arkadaşlar dün dr a gittim. gögüs ucundaki çatlaklar için.o da iki krem ve antibiyotik verdi.kullanmaya başladım ama içim rahat değil.dr bişey olmaz diyor ama bebek daha çok uyumaya başladı sanki.napsam bilemedim ya.emzirirken hiç kullanan var mı antibiyotik
chemenn benim kizimda 5bucuk yasinda oyuncak bebek muamelesi yapiyo kardesine birazdan kresten gelecek ve kardesini yine dizlerimde gircek sabahlari besiginde yada koltukta kendi bi sure uyuyo ama ogleden sonra aksamlari hep sallamam lazin yoksa uyaniyi
bu arada minikkelebekti sanirim dun masaj tarifi yazan sagol arkadasim emzirirken bi yandanda masaj yaptim karnina iki sefersede kaka yapmis az azda olsa ins masajdandir hep yaparim valla.
bizde asi olduk bugun kiyafetleriyle tartip olcuyolar hep boyunu kilosunu sinir oluyorum uccift corap vardi ayaginda 54 cm cikti nerdeyse hic uzamamismi acaba 51dogmustu ...
asidan sonra yikayabiliyomuyduk yaa ben unutmusum herseyi yarin aksam gozunu karartip uzuuun bi banyo fasli yapmayi planliyirum bakalim geceyi nasil gecirrck ozaman....
dilzar tamara ne guzel doludolu yutkundugunu duyuyoruz diyisunuz masallah ben okadar emziriyorum arada bir duyuyorum osesi emzirme kampu vs hepsi bosss olmayinca olmuyo bide dr mamayi kes deei nasil keseyim ac pldugu belli belli besbelli ama azalticam biraz tabii haftaya babannesi geliyo yapar bollbol
Verem aşısından sonra üç gün yapılmıyor ama bunda bir sıkıntıyok canım..
Yutkunduğunu duyan ben değilim maalesef, sütüm hiç yok değil de idare ediyor... Hiç ped kullanmam mesela, hiç damladığına şahit olmadım çünkü....içime bi kurt düştü, belki de iştahsız olduğu için yetiniyo yavruşum...[/QUO
benim de yoktu sütüm giderek artıyo çok şükür... ilk zamanlar 30 cc anca oluyodu iki memede... şimdi 100 oluyo ikisiyle birlikte... ama oglum iki memeyi emmiyo tekini emip uyuyo. banyoya girip çıkınca ikii de akıyozamanla çoğalıyo yani önemli olan bebeğin emmesi.
tek sorunum saat başı emmek istemesi.. ben iki saatte bir yesin ,istiyorum... ama acıkıp ağlıyo.. bakalım nasıl olacak.. düzenimiz yok emme konusunda...
Masallah annesi cok tatliii.buda benim oglusum feryat figan aglarken
Kızlar bebeğini yalancı memeye alıştırabilen var mı? Benim kızım arada bir alıyor ama aldığı zamanda öyle bir çekiyor ki sanki dersin yıllardır aç o zaman da içim kıyılıyor aç herhalde deyip emdiriyorum of kısır döngü oldu valla siz neler yapıyorsunuz ?
canım banyo ile ilgili yazmak istedim. maksimum 10 dk da yıkayıp bitirin diyor uzmanlar. vücut ısıları çabuk düşüyormuş yavrucakların.chemenn benim kizimda 5bucuk yasinda oyuncak bebek muamelesi yapiyo kardesine birazdan kresten gelecek ve kardesini yine dizlerimde gircek sabahlari besiginde yada koltukta kendi bi sure uyuyo ama ogleden sonra aksamlari hep sallamam lazin yoksa uyaniyi
bu arada minikkelebekti sanirim dun masaj tarifi yazan sagol arkadasim emzirirken bi yandanda masaj yaptim karnina iki sefersede kaka yapmis az azda olsa ins masajdandir hep yaparim valla.
bizde asi olduk bugun kiyafetleriyle tartip olcuyolar hep boyunu kilosunu sinir oluyorum uccift corap vardi ayaginda 54 cm cikti nerdeyse hic uzamamismi acaba 51dogmustu ...
asidan sonra yikayabiliyomuyduk yaa ben unutmusum herseyi yarin aksam gozunu karartip uzuuun bi banyo fasli yapmayi planliyirum bakalim geceyi nasil gecirrck ozaman....
dilzar tamara ne guzel doludolu yutkundugunu duyuyoruz diyisunuz masallah ben okadar emziriyorum arada bir duyuyorum osesi emzirme kampu vs hepsi bosss olmayinca olmuyo bide dr mamayi kes deei nasil keseyim ac pldugu belli belli besbelli ama azalticam biraz tabii haftaya babannesi geliyo yapar bollbol
anneler cay ve kahve ıle aranız nasıl??? ben gunde 2 bardak cay ve 1 fıncan 3u bırarada nescafe ıcıyorum. bır zararı olur mu acaba?
chemenn benim kizimda 5bucuk yasinda oyuncak bebek muamelesi yapiyo kardesine birazdan kresten gelecek ve kardesini yine dizlerimde gircek sabahlari besiginde yada koltukta kendi bi sure uyuyo ama ogleden sonra aksamlari hep sallamam lazin yoksa uyaniyi
Bende alistiramadim ya,ugrasiyom itiyor hep bazende kusuyr,offf rahat ederdik alıssalar..Kızlar bebeğini yalancı memeye alıştırabilen var mı? Benim kızım arada bir alıyor ama aldığı zamanda öyle bir çekiyor ki sanki dersin yıllardır aç o zaman da içim kıyılıyor aç herhalde deyip emdiriyorum of kısır döngü oldu valla siz neler yapıyorsunuz ?
canım arkadaşıma vermişti dr krem olan antibiyotikden... göğsünü ılık suyla yıkadıktan sonra verdi bebege...seninki agızdan alınan dan galiba.... benim de yara oldu makine ile sagarak verdim süt.. hep de bepanten ve lansinoh krem sürdüm.. iyi oldu...pompayı tavsiye ederim yoksa bir tanıdıkta alıp kullan daha kısa sürede iyileşir..... çok geçmiş olsun..
kızlar konuları geriden takip ediyorum gecikmiş yorumlarım için kusura bakbayın
ben ne marka olursa olsun aldıgım ıslak mendilleri sıcak suyla yıkayıp nemli nemli saklama kutularına koyuyorum..başlarda pamuk kullandım ama oğlumun poposuna yaapışıyodu pamuklar.... bende böyle bi çözüm buldum... içim rahat kullanıyorum..tavsiye ederim....
Pamuk ıslak mendil muhabbetine ben de katılayım:)
Bebek pamuğu nedir hiç bilmem, görmedim de. Şu disk şeklindeki makyaj temizleme pamuklarından kullanıyorum ben. Küçük bir tasa sıcak su koyup 3-4 tane pamuğu da içine atıyorum, onlarla siliyorum altını sonra da bi tane uni baby mendili o suya sokup sıkıyorum sıcacık bi de onunla siliyorum üstüne oh pamuk:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?