karnı doymussa uykusnu almıssa gazıda yoksa deymeyın keyfıne anne baba dınlemıyor komsulara önune kım denk ggelırse agulayıp konusmaya calısıyor :) ah bı konusabılse ne dıycek kım bılır :)
Hahaha, evet canim. Poposunu temizledikten sonra ben zeytinyagi suruyorum . Ben surdukce o bi kat daha kaka yapiyo, hadi ben bi daha silip suruyorum. Bunu bikac kez tekrarliyoo. Sonra oglusumun kaka fasli bitiyoo :)
aynen oyle canim gecen gun mevlidimiz vardi gelen giden konusuyo onun da hosuna gidiyo gozunun icine bakiyo dinlerken.biri dediki ayyy bu konusmaya alismis cok fenaa
anasi buyun gun konusuyo onunla cunku.sacmalamada sinir tanimiyorum konusurkende.en son sunlari uydurdum sarki yaptim
benim oglum buyuyicek
bakkallara gidicek
ekmekler alicak
cikolatelar alicak
hahahaklımıza ılk gelen bakkala göndermek bır an once buyuselerde işe yarasalar evın ilk cocugu bıde zor oldu 7 sene sonra ben sımarmasın dıye pazara falanda yollarım artık bıde cok etrafında sımartacak kısı var napcam bılmıyorum
Hep bebekler aglicak degil ya dun gecede ben agladim kalin giysem terliyom ince giysem usuyom yorgan acsam hasta oluyorum bunaldim iyice
ihihihiiiii hakkaten heeogrensinler cocuklar alisveris yapmayi.acil durumda ise yararlar.evlenince lazim olur.bizimkide iki evin tek torunu.simdiden akillarini oynattilar bilmem ne olcak halimiz
leslie can dır hehe bir zamanlar ne yapmıştım olabilir çok yormuyor zaten ben de inşallah yarın yürüyüşe başlamayı düşünüyorum koşu bandında ama kızımdan fırsat bulabilecek miyim bakalım
selam kızlar, leslie diye bi hatun vardı yürüyüş programı olan duydunuzmu hiç, onun videolarıyla egzersize başlamak istiyorum, erkenmi sizce 1 aylık olduk sezaryenliyim, sizler bişeyler yapıyormusunuz zayıflamak
esin senimi gonderiyodu canim.benim esim de evlenmeden once hic gitmezmis.simdi mecbuuurevt alıssınlar bakkala gıtmeye benım kayınvalıde saolsun alıstırmamıs ılk evlendıgımde bakkalla gıdıp ekmek almak zor gelıyodu eşime sonra sonra alıstı bizim gelınler sanslı olcak tabı evlendırebılırsek ogluslarmızı ben vitrıne sus koyucam dıyorum kızlar kandırmasın oglumu dısarıda yollamıycam :)
hamileyken keşfetmiştim ben de doğumdan sonra yaparım diyordum. ne zamandır da arıyordum nette kadının adını bir türlü hatırlayamıyordum çok sağolun kızlar ben de bugün itibariyle başlıyorum hatta geç bile kaldım denebilir :118: kırkı çıkan hanımlar haydi spora
esin senimi gonderiyodu canim.benim esim de evlenmeden once hic gitmezmis.simdi mecbuuur
k valideme diyorumki ben oglumu kimseye vermicem.diyoki ben nasil verdim.o senin bilecegin sey dedim
40 im cikti ama az daha yatiiim noluuuuur
esin senimi gonderiyodu canim.benim esim de evlenmeden once hic gitmezmis.simdi mecbuuur
k valideme diyorumki ben oglumu kimseye vermicem.diyoki ben nasil verdim.o senin bilecegin sey dedim
40 im cikti ama az daha yatiiim noluuuuur
cokta uyarmayın dıyolar oyle alısımıs kendı kendıne yapmazmıs kabız oldugunda mecbur kalınca yapmak lazım sen gercı kulak copuyle yapmıyosun sanırım normal suruyosun bısey olmaz bende bezle sılerken yapıyor poposuna bısey degmeyıversın :)
birinci ayın sonundaki hepatit aşısının tarihi geçmiş. biraz önce internetten bakarken farkettim aile hekimliğinden arayan olmadı, aşı takvimine tarih de atmamışlar. 5 gün kadar gecikti bir sorun olurmu cvp yazarsanız sevinirim.
amin grozcum havalar isinsin dayat annem yat ben 2 aydır yatıyordum daha anca başlayabildimbaşlanır bakalım
dışarda bir işim olunca dönerken alıyodum onun dısında evde ıkımızsek ben yemıyorum dıyodum mecbur cıkıp alıyodu :) şimdi işten gelınce tlf acıyo bişey lazımmı ben arayıp ıstemeyı unutuyorum bazen gelıyo tekrar gıdıyo marketide hep beraber yapıyoduk hamılelıgımde ona kaldı ama sımdı bende gıdıyorum luzumsuz hersyı dolduruyo . benım kayınvalıdede ısım koymak istedı 3 ısım koyduk dedım ıkı ısım bız bır tanede doktor göbegı keserken göbek adı koymus ben onu hıc dusunmemıstım ona kaldı kısmet :) ibrahım koymus
kızlar bizde de aynı skıntılar vardı. sıcaktan isilik olduğunu sanmıştık ama elime sert sert değmeye başlayınca doktora götürdük. bebek egzaması dedi doktor bir merhem verdi 3 gün kullan geçmezse alerji testi yapalım dedi. nedenini sorduğumuzda herşeyden olabilir dedi. şampuan, birinin öpmesi, benim yediklerim özellikle hayvansal gıdalar süt yoğurt peynir yumurtanın beyazı gibi. eğer geçmeseydi diyet uygulayacaktık bu saydıklarımdan uzak duracaktım çok şükür geçti gibi amaa arada yine ufak ufak kendini belli ediyor soracam yine doktora
Bebek pudrasi)) boynundakilere bebek pudrasi sur geciyor bizdede oluyordu. Yuzunde de bizim bebek aknesi var. Uclari sari oluyor yada kabarcik kabarcik da olabiliyor. Kendiliginden gelip geciyormus. Yalniz gecen gun iki tanesi buyudu ve patladi. Ertesi gun dr randevumuz vardi. Mikrop olmasin diye antibiyotik.krem verdi. Gecmis olsun canim.
Canim benim oglusumun yuzundede kirmizi sicilce gibi ama elleyince baslari sert seyler cikti. Doktor bebek egzemasi dedi. Babasinin sakalindan, yunluden bi cok seyden olabiliyormus. Bi merhem verdi 7 gun kullan dedi. Kullandim gecti. Ama ara ara tekrarlar ozaman gene surdedi. Ilerde tamamen gecermis .
Canim ben simdi geldim o asidAn. Ayni soruyu sordum. Gununden once gelirsen yapilmaz ama verilen tarihten sonra yapilabilir dedi. Ihmal etme git yaptir canim sonraki asininda tarihini attir.
ayrıca 5 gün sonra için 2. bir aşı daha yazdı takvime gene gidicez.. daha çok gecikme sen..
Canım benim oğlumdada var onlardan doktora sorduğumda hangi şampuanı kullanıyosun dedi sebamed dediğimde iyi onu kullanmaya devam dedi. Başka bi marka olsa sebamed al diycekmiş. Normal dedi önemsemedi. Sıcaktan olduğunu sanmıyorum, evim doğalgaz, alt üst 2 kat giydiriyorum bide çorap ayağına ve battaniyeye sarmadan kucakladığımda üşüyor burnu soğuyor hemen yada ayakları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?