2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Saol canım ya banada çok fazla gelmişti zaten

Kızlar bu arada milkplus kullanan varmı süt artırmak için işe yarıyomu acep?

kızlar yawrumun burnu tıkandı yaaa eşimde evde değil çıkamıyorumda eczaneye ev usulü nasıl açabilirim yardım edinn ememiyo kuzucuk nefes alamadıgı için

kızlar yawrumun burnu tıkandı yaaa eşimde evde değil çıkamıyorumda eczaneye ev usulü nasıl açabilirim yardım edinn ememiyo kuzucuk nefes alamadıgı için

kaynamış soğumuş içme suyu damlat burnuna canım. pamukla sıkabilirsin... eşine de söyle gelirken serum fizyolojik alsın...evde mutlaka bulundur canım biz hep kullanıyoruz..

Bu tuz işini ilk defa duydum, bi tuzlamayla ömür boyu etkisi olurmu gerçekten .. Bizden geçti sanırım kırkımız çıktı artık

Ay canım bende bilmiyorum hiç ev usulu napılır. Benim oğlumun doğduğundan beri tıkalı günde 5 kere bruno serum fizyolojik damlatıyoruz ve sabah akşam otribebe ile çekiyoruz. Ve her seferinde çıkıyo. Bu otribebedende sonrası için temin et.

Kızlar ben yanlızmıyım acaba yoksa sızdede oluyomu bı cevap bebişi hapşıran varmı benımkı doğduğundan berı hapşırıyo...yalnzca benımkımı hapşırıyo yoksa sizdede varmı. Bu benı çok korkutuyo.bıde bılgısayardan fazla anlamadığımdan cevap verırıken karıstırabılırım vya baskalarına cveap yazabılırım kızlar

Canım benimkide hapşırıyo ama şöyle banyodan sonra üşüynce filan. Yada bi örtüyü kaldırıp indirdim yanında hafif havalanma bile olsa hapşuruyo yine.

canım cok geçmiş olsun o mınık burundan bızde cekıyoruz .evı nemlendır bol bol canım çünkü hava kuruyo ve buda bebeğin burnunu kurutuyor .kalorıferın üstune ıslak havlu koy buhar yap. .denız suyu aldır esıne damlat ve otrı bebeyle çek rahtlıyo .. Geçmiş olsun

kaynamış soğumuş içme suyu damlat burnuna canım. pamukla sıkabilirsin... eşine de söyle gelirken serum fizyolojik alsın...evde mutlaka bulundur canım biz hep kullanıyoruz..

çok sagolun kızlar uyudu şimdi uyanınca deniycem kaynamış suyu dediklerinizi de edinmek lazım tabi bizim hiç tıkanmıyodu ihtiyaçda duymadık o yüzden bugüne kadar...
denizardafatih buhar makinesi var canım onu kullanıyoruz

Selam arkadaşlar; okuyorum sürekli ama bir türlü yazmaya fırsatım olmadı Bez konusunda biz prima ile başladık başladığımız gibi bıraktık çünkü her seferinde sızdırdı Primadan herkes bu denli şikayetçiyken bu konuya firma nasıl çözüm bulmaz hayret doğrusu Huggise geçtik ve çok menmunuz pişik yada başka bi sorunumuz olmadı 2 numara bez kullanıyoruz Islak mendil ise unibaby kullanıyorum ondan da menmunum 2 yada 3 ay kullanıp sonra daha uygun fiyatlı bi ıslak mendile geçmeyi düşünüyorum dalin olabilir mesela ... Tuzlama konusuna gelince biz hastaneden eve gelince ilk banyosunda tuzladık Onu da şu şekilde yaptık Tuzu banyo tasının içine koyup suyla karıştırdık üzerine döktük daha sonra duruladık Öyle tuzla bekletme ovalama felan yapmadık zaten cildi çok hassas bekletme yapılırsa tahriş olur bence. Yalancı emziğe alışmadı verince midesi bulanıyor, rezeneye devam, bugün kırkımız çıkıyor :) misafirde kalabalıkta bizim ki de huysuzlanıyor Burun tıkanıklığı,gaz,süt azlığı bizde de mevcut Hııı bu arada maltana die bi içecek aldım marketten ülkerin onu içiyorum süt için sanki biraz işe yaradı gibi Şimdilik aklıma gelenler bunlar Hepimize kolay gelsin bol uykulu az mümkünse gazzıs günler olsun arkadaşlar

Benimkide hep hapşırıyo canım doğduğu günden beri ev 27 derece hadi desem evde üşüto olamaz günde 3 dört defa kesin.

Evet canim oldugu kadar artik.
Tuzlu suds bekletirken soguyor diye eski sudan alip yeni ilik sicak su ekledik canim. Oyuzden isisi iyiydi suyun.

bizimkide hapsuruyo sabah burnunu acmistim simfi yine tikanmis tisir tisir kucucukburnu serumfizy sikip aspiratorle cekiyorum amacok iyi degil otribebeyi soyledim esimr almadi midesi bulanmis sanki o cekicek bem yapicam herseyini ysptigim gibi.. zaten aglamasifilanda rahatsiz ediyo beyfendiyi hemen buyuk kizi alip diger odaya kaciyo sevmiyomus kucuk halleriniben onun ahlamasinada kurban olurum kolay buyumuyococuklar ablasini 6 yasina getirmek kplaymiydi sanki hala uyaninca onunda ustunu ortmeye gidiyoorum unutuveriyo iste nabalar kizginim bugun esime
kaka yapamadi hala kuzum ikibucik gun oldu kulakcubuguyla uyarcam biraz bakalim cani yaniyo ikiniyo sikiniyo uyaniyp

Benimkide hep hapşırıyo canım doğduğu günden beri ev 27 derece hadi desem evde üşüto olamaz günde 3 dört defa kesin.

