canlarım cevaplarınızı okuyorum ama alıntılamak uzun sürüyo.bu bilg azcık yavaş da...
hepinizi sohbetlerinizi özledim.bebeği ayağımda uyuturken bakıyorum yazdıklarınıza ama hanfendi tuş sesine uyandığı için pek yazamıyorum.şimdi de kırkını uçurduk ama dışarı çıkaramayız hasta olur yarın fln bi arkadaşıma gideriz artık.tabi pek samimi olduğum kimse yok ama dur bakalım.burda gurbetteyiz maalesef...primadan öğğ geldi gıcık oldum resmen hergün ya çiş ya kaka temizliyorum.bi de kaka sırtına çıkınca badiden akıtmak için elimde yıkıyorum bi dolu para ver ama hala b.k yıka işmi şimdi bu?...acil huggies e geçicem.elimde 1 paket 1 beden 1 peket 2 beden var umarım huggies pişik yapmaz.bu arada sudocremden beri ne kızarıklık ne pişik yaşadık her bezleme de vajinasının arasına sürmeden sürün pamuk gibi oluyo poposu kızımın..bu kız da banyo yapınca sızan el bebeleri gibi değil:) uyumuyo hasba.ne var annem el bebesi gibi suyun altında sızsan diyom bön bön bakıyo...annemin laflar haa:) bi de şu lafı var...''milletin bebesi sofranın başında uyuklar bizimkiler gece yarısına kadar çildirdiyo...''
ne kadar kıyaslama yapan annem olduğuyla yüzleştim şu an ben yapmıyım bari neyse açlıktan saçmalıyom siz bana bakmayın.gidiyim de nutellayı dibine kadar sıyırıp geliyim kiloma kilo katıyım sizi seviyorum...bi de konak olduk sonradan sonraya...zeytinyağı karbonatla silip yıkadım peeling gibi oldu ama benim kv nin çenesinden iyi yıkayamamışım biraz kalmış...bi gün tası alıp vuracam kafasına bi sus da motorun soğusun be karı diye o olacak
canlarım cevaplarınızı okuyorum ama alıntılamak uzun sürüyo.bu bilg azcık yavaş da...
hepinizi sohbetlerinizi özledim.bebeği ayağımda uyuturken bakıyorum yazdıklarınıza ama hanfendi tuş sesine uyandığı için pek yazamıyorum.şimdi de kırkını uçurduk ama dışarı çıkaramayız hasta olur yarın fln bi arkadaşıma gideriz artık.tabi pek samimi olduğum kimse yok ama dur bakalım.burda gurbetteyiz maalesef...primadan öğğ geldi gıcık oldum resmen hergün ya çiş ya kaka temizliyorum.bi de kaka sırtına çıkınca badiden akıtmak için elimde yıkıyorum bi dolu para ver ama hala b.k yıka işmi şimdi bu?...acil huggies e geçicem.elimde 1 paket 1 beden 1 peket 2 beden var umarım huggies pişik yapmaz.bu arada sudocremden beri ne kızarıklık ne pişik yaşadık her bezleme de vajinasının arasına sürmeden sürün pamuk gibi oluyo poposu kızımın..bu kız da banyo yapınca sızan el bebeleri gibi değil:) uyumuyo hasba.ne var annem el bebesi gibi suyun altında sızsan diyom bön bön bakıyo...annemin laflar haa:) bi de şu lafı var...''milletin bebesi sofranın başında uyuklar bizimkiler gece yarısına kadar çildirdiyo...''
ne kadar kıyaslama yapan annem olduğuyla yüzleştim şu an ben yapmıyım bari neyse açlıktan saçmalıyom siz bana bakmayın.gidiyim de nutellayı dibine kadar sıyırıp geliyim kiloma kilo katıyım sizi seviyorum...bi de konak olduk sonradan sonraya...zeytinyağı karbonatla silip yıkadım peeling gibi oldu ama benim kv nin çenesinden iyi yıkayamamışım biraz kalmış...bi gün tası alıp vuracam kafasına bi sus da motorun soğusun be karı diye o olacak
Eki Görüntüle 981440 Eki Görüntüle 981441
Bu da benim minişim, aman babamız görmesin... Çookmutsuz çıkmışız...
