2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Ben8m oglusumda aglarken gercekten ıngaa diyor. Bazende tam aglicakken bi sebep bulamiyo aglama vew diyip kaliyo. Cok tatli yaaaa. Bazende uykuya dalmaya calisirrken gozleri saf saf bi aciliyo bi kapaniyo, aradada tek gozle bakiyo etrafa. Yerim onu ben...

maşallah çok tatlı, ismi efe idi galiba, bende de bir efe var 6 yaşında :)
efe canim sagolasin.demek sendede var.allah bagislasin cok yaramaz oluyolarmis dogrumu

sagol canim faceye bende koymadim burda gizliden paylasiyom
hatta baksana korkudan fotoda yuzu gorunmuyo cocuumun

Ewet paylasin. Masallah, elemtere fis kem gozlere şiş der nazar etmeyiz.. :)

efe canim sagolasin.demek sendede var.allah bagislasin cok yaramaz oluyolarmis dogrumu

İlahi....
Hepsi mi aynı bu erkeklerin...çok kıymetli bebişleri... Aman öyle olsun da tek...

Bu da benim minişim, aman babamız görmesin... Çookmutsuz çıkmışız...

Son düzenleme:
İlahi....
Hepsi mi aynı bu erkeklerin...çok kıymetli bebişleri... Aman öyle olsun da tek...
hepsi ayni canim facede ne isi var cocuun isteyen gelsin gorsun modundayiz.
Allah kotu gozlerden esirgesin yavrularimizi
Evet canim. Gozler benden. Kucuk japon askerim benim..

bi ben benzetemedim su cocugu kendime goren babasinin kopyasi dior

İyi akşamlar kızlar, herkeste sanırım gaz sancısı meselesı var gercekten de kızarıyor cıkaramayınca.ben bazen gazını cıkartmadan yatırıyorum.uykusuzluk da var hep aynı konular:)) dün benım goguslerım taş gıbı oldu şişti sankı boyle sutyen takmısım gıbı nasıl dolu. sonra sağdım cunku oglum uyuyordu emmıyordu boşalsın dıye sagdım 100ml cıktı sızce az mı cok mu????sonra gece bebege verelım dedık chıcco step up bıberonla. aama bıberonu alamadım tutamadı ıttı, kasıkla da almadı, bız de sutu doktuk gene memeden emdı.ama sagınca gogsum rahatladı, arada boyle bosaltıyormusunuz sız de? ve sızın kac ml cıkıyor?cc olayını anlamıyorum ben:)

Alinti yapmadim ama genelde ayni sorun var hepimizde..benim kizda emerken daliyor,yatagiba birakinca 5-10 dk sonra uyaniyor..gaz sancısı oluyir sanirim,damlada fayda etmiyor ya,anlamiorum..hele gunduzleri mahvoluyiruz annemle,hep kucakta duruyor yatinca agliyor..annem gidince napicam bilmiyorum..Allah yardimcimiz olsun hepimizin..
Bu arada benim kizimda memeye tutunca heyecanlaniyor,birde ilk haftadan beri kafayı dik tutuyor ya masallah fildir fildir bakıniyor etrafa..aglamasida cok komik ya resmen ıngaa diye ses cikiyor:)))

korkutmak istemem ama öyle oluyorlar, geçen yıl anaokuluna gitti, karne günü müdüre hanım çok kibar şekilde seneye başka okul önerdi, bu yıl aynı çevrede başka anaokuluna gidiyor, illallah ettiriyor bizi de (((((((((((

kizlar bebisler cok tatli masallah suphanallah dilzar zehra otokoltugunda heral dimi bende bugun biraz koydum ama cukur gibi geliyo bana yolda filan nasil oturcsksa birde basinin ustunde kalan bi yastik gibi bisey varya onu hic sevmedi benmi yanlis oturtuyorum acaba sikisik hissediyi kendini bence

buarada bugun aylik kontrole goturdum onumusdeki ay kalca usgsi var yarinda asisi surup filan yazdirayomdiye goturdum devlhast kizimida gecensene sik giturdugum bi dr iyiydi sozde ama bugun cok yirulmus ve son hastada bizmisiz heralde birazda gec kalinca ne sorsam gecer bisey olmaz kakasini iki fune bir yapmaya baslqdi diyorum norml diyo gazi var diyorum olur diyi hep tek cumle cevap neyse tartti kiyafetleeiyle tabii 5100cikti 3600 dogmustu 4700 filan bence mama veriyoruz dedim gerek yok dedi ammaa hayatta durmuyo ki 3satte omamayi yiiicek naail keseyim veemiyorum uyuyo mememde koyuyorum 2dk 5dk mama yiyince 1 saat max uyuyo onlada iyi uyudugu soylenemez heekesde ayni problem var demwk

bu arada bizimde sac diplerinde ve yanaklarinda sivilceler vardi atopik dermetit ddi dr ins oyle degildir. arkadasim banyodan once zeytinyagiyla vucuduna masaj yaptigini yuzunede surdugunu banyodan sonra sebqmed yuz ve vucut kremi surdugunu soyledi hep nemli tutmak lazimmis bunlari yapicam bakalim ins gecer .... benim kizim banyo yapmayi gic sevmiyo yaaa hic uyumuyo o gun alelacele yaptiruyoruz tum gun ugrasiyorum sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…