kızlar bu unibaby ıslak mendıl tek cesıt mı??? bır ıkı sene once bı arkadasta gordum o havlu gıbı ve kalındı sımdıkıler ıncecık anlamadım ve sankı daha yakıyor gıbı? ayy ben de pamuga mı gecsem acaba ama bugune kadar ıslak mendıl kullandım hep
emzık konusu gecmıs benım oglum almadı emzıgı ya da atıyor azcık. bıberon da almadı.
Bu lactamil sütü arttırıyormu, sanki vitamin takviyesi diye biliyorum ama yanlışta biliyor olabilirim facebookta bir makale okumuştum https://www.facebook.com/1hassasanne/posts/560194190707100 linkte var bayan baya arttırmış sütünü bir oku istersen, 1 saat bile uyumak gerçekten farkediyor ve su, bide kendimce bana uyan bişey keşfettim sırtüstü uyuyunca iki memede sütle doluyor. Dereotu ve brokolide çok süt yapıyor, Rabbim yardımcın olsun
Canim brokoli gaz yapanlar listesinde aman dikkat
Kızlar ben yanlızmıyım acaba yoksa sızdede oluyomu bı cevap bebişi hapşıran varmı benımkı doğduğundan berı hapşırıyo...yalnzca benımkımı hapşırıyo yoksa sizdede varmı. Bu benı çok korkutuyo.bıde bılgısayardan fazla anlamadığımdan cevap verırıken karıstırabılırım vya baskalarına cveap yazabılırım kızlar
slm kızlar öncelikle kimin ne sıkıntısı varsa rabbim onun sıkıntısını gidersin inş bizim sıkıntımızda sütümüz var emiyoda fakat kusması yüzünden kilo alımı az bakalım pazartesi bir ayımız doluyor kilo alımı yeterli olmazsa doktor bulantı için ilaç vercekmiş bende ilaç istemiyorum ama mecbur kullanıcam dün akşam kızı yıkayalım dedik yine yaygarayı kopardı resmen saç başa girdik saçımı öyle bi yakaladıki sormayın eşim gülmekten su dökemedi siz daha şimdiden saç baş yolarsanız ne olcak sizin haliniz diye bende kendininkini yolardım ama saç yok kişaka bir yana ne yapcam ben bu cadıyla bilmiyorum bide dudaklarını büzerek ağlıyor memeyi verdim emiyo bir taraftanda anama avradıma küfür ediyo sanki
ahh kızlar...
2 gündür sağ göğsümün sütü bitti , solda damla damla geliyor. demekki ne yaparsan yap olmayınca olmuyor. yada bişeyleri yanlış yapıyorum. süt olsun diye uyuyun dinlenin yazıyor heryer. yeni bir anne nasıl uyuyabilirki. en azından ben uyuyamıyorum. eşimde moralini bozma mamayla büyüyen bir sürü insan var diyor. ama bir süre daha gelse iyi olurdu. bugün lactamil almış eşim ona başladım bakalım bi faydası olacakmı.
herkese bol sütlü, bebişleriyle güzel günler.....
Ne bileyim valla 'şunu tuzlamadılar kokuyo gerçekten' gibi laflar duyunca insan, var mı hakikaten bunun mantıklı bir açıklaması diye düşünüyo. Derisi soyuluyo hafiften bu tuzlama olayından sonra, belki onunla ilgilidir :44:
Benimki de hapşırıyo bol bol ve hıçkırıyo, korkma hiç normal böyle şeyler.
Buhar makinası olduğu halde benim kızın da hergün tıkanıyo, hırıl hırıl burnu, nerden buluyorsa bu kadar sümüğübiz her akşam yıkıyoruz, banyodan önce serum fizyolojik sıkıyorum, banyodan sonra da otri bebeyle çekiyorum, dünyanın şeyi çıkıyo sümüklü kızımdan mutlaka al canım onları, evdeki herhangi bişeyle kalıcı olarak çözülmez bu sorun.
Ben de 2 paket 1 numara, 1 paket de 2 numara prima premium care kullandım, şimdi yeşil aldım 2 numara; yeşil paketten daha memnun kaldım, pişik falan da yapmadı. Beyaz paketteki bezler biraz gevşek sanki, kaçırıyordu sağdan soldan.
Emziğe benimki de alışmadı, öğürüyo verince hala. Arada banyo sonrası açken annem tutturabiliyo ben daha beceremedim:44:
Bu arada kırkınız da hayırlı olsun, bizim de az kaldı 27 günlük olduk bugün, çok büyüdük
Canım 27 derece biraz fazla değil mi?22 en fazla 23 diyo doktorlar. Bizim yatak odası 22 derece, pikeyle örtünüyorum gece su gibi kalkıyorum. Çocuk falan terlemiyo mu?
