2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

canım stres yapms hiç.tabiki annesütü en iyisi ama benim büyük kızım da mamayla büyüdü.bir problemimiz yok çok şükür.yeme içme olayına da dikkat et canım.gerekirse abart bir değişiklik olacakmı bakalım.

Tamam canım bekliyorum vaala bizde prima kullanıyoz devamlı taşıyo tabi ama hiç pişik olmadıkya ondan korkuyom değişmeye yoksa herkez hagise geçmiş anladığım kadarıyla!

Kaynanam çitiliyodu ama kuruduktan sonra . Tamam canım hemen herhangi bi sabun olur deme hemen onla sabunlıyım bari.

Çocuğun hasta olmasının en önemli sebebi derler terleme için. Çocuk terlemeyecek ama üşümeyecek de! Artık nasıl yapacaksak :) ama sen gene de o kadar sarma
Otri bebe de şahane bişey mutlaka al derim.

Amway'in bebe deterjanını kullanıyorum canım ben. Bi de dalim yumuşatıcı.
İlk başlarda 30'da yıkıyodum ama artık 40'ta yıkıyorum.

Ben içine kısa veya uzun kollu alttan çıtçıtlı bi badi, ayaklarına çorap üstüne de ayaklı bi tulum giydiriyorum ve evde öyle gezdiriyorum. Şapka takmıyorum, sadece banyodan sonra bi süre. Eldiven de takmicam bana kalsa ama elleri dışarda olunca herkes elini öpüyo, kızımın da elleri hep ağzında ağzını öpmeleriyle aynı şey, uyuz oluyorum 😡 sürekli de söylüyorum ama kimse sallamıyo😡 herkes evine dönsün ev bize kalsın kızımın ellerini de serbest bırakcam:)

canım benım sen bır seyı kafana takma hersey yoluna gırer de olan sana olur takma tokadan baska bışı kocalara gelınce zoru görmesınler haman kaçarlar sorsan bızden çok ıyı bılırler bakarlar sen bebısıne odaklan benımkı bastı fıyaklamayı bı rahat yok valla

Çizmezmi yüzünü gözünü tatlım bizde eldivensiz kalcak diye ödümüz patlıyo! Bende bizimkini zor tutuyom ben ne zaman öpcem bu kızı deyip duruyo elini zaten öpüyoda ysanaklarnı öpcekmiş 40 geçsin diyodum kırkıda geçti şimdi bişe bulamıyom demeye olmaaaz diyom ama arada benden gizli şap sesleri geliyo napam :)

Neden kusuyormus bebegin doktor birsey dedi mi benimki de kusuyor bi yatiriyorum kusmus sebebi ne ki

sebebini bilmiyoruz canım tahlil yaptı bişey yok dedi bazı bebeklerde oluyormuş mide kapakçığı geç gelişiyormuş eğer kilo alımı yeterli olursa önemsemiyorlar ama kilo alımı az olursa bir ilaç varmış onu verecekmiş bakalım pazartesi gideceğiz inş ilaca gerek kalmaz gerçi artık ilk günlerde olduğu kadar değil kusması biraz azaldı birde emzirdikten sonra enaz 10 bebeği dik tutmak gerekmiş işe yaradı bize bazını bir kaç dk bekle ondan sonra çıkart dedi bizimki geceleri pek kusmuyor genelde gündüzleri kusuyor o da memede çok uzun kalıyor midesinin fazlasını alıyor galiba bakalım dr teyzemiz ne diyecek bide kesik kesik kusuyor lor gibi bu kötü değilmiş ama bilmiyorum seniniki nasıl kusuyor canım

Geçmiş olsun canım bepanten işe yarar sanki soğuk kompres de yap istersen
Sağol canım, ilaç yok da soğuk kompres yapıyorum, emince çok fena...

Ben de dalan roxy kullanıyorum ama değil kaka kusmuk lekesini bile çıkarmıyor.... Bir arkadaş yazmış zaten de Kakayı çitilemek dışında yapacak bir şey yok...

bende dalan roxsı kullandım bıttı bıle memnundum ben bacım valla şimdıde normal hacı sakır kalıp sabunu 4 e böluyommakınaya atıyom bı parca bıde 60 70 te yıkıyom yumusatıcı kullanmıyom malum hapşırtmasın ıye kokuya maruz bırakmıyom kucuk burnunu kara kuzumun valla pırıl pırıl oluyo bıde hacı sakır ya ıçim rahat yanı doğal sabun

Ben 30 da yıkıyorum, canım 60, 70 çok fazla gelir bizim gayet renkli cicilerimiz de var, solarlar sonra teyzesi... Yumuşatıcı kullanmıyorum ben de, üç ek durulama yaptırıyorum... Sabun kalmasın diye....ama lekeleri çıkartmıyor, belki sıcaklık az olduğu içindir...

sabuna da cesaret edemem makinemi yeni aldım, daha taksiti bitmedi... Bozulur felan, kullanıcı hatası derler...mecbur sabun tozuna ve çitilemeye devam....

