bebeğimin çok uyumasından şikayetçi olacağım aklıma gelmezdi. ama öyle çok uyuyorki uyanırıp emziremiyorum. mıncıklamak cimdiklemek gıdıklamak ıslatmak kar etmiyor. bebeğim gerindikçe geriniyor. arada bir ııhhlanıyor ama hemen uyku moduna geçiyor. memede iki üç emiyor sonra yine uyku. sarılığı azalttık derken tekrar arttı sanki. yarın kontrole gideceğim. ozamana kadar aç kalmasından korkuyorum. dün akşamdan beri böyle. sinirimden ağlamaya başlıcam.
fikri olan var mı ne yapmalı?
bebeğimin çok uyumasından şikayetçi olacağım aklıma gelmezdi. ama öyle çok uyuyorki uyanırıp emziremiyorum. mıncıklamak cimdiklemek gıdıklamak ıslatmak kar etmiyor. bebeğim gerindikçe geriniyor. arada bir ııhhlanıyor ama hemen uyku moduna geçiyor. memede iki üç emiyor sonra yine uyku. sarılığı azalttık derken tekrar arttı sanki. yarın kontrole gideceğim. ozamana kadar aç kalmasından korkuyorum. dün akşamdan beri böyle. sinirimden ağlamaya başlıcam.
slm kızlar hepinize kolay gelsin bugün bizimde kırkımız çıktı çok şükür ama banyo yaptırana kadar mahvoldum ya kızım çok ağladı bir de benim kızımın kaşlarının uçları kabuklandı ya saçında konak falan olmadı ama kaşında mı oldu ne
Evt yapmadigimiz kalmiyor rahatlasinlar diye ilk kimyon denemistim kaynanam herkesin icinde aman kurban olayim bebegi uyusturacakmisin diyip beni rezil etmisti simdi emzigine findik yagi surelim susar uyur diyo o bana kimyonu yaptirmadi bende onun dedigini yapmiyorum inatla dun de bebek benim annesi ne karisir dedi bogasim var kadini ha sabir diyorum annemde tlf da kucaga alistirdiniz diyor yatiricakmisiz yatakta.kendiliginden uyuyacakmis var mi oyle modeller benimki emzigi dusene kadar duruyo sonra basiyo yaygarayi
Canim bizimki de öyle hem alt hem üstten çıkarıyo ama hala sancı var. Doktor çıkmayan gazlar olur dedi, şans işi gaz işi dedi. Hakkaten de öyle kimi çocukta hiç olmuyo bu problem.ocak bebeklerinin gazi hatsafhaya ulasti galiba benim kizimda dun aksam hatta gunduz 3ten aksam 9a kadar cok agladi zinco verdim yok rezene verdim bircaykasigi ayagimda sallanarak uyuyo zaten hicindirmeeim meme istemiyo mamayi kvga edeede iciyo aslinda alttandausttende gzcikariyo ama bitmiyomudur anlamadimki bide kakasini yapmadi hala iki gun oldu birazda onun sikintisi var galiba....sizin bebekler hicmi cikaramiyo gazi biz birde esimle baska biseyimi var diye dusunmeye basladik .... dunsabah banyo yaptirmistik zaten yikadigimiz gun hi huysuz oluyo dun iyice costu insan kendini cok caresiz hissedyo:-(
cnm benimkide öyleydi sarılığı varmış meğer ilk günler emziremedim yara oldu tutamadı aç kalmış kaç günlük senin ki benimki şimdi uyumak bilmiyo
Canım ben ara ara 1 cay kasigi zeytin yagi veriyorum. Bebisin sadece anne sutuylemi besleniyordu yoksa mama da veriyormusun.kızlar bebeğim kakasını yapamıyor çok bağırıyor dünden beri hiç osurmadı ve kaka yapmadı napıyım bi akıl verin delircem
canim cok tesekkur ederiz bence hersey duzenli gidiyorsa kesinlikle yaptirmani tavsiye ederim.hem cabucak iyilesiyor ve soyle bisey var ilk iki gun arada bi agliyordu memeyi verince hemen normale donuyodu.hemsire dediki zonklamasi olur aci agri olmaz bile dedi.
