2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

aynen canım bizimkide öyle,bu arada korseyi sormuşsun teeeee ne zaman ama ben yeni okudum daha kusuruma bakma,benimki nbb marka silikonlu toparlayıcı korse diye geçiyor nette bide dizüstüne kadar paçalı ,netten aldım zaten...

Canim bu rezene ve anasonu aktardan alip kendin mi cay yapion

evet canım .aktara sormuştum ben .bir bardak için 1 tatlı ya da çay kaşığı sana kalmış rezene kullanıcakmışız.önce suyu kaynatmalıymışız arddından anason ve rezeneyi atıp sadece 1-2 dakika daha kaynatıp kapatmalıymışız.10-15 dk demlenmesini bekleyip içebilirmişiz.ben içerken bardağıma kimyonda ekliyorum.tadı güzel olmuyor ama napalım artık.bebeğe de çay kaşığıyla verebileceğimi söylemişti ama ben kızıma vermedim hiç.

arkadaşlar size bir sorum olacak.benim kızım gece 12 gibi emiyor.bir daha gece emmek istemiyor.uyansa da aynı.altını açıyorum.oynatıyorum,resmen işkence yapıyorum bir türlü memeyi almıyor.ancak kendi isteğiyle sabah 5-6 gibi alıyor.dra sordum çok geç zaman dilimi dedi.ama beceremiyorum gece emzirmeyi bir türlü.siz rahat emzirebiliyor musunuz.nasıl uyandırıyorsunuz sağıp veriyorum onu bile nazla emiyor 30 cc falan

bir de normalde çayı çok tüketiyorum bebeğe zararı olur mu azaltmalımıyım sizce

Son düzenleme:

Cokmu emiyor acaba birdaha gece istemiyor ki.3 saati grcmesin dedi dr banada,uyandir gece emzi dedi.benimki kendi uyaniyor mutlaka 2-3 saatte bir.ben hic saat falan kurmuyom.benim kızda bazen bir memeyi emiyor daliyor,altini acip bezi degisince uyaniyor digerini emerken yine daliyor..sen iyice uyandır cnm,acilsin sonra dene belki emer..
Bence fazla cay icme ben okumustum nette,kahve ve cay fazla tuketmeyin emzirirken diordu.

Evet canım normal doğum yaptım. Bizim de uyku düzenimiz hiç yok, canı isteyince uyuyo sıkılınca uyanıyo, dün gece hiç doğru düzgün dalmadı uykumu hiç alamıyorum
ayna ile baktığımda görünüyor dikişler, 2 gündür içim içimi yiyo, sanki dikişlerinden birkaçı açılmış da arada biyer ayrık kalmış gibi geliyo. Çok korkuyorum kontrolde doktor açılmış tekrar dikcez derse diye bence dikişinin üstüne gelen tüyleri alma. Diğer yerleri al, emin ol doktorlar kıla tüye bakmıyor o kadarcık.

Benimki de öyle. eğer emdikten sonra uyumazsa memede, yarım saati bulmadan tekrar emmek istiyo. 'Eh he' diye komik bir ses çıkarıyo, anlıyorum meme istediğini. Bebekler konuşamaz diyen halt etmiş, gayet güzel konuşuyolar zırıltılarıyla

Benim kızım sağolsun çoğunlukla saat başı uyanıyo zaten, o yüzden emzirme sıkıntımız yok. Hatta ben uyanmasın diye gece altını falan almıyorum hiç. Gece 12'den sabah 6'ya kadar falan altını açmıyorum. Öyle bir ayılıyo ki uyutabilene aşk olsun sonra

Benim kızımda aynı seninki gibi canım uyuyor ama ikinirken gaz çıkarmaya çalışırken uyanıyor başlıyor yaygaraya.herseyi deniyorum. Ne iyi gelicek bilmiyorum o inledikce ağladıkta icim parçalanıyor...ama sunu anladım bı çözümü yok yapılacak herseyi yapıyoruz zaten sadece sabır gerek...

