Canım bu çayı doktoruma sordum verebilirsin ama günde en fazla yarım fincan şeklinde dedi. Üzerinde 100 ml için 1 tatlı kaşığı yazıyo bende yarım fincan suyu tarttım 20 ml geliyo yani tatlı kaşığındakini beşe bölüp karıştır yarım fincana, koy biberona öyle verirsin bi kaç seferde
kızlar yawrumun burnu tıkandı yaaa eşimde evde değil çıkamıyorumda eczaneye ev usulü nasıl açabilirim yardım edinn ememiyo kuzucuk nefes alamadıgı için
Ben de bilemedim işte, 1 gün bekleyemem öyle, sabah yaparım akşam tekrar yıkarım yaparsam da. Kafasına da dökmem, şartlarım var
O da iyi fikirmiş de yarım saatte üşümez mi kuzucuk suda?su da soğur bu kadar sürede.
Canım Allah yardımcın olsun, bol su ve ayva elma karışımı komposto içiyorum ben sürekli. Bi de süt içiyorum hergün hamileliğimdeki gibi. Stres yapma, en zararlısı o, bi ara benim de azalmıştı ama sonra yine düzeldi çok şükür. İnşallah Allah yavrunun rızkını artırsın, olmazsa da üzülme hiç anne sütü alamayan çocuk da var. Kısmette ne varsa o olcak..
Ben küçük bi biberon aldım. 20ml su ve çay kaşığının ucuyla bu granül şeklinde olan çaydan koyuyorum gün içinde bitmeyeni atıyorum, günlük yapıyorum yani. Öyle kaşıkla ölçüp vermiyorum, kızım da biberon emmeyi öğrenemedi henüz, ağzına sıkıveriyorum
Sanki beni ve kızımı anlatıyomuşsun gibi geldikucak manyağı benim kızım da. Yemek yerken zor yatırıyoruz ana kucağına, o kadarcık sürede bile ağlıyo
Ben de aynı senin gibi yapıyorum
kızlar yawrumun burnu tıkandı yaaa eşimde evde değil çıkamıyorumda eczaneye ev usulü nasıl açabilirim yardım edinn ememiyo kuzucuk nefes alamadıgı için
Kızlar ben yanlızmıyım acaba yoksa sızdede oluyomu bı cevap bebişi hapşıran varmı benımkı doğduğundan berı hapşırıyo...yalnzca benımkımı hapşırıyo yoksa sizdede varmı. Bu benı çok korkutuyo.bıde bılgısayardan fazla anlamadığımdan cevap verırıken karıstırabılırım vya baskalarına cveap yazabılırım kızlar
kaynamış soğumuş içme suyu damlat burnuna canım. pamukla sıkabilirsin... eşine de söyle gelirken serum fizyolojik alsın...evde mutlaka bulundur canım biz hep kullanıyoruz..
Ay canım bende bilmiyorum hiç ev usulu napılır. Benim oğlumun doğduğundan beri tıkalı günde 5 kere bruno serum fizyolojik damlatıyoruz ve sabah akşam otribebe ile çekiyoruz. Ve her seferinde çıkıyo. Bu otribebedende sonrası için temin et.
canım cok geçmiş olsun o mınık burundan bızde cekıyoruz .evı nemlendır bol bol canım çünkü hava kuruyo ve buda bebeğin burnunu kurutuyor .kalorıferın üstune ıslak havlu koy buhar yap. .denız suyu aldır esıne damlat ve otrı bebeyle çek rahtlıyo .. Geçmiş olsun
Kızlar ben yanlızmıyım acaba yoksa sızdede oluyomu bı cevap bebişi hapşıran varmı benımkı doğduğundan berı hapşırıyo...yalnzca benımkımı hapşırıyo yoksa sizdede varmı. Bu benı çok korkutuyo.bıde bılgısayardan fazla anlamadığımdan cevap verırıken karıstırabılırım vya baskalarına cveap yazabılırım kızlar
Ben de bilemedim işte, 1 gün bekleyemem öyle, sabah yaparım akşam tekrar yıkarım yaparsam da. Kafasına da dökmem, şartlarım var
O da iyi fikirmiş de yarım saatte üşümez mi kuzucuk suda?su da soğur bu kadar sürede.
Canım Allah yardımcın olsun, bol su ve ayva elma karışımı komposto içiyorum ben sürekli. Bi de süt içiyorum hergün hamileliğimdeki gibi. Stres yapma, en zararlısı o, bi ara benim de azalmıştı ama sonra yine düzeldi çok şükür. İnşallah Allah yavrunun rızkını artırsın, olmazsa da üzülme hiç anne sütü alamayan çocuk da var. Kısmette ne varsa o olcak..
