlumda gitmemiştim kontrole bir sorun olmamıştı, kanamama gelince 3 günde bir geliyor günlük pedi bile kirletmiyor özellikle banyo yaptıktan sonra geliyor sümüksü gibi afedersin, kahverengi kırmızı arası bir renk hala bitmedei yaaa

merhaba öncelıkle geçmiş olsun bebişine sağlıcaskla büyüt ..ben uzun zamandır gıremıyodum nasıp şimdiymış .bızde de aynı sorun var burnumuz tıkalı çok gecelerı daha çok tıkanıyo sankı tıkanıyo derken sümük yok yavrumda ama varmış gibi hırıltı var bırklac gun sonrada oksurdu bence oksuruk varsa acl dr gıt arkadasım bız 1 aylık olduk dün hasta dıye ası bıle olamadık ığneler var yavrumun insallah geçer sanada geçmiş olsun otrı bebe kullanıyomusun yada nasıl kullanılıyor kafayı yıcem bu aksam babamız buhar makınası alacak dr alın dedı oda nın havası kuruyomus ondanda küçük burunkları tıkanıyomus bakalım inşllh faydasını goruruz

Canım biz buhar makinası kullanıyoruz çok rahatlatıyo. Bi de otri bebeyi ben çok rahat kullanıyorum sormak istediğin bişey varsa yardımcı olabilirim.çok geçmiş olsun bebişine de

cnm biraz geçti şükür size de geçmiş olsun doktorumuu aradım durumu anlattım önemli bir şey olmadığını çünkü emerken falan rahat nefes alıyor kızım solunumunu takip etmemi söyledi serum fiz. kullanıyorum tazyikli sık eğer yine de açılmazsa bazı bebeklerin doğuştan soluk borusunun dar olabileceğini büyüdükçe açılacağını söyledi otri bebeyi burada bulamadım eczane de artık onların kullanılmadığını söylediler bir bilgim yok anlayacağın

Siz gaz problemini nasil hallettiniz???

Cok gecmis olsun cnm,sanirim cogumuzda burun tiksnikligi sorunu var..benim kizimda oyle 1 haftadir tikaliydi,1 aylik kontrolde dr muayene etti,bogazi,cigerleri iyi dedi..otri bebeyi bende kullaniyorum.burnuna iyice tika ucunu sonra cek,icinden nasil cikiyor sivida olsa tikiyor iste..birde nce bruno sık ikisinede sonra cek..bizde aldik soguk buhar mak.weevel cok memnunuz..butun gun calisiyir evde dogalgaz olunca nem dusüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…