Evde yalnız bir gecemiz bitti, çok şükür...gecesütüm az gibi,iki göğsümü emdi, doymadı herhaldemama yapayım dedim, normalde kaşıkla veriyorum gözüm almadı uykudan, biberonla verdim, bir iki kere çekti.... İttirdi...Sonra hıçkırmaya başladı.. Herhıçkırığında luk luk ağzına geldi emdikleri kusamıyorda, başını felan yükselttim, çok rahatsız oldu.... Ben de korktum biraz...

Bir de çok komik bir şey oldu, gece kaka yapmış bezini aldım, ağlıyordu, Çabuk çabuk giydirdim, fermuarlı battaniyesine koydum.. Emzirdim...Bir saat felan geçti, uyumadı... bir baktım, çıplak bacişleri gözüküyor, meğer aceleyle, tulumun ortadaki üç çıtçıtını unutmuşum, ordan bacaklarını çıkarmış, sonra içteki pijamayı... Bir de gülüyor, anlamış gibi... Çok güldüm...

Saçları dökülmeye başladı kuzuşun önden... Battaniyeler hep tüy...

Bu arada gaz bizde de var hele gece, hep alttan büyük adam gibi gaz çıkardı, o kadar dikkat ediyorum sözde ama stres de etkiliyor herhalde...

Benim oğlumda ya saat başı yada 2 saatte bir uyanıyor emmek için bende doymadığını düşünüyorum Ben siyah çay hiç içmiyorum onun yerine süt arttırıcı çay,malt,su,rezene bunları tüketiyorum

Kesinlikle çay konusunda sana katılıyorum Bende günde iki kez rezene kimyon karışımı çayı var humananın onu veriyorum hergün mutlaka kendimde içiyorum Bence işe yarıyor Bizede dr zinco verdi ama ben kullanmadım şimdilik böyle idare ediyoruz Ayrıca içinde anasonda bulunan bi çay almıştım eczaneden poşet çay şeklinde süt için günde 2 kez de onu tüketiyorum

meraba arkadaslar ben ocak ayının 4 ünde dogum yaptım zor bi dogum oldu malesefki(49 cm 2880 gram dogdu oglum sonra 2780 grama düştü 30 günlük oldugunda kontoröle gittiğimizde 4kilo 200 gram olmustu boyuda 53 cm iyimi? sizce ilk bebeğim ve endişe ediyorum

1400 gr almış annesi daha ne yapsın bebişin....Maşallah allah nazarlardan saklasın..sağlk sıhhat versin...

Aktardan mı alıyorsun canım, tazeliğini nasıl anlıyorsun bir de nasıl yapıyorsun...

Ne çok sordum... Kusura bakma...

Aktardan mı alıyorsun canım, tazeliğini nasıl anlıyorsun bir de nasıl yapıyorsun...

Ne çok sordum... Kusura bakma...

evet canım .aktara sormuştum ben .bir bardak için 1 tatlı ya da çay kaşığı sana kalmış rezene kullanıcakmışız.önce suyu kaynatmalıymışız arddından anason ve rezeneyi atıp sadece 1-2 dakika daha kaynatıp kapatmalıymışız.10-15 dk demlenmesini bekleyip içebilirmişiz.ben içerken bardağıma kimyonda ekliyorum.tadı güzel olmuyor ama napalım artık.bebeğe de çay kaşığıyla verebileceğimi söylemişti ama ben kızıma vermedim hiç.

canım tazelik konusunda bir fikrim yok açıkcası.şansa artık.çok anlama böyle işlerden

Çok sağol canım.... Ben de kullanayım... Stil tea dışında bir şey içmiyorum... Dün çok gazı vardı... Bugün dehuzursuz...

Arkadaslar oğlumu kucakta tutmaktan anam aglamisti bebek hamagi aldim cok rahatladim.onda yatmak istiyo kucak ta agliyo hamakta susuyor.tavsiye ediyorum sizlerde alın

merabalar herkes napıyo boş kaldı buralar bı kaç gıren var..

ah saçlarımı kestırdım memnun olmadım ama oldukça kısa yanı arkası erkek gıbı önler uzun tek tesellım önler:) bebegım de uyuyo ayın sonuna asımız var kılo da aldı gıbı merak edıyorum ne kadar oldugunu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…