Masallah annesi cok tatliii.buda benim oglusum feryat figan aglarken
Arkadaşlar, çok şükür eşim geldi...
Gazı ağlaması annelik zor da biraz da güzel yanlarından bahsedelim mi... Yavrularınızın en hoşumuza giden davranışları, anları neler mesela...
Önce ben başlayayım, zehra hapşurduktan,öksürdükten sonra ahyy diye bir ses çıkarıyor, hani hapşurmak isteriz de hapşuramayınca derin nefes alırken çıkan ses.. Bayılıyorum, taklit ediyorum, o da gülüyor...
Bir de geçen hafta zehra ağlıyor, ama seslenme ağlaması, bi ağlıyor, biraz bekliyor, gelmeyince tekrar...ellerim pisti hemen gidemedim... Kapıdan girerken, ah annesi gelmemiş mi diye laf atınca bir dudak büzdü, aman nazlı nazlı, öyle tatlıydı ki...
efe canim sagolasin.demek sendede var.allah bagislasin cok yaramaz oluyolarmis dogrumumaşallah çok tatlı, ismi efe idi galiba, bende de bir efe var 6 yaşında :)
Maşallahoğluşlarınıza, allah nazarlardan saklasın, çok tatlılar...
benim eşim kızıyor, tuhaf adam faceden akrabalara bile paylaştırmıyor, mesaj atıyorum sadece, o da teyzemize..gizli gizli burda paylaşsam mı e...
Maşallahoğluşlarınıza, allah nazarlardan saklasın, çok tatlılar...
benim eşim kızıyor, tuhaf adam faceden akrabalara bile paylaştırmıyor, mesaj atıyorum sadece, o da teyzemize..gizli gizli burda paylaşsam mı e...
İlahi....efe canim sagolasin.demek sendede var.allah bagislasin cok yaramaz oluyolarmis dogrumu
sagol canim faceye bende koymadim burda gizliden paylasiyom
hatta baksana korkudan fotoda yuzu gorunmuyo cocuumun
sağol teyzesi
sizede maşallah oy kurban olurum nası ağlamış çok acıkmııış
japon balığı olmuş senin oğlan canım
hepsi ayni canim facede ne isi var cocuun isteyen gelsin gorsun modundayiz.İlahi....
Hepsi mi aynı bu erkeklerin...çok kıymetli bebişleri... Aman öyle olsun da tek...
Evet canim. Gozler benden. Kucuk japon askerim benim..
Eki Görüntüle 981440 Eki Görüntüle 981441
Bu da benim minişim, aman babamız görmesin... Çookmutsuz çıkmışız...
Eki Görüntüle 981440 Eki Görüntüle 981441
Bu da benim minişim, aman babamız görmesin... Çookmutsuz çıkmışız...
Çok teşekkür ederiz teyzesi...Zehracıııımmmmmmmmm cok guzel cıkmıssın,41 kere maşallah!
masallah kuzuyaa bizim oglana benzio yuzu yuvarlak kizinin
bere de cok yakismis.ben dogurdugum gun paylasmistin hey gidi heyyy
efe canim sagolasin.demek sendede var.allah bagislasin cok yaramaz oluyolarmis dogrumu
sagol canim faceye bende koymadim burda gizliden paylasiyom
hatta baksana korkudan fotoda yuzu gorunmuyo cocuumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?