Anladım canım, bakalım ben de tuzlu suyla yıkayarak direk yaparım bugünlerde. Yarın öbürgün çocuk her ter koktuğunda anar annemler, 'tuzlayaydık kokmazdı' diye
Çok uyuz oluyorum böyle şeylere 😡 öyle bir durumda kalınca ' annemin evinden getirmedim ben bu çocuğu, ben annesiysem sen de babasısın' deyiveriyorum. Hadi şu an küçük sadece bana muhtaç, ihtiyacı olan herşey bende, ama bazen gece uyumayınca alıyo eşim uyutuyo kucağında. Bi de şimdi evdeyim izinden dolayı, eşim çalışıyo diye kıyamıyorum fazla yüklenmiyorum ama İşe başladığım zaman çok daha fazla şey yapmak zorunda kalacak yok öyle yağma. Erkekler böyle malesef. Söylemezsen iyice abartıyolar rahatlık olayını.
Ben de yapıyom bana farketmedi canım bir sağmada en fazla 60 cc geliyo sütüm. Kaynanam da demiyomu sende ne süt geliyoki her seferinde artırın şu mamayı artırın şu mamayı en sonunda eşim dün akşam dedi emzircenmi mamaı yapalım dedim mama yap istemiyorum emzirmek gerçekten moralimi bozuyo ama kadın ben bilmiyomuyum az olduğunu sen söylemesen aç bırakıcam ben bebeği. Hele oğluna yaranmak için konuşup duruyoya iflit oluyorum yok bu sabah benim koynumda iki saat uyudu bebekte yok ben söyledim size doymuyo bu bebekte . Neyse kıyamadım gene emzirdim bebişin suçu ne ama yakındır patlamam !arkadaşlar süt sorunu olanlar için bir de 8-9 inciri suda en fazla 15 dakika kaynatıp içmenizi öneririm.süt için iyi geliyor.ben doğumdan beri yapıp yapıp içiyorum.bana en iyi o geldi sanırım.tavsiye ederim.
Merhaba kızlar..
Dün zehra hanım usluydu ya bu gün yapışık ikiz gibiyiz... Ne yemek var, mutfak, dün akşam ki haliyle... Katlanacak çamaşırlar...belki uyur diye banyo yaptırdım, bir de onun karışıklıkları eklendi...böyleyim...
Bir de sıcak suyla göğüs ucumu yaktım, nasıl becerdim ben ile şaşkınım... Yanıyorum şu anda....
Anne sutunu sikma silme isini bende hic denemedim. ama dr demisti banada araara tekrarlar. Belli biaydan sonra tamemen gecer diye. Bizimde bazi yerlerde tek tuk cikiyor hala..
Arkadaşlar bebek deterjanınızdan memnunmusunuz ben dalinin sıvını alıyodum bebek için olanı hiç memnun değilim kaka lekeleri olduğu gibi kalmış bide kaç derecede yıkıyosunuz acaba yıkama şeklinimi beceremedim!
arkadaşlar bazı çocukların süt değen yerleriinde çıkıyor sivilceler.ben tavsiye üzerine hergün oğlumun yüzünü sütüm ile siliyordum.sivilcelenmeye başladı.bırakınca kendiliğinden geçti.her bebekte farklı olur tabi.yaşayarak öğreniyoruz bebeklerin huyunu.
Benimkide hep hapşırıyo canım doğduğu günden beri ev 27 derece hadi desem evde üşüto olamaz günde 3 dört defa kesin.
canım çok kolay serum fızyolojıkı sık bıraz bekle ve hafıf hafıf çek varsa sümüklerı gelıyo valla ben de beceremıyodum bızım kara kuzuyla ama alışıyosun ellrinı tut bır elınle yavas yvas çek aman hızlı cekmeyın burun yollarına zarar verebılırsınız dıyodu bır yerde.. Yoksa zorlama sümük bende yapamıyodum saolsun burdan kullanab kızlar yardımcı oldu ..otri bebe asrın bulusu benceben de burun tikanikligi icin otribebe aldim ama beceremiyorum sanirim kullanmayi:-( ben ugrasirken bizim kiz sıkılıp kipirdanmaya sonra da aglamaya basliyo bi turlu beceremiyorum. Ama bizim kiz da oyle sulu diil topak topak oluyo o yuzden de beceremiyo olabilirim. Sizin bi oneriniz var mi? Dogru nefes alamadigi icin agzi acik uyuyo sanirim o da gazi arttiriyo napsam bilemedim.
Arkadaşlar bebek deterjanınızdan memnunmusunuz ben dalinin sıvını alıyodum bebek için olanı hiç memnun değilim kaka lekeleri olduğu gibi kalmış bide kaç derecede yıkıyosunuz acaba yıkama şeklinimi beceremedim!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?