.masallah kızlarr bebıslerınız cok tatlııııı masallah Allah bagıslasın hepımızın yavrularını....benım bebısımın de bır bakısı var bana ölürüm ben onaaaa.. bu arada ben bebısıımın altını unibaby ıle alıyorum ama gecen yuzume surdum ıslak mendılı gozlerımı yaktı acaba tahrıs mı edıyor guya saf su ve pamuk denıyor acaba.bır de kızlar bebek pamugu ıle sılenler varmıs bebek pamugu nasıl oluyor ve nerde satılır kı?
Maşallah oğluşuna :)) bizimki gibi çekik gözlü.. Bizde kimse çekik degil ama biz bebişii Çin de yaptık o yuzden cekik kesin.. Çinlilere baka baka :)) Ben çin yapımı diyorum.. made in china :)
Bizde dün koyduk ilk defa cnm,dedigin gibi cukur baya..annemle icine battaniye ve yastik koyduk ama yinede arabaya koyunca resmen oturma pozisyonu aldi,siz nasil oturtuyonuz ki..esimde iyi iyi deyip durdu ama bence daha erkenmi ona koymak icin ki..ama bir yere giderken mecbur kullanmak...
masallah kızlarr bebıslerınız cok tatlııııı masallah Allah bagıslasın hepımızın yavrularını....benım bebısımın de bır bakısı var bana ölürüm ben onaaaa.. bu arada ben bebısıımın altını unibaby ıle alıyorum ama gecen yuzume surdum ıslak mendılı gozlerımı yaktı acaba tahrıs mı edıyor guya saf su ve pamuk denıyor acaba.bır de kızlar bebek pamugu ıle sılenler varmıs bebek pamugu nasıl oluyor ve nerde satılır kı?
kızlar oto koltuguna koyuyorsanız arkadan bellerine destekte koyun. battaniyeyi bişeyleri sarıp ayarlayın. boşta kalmasın belleri, yazıkk..
minikko 45 günlük oldu teyzesi
neyyyy inanamıyorummm
herkes aynı şeyi söylüyo yaramaz ama çok zeki oluyo diolar
gerçi adını mülayim koysak mülayimmi olacaktı,yooook
canım bebişin emmediğinde sütünü sağ tabi allah korusun mastit olma
benim bikaç hafta once ikisi toplam 120 falan çıktı.ama gece baya şişmişti.oğlan hepsini içti.bence biir öğün için gayet yeterli fazla bile bizimkilerin ayına göre.
bide sütü döktük demişsin.yani kullanmadınız mı?canım sütünün bir damlası bile şifadır sen dökme onu poşete koy at derin dondurucuya.
kizlar bebisler cok tatli masallah suphanallah dilzar zehra otokoltugunda heral dimi bende bugun biraz koydum ama cukur gibi geliyo bana yolda filan nasil oturcsksa birde basinin ustunde kalan bi yastik gibi bisey varya onu hic sevmedi benmi yanlis oturtuyorum acaba sikisik hissediyi kendini bence
Bu nasıl tesaduf boyle :)) şoktayım :) evet iş için gidip geliyoruz daha doğrusu gidiyorduk ama şimdi bi süre tek başına gidecek..
Sizinde iş için mi? Hangi sehir ?
ben hep su ve pamukla siliyorum canım. hastaneye aşıya falan giderken ıslak mendil alıyorum yanıma. apar topar değiştirmem gerekebilir diye ama gerek olmadı. bi süre daha pamukla silmeye devam edeceğim, biraz büyüyünce geçerim ıslak mendile. haa sürekli ıslak mendille temizleyen arkadaşlarımda vardı, bi şey oldumu olmadı bebişleri gayet sağlıklı büyüdüler.
Aynen cnm yasadiklarimiz,kac yasinda seni. Buyuk..benim oglanda 5.5 yainda..o da ben su dokucem diye tepemizde hep..bende battaniye ve yastik koydum icine,ilk pazar ciktik disari.uyudu giderken ama donuste agladi bizde kucaga aldik.bugunde icinde sallayarak uyuttum,ama 15 dk.da uyandi..keske alissa da yatsa hep ana kucaginda..aynen esimde iyi iste diyo koltuk icin aksam bende ince yastik koydum daha iyi oldu sanki ama sevmedi oturmuyo bes dkdan sonra arabada oturur ins...
asimiz var bugun yalniz goturucem bakalim napicak bidik ablasi hic aglamzdi bi yaygaraci biraz ikinciler sakin olur diyenlere guvendip yaptiydim cok aglak bi kizim var yaa Allah baska dert vermesin her hali guzel tabi ama aksamlari esim hic sakin giremiyo hep oyle zannediyo uyumuyo ikiniyo agliyo vs gunduzde oyle ama okadar degil... birde misafiri hic sevmiyo deliriyi biri varken ne meme aliyo ne uyuyo esimde diyoki aksam biz gelince misafir geldi zannediyi heralde....
banyosunu bende zevk alaala yaptirmak istiyorum ama ablasi her isin icinde olunca mecbur acele ediyirum bi yandan kucuk agliyo bi yandan buyuk ben bagliyim ben yagliyim diye tepeme cikiyo kanter icinde kaliyorum....
Cnm ben mothercareden aldım bebek pamugunu,e bebektecde var.ordan alicam netten..bende oglumda hep unibaby kullandim.masallah kızlarr bebıslerınız cok tatlııııı masallah Allah bagıslasın hepımızın yavrularını....benım bebısımın de bır bakısı var bana ölürüm ben onaaaa.. bu arada ben bebısıımın altını unibaby ıle alıyorum ama gecen yuzume surdum ıslak mendılı gozlerımı yaktı acaba tahrıs mı edıyor guya saf su ve pamuk denıyor acaba.bır de kızlar bebek pamugu ıle sılenler varmıs bebek pamugu nasıl oluyor ve nerde satılır kı?