Son düzenleme:
deterjan bende hacisakir kullaniyodum bitti dalan aliyim bide bakalim kirk dereede yikiyorum ama erimiyi bazen hacusakir kakalarida citikiyorum anca oyle cikiyo.
findux babanneler oyle malesef bugun bizimki geldi mutfak islerinden yirttim duye seviniyorum bi yandn her emzirmede giz hapsinde olucam mama yapiyimmi dicek hemen stresi var bi yandan benim buyuk kizimda mama takviyeli buyudu emzirmekten vazgecme ne kadar alirsa karkardir... ama insan takiyo tabiii ben oyleyim hala.
ikinci cocuk olunca esimde heves kalmadi heralde ondan boyle yoksa ilkinde benle birlikte kaljardi ayni odada yatardik filan ama simdi evin bi ucunda o ve ablamiz bi ucunda ben ve bebis

Benimkide eksimik gibi kusuyor bazende emdigini direk kusuyo oyle olunca direk sut kusmus oluyor

canım ben son bi kaç gündür kendi sütümü sıkmaya başladımyüzüne o eski kırmızılıkları gitmeye başladı hala var ama eskisi kadar deil napalım bi kaç ay idare etcez artık:)

evet canım idare edicez. ama bu anne sütünü sıkma olayı bakteri üremezmi ki süt yani bu. ama anne sütünün yapısı arklı belk hemen bakteri üretmez. sütle sildikten bi süre sonrada suyla durulasak olur belki...

Bende Almanya da yasıyorum canım evin ısı ayarı hep 23 bizim bende anlamıyorum eve ebe geliyo cok sıcak diyor cocuğu yıkıyor doğru düzgün havluya sarmıyor bile icim gidiyo her defasında bu ne yine cocuğu kac kat giydirmissin diyor. Doktorumda diyor oda ısısı 19-20 derece olacak diye ben bile üşüyorum bebegim nasil üşümesin diyorum bebeklerin vücut ısıları bizimkinden daha yüksek cok sıcak yapıp cok örtmeyin ani bebek ölümleri hep bu yüzden oluyo diyor Allah korusun ... Bende kac derece yapacağımı şaşırdım

malesef canım oğluşum doğduğundan beri emmiyor beni. 1 aydır hergün sağıp sağıp çıkan sütümü veriyordum eksik kalmasın yavrucağım diye. ama bikaç gündür sütte kalmadı gibi işte sağmakla olmuyor. elimden geleni yapıp olduğu kadarını vericem artık..

bizde odaları 23 derecede tutuyoruz kızlar. aradada enseden burundan kontrol ediyorum. terleme yada soğukluk varmı diye. bi sıkıntı yok şimdilik..

bu arada apar topar cepten girip okuduğum için şu an kimin paylaştığını hatırlamıyorum ama gerçektn çok doğru ve hoşuma gitti. teşekkürler...
kızlarrrr çişlerimizi tutmayalım lütfennnn....

slm kızlar sürekli takip ediyorum sayfayı ama çok yazamıyorum bir ara gözüküp kayboldum malum bebiş olunca, bende bebeğimi 26 ocakta kucağıma aldım normal doğumla ama ben size dikişlerinizi soracaktım çünkü benim hala iyileşmedi ipler yok artık ama iç tarafta çok küçük bir yer acıyor oturup kalkerken sizlerde durumlar ?

Canım çok moralimi bozdun şimdi kalktık pencereleri açmaya uf ani bebek ölümü nedemek Rabbim korusun patlaşımın için saol

bende 19 ocakta normal doğum yaptım.dikişlerimden biri açılmıştı doku ıyıleştirici krem kullandım toparlandı baya ama tam iç kısımda benımde acıyan bı noktam var ayna ıle baktım ama bişey yok gıbı :44:ama bazen otururken sızlıyo

ben 1 ayı daha gözden çıkardım ıyıleşmek için ancak toparlanır heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…