2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
maşallah kaç günlük paşamız :)
minikko 45 günlük oldu teyzesi
neyyyy inanamıyorummm
herkes aynı şeyi söylüyo yaramaz ama çok zeki oluyo diolar
gerçi adını mülayim koysak mülayimmi olacaktı,yooook

canım bebişin emmediğinde sütünü sağ tabi allah korusun mastit olma
benim bikaç hafta once ikisi toplam 120 falan çıktı.ama gece baya şişmişti.oğlan hepsini içti.bence biir öğün için gayet yeterli fazla bile bizimkilerin ayına göre.
bide sütü döktük demişsin.yani kullanmadınız mı?canım sütünün bir damlası bile şifadır sen dökme onu poşete koy at derin dondurucuya.

Bizimde aynı kızlar, gece uyku çok iyi 3 bazen 4 saat kesintisiz uyuyor ama gunduz yatagı ve meme arası gıdıp geliyoruz. Çok nadir uyuyor o da 1 saat anca.. Geçen yagmur yagdı ondan mıdır bilmem uyudu ama baya. Ama simdi gene aynı.. Bende annem gidince napıcam bilmiyorum bizimki 4 haftalık..

Gözün aydın canım, yalnızlık zor gerçekten.
Benimki de bugün ilk defa 'auuuuu' sesleri çıkardı birkaç kere, çok hoşuma gitti ısırasım geldi

afacan oğlum sevgilisini beklio maşallahımızı unutmayın
Eki Görüntüle 981427

Eki Görüntüle 981440 Eki Görüntüle 981441

Bu da benim minişim, aman babamız görmesin... Çookmutsuz çıkmışız...

Maşallah kuzucuklara yirim onları ben biz de paylaşmadık daha hiç, görmek isteyen buyursun gelsin dedik burdan size gösterirdim ama tlf dan giriyorum resim eklenmiyo telefondan bilgisayara resim atıp paylaşmaya da hiç vaktim yok kızım hep bana yapışık

Benim kız bayılıyo banyoya, giydirirken koparıyo yaygarayı, ben hiç sallamıyorum valla, yağlıyorum, masaj falan yapıyorum alıştım artık ağladığında telaş yapmamaya. Bizim de en büyük derdimiz hıçkırık

Son düzenleyen: Moderatör:
Masallah annesi cok tatliii.buda benim oglusum feryat figan aglarken

Maşallah oğluşuna :)) bizimki gibi çekik gözlü.. Bizde kimse çekik degil ama biz bebişii Çin de yaptık o yuzden cekik kesin.. Çinlilere baka baka :)) Ben çin yapımı diyorum.. made in china :)

Gece 3-4 saat uyutmayı nasıl başarıyosun bana da anlatsana

Ben sağıyorum sütümü bazen sabah bazen öğlen ama Özellikle gece o uyuyorken çok agrı olursa göğuslerde.. hem kalkınca gece vakit kaybetmeden uykusu dağalmadan veriyorum. O da bizde rahat ediyoruz. Bazen ben bırakıyorum babası kalkarsa o veriyor ben sabah nöbetini alıyorum çünkü ben uyumazsam süt çok olmuyor.. Sütün az yada çokluğu yediğine-içtiğine yada dinlenmene göre değişiyor.. Maximum ne kadar çıkar şu günlerde bilmiyorum ama benim maximum 160cc minimum 80cc çıkıyor. Bazen o emdikten sonra tamamen boşalsın diye sağıyorum o zaman 30 ile 50 arası cıkıyor. Onuda hemen veriyorum.. Biberona gelince ben medela kullanıyorum.basta zorlandı ama şimdi rahatlıkla alıyor.. Anne memesi taklidi oludugu için galiba, memeyi yada biberonu ayırt etmiyor şuan.. Sagdıktan sonra oda sıcaklıgında en fazla 3 saat tutabilirsin unutma.. Eger 3 saati geçecekse dolaba koy. Sıcak sulu kabta ıstır verirsin. Doktor soyledı 3 kuralı dıye oda sıcaklıgında 3 saat,buzdolabında 3 gün, buzlukta 3 aymış..

canım ne bılım derın dondurucuda ne kadar saklanır bılemedım bozulur falan dıye doktuk gece boyu mutfaktaydı soguk bızım mutfak ne bılım sonra ılıstırdık ama ıcmedı bozulmustur dıye saklamadım. olmadı bırdahakıne sagdıklarımı saklarım dondurucuda.benım ıkı memeden 100ml cıktı. bır sagmada.

tesekkur ederım canım acıklaman ıcın. oda sıcaklıgında sadece 3 saat mı durabılırmıs? ben daha fazla bılıyordum. dun gece benım sutum soguk yerde aksam 10dan geceye kadar bayagı durdu sonra ısıttık bıberon ıcınde. ama oglum almadı bıberonu. oyle olunca ısıtılmıs sutu gerı doktum saklamadım.. ama bıberonu alamadı mınnosum chıcco step up uç var sadece ondan sanırım tam kavrayamadı.bu arada canım benım 100ml cıktı 100 ml kac cc edıyor kı cc ne bu arada:)