Ben iciyorum cnm sabahlari kahvaltida.doktora sordum,ic dedi gaz olcaksa olur dedi.valla dr bana herseyi ye dedi,bende yiyorum..gazlı nasilsa yemesem olmucakmi sanki...
Bizde bebek pamugu kullaniyoruz. E bebekten baby&me. Bide kipada da var ama e bebekteku daha guzel.
Bu arada siz sut iciyor musunuZ. Sut gaz yapar mi acaba merak ettim. Benim kizim da hic uyumuyo 5 -10 dk kus uykusu gibi cok gazli. Yedigim herseye dikkat ediyorum ama anlamadim.
.
Bizde bebek pamugu kullaniyoruz. E bebekten baby&me. Bide kipada da var ama e bebekteku daha guzel.
Bu arada siz sut iciyor musunuZ. Sut gaz yapar mi acaba merak ettim. Benim kizim da hic uyumuyo 5 -10 dk kus uykusu gibi cok gazli. Yedigim herseye dikkat ediyorum ama anlamadim.
Ayy evet, o heyecanlanma bizde de var, çok komik... Hızlı hızlı nefes alıp başını sağa sola sallıyor... Çok şekerler de mi tamara, Allahım hep güzel günlerini göstersin...
Minik zehra bir aylık oldu...
Aşımızı olduk geldik, kilomuz boyumuz ölçüldü... Kızım bir kilo almış ama bu ölçüme göre on gündür hiç kilo almamış...20 günlükken dr gitmiştik... Aklıma takıldı, acaba tartılar farkeder mi, inş tartıdandır...
zaten bir haftadır kısa emiyor, ben de artık büyüdü, çabuk boşaltıyor diye düşünüyordum... Dr randevumuza da on beş gün var, ... Canım sıkıldı biraz...
Ablamızda böbrek reflüsü vardı, üçüncü ayda hiç kilo almamıştı... Antibiyotikler, dördüncü ayda yine enfeksiyon, bir buçuk yaşına kadar düzenli olarak koruyucu dozda antibiyotik kullandık, her gün.. Hemen o aklıma geldi, inş zehra da yoktur... Teşhisi zor, sürekli ilaç kullanmak zor, kullanmamıza rağmen hep olan idrar yolu enfeksiyonu zor...
Aşımızı olduk geldik, kilomuz boyumuz ölçüldü... Kızım bir kilo almış ama bu ölçüme göre on gündür hiç kilo almamış...20 günlükken dr gitmiştik... Aklıma takıldı, acaba tartılar farkeder mi, inş tartıdandır...
zaten bir haftadır kısa emiyor, ben de artık büyüdü, çabuk boşaltıyor diye düşünüyordum... Dr randevumuza da on beş gün var, ... Canım sıkıldı biraz...
Ablamızda böbrek reflüsü vardı, üçüncü ayda hiç kilo almamıştı... Antibiyotikler, dördüncü ayda yine enfeksiyon, bir buçuk yaşına kadar düzenli olarak koruyucu dozda antibiyotik kullandık, her gün.. Hemen o aklıma geldi, inş zehra da yoktur... Teşhisi zor, sürekli ilaç kullanmak zor, kullanmamıza rağmen hep olan idrar yolu enfeksiyonu zor...
Cnm gaz olcaksa oluyor,yediklerinden gecmiyormus demisti bir cocuk doktoru..bende sab simplex kullaniyom ama yinede ikiniyor,sancısi oluor..fayda etmedi bizede.Canim hersey gaz yapiyo Sorma valla bende hiçbirşeyi yemiyorum herseyden korkuyorum kızıma gaz yapacak diye ama yine oluyo yine oluyo 66 ile hamile kaldım 76 kg ile doguma gittim suan 63 kilosum düşün yani bugün 40 ımiz cikti. Her emzirirken sonra özenle gazını çıkarıyorum spor yaptırıyorum karnına masaj sıcak su torbası banyo yaptırıyorum yok yok. Bazen kafayı yisek duruma geliyorum neyi yanlış yapıyorum diye gaz damlalarida bir ise yaramıyor bizde bitek rezene iyi geliyor oda bi 1-2 saat rahatlatıyor o kadar :-( bugün gene doktora götürmeyi düşünüyorum çünkü suan halen gazımız var yazık meleğim ikinmaktan uyuyamiyor...
Bizimkiler basta buyuk geldi,simdi tam oluyor tulumlarimiz..ben oglumdada 5-6 ayliga kadar hep tulum giydirdim..yaza kadar giyer kizimda,toplu duruyor seviyom ben..Sanirim artik tulumlarimiz olmucak alt ust takimlarla yola devam
İlk aylarda sadece pamuk yada unibaby oneriliyor..prima pisik yapiyor demekki..e bebekte 6 lı paket olarak satiliyor 30 tl...cok uygun,mothercare de daha pahali,paketi 8 tl.slm kızlar bugün nasılsınız bakalım minikleri öpüyorum bu arada minik kelebek ve dilzar maaşallah bebişlerinizi Allah nazarlardan korusun ben de normal pamukla siliyorum kızımın altını e bebek tekine bakayım bir arada lazım olur diye prima nın ıslak mendilini aldım arada gece kullandım 3 günde pişik yaptı artık üşenmiyorum geceleri tek göz açıkta olsa temizlemeye çalışıyorum
canım araları nekadar var bilemedim ama benim oğlum da kısa emiyo. emerken dolu dolu yuttugunu duyuyorum ama yinede şüphe ediyorum doyuyormu diye.... zarzor on dk emiyo...benimki iki gün sonra 1 ayını bitiriyo..büyüdükce daha azmı emiyorlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?