Biz de isilik değil ama sivilce oldu yüzünde ve kafasında var...şampuandan olduğunu düşünüyorum...ben de ya mustela ya sebamed alacağım... Tavsiyelere benim de ihtiyacım var...
Bizim drcildi yağlıondan dedi, zeytinyağı kullan geçer dedi ama yine de içim rahat değil...
ben ayın 12sinde doktora götürdüm bebekler için en güzel şampuan sebamed inkiymiş doktor sebamed kullan dedi ben hem şampuanını hem sabununu aldım canım sabunuyla arada poposunu yıkıyorum rahatlıyo baya şampuanınıda yarın deniycem bide bebeği şu bebeyağlarıyla dilde gerçek zeytinyağıyla yağla dedi doktor.ben şimdi altınıda safzeytinyağlı pamukla siliyorum hiç pişik olmuyo ama şu isiliklerine bi çare bulamadım giittii
Çok sağol canım...ben ayın 12sinde doktora götürdüm bebekler için en güzel şampuan sebamed inkiymiş doktor sebamed kullan dedi ben hem şampuanını hem sabununu aldım canım sabunuyla arada poposunu yıkıyorum rahatlıyo baya şampuanınıda yarın deniycem bide bebeği şu bebeyağlarıyla dilde gerçek zeytinyağıyla yağla dedi doktor.ben şimdi altınıda safzeytinyağlı pamukla siliyorum hiç pişik olmuyo ama şu isiliklerine bi çare bulamadım giittii
Çok sağol canım...
Ben de sebamed aldım, sivilceler bayağı geçti ama hala biraz var.. Saf zeytinyağı da nerde bulacağız ki ben mRketten alıyorum, ne kadar gerçektir bilemem ama yüzüne ve poposuna kullanıyorum..
Arkadaşlar, çok şükür eşim geldi...
Gazı ağlaması annelik zor da biraz da güzel yanlarından bahsedelim mi... Yavrularınızın en hoşumuza giden davranışları, anları neler mesela...
Önce ben başlayayım, zehra hapşurduktan,öksürdükten sonra ahyy diye bir ses çıkarıyor, hani hapşurmak isteriz de hapşuramayınca derin nefes alırken çıkan ses.. Bayılıyorum, taklit ediyorum, o da gülüyor...
Bir de geçen hafta zehra ağlıyor, ama seslenme ağlaması, bi ağlıyor, biraz bekliyor, gelmeyince tekrar...ellerim pisti hemen gidemedim... Kapıdan girerken, ah annesi gelmemiş mi diye laf atınca bir dudak büzdü, aman nazlı nazlı, öyle tatlıydı ki...
ay dilzar çok güzel bi konu :) ben de söyleyeyim... hapşırık sonrası benimki de o sesten çıkarıyo çok güzel oluyo. bazen de meme emerken suratını buruşturuyo sanki iğrenç bir tat almış gibi :) bazen de çok acıkınca ağlaması farklı oluyo yalvarır gibi verince memeye saldırıyo köpek gibi ısırıyo .yanagına değince meme panik yapıyo heycanlanıyo çok komik görünüyo kuduruk diyorum ona:) birde emzik emmesi varrrrrrr bayılıyorum şlok şlok ses çıkarıyo. ve hergün yeni bir huy çıkarıyo şaşırtıyo bizi :)
Gazı ağlaması annelik zor da biraz da güzel yanlarından bahsedelim mi... Yavrularınızın en hoşumuza giden davranışları, anları neler mesela...
Önce ben başlayayım, zehra hapşurduktan,öksürdükten sonra ahyy diye bir ses çıkarıyor, hani hapşurmak isteriz de hapşuramayınca derin nefes alırken çıkan ses.. Bayılıyorum, taklit ediyorum, o da gülüyor...
Bir de geçen hafta zehra ağlıyor, ama seslenme ağlaması, bi ağlıyor, biraz bekliyor, gelmeyince tekrar...ellerim pisti hemen gidemedim... Kapıdan girerken, ah annesi gelmemiş mi diye laf atınca bir dudak büzdü, aman nazlı nazlı, öyle tatlıydı ki...
Kızlar merhaba
Benim bebişimde 7 haftalık oldu.uyku işi hiç düzene binmedi kızlar çok üzülüyorum ya beşikte bir türlü yatıramıyorum. Bugün mesela sabah sekizden beri hiç beşikte uyumadı . Emziriyorum 20 dk bi taraf 20 dk diğer taraf sütüm azmış bazen mamada takviye ediyorum 60 lık. Sonra gazını alıp koridorda hop hop gezmeye başlıyoruz doymuşsa beş on dakka sonra uyumaya başlıyo omzumdayken oturuyorum eğer uyumamışsa oturmama zaten hiç izin vermiyo neyse oturup iyice dalmasını bekliyorum yarım saat sonra beşiğine götürür götürmez uyanıyoz haydaa bidaha baştan al kucağına gezin acıkmışsa emdir bazende memede uyuyo bekliyom dalsın diye sonra beşiğe göturuyom gene aynı hikaye ama gece uykumuz var maşallah gündüz o kadar aktifki gece bayıluyo resmen böyle olunca ne kaliteli bi uykumuz kalıyo nede kaliteli bi anne:) yemek dahıl herşey kaynanada tuvalete bi el değişiyom bi yerde bi yanlışlık yokmu kızlar yoksa sizde aynımısınız acil yardım please :))
canım bizimde boynunda daha çoktu şimdi yüzüne doğru çoğaldı bir haftadırda dedğin gibi elleyince sert gelmeye başladı dikkat ediyoruz herşeyine öpmüyorz falan ama genede oluyo demekki acaba bizimkidemi egzama..en son aşı için gitmiştik gösterdim şuanda iyi görünüyo ilerlerse getir demişti doktor merhem vermek istemem hemen daha cildi çok taze demişti..bide anne sütünü sıkın isiliğin üstüne merhem gibi faydası oluyomuş diyolar hiç denemedim
Hangi aşı acaba 5 gün sonra olan bebeğin ne kadarlık olacak ozaman bende bugün 1 aylık olanı yaptırdım ama 1 ay sonra için gün verdiler bana
arkadaşlar bazı çocukların süt değen yerleriinde çıkıyor sivilceler.ben tavsiye üzerine hergün oğlumun yüzünü sütüm ile siliyordum.sivilcelenmeye başladı.bırakınca kendiliğinden geçti.her bebekte farklı olur tabi.yaşayarak öğreniyoruz bebeklerin huyunu.
canım bizimde boynunda daha çoktu şimdi yüzüne doğru çoğaldı bir haftadırda dedğin gibi elleyince sert gelmeye başladı dikkat ediyoruz herşeyine öpmüyorz falan ama genede oluyo demekki acaba bizimkidemi egzama..en son aşı için gitmiştik gösterdim şuanda iyi görünüyo ilerlerse getir demişti doktor merhem vermek istemem hemen daha cildi çok taze demişti..bide anne sütünü sıkın isiliğin üstüne merhem gibi faydası oluyomuş diyolar hiç denemedim
Bende duzelteyim diye girdim canim. 21 marti 21 subat gormusum. Bizimkide 1ay sonra
Masallah annesi cok tatliii.buda benim oglusum feryat figan aglarken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?