tabiki biraz agliyo ama inan sutu alinca hemen unutuyo canim.
tavsiyeler icin de sagol insallah bende bigun kelebegi birakabilirim
efe de agucuklar yapiyo konusunca guluyo
bana bilincli olarak attigi ilk gulucukte oturup aglamistim
boyle guzel bisey yokmus onun gulusunden degerli bisey yok onu anladim
oncelerı gazı bagırsaklara ınmeden sancı yapıyodu o zaman bısey yapamıyodum battanıye sallayarak sabahlıyoduk sonradan ıkınma seklıne oldu o zamanda hareket yaptırmaya basladım ılac fln kullanmadık bıde dogru duzgun bısey yemıyorum ben bugun az patates kızartması yedım hemen etkıledı baktım ıkınırken aglıyo hemen saga sola cevırmeye basladım ben onu hızlı hızlı hareket ettırınce aglamaya fırsatı olmuyo cıkrdı hemen gazını rahatladı belıne dıkkat ederek yapıyorum en ıyı bu sekılde cıkardım gazını ılacla fln cıkmıyor en guzelı hareket zaten hareket edebılse kendı cıkaracak alt kıyafetını cıkarıyorum bır tek bezı kalıyor o zaman bacaklarını cok guzel hareket ettırıyor cıkarıyor gazınıda kakasınıda o zaman yapıyor daha cok deneyın bence işe yarıyacakSiz gaz problemini nasil hallettiniz???
kulak copunu zeytın yagına batırıp poposuna surt bıraz uyarılıyor gelıyor kakası bır tanıdıgım bu sekılde yaptırıyodukızlar bebeğim kakasını yapamıyor çok bağırıyor dünden beri hiç osurmadı ve kaka yapmadı napıyım bi akıl verin delircem
aynen canım bizimkide öyle,bu arada korseyi sormuşsun teeeee ne zaman ama ben yeni okudum daha kusuruma bakma,benimki nbb marka silikonlu toparlayıcı korse diye geçiyor nette bide dizüstüne kadar paçalı ,netten aldım zaten...
kulak copunu zeytın yagına batırıp poposuna surt bıraz uyarılıyor gelıyor kakası bır tanıdıgım bu sekılde yaptırıyodu
yakında anne demeyede baslıycak bılmeden dıycek ama olsun bende bugun aglarken farkettımde yok canım dedım bana oyle gelmıstır aralık annelerını okudum orda bır kac kışınınde aynı olmus anne dıye aglıyor :) anlamıda karnım ac :)
oncelerı gazı bagırsaklara ınmeden sancı yapıyodu o zaman bısey yapamıyodum battanıye sallayarak sabahlıyoduk sonradan ıkınma seklıne oldu o zamanda hareket yaptırmaya basladım ılac fln kullanmadık bıde dogru duzgun bısey yemıyorum ben bugun az patates kızartması yedım hemen etkıledı baktım ıkınırken aglıyo hemen saga sola cevırmeye basladım ben onu hızlı hızlı hareket ettırınce aglamaya fırsatı olmuyo cıkrdı hemen gazını rahatladı belıne dıkkat ederek yapıyorum en ıyı bu sekılde cıkardım gazını ılacla fln cıkmıyor en guzelı hareket zaten hareket edebılse kendı cıkaracak alt kıyafetını cıkarıyorum bır tek bezı kalıyor o zaman bacaklarını cok guzel hareket ettırıyor cıkarıyor gazınıda kakasınıda o zaman yapıyor daha cok deneyın bence işe yarıyacak
Hep bebekler aglicak degil ya dun gecede ben agladim kalin giysem terliyom ince giysem usuyom yorgan acsam hasta oluyorum bunaldim iyice
evet canim bikac kere anne diye agladi esimle cok gulduk
dun oyle bi kustuki hem kendi ustu hem esimin ustu batti.esim dediki naaaptin ogluuuum
efe gozleri bi saga bi sola oynatti ve cevap verdi "agiuuiiiuuuiiii"
gulmekten yerlere yattik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?