2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
karnı doymussa uykusnu almıssa gazıda yoksa deymeyın keyfıne anne baba dınlemıyor komsulara önune kım denk ggelırse agulayıp konusmaya calısıyor :) ah bı konusabılse ne dıycek kım bılır :)

aynen oyle canim gecen gun mevlidimiz vardi gelen giden konusuyo onun da hosuna gidiyo gozunun icine bakiyo dinlerken.biri dediki ayyy bu konusmaya alismis cok fenaa
anasi buyun gun konusuyo onunla cunku.sacmalamada sinir tanimiyorum konusurkende.en son sunlari uydurdum sarki yaptim
benim oglum buyuyicek
bakkallara gidicek
ekmekler alicak
cikolatelar alicak

Hahaha, evet canim. Poposunu temizledikten sonra ben zeytinyagi suruyorum . Ben surdukce o bi kat daha kaka yapiyo, hadi ben bi daha silip suruyorum. Bunu bikac kez tekrarliyoo. Sonra oglusumun kaka fasli bitiyoo :)

cokta uyarmayın dıyolar oyle alısımıs kendı kendıne yapmazmıs kabız oldugunda mecbur kalınca yapmak lazım sen gercı kulak copuyle yapmıyosun sanırım normal suruyosun bısey olmaz bende bezle sılerken yapıyor poposuna bısey degmeyıversın :)

hahah aklımıza ılk gelen bakkala göndermek bır an once buyuselerde işe yarasalar evın ilk cocugu bıde zor oldu 7 sene sonra ben sımarmasın dıye pazara falanda yollarım artık bıde cok etrafında sımartacak kısı var napcam bılmıyorum

ihihihiiiii hakkaten hee ogrensinler cocuklar alisveris yapmayi.acil durumda ise yararlar.evlenince lazim olur.bizimkide iki evin tek torunu.simdiden akillarini oynattilar bilmem ne olcak halimiz

Hep bebekler aglicak degil ya dun gecede ben agladim kalin giysem terliyom ince giysem usuyom yorgan acsam hasta oluyorum bunaldim iyice

bende emzırmek ıcın üstten acılır bısey gıymedıgımde belım anında usuyodu karnıma agrılar gırıyodu ılk zamanlar annem kalkınca yedılek tak sırtına dıyor ben gıymıyodum oda battanıye sarıyodu etrafımdan

ihihihiiiii hakkaten hee ogrensinler cocuklar alisveris yapmayi.acil durumda ise yararlar.evlenince lazim olur.bizimkide iki evin tek torunu.simdiden akillarini oynattilar bilmem ne olcak halimiz

evt alıssınlar bakkala gıtmeye benım kayınvalıde saolsun alıstırmamıs ılk evlendıgımde bakkalla gıdıp ekmek almak zor gelıyodu eşime sonra sonra alıstı bizim gelınler sanslı olcak tabı evlendırebılırsek ogluslarmızı ben vitrıne sus koyucam dıyorum kızlar kandırmasın oglumu dısarıda yollamıycam :)

hamileyken keşfetmiştim ben de doğumdan sonra yaparım diyordum. ne zamandır da arıyordum nette kadının adını bir türlü hatırlayamıyordum çok sağolun kızlar ben de bugün itibariyle başlıyorum hatta geç bile kaldım denebilir :118: kırkı çıkan hanımlar haydi spora

esin senimi gonderiyodu canim.benim esim de evlenmeden once hic gitmezmis.simdi mecbuuur
k valideme diyorumki ben oglumu kimseye vermicem.diyoki ben nasil verdim.o senin bilecegin sey dedim

40 im cikti ama az daha yatiiim noluuuuur

esin senimi gonderiyodu canim.benim esim de evlenmeden once hic gitmezmis.simdi mecbuuur
k valideme diyorumki ben oglumu kimseye vermicem.diyoki ben nasil verdim.o senin bilecegin sey dedim

yat annem yat ben 2 aydır yatıyordum daha anca başlayabildim başlanır bakalım

dışarda bir işim olunca dönerken alıyodum onun dısında evde ıkımızsek ben yemıyorum dıyodum mecbur cıkıp alıyodu :) şimdi işten gelınce tlf acıyo bişey lazımmı ben arayıp ıstemeyı unutuyorum bazen gelıyo tekrar gıdıyo marketide hep beraber yapıyoduk hamılelıgımde ona kaldı ama sımdı bende gıdıyorum luzumsuz hersyı dolduruyo . benım kayınvalıdede ısım koymak istedı 3 ısım koyduk dedım ıkı ısım bız bır tanede doktor göbegı keserken göbek adı koymus ben onu hıc dusunmemıstım ona kaldı kısmet :) ibrahım koymus

Evet canim. Ivir zivir krem yerine altini temizleyince zeytinyagi suruyorum genel olarak. Ozaman yapiyor. Ama dedigin dogru alismasin sipa . Fazla ugrasmadan surup geceyim.

