2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Bide kızlar gaz için bu rezene kimyon içiyorum , bebeğine kimyon veren varmı yada başka bitkisel bişey. İnternette bebeğede kimyon verilebilir yazıyo ama çok küçük daha 40 lıyız

ben denemedim canım ama komşum kendi sütünü çay kaşığına sıkıyor üzerine çok az kimyon ekliyor.kimyonu hep öyle verdiğini söyledi.işe yarar mı bilmiyorum.geçmiş olsun

Bide kızlar gaz için bu rezene kimyon içiyorum , bebeğine kimyon veren varmı yada başka bitkisel bişey. İnternette bebeğede kimyon verilebilir yazıyo ama çok küçük daha 40 lıyız

Canim biz 1aylik olduk tam. Ben gunluk ictigim rezene kimyon cayindan bazi gunler 2cay kasigi bebisime veriyorum. Bi sorunumuz olmadi cok sukur.

Geçmiş olsun...
Ben de dün sormuştum mutlu bana tarif etmişti dün yaptım, bir çay bardağı kaynamış suya yarım kaşık kimyon... Biraz demlendikten sonra süzüp iki çay kaşığı suyundan verdim, gerisini kendim içtim...biz de daha küçüğüz ama dün mecbur kaldım... Biraylık bile olmadık...

Bi veriyoruz reZene kimyon çayından bebeğe günde iki kez 3-4 çay kaşığı öğlen ve akşam 9 gibi Bence etkisi oluyor dr a kontrole gittiğimiZde de sormuştum hiç bir zararı olmaz ver dedi Hem daha rahat uyumasınıda sağlıyor rezene uyku yapıyor ayrıca Daha kırkımız çıkmadı bile Bence bi dene derim Bir de bebeğe spor yaptırmakta faydalı biz o şekilde bayaa bi gaz çıkartıyoruz altı açıkken bezini değiştirirken biraz masaj spor iyi geliyor Kolay gelsin arkadaşım :)

Gazin en yogun gecegi donemler 2 haftadan sonra basliyo 6 haftau kadar 3. Ayda azalarak geciyomus ayni sey benimde farkettim 40 da cok oldu ben 40 i cikti niye bu gaz bitmedi derken ararstirdim en yogun zamanlariiymis yaklasik bir haftadir azaldi aglayacak boyutta deil ikinma seklinde ins uzun surmez hic gaz yapan seyde yemedim simdiye kadar gecti gibi

Arkadaslar normalde gaz ilaci kullanmistim bazen hemen kesiyodu sanciyi bazen hic etki etmiyodu rezene icirenler ise yariyomu her za man rahatlatiyomu bebegi benimki ikiniyo devamli spor yaptiriyorum hareket ettirunce vucudunu biraz rahatliyor cikiyor gazi ama gobeginde fitik findik kadar ikininca artiyo dahada buyumesin bir senede kendiliginden gecermis ama cok buyurse belki tedavi gerekir rezeneyi denemeyi dusunuyorum 2 aya yaklastik zaten zarari olmaz sanirim

Canim faydasını gördünmü. ? Bazen bende vereyim diyorum ama küçük daha diye vazgeçiyorum. 34 günlüğü.z

Bu rezene kimyon çayını siz mi yapıyorsunuz aktardan alıp, yoksa hazır mı satılıyor? Benim evde poşet çay olarak rezene var ondan versem bi etkisi olur mu ki?

Arkadaşlar bide ben gaz için çörek otu yağının iyi geldiğini duydum. Sabah akşam yarım çay kaşığı veriliyomuş. Duyan deneyen varmı aranızda. ?

Arkadaşlar bide ben gaz için çörek otu yağının iyi geldiğini duydum. Sabah akşam yarım çay kaşığı veriliyomuş. Duyan deneyen varmı aranızda. ?

Bence gazin caresi yok zinco damlatmaktan eli yuzu yag icinde kaldi yavrumun kopek yalasa yuzunu karni doyar ama yine kivraniyor yine kivraniyor crrmicem hicbisey diyorum yine veriyorm

Kızlar tek tek alıntı yapamıyorum telden giriyorum, çok saolun cevaplarınız için. Humana nın rezene kimyon çayı var onu deneyeyim o zaman bugün. Biraz hareket yaptırıyım dediğiniz gibi. Çok zor bişeymiş gerçekten çaresiz kalıyo insan, emzirme vakti yaklaştıkça bunalıma giriyorum resmen

Humananın rezene kimyon çayını kullanıyorum Poşet şeklinde olanda faydalı olur galiba

Canım, İstanbuldaysan atla bize gel. Çok ciddiyim ne olacak bi bebek bakacagımıza iki bebek bakarız :)) ev şişlide cevahir avm nin diBinde..hem arkadas oluruz. benimde eşim gidicek yakında hemde Çin e.. Bilirim yanlızlığı sen düşün taşın buraya yaz özelden cebimi vereyim..

