Benimkide dünden beri yeşil yapıyor ishal değil, yediklerimden diye düşünmüştüm brokoli ve dereotuna dadandıydım süt için sen yeşil şeyler yiyormusun bolca acaba ondanmı bende merak ettim şimdi
arkadaşlar oğlum üç gündür yeşil kaka yapıyor?var mı fikriniz ne yapmalıyım?canım sıkıldı
kızlar 35 günlük olduk kanamam devam ediyo.bi de 40 ında kontrol var ama ben ağda yapamadım yani yapılır mı bilmiyorum ne zaman yapmaya başlıcaz.siz naptınız?
kanamam bazen kahverengi bazen kırmızı dikişlerim de hafif kızarık...sizin ne durumda?sezaryen olmuştum bu arada
kızlar 35 günlük olduk kanamam devam ediyo.bi de 40 ında kontrol var ama ben ağda yapamadım yani yapılır mı bilmiyorum ne zaman yapmaya başlıcaz.siz naptınız?
kanamam bazen kahverengi bazen kırmızı dikişlerim de hafif kızarık...sizin ne durumda?sezaryen olmuştum bu arada
Bende sezaryen oldum 32 gün oldu, kanamam aynı seninki gibi bi kırmızı bi kahve devam ediyor. Ağda yapmadım hiç cesaret edemem gibi daha bi kaç ay.jilet kullandım. Kırmızılık bende de var.akıntı ve kanama olmadıgı sürece sorun yoktur ben ce. Çünkü 12 - 13 günlukken de o Kırmızılık vardı bende Dr sorun etmedi, iyi durumda demişti.kızlar 35 günlük olduk kanamam devam ediyo.bi de 40 ında kontrol var ama ben ağda yapamadım yani yapılır mı bilmiyorum ne zaman yapmaya başlıcaz.siz naptınız?
Benim de sol gögsümün ucu icerde sağ göğsümün dışarda ilk doğduğugnda sadece sağ göğsümü emdi sol göğsü kesinlikle almadı ama ben ısrarla önce pompayla ucunu çıkarp vermeye çalıştm çok direndi silikon göğüs ucu aldm bi süre öyle emdi ama isteksiz emdi bıraktı hep sağ gögsü istedi ama orda da süt kalmaynca ağladı ben vazgeçmedm solu artk aliyo ama sağ göğüs kadar seviyor mu hayr yani diceğim sakın vazgeçme arkadaşim pompayla fln ucunu çikar vermeye çaliş silikon meme ucu denemediysen onu da denearkadaşlar biz 4 haftalık olduk ama ne yaptıysak kızım emmiyor.çok üzülüyorum ama sütümün azalmasından başka işe yaramıyor, kızım çok inatçı. sağıyorum sürekli, bazen aman ne yapayım sütümü veriyorum en azından diyorum bazen ağlaya ağlaya sağıyorum makinayla geçiriyorum kızımla geçireceğim zamanı diye. çok nadir uyku sersemi emdiğini anlayana kadar 10 dakika filan emiyor. o da 2 gün önce tesadüf emdi. 2 gündür yine morarıyor emmeyeceğim diye. zaten benim meme uçları içeride zorla çıkartıyorum canı isterse çok güzel tutuyor. yada silikonla emiyor ama istemiyor uğraştıkca daha çok ağlıyor. mecbur sağıyorum. şimdilik sütüm yetiyor 3 saatte bir sağıyorum. fazla bile geliyor biberonda kalıyor. bazen sabahları aptamil veriyoruz süt kalmıyor sabaha. ne yapsam alıştırsam yada bu saatten sonra hiç mi alışmaz artık?
Silikon deniyorum demissin zaten simdi gördüm ama sen israr et ağlasa da ısrar et ben öyle alistrdmBenim de sol gögsümün ucu icerde sağ göğsümün dışarda ilk doğduğugnda sadece sağ göğsümü emdi sol göğsü kesinlikle almadı ama ben ısrarla önce pompayla ucunu çıkarp vermeye çalıştm çok direndi silikon göğüs ucu aldm bi süre öyle emdi ama isteksiz emdi bıraktı hep sağ gögsü istedi ama orda da süt kalmaynca ağladı ben vazgeçmedm solu artk aliyo ama sağ göğüs kadar seviyor mu hayr yani diceğim sakın vazgeçme arkadaşim pompayla fln ucunu çikar vermeye çaliş silikon meme ucu denemediysen onu da dene
kizlar merhaba iyisiniz insallah
biz iyiyiz sunnetli pipimiz iyilesti.
benim dikisler de iyi cok sukur ama aynayla ilk defa baktim oralar eskisi gibi degilnormal dogum yapanlar siz baktinizmi dikis yerlerinize :84:
aaah canim ahh ne diyeyim sende haklisin.annenin sizin ayrilacaginizi dusunerek hareket etmesi cok uzucu.
senin gibi gerceklerle yuzlesen biri de benim.anlatsam kitap olur.
zaten esim de annem konusunda bilinclendi ki aralarindan su sizmazdi.
annem dogumdan sonra hergun geldi ama isleri ben yapiyodum.o torun seviyo tv seyrediyo kahve sigara iciyo.
yemeklerimi kv yapiyodu.