Kızlar mevlüt yapan varmı, yada düşünen? Kaç kişi olucak neler ikram ediceksiniz
mevlu degıl de dua okunsa 3 5 kısı olur dıye dusunuyorum onemlı olan nıyet. benım burda cok tanıdıgım yok o yuzden cok cok az kısı ıle olur
kizlar gunluk tutuyomusunuz ben ilk kizimda baslamistim iki ayliktan itibaren gecen actim okudumda kucukde ablasinq benziicek galiba cok aglakmis oda keske ilk iki ayinida yazsaymisim unutmusum cunku ben ilk dogdugunda nasildi ilerde vericem onlara okusunlar babasiyla mektuplarimizda sakliyorum hatira kalsin bizden ... ne zaman konusmus ilj kelimesi ne ilk ne yemis dr kontrolleri ultrason resimlerinide yqpistirdim ama onlar bozulmus
uzman tv de izledim ama nasıl yapılcağını anlatmıyodu.ben çay tabağına az zeytinyağı 1 çay kaşığı kadar karbonat koyup karıştırdım yıkamadan önce bi ağız mendiliyle batırıp kafasını siler gibi yaptım ama yumuşak ve yuvarlak hareketlerle...yıkarken de başka bi tülbenti suda ıslatıp kafasına su dökerken bi taraftan da o tülbentle sildim sonra bi daha su döktüm ama çok döküp elle de ovmak lazım işte.siz suyu çok dökün ki kalmasın pütür pütür.ben yarın ya da öbürgün bi daha yapıcam.bizim de kaşlarda var ama ben kaşına yapmadım yüzünü yıkarken karbonat gözüne kaçarsa bişey olur diye korktum.zaten sağ gözü tetenekli değmeye korkuyoz.üfürükten teyyare bizim kız...kaşına yaparken de tüylerin içine iyice girmesine dikkat edin.bi de sakinken yapmanızı öneririm çok debelenirse gözüne kaçar aman diyim.kv mart sonunda gidiyo annanem geliyor.maşallah ev huzur evine döndü...neyse yardımları da dokunmuyo değil şimdi hakkını yemiyim bide boş soruları olmasa...tuvalete mi giriyon? uyuyo mu(görüyo halbuki uyuduğunu) ? bi de sesli soruyo uyuyan bebek uyanıyo..ayyyyyyyhhh afakan bastı.yaz gelsin de bebekleri alıp çıkalım bea..sıkıldık hele ben yatak odasından çıkmıyom küflencem orda:)bazen o kadar çok kalıyom ki oksijen azalıyo farketmeden..napıyım çıkıyım da dedikodudan kafammı şişsin...bide kızlar bi anlattığı şeyi 10 kere yemin ederim abartmıyorum 10 kere anlatıyo yaaaaaaaaaa
kızlar bu unibaby ıslak mendıl tek cesıt mı??? bır ıkı sene once bı arkadasta gordum o havlu gıbı ve kalındı sımdıkıler ıncecık anlamadım ve sankı daha yakıyor gıbı? ayy ben de pamuga mı gecsem acaba ama bugune kadar ıslak mendıl kullandım hep
emzık konusu gecmıs benım oglum almadı emzıgı ya da atıyor azcık. bıberon da almadı.
