Bide kızlar gaz için bu rezene kimyon içiyorum , bebeğine kimyon veren varmı yada başka bitkisel bişey. İnternette bebeğede kimyon verilebilir yazıyo ama çok küçük daha 40 lıyız
Bide kızlar gaz için bu rezene kimyon içiyorum , bebeğine kimyon veren varmı yada başka bitkisel bişey. İnternette bebeğede kimyon verilebilir yazıyo ama çok küçük daha 40 lıyız
Geçmiş olsun...Bide kızlar gaz için bu rezene kimyon içiyorum , bebeğine kimyon veren varmı yada başka bitkisel bişey. İnternette bebeğede kimyon verilebilir yazıyo ama çok küçük daha 40 lıyız
Kızlar psikolojim çok bozuk dün gece oğlum saatlerce gaz sancısı çekti, 13. Günden beri var zaten bu kolik. 40 olucaz ilk defa bu kadar sancı çekti doğum sancısı gibi ağrı bi giriyo çığlık çığlığa sonra azalıyo. Sizdede bazı geceler böyle oluyomu ? En son ılık banyo yaptırdık sakinleşti. Bide gaz çıkarırken beraberinde kusuyo ağzından burnundan. Acaba üşütüyomu yoksa bu koliktenmi böyle. Doktor haftada bir böyle nöbet geçirebilir dedi ama acaba üşüttümüki? Sab simplex kullanıyorum bu arada. Dün geceki yüzünü gözlerini unutamıyorum küçücük yumruklarını sıkmış ı içindeydi(((
Canim faydasını gördünmü. ? Bazen bende vereyim diyorum ama küçük daha diye vazgeçiyorum. 34 günlüğü.zGeçmiş olsun...
Ben de dün sormuştum mutlu bana tarif etmişti dün yaptım, bir çay bardağı kaynamış suya yarım kaşık kimyon... Biraz demlendikten sonra süzüp iki çay kaşığı suyundan verdim, gerisini kendim içtim...biz de daha küçüğüz ama dün mecbur kaldım... Biraylık bile olmadık...
Bi veriyoruz reZene kimyon çayından bebeğe günde iki kez 3-4 çay kaşığı öğlen ve akşam 9 gibi Bence etkisi oluyor dr a kontrole gittiğimiZde de sormuştum hiç bir zararı olmaz ver dedi Hem daha rahat uyumasınıda sağlıyor rezene uyku yapıyor ayrıca Daha kırkımız çıkmadı bile Bence bi dene derim Bir de bebeğe spor yaptırmakta faydalı biz o şekilde bayaa bi gaz çıkartıyoruz altı açıkken bezini değiştirirken biraz masaj spor iyi geliyor Kolay gelsin arkadaşım :)
Arkadaşlar bide ben gaz için çörek otu yağının iyi geldiğini duydum. Sabah akşam yarım çay kaşığı veriliyomuş. Duyan deneyen varmı aranızda. ?
Canim faydasını gördünmü. ? Bazen bende vereyim diyorum ama küçük daha diye vazgeçiyorum. 34 günlüğü.z
Bu rezene kimyon çayını siz mi yapıyorsunuz aktardan alıp, yoksa hazır mı satılıyor? Benim evde poşet çay olarak rezene var ondan versem bi etkisi olur mu ki?
Cevap verdiğin için Çok sağol canım.. Şimdi kucakta felan idare ediyoruz da inş gece rahat geçer... Rezenem de yok... Rabbim rahatlık verir inş... Tek başına çocuk büyütenleri düşünüyorum da gerçekten önlerinde iki kere eğilmek lazım... Allah onlara güç versin... İki günde pert oldum, bir de sürekli bir şey olacak mı stresi... Neyse yalnızlıktan çenem düştü...