sonra ben efe uyurken zar zor yemek yapiyorum annem babam kardesim geliyo yemeklerim bitiyo aksam esime yemek yetismicek diye stres oluyorum
kisaca annem bana bakma bahanesiyle hergun gelip keyif yapiyodu.ben is yapiyodum.esim bunu farketti.
gecen gun anneme hergun gelmene gerek yok dedim.
alindim bidaha da bekle ki geliim dedi.darildi ama napayim hakliyim yani.
bebekle yalniz kalip alismak istiyorum dedim.zaten kalacaktin dedi
daha neler neler.
k validem anne gibi davraniyo annem k valide gibi :84:
canim bunun sebebi birazda nem
oglan gece uyurken hiril hiril ses geliyodu doktor odanizi nemlendirin dedi.bide bruno kullanin dedi.
buhar makinesi aldik simdi iyi.bisey gelmiyodu ben de otribebeyle cekince
off hic sorma o cizgiden fenalik gelio bana canim.geciyomuus ama sure lazim.hic hosuma gitmiyo bu durum
canim ne yaparsan yap gecmiyo tek care emzirmeye devam etmek.
ben avent kucuk boy silikon kelebek kullaniyorum.ancak oyle rahatladim.
efe de ilk once almadi ama ben israrla verdim almak zorunda kaldi.
ben alistirdigimda efe uc dort gunluktu.belki ondan cabuk alisti.buyudukce zor degisir aliskanliklari
sen biraz daha israr et bakalim alacakmi
evet ben de dere otu yiyordum bolca.belki ondan olabilir.araştırdım nette değişik sebepleri varmış. üşütme de olabilirmiş.bir de kan ilacı olarak üç gündür ferrasanol içiyordum.ondan mı bilemedim.takip etmekte fayda var
slm kızlar dünden beri kızımın burnu ara ara tıkanıyor öksürüyor ve hapşırıyor burnunu açıyorum damlayla ama arada tıkanır gibi oluyor burun akıntısı ve ateş yok ama korkuyorum hasta mı ettik acaba yaa
Merhaba bayanlar hepimiz bebişlerimize kavuştuk şükürlr olsun..çok uzun zamandır gıremedım ama hep takıp ettım sızlerı gazdı meme emme sorunları sütün azalması oğlumun ve benım baslıca sorunlarımızdı...bırkac güne kadar ..bıs hasta olduk çok içim parcalanıyo yavrumun bu halde olmasından ne yazıkki o kadar sakınmama rağmen hasta ettım evladımı...burnumuz tıkalılıkla basladık şimdi de öksürüyos .dr gıttık ığne ılaç bıde otrı bebe kullanıyos.otrı bebede acemıyım kafama takılan seyler var .bırde dr soğuk buhar makınası önerdı burnunun tıkanıklığı için kullanan arkadaslar vbenımle bılgılerınızı paylasırsanız sevınırım ..
merhaba öncelıkle geçmiş olsun bebişine sağlıcaskla büyüt ..ben uzun zamandır gıremıyodum nasıp şimdiymış .bızde de aynı sorun var burnumuz tıkalı çok gecelerı daha çok tıkanıyo sankı tıkanıyo derken sümük yok yavrumda ama varmış gibi hırıltı var bırklac gun sonrada oksurdu bence oksuruk varsa acl dr gıt arkadasım bız 1 aylık olduk dün hasta dıye ası bıle olamadık ığneler var yavrumun insallah geçer sanada geçmiş olsun otrı bebe kullanıyomusun yada nasıl kullanılıyor kafayı yıcem bu aksam babamız buhar makınası alacak dr alın dedı oda nın havası kuruyomus ondanda küçük burunkları tıkanıyomus bakalım inşllh faydasını goruruz
denıycem hemen ıns rahatlar emerkende bıraz hısırtı oluyor ama emmesını cok etkılemedı sadece uyuyamıyor gece devamlı sallıyorum besıgı bende uyuyamıyırum gaz sorunumuzda bıttı gıbı gece bır uyuyunca 5 te uyanıyodu emer hemen uyur bıde 8 de uyanır tam duzene gırmıstı sımdıde burun sorunu cıktı saolun ıns ıse yararda rahatlarız uykusunu alamayınca gelişimide etkılenıyor elektırıklıde su kaynatıcam bebısıde ona yakın yatırıcam sımdılık burnunu buraha tutmus gıbı olur sanırım
Merhaba bayanlar hepimiz bebişlerimize kavuştuk şükürlr olsun..çok uzun zamandır gıremedım ama hep takıp ettım sızlerı gazdı meme emme sorunları sütün azalması oğlumun ve benım baslıca sorunlarımızdı...bırkac güne kadar ..bıs hasta olduk çok içim parcalanıyo yavrumun bu halde olmasından ne yazıkki o kadar sakınmama rağmen hasta ettım evladımı...burnumuz tıkalılıkla basladık şimdi de öksürüyos .dr gıttık ığne ılaç bıde otrı bebe kullanıyos.otrı bebede acemıyım kafama takılan seyler var .bırde dr soğuk buhar makınası önerdı burnunun tıkanıklığı için kullanan arkadaslar vbenımle bılgılerınızı paylasırsanız sevınırım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?