- 24 Nisan 2013
- 2.233
- 1.523
- 373
- 32
Beyimizin ne zaman cani isterseIlk zamanlar sarilik derdiyle yarim saat yada 45 dk bir emzirdigim oluyordu ama simdi 1 saatten once vermiyorum 3 saati de kesinlikle gecirmiyorum ki bu da pek nadir birsey :))))
Gaz olayina gelirsek belki benim hatam ilk zamanlar gaz cikarmadan yatirdim. Simdi emdikten sonra gaz cikartmaya kalkarsam uykusu aciliyor ve gaz cikarirken birde azicik kusuyor. Gunduz yapiyorum bazen oynasicaksak ama genelde cikartmiyorum zaten onu rahatlatan bagirsaklarindaki gaz yani illa alttan cikaracak beyimiz. Belkide kendimi kandiriyorum uyumamasi isime gelmiyor ;P :)
Canim bu rezene ve anasonu aktardan alip kendin mi cay yapion
arkadaşlar size bir sorum olacak.benim kızım gece 12 gibi emiyor.bir daha gece emmek istemiyor.uyansa da aynı.altını açıyorum.oynatıyorum,resmen işkence yapıyorum bir türlü memeyi almıyor.ancak kendi isteğiyle sabah 5-6 gibi alıyor.dra sordum çok geç zaman dilimi dedi.ama beceremiyorum gece emzirmeyi bir türlü.siz rahat emzirebiliyor musunuz.nasıl uyandırıyorsunuz sağıp veriyorum onu bile nazla emiyor 30 cc falan
bir de normalde çayı çok tüketiyorum bebeğe zararı olur mu azaltmalımıyım sizce
iyiyim canım yaa nolsun işte bizim kız anamı ağlatıyo.gündüz az bişey uyuyo ama gece uyumuyo hiç.10 dakka uyku 1 saat kucak.sersem gibiyim..sen normal doğum yaptın di mi?ben sezaryen oldum.bi de benim dikişlerin üstünde hatta üstünü geçkin şekilde kıllar var.onları alsam nolur acaba.ay ben doktora nasıl göstercem öyle çok kötü durumda jilet de yapmak istemedim.hazır ağdaya alışmışken öyle devam edeyim diye...benim dışta bişey yok çizgi şeklinde yapışık gibi.içte ne var onu da bilmiyorum sende ip falan mı görünüyo acaba?
merhaba canim
ben oglani her agladiginda emziriyorum zaten aglama seklinden ve hareketlerinden belli oluyo
bizim istahimiz biraz acik eger uyaniksa yarim saat memesiz durabiliyo.emme suresi de yine ona bagli.uyuyakalmamissa kendi birakana kadar bekliyorum.eger bi memede doymazsa kiyameti kopariyo kollar bacaklar iki yanda agzi sonuna kadar acik avazi ciktigi kadar bagiriyoikinciye geciyoruz bazen
her emzirmede gaz cikariyorum.ama bazen gece cok derin uyuyo.uyanmasin diye pek hirpalamiyorum.
biz zinco damla ve colinex birlikte kullaniyoruz.cok sukur pek gaz problemimiz yok simdilik
arkadaşlar size bir sorum olacak.benim kızım gece 12 gibi emiyor.bir daha gece emmek istemiyor.uyansa da aynı.altını açıyorum.oynatıyorum,resmen işkence yapıyorum bir türlü memeyi almıyor.ancak kendi isteğiyle sabah 5-6 gibi alıyor.dra sordum çok geç zaman dilimi dedi.ama beceremiyorum gece emzirmeyi bir türlü.siz rahat emzirebiliyor musunuz.nasıl uyandırıyorsunuz sağıp veriyorum onu bile nazla emiyor 30 cc falan
Benim kizımda emerken cok kıvraniyor yavrum memei birakiyor cekiyor surekli gazdan ıkıniyor hep,ben aglamasinı beklemiyorum hic,dr bana gunduz 2 saat gece 3 saati gecmesin dedi emmesi..gazimizda ins.artmaz daha da.
.
Ben. Kadar ugrasmiyirum gaz cikarmak icin ya/zor geliyor..bende yapayım bari dedigin gibi uyuyor ama surekli ikinmaktan,kivranmaktan uyaniyir hemen,hele gunduz hic uyku yok nerdeyse..
