2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Kızlar yardım...

Zehranın bugün gazı var, evde gaz damlası delan hiç birşey yok.. Eşim de yok biliyorsunuz.. Gece fazlalaşırsa diye korkuyorum, kimyon kullanılıyormuş ama nasıl hiç bilmiyorum.. Evde bir tek o var... Nasıl kullanılır bilen var mı

Öncelikle geçmiş olsun canım, umarım en kısa sürede toparlanırsın. Oğlunla doğumgünlerimiz aynı
Kilo alımı da gayet iyi bence endişelenme.

Bu humana'nın Rezene kimyon çayını almıştım ben de, bugün bir bardak içeyim dedim, kusacaktım az kaldı. O nasıl bir tat ve koku, mübarek sanki rakı îçiyorum hiç beğenmedim nasıl içicem onu bilmiyorum bebişe içirmek için de küçük bi biberon aldım, bakalım kızım içecek mi. Ne kadar veriyosunuz bebişlere? Bi de ılık içirin yazıyo üstünde, öyle mi yapıyosunuz?

Kansere care buldular uzaya ciktilar el kadar bebelerin gazina care bulamadilar

Hay sen çok yaşa, çok doğru dedin valla

Cnm endiselenme,bende bilmiyorum kimyonu..rezenen varsa onu deneyebilirsin..emmeden sonra cikar gazini rahatlar o zaman..

slm kimyonu yarım çay kaşığı yada biraz az önce kendiniz için az kimyon üztüne biraz su ile sütünüze geçsin sonra çay kaşığının ucuyla azcık suda karıştırıp bebeğinize bir iki çay kaşığı verin ama bebeğe verdiğnz azcık olsun ....

Kaynamış suyu çay bardağına koy içine 1 çay kaşıgından biraz az kimyonu ekle O demlensin bi kenarda kimyon dibe çöker Daha sonra başka bi bardağa süz dibe çöken kimyonları karışmasın Sonra ılıkken 3-4çay kaşığı bebeğine ver İlla gazdan ağlamasını bekleme hazır olunca ver faydası oluyor ben hep yapıyorum hatta kalanını da kendim içiyorum tadı kötü ama napalım artık Boş zamanında (varsa tabi:)) ) hemen hazırla demlensin Ayy biraz uzun oldu ama kolay gelsin

Cnm endiselenme,bende bilmiyorum kimyonu..rezenen varsa onu deneyebilirsin..emmeden sonra cikar gazini rahatlar o zaman..

Cevap verdiğin için Çok sağol canım.. Şimdi kucakta felan idare ediyoruz da inş gece rahat geçer... Rezenem de yok... Rabbim rahatlık verir inş... Tek başına çocuk büyütenleri düşünüyorum da gerçekten önlerinde iki kere eğilmek lazım... Allah onlara güç versin... İki günde pert oldum, bir de sürekli bir şey olacak mı stresi... Neyse yalnızlıktan çenem düştü...

canım tesadüfen gördüm yazını bebeğin ne kadarlık bilmiyorum ama 37 günlük anne olarak tavsiyem olacak naçizane :) eminim bi çokn akıl veren oluyodur bende eksik kalmayayım dedim :)
benim felaket acıyodu başlarda ucu yoktu bide göğüslerimin eşimin kollarını ısıra ısıra bağıra bağıra ağlayarak emzirdim ama asla vazgeçmedim gerçekten 1 haftadır falan daha rahatız alıştı baya acımıyo eskisi kadar sen erteledikçe acıda erteleniyo emin ol bir an önce başlamanda yarar var benden sana tavsiye :)

Allah razı olsun ne kadar makbule geçti bir bilsen... Çok sağol...

Allah razı olsun... Çok teşekkür ederim... Kimyonu yemeklere felan koyuyorum kendi tabsğıma, böyle de deneyeceğim...

Dereotu bende yiyorum ama boyle birsey olmadi. Bizde gazi icin kimyon icirdigimizde yesile dondu kakasi ama sadece o gun icin. Benim gibi anne sutu disinda ekstra bisi veriyormusunuz?

sadece emziriyorum.dere otunu bıraktım,kan ilacını da bıraktım tam düzelmedi.

Kızlar bi şe sorcam sizlere doğum yapalı 36 gün oldu kanamam bitti ama akıntım var hani hamileyken vardı ya sarı renkte sizlerde de böyle bi şey var mı yada bu konu hakkında fikri olan varsa yanıtlarsa sevinirim teşekkürler

Canim merak etme ona lösi deniliyor. Kokusuz sari renkli akinti. Benimde kanamam 20. gun bitti sadece o akinti geliyor gayet normal. Yalniz koku varsa sorun o zaman dr gorunmen gerek iltihap olabilir.

sadece emziriyorum.dere otunu bıraktım,kan ilacını da bıraktım tam düzelmedi.

Senin yedigin bisey yapabilir aklima bir o geliyor canim. Mesala emziren anneler sarimsak yerse ne olur diye arastirmistim net bisi bulamamistim internette. Ama cig yiyince ben oglumda cok fena pisik yapiyor ama bir baskasinda etki etmeyebiliyor. Sende son zamanlarda yediklerini bir gozden gecir bakalim..

Kizlar benim bebeğim dogdugundan beri uykularinda inliyor. Simdi daha fazla tabi. Aynı durumda olan var mi neden kaynaklanniyor olabilir acaba

Kızlar psikolojim çok bozuk dün gece oğlum saatlerce gaz sancısı çekti, 13. Günden beri var zaten bu kolik. 40 olucaz ilk defa bu kadar sancı çekti doğum sancısı gibi ağrı bi giriyo çığlık çığlığa sonra azalıyo. Sizdede bazı geceler böyle oluyomu ? En son ılık banyo yaptırdık sakinleşti. Bide gaz çıkarırken beraberinde kusuyo ağzından burnundan. Acaba üşütüyomu yoksa bu koliktenmi böyle. Doktor haftada bir böyle nöbet geçirebilir dedi ama acaba üşüttümüki? Sab simplex kullanıyorum bu arada. Dün geceki yüzünü gözlerini unutamıyorum küçücük yumruklarını sıkmış acı içindeydi (((

Bide kızlar gaz için bu rezene kimyon içiyorum , bebeğine kimyon veren varmı yada başka bitkisel bişey. İnternette bebeğede kimyon verilebilir yazıyo ama çok küçük daha 40 lıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…