Bence gazin caresi yok zinco damlatmaktan eli yuzu yag icinde kaldi yavrumun kopek yalasa yuzunu karni doyar ama yine kivraniyor yine kivraniyor crrmicem hicbisey diyorum yine veriyorm

Haklısın canım. Işte ne verirsen ver yüzde yüz kesmiyor gazı ama işte bi nebze azaltırmıyım diye uğraşıyorum. Ben youtube tan saç kurutma sesi indirdim. Onu açınca sakinleşiyo bazen, tabi oda her zaman işe yaramıyor. Geçen gün annemle caresi z kaldık battaniye salladık bi kaç dk sustu ama baya etkili oluyo sallamak bence. Insanlar boşuna odanın bi ucundan diğer ucuna Salıncak kurmuyolarmış. Alışırsa alışsın deyip bende kurcam gibi gözüküyor.

Dün Gene aynilarini Bizde yasadik Canim. Ilk DEFA bu kadar kötüydü bende sab kullaniyorum melegimin ellerini yumruk seklinde sıkışı yüzünün kizarmasi bana çaresiz bakışı mahvetti beni. Sabah 7 ye kadar hiç uyumadı en son fitil attım artık istemeye istemeye onuda ilk defa yaptım korka korka ama çaresizlik insana cesaret veriyo fitili atınca bile üzüldüm canı acıdı yine diye. Bütün gece ağladım. Neler yaptık karnına fön makinası tuttuk sıcak su torbası ayaklara sab damla sonra bitkisel gaz sancısı için bı damlam daha var rezene çayına onu kattım oda fayda etmedi masaj fayda etmedi en son fitil biraz hafifletti ama yinede cok degil bak saat kac oldu dün geceyi devirdik suan hala uyur uyanık karın agrisi devam. O kadar üzülüyorumki artık ne yapacağımı bilmiyorum gecen hafta hersey süperdi gazı vardı ama az vardı onuda alttan çıkarıyordu şimdi çıkaramıyor yavrum. Bu arada benim kızım 38 günlük

Evt yapmadigimiz kalmiyor rahatlasinlar diye ilk kimyon denemistim kaynanam herkesin icinde aman kurban olayim bebegi uyusturacakmisin diyip beni rezil etmisti simdi emzigine findik yagi surelim susar uyur diyo o bana kimyonu yaptirmadi bende onun dedigini yapmiyorum inatla dun de bebek benim annesi ne karisir dedi bogasim var kadini ha sabir diyorum annemde tlf da kucaga alistirdiniz diyor yatiricakmisiz yatakta.kendiliginden uyuyacakmis var mi oyle modeller benimki emzigi dusene kadar duruyo sonra basiyo yaygarayi

Bilemedim ki canım, gece 12 de uyudu gece de iyiydi şükür, ama biraz önce bir ağladı korktum...

Çok sağolcanım... İstdeğilim. Giresundayım... Çook uzakta... Ne kadar iyi kalplisin, inan gelmiş kadar oldum..

bebeğimin çok uyumasından şikayetçi olacağım aklıma gelmezdi. ama öyle çok uyuyorki uyanırıp emziremiyorum. mıncıklamak cimdiklemek gıdıklamak ıslatmak kar etmiyor. bebeğim gerindikçe geriniyor. arada bir ııhhlanıyor ama hemen uyku moduna geçiyor. memede iki üç emiyor sonra yine uyku. sarılığı azalttık derken tekrar arttı sanki. yarın kontrole gideceğim. ozamana kadar aç kalmasından korkuyorum. dün akşamdan beri böyle. sinirimden ağlamaya başlıcam.

fikri olan var mı ne yapmalı?

ocak bebeklerinin gazi hatsafhaya ulasti galiba benim kizimda dun aksam hatta gunduz 3ten aksam 9a kadar cok agladi zinco verdim yok rezene verdim bircaykasigi ayagimda sallanarak uyuyo zaten hicindirmeeim meme istemiyo mamayi kvga edeede iciyo aslinda alttandausttende gzcikariyo ama bitmiyomudur anlamadimki bide kakasini yapmadi hala iki gun oldu birazda onun sikintisi var galiba....sizin bebekler hicmi cikaramiyo gazi biz birde esimle baska biseyimi var diye dusunmeye basladik .... dunsabah banyo yaptirmistik zaten yikadigimiz gun hi huysuz oluyo dun iyice costu insan kendini cok caresiz hissedyo:-(

canım kaç günlük bebeğin. 15-20 günlük olana kadar bizin kız da çok uyurdu hatta doktora götürdük niye bu kadar çok uyuyor sarılık fln mı diye. o da bize demişti ki bugünlerin kıymetini bilin 20 günden sonra ararsınız bu günleri demişti aynen öyle şimdi. büyüdükçe uyanık kalma süresi de artıyor canım meraklanma inş bişeyciği yoktur. uyandırmak için kulağını gıdıkla burnunu sık ayağının altını çimdikle. öyle hafifçe değil ha bildiğin çimdik olsun uyanır. göğüs ucunu biraz sütle ıslat ağzında beklet bebeğinin. kokusunu alıp emebilir. benden bu kadar tatlım bu kadar yardımcı olabilirim Allah şifa versin sarılığı da geçer inş

amaan kuzum bizim kv de gaz damlası verdiğim için aynısını yapmıştı yavrucak kıvranıyordu gözümüzün önünde. ben de her ağladığında ona veriyordum bakamıyorum diyip biyerde sonra o söylemeye başladı gaz damlası versek mi diye.

annenin söylediği modelden bebek varsa ben de ondan istiyorum yaaaa

aynı şeyleri yaşıyoruz kuzucum iki aylığız geçecek diye avutuyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…