Canim benimkide hapsiriyor ama int.ten arastirdim dr da dedi hemen usudugunu dusunmeyin diye. Burnuna genzine giren tozu, kili temizliyorlarmis o sekilde. Evler ne kadar temizde olsa giysilerin herseyin tüyü tozu oluyo biyerde....

bu arada bizdede eskiden tuzlarlardi ama ben ablasinida tuzlatmadim buna hic yapamayiz zaten dyn aksam yikayalimdq belki gece iyi uyur dedim oncesinde zeytinyagiyla masaj yaparken aglamaya basladi zaten sonra banyoda devam etti veee giydirmeyi beklemeden meme verdim kipkirmizi kesiliyo aglarkeb bisaatte zir sakinlesti sanirsinizki etinden et kopariyolar mahvetti beni bi daha aksam hayatta yikamam... kv geliyo zaten nir ay hende onuubla gunduz yikariz artik

benimki de ilk günden beri çok hapşırıyor.dr normal demişti, ciğerleri gelişiyor açılıyor diye.

Rabbim kolaylık versin, bizim gazımız yok çok şükür, hergün yıkamıyorum haftada bir yıkıyorum, evi pislik götürüyor o azıcık uyuyunca bende deviriyorum kendimi, yoksa yorulunca benimde olmuyor sütüm

Bu tuz işini ilk defa duydum, bi tuzlamayla ömür boyu etkisi olurmu gerçekten .. Bizden geçti sanırım kırkımız çıktı artık

Ne bileyim valla 'şunu tuzlamadılar kokuyo gerçekten' gibi laflar duyunca insan, var mı hakikaten bunun mantıklı bir açıklaması diye düşünüyo. Derisi soyuluyo hafiften bu tuzlama olayından sonra, belki onunla ilgilidir :44:

Benimki de hapşırıyo bol bol ve hıçkırıyo, korkma hiç normal böyle şeyler.

Buhar makinası olduğu halde benim kızın da hergün tıkanıyo, hırıl hırıl burnu, nerden buluyorsa bu kadar sümüğü biz her akşam yıkıyoruz, banyodan önce serum fizyolojik sıkıyorum, banyodan sonra da otri bebeyle çekiyorum, dünyanın şeyi çıkıyo sümüklü kızımdan mutlaka al canım onları, evdeki herhangi bişeyle kalıcı olarak çözülmez bu sorun.

Ben de 2 paket 1 numara, 1 paket de 2 numara prima premium care kullandım, şimdi yeşil aldım 2 numara; yeşil paketten daha memnun kaldım, pişik falan da yapmadı. Beyaz paketteki bezler biraz gevşek sanki, kaçırıyordu sağdan soldan.
Emziğe benimki de alışmadı, öğürüyo verince hala. Arada banyo sonrası açken annem tutturabiliyo ben daha beceremedim:44:
Bu arada kırkınız da hayırlı olsun, bizim de az kaldı 27 günlük olduk bugün, çok büyüdük

Canım 27 derece biraz fazla değil mi?22 en fazla 23 diyo doktorlar. Bizim yatak odası 22 derece, pikeyle örtünüyorum gece su gibi kalkıyorum. Çocuk falan terlemiyo mu?

Evet canim oldugu kadar artik.
Tuzlu suds bekletirken soguyor diye eski sudan alip yeni ilik sicak su ekledik canim. Oyuzden isisi iyiydi suyun.

Anladım canım, bakalım ben de tuzlu suyla yıkayarak direk yaparım bugünlerde. Yarın öbürgün çocuk her ter koktuğunda anar annemler, 'tuzlayaydık kokmazdı' diye

Çok uyuz oluyorum böyle şeylere 😡 öyle bir durumda kalınca ' annemin evinden getirmedim ben bu çocuğu, ben annesiysem sen de babasısın' deyiveriyorum. Hadi şu an küçük sadece bana muhtaç, ihtiyacı olan herşey bende, ama bazen gece uyumayınca alıyo eşim uyutuyo kucağında. Bi de şimdi evdeyim izinden dolayı, eşim çalışıyo diye kıyamıyorum fazla yüklenmiyorum ama İşe başladığım zaman çok daha fazla şey yapmak zorunda kalacak yok öyle yağma. Erkekler böyle malesef. Söylemezsen iyice abartıyolar rahatlık olayını.

slm kızlar öncelikle kimin ne sıkıntısı varsa rabbim onun sıkıntısını gidersin inş bizim sıkıntımızda sütümüz var emiyoda fakat kusması yüzünden kilo alımı az bakalım pazartesi bir ayımız doluyor kilo alımı yeterli olmazsa doktor bulantı için ilaç vercekmiş bende ilaç istemiyorum ama mecbur kullanıcam dün akşam kızı yıkayalım dedik yine yaygarayı kopardı resmen saç başa girdik saçımı öyle bi yakaladıki sormayın eşim gülmekten su dökemedi siz daha şimdiden saç baş yolarsanız ne olcak sizin haliniz diye bende kendininkini yolardım ama saç yok ki şaka bir yana ne yapcam ben bu cadıyla bilmiyorum bide dudaklarını büzerek ağlıyor memeyi verdim emiyo bir taraftanda anama avradıma küfür ediyo sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…