Gece 3-4 saat uyutmayı nasıl başarıyosun bana da anlatsana

Adam gunduz uyumuyor basta bundan sanırım. Bırde yıkıyoruz ve mama takvıyesi yapıyoruz anne sutunden sonra biraz 30 cc.. Zaten anne sutu 2 saat mama 3-4 saat kalıyormuş midede.. Aslında iş gaz olup olmamasında gaz varsa bizde zorlanıyoruz tabi. Ama gaz tam çıkmışsa kebap oluyor :)

100 ml ile 100 cc aynı şey aslında, cc Santimetre küp demek. Bizim dr 3 saat dedi diye öyle dedim. Biz bozulur korkusuyla buzdolabına koyuyoruz 3 saati geçmeden. Yakında alır inşallah. Sen sagmaya devam et. Çünkü memede birikip agrı yapmya baslayan süt ateste yaparmış. Hem sütün çoğalır. Vucut süt yapmam gerekiyor diyor yeni süt üretiyor.. İçmediği sütü çiçeklere dök kız ziyan etme :))

Bizde dün koyduk ilk defa cnm,dedigin gibi cukur baya..annemle icine battaniye ve yastik koyduk ama yinede arabaya koyunca resmen oturma pozisyonu aldi,siz nasil oturtuyonuz ki..esimde iyi iyi deyip durdu ama bence daha erkenmi ona koymak icin ki..ama bir yere giderken mecbur kullanmak...

Ne demek keşke yardımcı olabilseydim. eşin gelmiş sanırım hadi gözün aydın :) istanbula yolunuz düşerse bekleriz )

iyi geceler kizlar
1 saattir efeyi salliyorum uyumuyo kaka yapti alti degisti 3. defa emziriyorum su an oglan keyif pesinde benim gozler kapaniyo
zaten yine terledim su gibi oldum uff kendime sinir oluyorum.

Cin e gidip bebis yapan arkadaslar benim kuzen de is icin surekli cine gidiyo.su an karisi hamile ne var bu cinin havasi afrodizyak etkisi mi yapiyo millete noluyo

Günaydın güzel annişler ve uykusuz kuzucukları
Kızım emerken fırsattan istifade yazayım dedim :)

Anladım canım benim kız max. 2 saatte uyanıyo gece gündüz farketmiyo. Ama ben mama vermiyorum hiç ondan demek ki. Gece gaz maz da çıkartmıyorum yatırıyorum hemen yoksa uyanıyo:44:

Ben de çok terliyorum ya kafayı yicem. Gece hele emzirmeye uyandığımda, duş almışım sanki. Eşime verdim yorganı sakın dedim üstüme atma. Yazın kullandığımız şu pikeler var ya onu ikiye katladım onunla örtünüyorum, incecik şeylerle yatıyorum yine terliyorum

aynen esimde iyi iste diyo koltuk icin aksam bende ince yastik koydum daha iyi oldu sanki ama sevmedi oturmuyo bes dkdan sonra arabada oturur ins...
asimiz var bugun yalniz goturucem bakalim napicak bidik ablasi hic aglamzdi bi yaygaraci biraz ikinciler sakin olur diyenlere guvendip yaptiydim cok aglak bi kizim var yaa Allah baska dert vermesin her hali guzel tabi ama aksamlari esim hic sakin giremiyo hep oyle zannediyo uyumuyo ikiniyo agliyo vs gunduzde oyle ama okadar degil... birde misafiri hic sevmiyo deliriyi biri varken ne meme aliyo ne uyuyo esimde diyoki aksam biz gelince misafir geldi zannediyi heralde ....
banyosunu bende zevk alaala yaptirmak istiyorum ama ablasi her isin icinde olunca mecbur acele ediyirum bi yandan kucuk agliyo bi yandan buyuk ben bagliyim ben yagliyim diye tepeme cikiyo kanter icinde kaliyorum....

masallah kızlarr bebıslerınız cok tatlııııı masallah Allah bagıslasın hepımızın yavrularını....benım bebısımın de bır bakısı var bana ölürüm ben onaaaa.. bu arada ben bebısıımın altını unibaby ıle alıyorum ama gecen yuzume surdum ıslak mendılı gozlerımı yaktı acaba tahrıs mı edıyor guya saf su ve pamuk denıyor acaba.bır de kızlar bebek pamugu ıle sılenler varmıs bebek pamugu nasıl oluyor ve nerde satılır kı?

Canım sütün fazlaysa sağ dondurucuya at yazık dökme, doktorum 3 saat sışarda, 3 gün dolapta 3 ayda dondurucuda muhafaza edilir dedi, fazlaysa banada stok yap demişti yarın öbürgün çalışmaya başlarsın işin olur dışarıda. Ama nerdeee benim süt anca bebişe zar zor yetiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…