kızlar 35 günlük olduk kanamam devam ediyo.bi de 40 ında kontrol var ama ben ağda yapamadım yani yapılır mı bilmiyorum ne zaman yapmaya başlıcaz.siz naptınız?
kanamam bazen kahverengi bazen kırmızı dikişlerim de hafif kızarık...sizin ne durumda?sezaryen olmuştum bu arada
Selamlar herkese..sizlere birkac sorum olucak.bebislerinizi kac saatte bir ne kadar emziriyonuz.ben genelde 2-3 saatte bir emziriyom.,gece kendi uyaniyor zaten acikinca 3 saati gecmiyor..siz iki memeyide emzriyonuzmu her seferinde.benim kizim birini emiyor gece uykuya daliyor altini aciyom bezini degistitince aciliyor digerini emerken yine uyuyor..bende ne kadar emdiyse birakiyom.
Birde her emzirmede gaz cikariyonuzmu,benimki üstten cikaramiyor hic enelde alttan ondada zorlaniyor cok.sab simplexte kullaniyom ama hic etkisi olmadi.sizlerde nasil ,faydasi oldumu damlanin.
cnm biraz geçti şükür size de geçmiş olsun doktorumuu aradım durumu anlattım önemli bir şey olmadığını çünkü emerken falan rahat nefes alıyor kızım solunumunu takip etmemi söyledi serum fiz. Kullanıyorum tazyikli sık eğer yine de açılmazsa bazı bebeklerin doğuştan soluk borusunun dar olabileceğini büyüdükçe açılacağını söyledi otri bebeyi burada bulamadım eczane de artık onların kullanılmadığını söylediler bir bilgim yok anlayacağın
Selamlar herkese..sizlere birkac sorum olucak.bebislerinizi kac saatte bir ne kadar emziriyonuz.ben genelde 2-3 saatte bir emziriyom.,gece kendi uyaniyor zaten acikinca 3 saati gecmiyor..siz iki memeyide emzriyonuzmu her seferinde.benim kizim birini emiyor gece uykuya daliyor altini aciyom bezini degistitince aciliyor digerini emerken yine uyuyor..bende ne kadar emdiyse birakiyom.
Birde her emzirmede gaz cikariyonuzmu,benimki üstten cikaramiyor hic enelde alttan ondada zorlaniyor cok.sab simplexte kullaniyom ama hic etkisi olmadi.sizlerde nasil ,faydasi oldumu damlanin.
Canım biyerde okumuştum yeşil kaka üşütme değil fazla beslenme belirtisiymîş diye. Bi doktorunu ara sor istersen.
Canım napıyosun bebişin nasıl?
Benim de 21. gün bugün, ara ara benim de geliyo hala. Bi de akıntım varmış diye doktor 15. günde fitil vermişti onu kullanıyorum, zor oluyo kullanması, iç dikişlerim geçmedi hala çünkü. O yüzden ağda konusu şimdilik beklemede benim. 40'ımda benim de kontrolüm var. O zamana kadar yaptırırım ama. Dıştakiler tamamen iyileşti, İç dikişlerim de düşer inşallah o zamana kadar
canım ya dünden beri kullanmaya çalışıyorum kızım ağzına alıp çekiyor ama süt normal emdiği kadar gelmiyor sanki .bir de çok daha çabuk yoruluor devam etmek istemiyor.ben sana birşey daha sormak istiyorum canım ya ben netten sipariş verdim.ingilice small yazıyor ama türkçe kısmında standart boy diyor anlamadım gitti.sen gögsüne yerleştirince ucunda bayağı boşluk kalıyor mu.ağzına hepsini alınca gögsünde sabit duruyor mu.açıkcası ben de alışamadım sanırım.hayırlısı bakalım
ben her ellerini emmeye başladığında ve çok ağladığında emziriyorum. kızımda 2 - 3 saatte bir bunları yapıyo. gaz sancısı olunca hep emmek istiyo ama kıvranmaktan ememiyor yavrum, emziğe de alıştıramadım. her seferinde tek memeyle doyuyo, yada uyuyup kalıyo. iki memeyide verdiğim çok çok nadir. her emzirmeden sonra gazını çıkartmaya çalışıyorum, ebe her emzşrmeden sonra 2 kere çıkarması lazım demişti. kızım bir kere çıkarıyo hep, bazen 15 - 20 dk uğraşıyorum ama 2. hiç çıkmıyor ağzından. dolayısıyla gaz sıkıntımız çok oluyo. sab kullandım iki üç gün, karnını şişirdi kakası azaldı gibi geldi bıraktım. nurse harveys kullandım onda da ishal oldu gibi ama yine çok ağlayınca onu veriyorum. bazen şeytan diyo bırak bütün damlaları ama sancısı çok olur diye korkuyorum. çabucak bitsin inşallah gaz sancısı. gerçi elhamdülillah, Allah başka dert vermesin.