Ben küçük bi biberon aldım. 20ml su ve çay kaşığının ucuyla bu granül şeklinde olan çaydan koyuyorum gün içinde bitmeyeni atıyorum, günlük yapıyorum yani. Öyle kaşıkla ölçüp vermiyorum, kızım da biberon emmeyi öğrenemedi henüz, ağzına sıkıveriyorum
Sanki beni ve kızımı anlatıyomuşsun gibi geldikucak manyağı benim kızım da. Yemek yerken zor yatırıyoruz ana kucağına, o kadarcık sürede bile ağlıyo
Ben de aynı senin gibi yapıyorum
Benimkide hep hapşırıyo canım doğduğu günden beri ev 27 derece hadi desem evde üşüto olamaz günde 3 dört defa kesin.
Evet ya benimde gündüz sütüm az gece yetiyo gayet. Gündüzde gece gibi olsa mama ya gerek kalmaz. Bide oğlum gündüz hiç kakasını yapmıyor gece ki sütümü emdikten sonra yapabiliyo ancak. Gündüz uyuyayım diyorum ne mümkün, banyo yaptırdım emzirdim gazı çıkmadı. Beşiğine koyunca midesi bulanıyo tam 2 saattir omzumda
Bu tuz işini ilk defa duydum, bi tuzlamayla ömür boyu etkisi olurmu gerçekten .. Bizden geçti sanırım kırkımız çıktı artık
Selam arkadaşlar; okuyorum sürekli ama bir türlü yazmaya fırsatım olmadı Bez konusunda biz prima ile başladık başladığımız gibi bıraktık çünkü her seferinde sızdırdı Primadan herkes bu denli şikayetçiyken bu konuya firma nasıl çözüm bulmaz hayret doğrusu Huggise geçtik ve çok menmunuz pişik yada başka bi sorunumuz olmadı 2 numara bez kullanıyoruz Islak mendil ise unibaby kullanıyorum ondan da menmunum 2 yada 3 ay kullanıp sonra daha uygun fiyatlı bi ıslak mendile geçmeyi düşünüyorum dalin olabilir mesela ... Tuzlama konusuna gelince biz hastaneden eve gelince ilk banyosunda tuzladık Onu da şu şekilde yaptık Tuzu banyo tasının içine koyup suyla karıştırdık üzerine döktük daha sonra duruladık Öyle tuzla bekletme ovalama felan yapmadık zaten cildi çok hassas bekletme yapılırsa tahriş olur bence. Yalancı emziğe alışmadı verince midesi bulanıyor, rezeneye devam, bugün kırkımız çıkıyor :) misafirde kalabalıkta bizim ki de huysuzlanıyor Burun tıkanıklığı,gaz,süt azlığı bizde de mevcut Hııı bu arada maltana die bi içecek aldım marketten ülkerin onu içiyorum süt için sanki biraz işe yaradı gibi Şimdilik aklıma gelenler bunlar Hepimize kolay gelsin bol uykulu az mümkünse gazzıs günler olsun arkadaşlar
Benimkide hep hapşırıyo canım doğduğu günden beri ev 27 derece hadi desem evde üşüto olamaz günde 3 dört defa kesin.
Evet canim oldugu kadar artik.
Tuzlu suds bekletirken soguyor diye eski sudan alip yeni ilik sicak su ekledik canim. Oyuzden isisi iyiydi suyun.
bizimkide hapsuruyo sabah burnunu acmistim simfi yine tikanmis tisir tisir kucucukburnu serumfizy sikip aspiratorle cekiyorum amacok iyi degil otribebeyi soyledim esimr almadi midesi bulanmis sanki o cekicek bem yapicam herseyini ysptigim gibi.. zaten aglamasifilanda rahatsiz ediyo beyfendiyi hemen buyuk kizi alip diger odaya kaciyo sevmiyomus kucuk halleriniben onun ahlamasinada kurban olurum kolay buyumuyococuklar ablasini 6 yasina getirmek kplaymiydi sanki hala uyaninca onunda ustunu ortmeye gidiyoorum unutuveriyo iste nabalar kizginim bugun esime
kaka yapamadi hala kuzum ikibucik gun oldu kulakcubuguyla uyarcam biraz bakalim cani yaniyo ikiniyo sikiniyo uyaniyp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?