Canim ben simdi geldim o asidAn. Ayni soruyu sordum. Gununden once gelirsen yapilmaz ama verilen tarihten sonra yapilabilir dedi. Ihmal etme git yaptir canim sonraki asininda tarihini attir.
ayrıca 5 gün sonra için 2. bir aşı daha yazdı takvime gene gidicez.. daha çok gecikme sen..

Son düzenleme:
yat annem yat ben 2 aydır yatıyordum daha anca başlayabildim başlanır bakalım
amin grozcum havalar isinsin da

benim o gobek adi meselesi hic aklima gelmedi.15 gun sonra kontrolum var soylesem doktorum simdi koysa olurmu acaba adamin adi ibrahim oda ibrahim koyarmis

slm kızlar bizde kusma problemi olduğu için galiba kusma ile gazda çıkıyor çünkü pek gazlı bi bebek değil ama o kusarda farketmem diye başından ayrılamıyorum oğlum gazlı idi hiç uyumuyordu ama kusmada yoktu kızımda gaz yok kusma var her çocuk farklı olabiliyor allah onlara sağlık versin inş geçen gün kızım eşimin sağ ve sol omzuna kusmuş bende o aşkım kız omzuna kusmuş dedim eşimde diyoki yok aşkım kızım bana rütbe verdi terfi ettim diyo ben kızını çok severdi diyodum ama bu kadar beklemiyordum rabbim herkesin evladını anasına babasına bağışlasın

kilo konusunda da eski kiloma 900 gr kaldı bir haftada da onu verirsem bir aylık olmadan eski kilomdayım bende günlük bi yarım saat yürüyüş yapıyorum ama yememden kesemiyorum çünkü direk kan şekerim düşüyor elim titriyor elimden bide günde 3 litre su içiyorum okadar

canım son bir haftadır benimde elime sert şekilde gelmeye başladı önce boynundydı şimdi yüzüne dağıldı kimseye öptürmüyoruz acaba bizimkidemi egzama ayın 12sinde aşımız vardı götürdüm doktora gösterdim her bebekte olur korkma dedi ama hala geçmedi bde şampuanı sordum doktor bebeklere en iyi şampuan ve sabun seba medin ki dedi aldım yarın kırkımız çıkıyo yarın yıkayım denicem bakalım..

canım bizimkilerde çoğaldı baya kokuyorum ama geçen aşımız vardı gittim doktorada gösterdim her bebekte olabilir normal görünüyo dedi bide seba medin sabununu ve şampuanını kullan dedi bebek cildine en iyi o geliyomuş birde pudrayı deniyim dediğin gibi..

canım bizimde boynunda daha çoktu şimdi yüzüne doğru çoğaldı bir haftadırda dedğin gibi elleyince sert gelmeye başladı dikkat ediyoruz herşeyine öpmüyorz falan ama genede oluyo demekki acaba bizimkidemi egzama..en son aşı için gitmiştik gösterdim şuanda iyi görünüyo ilerlerse getir demişti doktor merhem vermek istemem hemen daha cildi çok taze demişti..bide anne sütünü sıkın isiliğin üstüne merhem gibi faydası oluyomuş diyolar hiç denemedim

Hangi aşı acaba 5 gün sonra olan bebeğin ne kadarlık olacak ozaman bende bugün 1 aylık olanı yaptırdım ama 1 ay sonra için gün verdiler bana

canım bizimki hala duruyo hatta çoğalıo isilikleri inşallah gecer bende 12sinde aşıya götürdüm ozman sorduğumda bebekler için en iyi şampuan ve sabun sebamedinki dedi bende sebamed aldım bkalım yarın kırkımız çıkıyo yarın yıkıycam daha denemedim belki iyi gelr cildine..benim evimde doğalgaz 45te yakıyorz heryeri sıcak oluyo ev ben pek sarmalamıyorm çünkü oğlumu çok sıkı giydirdim şimdi 5yaşında en ufak şeyde hastalanıyo kızımıda dedim okadar sıcağa alıştırmıcam inşallah hassas olmaz abisi gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…