Ben. Kadar ugrasmiyirum gaz cikarmak icin ya/zor geliyor..bende yapayım bari dedigin gibi uyuyor ama surekli ikinmaktan,kivranmaktan uyaniyir hemen,hele gunduz hic uyku yok nerdeyse..Bende sab kullaniyorum faydası oldu ama minimum cok degil bende aynen senin gibi emziriyorum canım.benim kızımda gazını üstten çıkarmayı sevmiyor ama uğraşıyorum 20 dk yeri geliyo yarım saati buluyo çünkü cikarmazsam bu sefer uyuyamiyoruz uyku arasında ikiniyo alttan çıkarmaya çalışıyor sonrada uyanıyor 2 gün iyi oluyorsa 3 gün uyutmuyor bizde 35 günlüğüz ne zaman düzene gircez merak ediyorum...
Mrb cnm,ben genelde 2 memeyide 15 dk.emziriyorum uykuya dalmazsa emerken..gece bende uyuduysa birakiyorum ,yoksa cok zor uyuyor bir daha.merhaba canim
ben oglani her agladiginda emziriyorum zaten aglama seklinden ve hareketlerinden belli oluyo
bizim istahimiz biraz acik eger uyaniksa yarim saat memesiz durabiliyo.emme suresi de yine ona bagli.uyuyakalmamissa kendi birakana kadar bekliyorum.eger bi memede doymazsa kiyameti kopariyo kollar bacaklar iki yanda agzi sonuna kadar acik avazi ciktigi kadar bagiriyoikinciye geciyoruz bazen
her emzirmede gaz cikariyorum.ama bazen gece cok derin uyuyo.uyanmasin diye pek hirpalamiyorum.
biz zinco damla ve colinex birlikte kullaniyoruz.cok sukur pek gaz problemimiz yok simdilik
Benimkide dünden beri yeşil yapıyor ishal değil, yediklerimden diye düşünmüştüm brokoli ve dereotuna dadandıydım süt için sen yeşil şeyler yiyormusun bolca acaba ondanmı bende merak ettim şimdi
evet ben de dere otu yiyordum bolca.belki ondan olabilir.araştırdım nette değişik sebepleri varmış. üşütme de olabilirmiş.bir de kan ilacı olarak üç gündür ferrasanol içiyordum.ondan mı bilemedim.takip etmekte fayda var
canım bize de dr zinco önermişti.2-3 gün kullandım,bıraktım.benim naçizane fikrim rezene ve anason karışımının damlalardan daha iyiy olduğ.ben hergün rezene anason karıştırıp sabah akşam içiyorum.bazen karıştırmadan ama mutlaka tüketiyorum.gazımız oluyor ama kucağıma almamla birkaçkez sırtına vurmamla çok rahat çıkartıyor.bunu 2 gündür misafirim vardı.kendime dikkat edip içemedim rezene falan .bu 2 gün zarfında zorlandığını farkettim içtiğimde sıkıntı olmuyor.
Sık sık emince gazda birikiyor zaten,artik yavastan 2 saatte bir emzirmek lqzim aslinda..benimkide ayni coğunluk alttan cıkıyor g#zımiz.Beyimizin ne zaman cani isterseIlk zamanlar sarilik derdiyle yarim saat yada 45 dk bir emzirdigim oluyordu ama simdi 1 saatten once vermiyorum 3 saati de kesinlikle gecirmiyorum ki bu da pek nadir birsey :))))
Gaz olayina gelirsek belki benim hatam ilk zamanlar gaz cikarmadan yatirdim. Simdi emdikten sonra gaz cikartmaya kalkarsam uykusu aciliyor ve gaz cikarirken birde azicik kusuyor. Gunduz yapiyorum bazen oynasicaksak ama genelde cikartmiyorum zaten onu rahatlatan bagirsaklarindaki gaz yani illa alttan cikaracak beyimiz. Belkide kendimi kandiriyorum uyumamasi isime gelmiyor ;P :)
Nasil karısım yapiyon cnm,yazarsan sevinirim.bende sadece rezene iciyordum,gunlerdir onuda ihmal ediyorum.dr bana/bebisim icinde rezene icir dedi humana al dedi ama ben almadim.esimde gerek yok dedi bebise cay icirmeye.belki faydasi olurdu.canım bize de dr zinco önermişti.2-3 gün kullandım,bıraktım.benim naçizane fikrim rezene ve anason karışımının damlalardan daha iyiy olduğ.ben hergün rezene anason karıştırıp sabah akşam içiyorum.bazen karıştırmadan ama mutlaka tüketiyorum.gazımız oluyor ama kucağıma almamla birkaçkez sırtına vurmamla çok rahat çıkartıyor.bunu 2 gündür misafirim vardı.kendime dikkat edip içemedim rezene falan .bu 2 gün zarfında zorlandığını farkettim içtiğimde sıkıntı olmuyor.
canım söylediğinde haklısın aynen öyle oluyor. babam koca elleriyle tutuyor ben su döküyorum annem köpüklüyor:) oğlanın hiç sesi çıkmıyor ama bizim sesimiz çok çıkıyor. suyu yavaş dök, hızlı dök, başını sabunla, orasını tut, şunu şöyle bunu böyle yap bağrışıyoruz. kuzumun keyfi yerinde ama:)
bu aralar yeni sıkıntımız meme emerken sütün çok fazla gelip bi anda öksürmeye başlaması, boğazına kaçı veriyor. hele memeye saldırıp hızlı hızlı emmek isterse korkuyorum boğulacak diye. hemen ters çevirip pış pışlıyorum ama her emzirme korkulu rüya olmaya başladı.
Doğumdan sonra 1 ay içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?