Bence gazin caresi yok zinco damlatmaktan eli yuzu yag icinde kaldi yavrumun kopek yalasa yuzunu karni doyar ama yine kivraniyor yine kivraniyor crrmicem hicbisey diyorum yine veriyorm
Humananın rezene kimyon çayını kullanıyorum Poşet şeklinde olanda faydalı olur galiba
Kızlar psikolojim çok bozuk dün gece oğlum saatlerce gaz sancısı çekti, 13. Günden beri var zaten bu kolik. 40 olucaz ilk defa bu kadar sancı çekti doğum sancısı gibi ağrı bi giriyo çığlık çığlığa sonra azalıyo. Sizdede bazı geceler böyle oluyomu ? En son ılık banyo yaptırdık sakinleşti. Bide gaz çıkarırken beraberinde kusuyo ağzından burnundan. Acaba üşütüyomu yoksa bu koliktenmi böyle. Doktor haftada bir böyle nöbet geçirebilir dedi ama acaba üşüttümüki? Sab simplex kullanıyorum bu arada. Dün geceki yüzünü gözlerini unutamıyorum küçücük yumruklarını sıkmış acı içindeydi(((
Haklısın canım. Işte ne verirsen ver yüzde yüz kesmiyor gazı ama işte bi nebze azaltırmıyım diye uğraşıyorum. Ben youtube tan saç kurutma sesi indirdim. Onu açınca sakinleşiyo bazen, tabi oda her zaman işe yaramıyor. Geçen gün annemle caresi z kaldık battaniye salladık bi kaç dk sustu ama baya etkili oluyo sallamak bence. Insanlar boşuna odanın bi ucundan diğer ucuna Salıncak kurmuyolarmış. Alışırsa alışsın deyip bende kurcam gibi gözüküyor.
Bilemedim ki canım, gece 12 de uyudu gece de iyiydi şükür, ama biraz önce bir ağladı korktum...Canim faydasını gördünmü. ? Bazen bende vereyim diyorum ama küçük daha diye vazgeçiyorum. 34 günlüğü.z
Bu rezene kimyon çayını siz mi yapıyorsunuz aktardan alıp, yoksa hazır mı satılıyor? Benim evde poşet çay olarak rezene var ondan versem bi etkisi olur mu ki?
Canım, İstanbuldaysan atla bize gel. Çok ciddiyim ne olacak bi bebek bakacagımıza iki bebek bakarız :)) ev şişlide cevahir avm nin diBinde..hem arkadas oluruz. benimde eşim gidicek yakında hemde Çin e.. Bilirim yanlızlığısen düşün taşın buraya yaz özelden cebimi vereyim..
bebeğimin çok uyumasından şikayetçi olacağım aklıma gelmezdi. ama öyle çok uyuyorki uyanırıp emziremiyorum. mıncıklamak cimdiklemek gıdıklamak ıslatmak kar etmiyor. bebeğim gerindikçe geriniyor. arada bir ııhhlanıyor ama hemen uyku moduna geçiyor. memede iki üç emiyor sonra yine uyku. sarılığı azalttık derken tekrar arttı sanki. yarın kontrole gideceğim. ozamana kadar aç kalmasından korkuyorum. dün akşamdan beri böyle. sinirimden ağlamaya başlıcam.
fikri olan var mı ne yapmalı?
Evt yapmadigimiz kalmiyor rahatlasinlar diye ilk kimyon denemistim kaynanam herkesin icinde aman kurban olayim bebegi uyusturacakmisin diyip beni rezil etmisti simdi emzigine findik yagi surelim susar uyur diyo o bana kimyonu yaptirmadi bende onun dedigini yapmiyorum inatla dun de bebek benim annesi ne karisir dedi bogasim var kadini ha sabir diyorum annemde tlf da kucaga alistirdiniz diyor yatiricakmisiz yatakta.kendiliginden uyuyacakmis var mi oyle modeller benimki emzigi dusene kadar duruyo sonra basiyo yaygarayi
Kızlar psikolojim çok bozuk dün gece oğlum saatlerce gaz sancısı çekti, 13. Günden beri var zaten bu kolik. 40 olucaz ilk defa bu kadar sancı çekti doğum sancısı gibi ağrı bi giriyo çığlık çığlığa sonra azalıyo. Sizdede bazı geceler böyle oluyomu ? En son ılık banyo yaptırdık sakinleşti. Bide gaz çıkarırken beraberinde kusuyo ağzından burnundan. Acaba üşütüyomu yoksa bu koliktenmi böyle. Doktor haftada bir böyle nöbet geçirebilir dedi ama acaba üşüttümüki? Sab simplex kullanıyorum bu arada. Dün geceki yüzünü gözlerini unutamıyorum küçücük yumruklarını sıkmış acı içindeydi(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?