Mrb cnm,ben genelde 2 memeyide 15 dk.emziriyorum uykuya dalmazsa emerken..gece bende uyuduysa birakiyorum ,yoksa cok zor uyuyor bir daha.
Kesinlikle çay konusunda sana katılıyorum Bende günde iki kez rezene kimyon karışımı çayı var humananın onu veriyorum hergün mutlaka kendimde içiyorum Bence işe yarıyor Bizede dr zinco verdi ama ben kullanmadım şimdilik böyle idare ediyoruz Ayrıca içinde anasonda bulunan bi çay almıştım eczaneden poşet çay şeklinde süt için günde 2 kez de onu tüketiyorumcanım bize de dr zinco önermişti.2-3 gün kullandım,bıraktım.benim naçizane fikrim rezene ve anason karışımının damlalardan daha iyiy olduğ.ben hergün rezene anason karıştırıp sabah akşam içiyorum.bazen karıştırmadan ama mutlaka tüketiyorum.gazımız oluyor ama kucağıma almamla birkaçkez sırtına vurmamla çok rahat çıkartıyor.bunu 2 gündür misafirim vardı.kendime dikkat edip içemedim rezene falan .bu 2 gün zarfında zorlandığını farkettim içtiğimde sıkıntı olmuyor.
meraba arkadaslar ben ocak ayının 4 ünde dogum yaptım zor bi dogum oldu malesefki(49 cm 2880 gram dogdu oglum sonra 2780 grama düştü 30 günlük oldugunda kontoröle gittiğimizde 4kilo 200 gram olmustu boyuda 53 cm iyimi? sizce ilk bebeğim ve endişe ediyorum
1400 gr almış annesi daha ne yapsın bebişin....Maşallah allah nazarlardan saklasın..sağlk sıhhat versin... saol normalde kaç kilo alınıyoki acaba?emir berkaybebek
canım bize de dr zinco önermişti.2-3 gün kullandım,bıraktım.benim naçizane fikrim rezene ve anason karışımının damlalardan daha iyiy olduğ.ben hergün rezene anason karıştırıp sabah akşam içiyorum.bazen karıştırmadan ama mutlaka tüketiyorum.gazımız oluyor ama kucağıma almamla birkaçkez sırtına vurmamla çok rahat çıkartıyor.bunu 2 gündür misafirim vardı.kendime dikkat edip içemedim rezene falan .bu 2 gün zarfında zorlandığını farkettim içtiğimde sıkıntı olmuyor.
Aktardan mı alıyorsun canım, tazeliğini nasıl anlıyorsun bir de nasıl yapıyorsun...
Ne çok sordum... Kusura bakma...
Her bebek farklı alır, alt sınırını bilmiyorum ama Bir kilo iyi beslendiğini gösterir... Senin bebeğin onu geçmiş...1400 gr almış annesi daha ne yapsın bebişin....Maşallah allah nazarlardan saklasın..sağlk sıhhat versin... saol normalde kaç kilo alınıyoki acaba?emir berkaybebek
evet canım .aktara sormuştum ben .bir bardak için 1 tatlı ya da çay kaşığı sana kalmış rezene kullanıcakmışız.önce suyu kaynatmalıymışız arddından anason ve rezeneyi atıp sadece 1-2 dakika daha kaynatıp kapatmalıymışız.10-15 dk demlenmesini bekleyip içebilirmişiz.ben içerken bardağıma kimyonda ekliyorum.tadı güzel olmuyor ama napalım artık.bebeğe de çay kaşığıyla verebileceğimi söylemişti ama ben kızıma vermedim hiç.
canım tazelik konusunda bir fikrim yok açıkcası.şansa artık.çok anlama böyle işlerden
Her bebek farklı alır, alt sınırını bilmiyorum ama Bir kilo iyi beslendiğini gösterir... Senin bebeğin onu geçmiş...
anladım rahatladım çok tesekkürler
Dereotu bende yiyorum ama boyle birsey olmadi. Bizde gazi icin kimyon icirdigimizde yesile dondu kakasi ama sadece o gun icin. Benim gibi anne sutu disinda ekstra bisi veriyormusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?