Bende 'ilklerim' diye defter kitap karışımı bişey var, nt'den almıştım daha hamileyken geçen yaz, o dediğin ve akla gelmeyen daha fazlası için birsürü yer var, sadece dolduruyorsun resim falan yapıştırıyosun. Çok güzel bişey. Bir de günlük yazmak için bi defter almıştım, kızım olacağını bilir gibi süslü almışım :) 2. Ayından itibaren yazdım ama son zamanımı yazamadım, tabi bi de doğumdan sonra defteri bile görmedim dahane zaman kızım gündüzleri tek başına benim kucağım veya sallamam olmadan uyumaya başlarsa o zaman yazıcam günlüğümüzün devamını. Şu an imkansız
Ya bu arada kızlar bu tuzlama işi hakkında ne düşünüyorsunuz? Zemheri de sormuş, annem kv yapalım diyolar ama biz eşimle korkuyoruz:44: en son eşim 'bişey olursa karışmam' deyip sorumluluğu bana atıyo, tabi ben de tek başıma cesaret edemiyorum.
Bizde tuzlu suyla yıkanıp 1 gün bekliyo bi de, ne olur yavrumun cildi bir gündesizde var mı nasıl yapılıyo?
gunaydin canim aynen valla ya konfeti falan patlaticam sevincten aferin annecim hadi bidaha deyip duruyorum
prima yesil ekonomik paketin bir numarasini kullaniyorum canim ben
sen ne kullaniyosun
Bende 'ilklerim' diye defter kitap karışımı bişey var, nt'den almıştım daha hamileyken geçen yaz, o dediğin ve akla gelmeyen daha fazlası için birsürü yer var, sadece dolduruyorsun resim falan yapıştırıyosun. Çok güzel bişey. Bir de günlük yazmak için bi defter almıştım, kızım olacağını bilir gibi süslü almışım :) 2. Ayından itibaren yazdım ama son zamanımı yazamadım, tabi bi de doğumdan sonra defteri bile görmedim dahane zaman kızım gündüzleri tek başına benim kucağım veya sallamam olmadan uyumaya başlarsa o zaman yazıcam günlüğümüzün devamını. Şu an imkansız
Ya bu arada kızlar bu tuzlama işi hakkında ne düşünüyorsunuz? Zemheri de sormuş, annem kv yapalım diyolar ama biz eşimle korkuyoruz:44: en son eşim 'bişey olursa karışmam' deyip sorumluluğu bana atıyo, tabi ben de tek başıma cesaret edemiyorum.
Bizde tuzlu suyla yıkanıp 1 gün bekliyo bi de, ne olur yavrumun cildi bir gündesizde var mı nasıl yapılıyo?
maşallah subhanallah çok tatlılarcok tatlilat masallah allah anali babali buyutsun hayirli uzun omur versin ins :)
kızlar mevlüt yapan varmı, yada düşünen? Kaç kişi olucak neler ikram ediceksiniz
ahh kızlar...
2 gündür sağ göğsümün sütü bitti , solda damla damla geliyor. demekki ne yaparsan yap olmayınca olmuyor. yada bişeyleri yanlış yapıyorum. süt olsun diye uyuyun dinlenin yazıyor heryer. yeni bir anne nasıl uyuyabilirki. en azından ben uyuyamıyorum. eşimde moralini bozma mamayla büyüyen bir sürü insan var diyor. ama bir süre daha gelse iyi olurdu. bugün lactamil almış eşim ona başladım bakalım bi faydası olacakmı.
herkese bol sütlü, bebişleriyle güzel günler.....
ahh kızlar...
2 gündür sağ göğsümün sütü bitti , solda damla damla geliyor. demekki ne yaparsan yap olmayınca olmuyor. yada bişeyleri yanlış yapıyorum. süt olsun diye uyuyun dinlenin yazıyor heryer. yeni bir anne nasıl uyuyabilirki. en azından ben uyuyamıyorum. eşimde moralini bozma mamayla büyüyen bir sürü insan var diyor. ama bir süre daha gelse iyi olurdu. bugün lactamil almış eşim ona başladım bakalım bi faydası olacakmı.
herkese bol sütlü, bebişleriyle güzel günler.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?